Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on hyvä avainsana? (Mikä on hyvä avainsana hakukoneoptimoijalle)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on hyvä avainsana? (Mikä on hyvä avainsana hakukoneoptimoijalle)

Mikä on hyvä avainsana?

Ja mitkä ovat hyviä SEO-avainsanoja kohdistamiseen verkkosivustollesi?

Näihin kysymyksiin löydät vastaukset tästä postauksesta.

Tämän oppaan loppuun mennessä tiedät, mikä on hyvä avainsana ja ymmärrät vaiheet, joita tarvitaan löytääksesi parhaat termit sivustosi hakukoneoptimointistrategiaan, jotta se sijoittuisi korkeammalle hakukonetulossivuilla (SERPs) Googlessa. , Yahoo ja Bing.

Hyvien avainsanojen erottaminen huonoista avainsanoista on keskeinen taito, joka jokaisen vakavan verkkosivuston omistajan ja digitaalisen markkinoinnin strategin tulisi ymmärtää varmistaakseen SEO-menestyksen pitkällä aikavälillä.

Mikä on hyvä avainsana?

Hyvä avainsana on avainsana, jolla on suuri hakumäärä, korkea osuvuus, vahva tulosarvo ja kohtuullinen kilpailu. Hyvät avainsanat parantavat verkkosivustosi hakukoneoptimointia, sijoitusta, liikennettä ja tuloja.

Mikä tekee hyvän avainsanan?

Hyvän avainsanan tekevät seuraavat ominaisuudet:

 • Hakujen määrä: Sillä on paljon käyttäjiä, jotka etsivät niitä aktiivisesti hakukoneissa. Ei ole mitään järkeä optimoida termeille, joita ihmiset eivät etsi Googlesta, Yahoosta tai Bingistä.
 • Merkityksellisyys: Se vastaa aiheita, joista yleisösi on kiinnostunut ja jotka liittyvät verkkosivustosi tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin.
 • Tulosarvo: Se johtaa yrityksellesi hyviä tuloksia, kuten myyntiä, rekisteröitymisiä tai mainostuloja. ei vain satunnaista selaamista.
 • SEO-kilpailu: Sillä on alhainen tai kohtuullinen kilpailu, jonka sivustosi voi sijoittua SERP:issä. Liian vaikeiden avainsanojen kohdistaminen on ajan ja rahan hukkaa yrityksellesi.
 • Käyttäjän tarkoitus: Se täyttää käyttäjän hakutarkoituksen kohdesivulle. Optimointi termeille, jotka eivät vastaa hakutarkoitusta, ei ole hyväksi sisällölle, koska ne eivät lopulta täytä käyttäjän tarpeita. Esimerkiksi käyttäjä, joka etsii parhaita juoksukenkiä, ei todennäköisesti ole kiinnostunut halvimmista juoksukengistä. Siksi sinun ei pitäisi käyttää tällä sivulla avainsanoja, joissa on “halvin” tai “halvin”.

Jos haluat lisätietoja hyvien SEO-avainsanojen löytämisestä verkkosivustollesi, jotka täyttävät kaikki nämä kriteerit, tutustu Keyword Accelerator -ohjekirjaani. Se paljastaa tarkan kaavan, jonka käytän löytääkseni tuottoisimmat avainsanat, jotka on helppo määrittää Googlessa, Yahoossa ja Bingissä. Se myös opettaa, kuinka voit luoda pitkän aikavälin sisällön julkaisusuunnitelman menestykseen näiden avainsanojen perusteella.

🔥 Empfohlen:  Dominon tapaustutkimus | Intiassa hallitseva pizzaketju

Kuinka löytää hyviä avainsanoja

1. Määritä avainsanatavoitteesi

Ensimmäinen askel hyvien hakusanojen löytämisessä SEO:lle on tavoitteidesi määritteleminen. Kysy itseltäsi: “Mikä on lopputulos, jonka haluan saavuttaa?” Onko se enemmän bränditietoisuutta, myyntiä, rekisteröitymisiä, tytäryhtiöiden tuloja, mainostuloja jne.

Lopullinen tavoitteesi auttaa sinua valitsemaan parhaat avainsanat SEO-strategiaasi ja sisältömarkkinointisuunnitelmaasi varten.

2. Ymmärrä avainsanatyypit

Digitaalisessa markkinoinnissa on monenlaisia ​​avainsanoja; Kuitenkin, jotta voit määrittää hyvän avainsanan hakukoneoptimoinnille ja mihin tässä kannattaa keskittyä, harkitse seuraavaa luetteloa:

 • Lyhyen hännän avainsanat: Nämä avainsanat ovat 1–2 sanan pituisia, niillä on suurin hakumäärä ja suurin hakukoneoptimointikilpailu. Niitä ei ole kohdistettu hyvin tuloksiin, koska hakutarkoitus voi olla moniselitteinen. Siksi lyhyet avainsanat eivät ole hyviä avainsanoja useimmille verkkosivustoille.
 • Keskikokoiset avainsanat: Nämä avainsanat ovat 3–4 sanan pituisia, niillä on kohtalainen hakumäärä ja keskimääräinen kilpailu. Hakutarkoitus on tarkempi, joten ne ovat hyviä avainsanoja kohdistamiseen, jos kilpailu on vähäistä.
 • Pitkähäntäiset avainsanat: Nämä ovat avainsanoja, jotka ovat vähintään 5 sanaa pitkiä, joilla on pienin hakumäärä ja vähiten kilpailua. Hakutarkoitus on hyvin tarkka, joten ne ovat hyviä avainsanoja, joihin voit keskittyä helpottamaan verkkosivustojen sijoitusta, liikennettä, tuloja ja tuloksia.
 • Tiedottavat avainsanat: Nämä avainsanat sopivat hyvin tiedolliseen sisältöön, joka vastaa käyttäjien kysymyksiin ja alkaa tyypillisesti sanoilla “kuka”, “mitä”, “milloin”, “missä”, “miksi”, “miten”, “voi”, “tekee” ja “tekee” ”.
 • Tapahtuman avainsanat: Näillä avainsanoilla on vahvin hakutarkoitus toiminnan suorittamiseen, ja ne alkavat sanoilla “paras”, “huippu”, “osta”, “osta” tai sisältävät “myydään”, “ostaa”, “lähelläni” tai “arvostelu”. .
 • Navigointiavainsanat: Nämä avainsanat auttavat käyttäjiä löytämään tietyn verkkosivuston, brändin tai tuotteen. Yleensä haluat välttää optimointia näille avainsanoille, elleivät ne liity yritykseesi, koska hakija yrittää löytää virallisen yrityksen tai brändin sivuston saadakseen yhteystiedot, sijaintitiedot, asiakastuen jne.
🔥 Empfohlen:  Miksi Jeff Bezos pitää Fire Phonen epäonnistumista hyvänä asiana?

3. Tee luettelo hyvistä aiheista

Seuraava askel on laatia luettelo hyvistä avainsanaaiheista hakukoneoptimoinnin lisäanalyysiä varten. Kun olet määritellyt tavoitteesi ja valinnut oikeantyyppiset avainsanat kohdistamiseen, voit rajata huomiosi sellaiseen sisältöön, jonka haluat sisällyttää digitaalisen markkinointistrategiaasi.

Ehkä se on tietty aihealue omalla kapealla, josta haluat kirjoittaa, tietty tuote, jota ihmiset haluavat ostaa, yleisösi tarpeisiin perustuvat ohjeet tai sisältö, joka vie ihmisiä eteenpäin myyntisuppilossa. Mitä tahansa, tee luettelo näistä aiheista ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

4. Etsi hyviä avainsanoja tutkimustyökaluilla

Jotta voit löytää hyviä avainsanoja nopeasti, tarvitset avainsanatutkimustyökalun. Voit tutustua tähän toiseen artikkeliin luettelolla parhaista ilmaisista avainsanatutkimustyökaluista tai käyttää vain yhtä alla olevista suosituksista. Huomaa: Nämä ovat affiliate-linkkejäni, ja ansaitsen palkkion vain, jos päivität maksulliseen sopimukseen ilman lisäkuluja.

 • KWFinder: Tämä on yksi markkinoiden parhaista avainsanatutkimustyökaluista. Sen mukana tulee myös neljä muuta SEO-työkalua, jotka auttavat sinua suorittamaan täyden valikoiman verkkosivustojen analyyseja. Kokeile KWFinderiä ilmaiseksi täällä.
 • Avainhaku: Tämä avainsanatyökalu on samanlainen kuin yllä oleva KWFinder, mutta sen datarajat ovat alhaisemmat, mikä tekee sen kuukausittaisesta käytöstä halvempaa. Kokeile Keysearchia ilmaiseksi täällä
 • Vähähedelmiä: Tämän työkalun avulla löydät nopeasti alhaisen kilpailun avainsanat. Se toimii luottojärjestelmässä, joten maksat vain tarvitsemistasi avainsanatiedoista ilman toistuvia maksuja. Kokeile LowFruits ilmaiseksi täällä

5. Analysoi kilpailijoiden avainsanoja

Toinen tapa löytää hyviä SEO-avainsanoja, joita voit käyttää, on analysoida kilpailijoiden verkkosivustoja selvittääksesi, millä avainsanoilla he sijoittuvat Googlessa. Sitten voit kohdistaa samat termit verkkosivustollesi ja toivottavasti täyttää aukon puuttuvalla sisällöllä.

Jokainen edellisessä vaiheessa mainituista avainsanatutkimustyökaluista sisältää ominaisuuden, jolla voit etsiä kilpailijoiden verkkosivustoilta heidän parhaita avainsanoja. Lisäät vain verkkotunnuksen tai tietyn URL-osoitteen analysoitavaksi saadaksesi luettelon SEO-avainsanoista.

6. Tutki käyttäjän hakutarkoitusta

Kun sinulla on hyvä luettelo kohdistetuista SEO-avainsanoista, viimeinen vaihe on tutkia käyttäjien hakutarkoituksia kyseisillä termeillä. Tämä prosessi on yhtä yksinkertainen kuin niiden etsiminen Googlesta ja sen sisällön arvioiminen, jonka algoritmi sijoittuu SERP:n kärkisijoille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää luottokorttia vastuullisesti: vinkkejä, temppuja ja asioita, jotka on hyvä tietää

Sinun tulisi huomata kaava sisällön tyypissä, rakenteessa ja sen sisältämissä tiedoissa kunkin SEO-avainsanan huippuluokan sivustoille. Käytä näitä tietoja oppaana oman sisällön kirjoittamiseen ja jäsentämiseen. Tavoitteesi on löytää hyviä avainsanoja, jotka voit yhdistää suoraan kohdeyleisösi hakutarkoitukseen. Jos sisältöä, jonka löydät Googlen kärkisijoille, et voi (tai et halua) luoda, tämä avainsanatutkimusprosessi auttaa sinua poistamaan kyseisen termin luettelostasi.

Hyvä avainsanojen yhteenveto

Toivon, että pidit tästä oppaasta, joka vastaa kysymyksiin siitä, mikä on hyvä avainsana.

Kuten huomasit, hyvän avainsanan tekee useista ominaisuuksista, mukaan lukien huomattava hakumäärä, korkea osuvuus, vahva tulosarvo ja kohtuullinen kilpailu. Ja valinta siitä, mitkä ovat hyviä SEO-avainsanoja verkkosivustollesi, eroaa kilpailijoistasi yrityksesi tavoitteiden perusteella.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.