Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on jäännöstulo? 10 helppoa tapaa aloittaa sen rakentaminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on jäännöstulo? 10 helppoa tapaa aloittaa sen rakentaminen

Useiden tulovirtojen luominen voi auttaa selviytymään taloudellisesta myrskystä. Entä jos päivätyösi ei olisikaan tärkein tulonlähde?

Jos saisit tuloja nukkuessasi tai rannalla siemaillen margaritaa?

Vaikka monet luottavat päivätyöhönsä suurimman osan tuloistaan, on muitakin passiivisia tulovaihtoehtoja ansaitakseen rahaa. Melkein kuka tahansa voi ansaita jäännöstuloja, jos hän tietää, mistä etsiä ja kuinka järjestää tulovirtansa.

Tässä on mitä sinun tulee tietää jäännöstuloista ja siitä, miten voit perustaa oman jäännöstulon.

Mikä on jäännöstulo?

Jäännöstulo on passiivista tuloa, joka tuottaa sinulle edelleen rahaa työn suorittamisen jälkeen. Toisin kuin passiiviset tulot, sen pitäisi vaatia sinulta vähimmäispanosta, jotta se pysyy käynnissä ja tuottaa rahaa samalla, kun jatkat elämääsi.

Aktiiviset tulot ovat tuloja, joita ansaitset palvelun tuottamisesta.

Tämä voi sisältää palkkasi päivätyöstä, tippiä, bonuksia, palkkioita tai mitä tahansa aktiivista yritystuloa. Jos olet freelancerina, se on rahaa, jonka saat palvelemalla asiakkaitasi.

Kun ansaitset jäännöstuloja, sinun ei tarvitse olla paikalla saadaksesi palkkaa.

Et saa korvausta tarjoamistasi palveluista, mutta ansaitset rahaa aiemmin tekemäsi työn perusteella. Sen pitäisi vaatia vähän tai ei ollenkaan aktiivista osallistumistasi.

Sekä jäännöstulojen että aktiivisten tulojen tuottaminen voi auttaa sinua kasvattamaan säästöjäsi ja nopeuttamaan vaurauttasi ja tulemaan taloudellisesti itsenäiseksi.

Kuinka rakennat jäännöstuloa?

Jäännöstulon kerääminen riippuu taidoistasi, tiedoistasi ja resursseistasi. Voit aloittaa hitaasti ja kerätä lisää jäännöstuloja, kun opit lisää ja sinulla on enemmän rahaa investoitavaksi siihen.

Jotkut ideat vaativat vähän tai ei ollenkaan työtäsi, kun taas toiset ovat enemmän mukana. Alkuasennusvaiheen jälkeen sinun pitäisi pystyä luomaan jäännöstuloja pienellä panoksellasi.

Parhaat jäännöstuloideat

Jos etsit parasta tapaa ansaita jäännöstuloja, alla on luettelo harkittavista ideoista. Voit aloittaa yhdestä jäännöstuloideasta pitääksesi asiat yksinkertaisina, jotta voit oppia, miten prosessi toimii.

Jatka jäännöstulojen lisäämistä tietosi ja resurssien mukaan. Voit jopa pystyä korvaamaan aktiiviset tulot jäännöstuloilla.

1. Kokeile High Yield Säästötiliä

Jos tavallisella pankkitililläsi on rahaa, harkitse sen siirtämistä korkeatuottoiselle säästötilille. Vaikka tämä ei ole lumoava sijoitus, se on turvallinen ja helppo tapa hankkia jäännöstuloja pienellä työlläsi.

Eräs etu korkeatuottoisen säästötilin käyttämisessä CD-levyyn verrattuna on se, että saat kilpailukykyiset korot ilman pääoman lukitsemista. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten etsi aina parhaita saatavilla olevia hintoja.

🔥 Empfohlen:  Android 13 on täällä, ja voit ladata sen Pixel-puhelimeesi heti

Varmista, että etsit korkeatuottoisia säästötilejä, jotka tarjoavat FDIC-vakuutussuojan 250 000 dollaria, jotta rahasi ovat turvassa, jos jotain tapahtuu.

2. Luo CD-tikkaat

CD-levyt (talletustodistukset) tarjoavat toisen turvallisen tavan ansaita jäännöstuloja säästötililläsi tai patjan alla olevista rahoista. Mikään ei ole niin vähäriskistä ja passiivista kuin CD-levyn käyttö käteisen tallentamiseen.

CD toimii samalla tavalla kuin korkeatuottoinen säästötili, mutta saaliilla – rahaan ei voi koskea ennen kuin tilin aikaraja on umpeutunut. Jos yrität päästä niihin aikaisemmin, maksat sakon.

CD-levyillä voi olla eripituus muutamasta kuukaudesta muutamaan vuoteen. Jos haluat saada tasaisen virran jäännöstuloista, voit rakentaa tikkaat CD-levyistä, jotka kypsyvät muutaman kuukauden välein (tai jopa joka kuukausi).

Kun CD-jakso umpeutuu, voit kerätä koron ja sijoittaa rahat uudelleen toiselle CD-levylle jatkaaksesi CD-tikkaasi. Kuinka paljon ansaitset, riippuu CD-levyjen tämänhetkisistä koroista ja siitä, kuinka paljon rahaa sinulla on tähän tulovirtaan.

3. Sijoita kiinteistösijoitusrahastoihin

Real Estate Investment Trust (REIT) kerää rahaa monilta sijoittajilta omistaakseen ja hallitakseen tuloja tuottavia kiinteistöjä. Kun yritys ansaitsee rahaa kiinteistöistään, se jakaa voittoa sijoittajille. Tämä on hyvin yleinen tapa ansaita passiivisia tuloja.

Jotkut REIT:t edellyttävät, että olet akkreditoitu sijoittaja päästäksesi alkuun ja että sinulla on korkeat sijoitusminimit, joten sinun on tehtävä tutkimus. The US Securities and Exchange Commission (SEC) määrittelee akkreditoitu sijoittaja henkilö, jonka ansiotulot ovat yli 200 000 dollaria tai nettovarallisuus yli 1 miljoona dollaria, lukuun ottamatta ensisijaisen asunnon arvoa.

REIT-yhtiöt ovat vapautettuja yhtiöveron maksamisesta. Sinulla ei tarvitse olla yritysrahoituksen tutkintoa selvittääksesi, kuinka REIT:t toimivat.

Viime vuosina yhä useammat yritykset tarjoavat yksinkertaisia ​​REIT-sijoitusvaihtoehtoja akkreditoimattomille sijoittajille. Kaksi hyvää vaihtoehtoa ovat Fundrise ja RealtyMogul.

Fundrise voi auttaa sinua rakentamaan salkun taloudellisten tavoitteiden, kuten jäännöstulojen, perusteella. Aloittamisen vähimmäishinta on 500 dollaria, mikä tekee tästä edullisen vaihtoehdon.

RealtyMogul tarjoaa akkreditoimattomille sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa usean perheen kiinteistöihin, velkoihin ja velan kaltaisiin arvopapereihin. Voit aloittaa jo 1 000 dollarilla jäljellä olevan tulon rakentamiseksi.

4. Sijoita osinkoosakkeisiin

Osinkoosakkeita maksavat julkisesti noteeratut yhtiöt, jotka jakavat osan tuloistaan ​​sijoittajien kanssa.

Yritykset maksavat osinkoja, kun ne raportoivat tuloistaan, yleensä neljännesvuosittain, vaikka joskus se voi olla kahdesti vuodessa tai vuosittain.

🔥 Empfohlen:  16 parasta paikkaa myydä iPadisi eniten rahaa verkossa

Toisin kuin osakkeiden arvonnousussa, sinun ei tarvitse myydä osakkeitasi saadaksesi osinkoja. Tämä on yksi syy, miksi sijoittajat pitävät tästä jäännöstulon muodosta.

Osinkoja maksavia yrityksiä perustetaan ja ne päättävät jakaa osan voitoistaan ​​sijoittajien kanssa sen sijaan, että sijoittaisivat ne uudelleen kasvuun.

Osingot voivat olla hyvä jäännöstulon lähde, mutta muista, että niitä ei taata. Yritysten on tiedetty leikkaavan osinkomaksuja tai poistavan ne kokonaan.

5. Osta vuokra-asunto

Vuokra-asunnon ostaminen ei sovi kaikille, mutta se voi olla erinomainen jäännöstulon lähde.

Sinun on panostettava etukäteen tutkimuksen tekemiseen, eri vaihtoehtojen arvioimiseen ja oikean kassavirtaisen omaisuuden löytämiseen.

Kun olet ostanut vuokra-asunnon, voit luovuttaa vuokralaisten etsimisen ja kiinteistön hallinnoinnin yritykselle maksua vastaan. Näin voit ansaita jäännöstuloja jatkaessasi elämääsi.

Muista, että luovutat osan voitoistasi kiinteistönhoitoyhtiölle, mikä vähentää tulojasi.

Lisäksi saatat joutua viettämään aikaa yrityksen kanssa työskentelemiseen, jos sinulla on suuria kuluja tai vuokralaisten vaihtuvuus, joten muista hallita nettotulojasi.

6. Kokeile vertaislainausta

Jos haluat ansaita jäännöstuloja auttamalla yksityishenkilöitä tai yritystä, harkitse rahasi sijoittamista vertaislainojen kautta.

Voit valita henkilön tai yrityksen, jolle haluat lainata, sen riskin perusteella, jonka olet valmis ottamaan. Kun lainanottaja suorittaa maksuja, saat pääoman korkoineen.

Yksi suosittu vaihtoehto on lainaklubi. Mahdolliset lainanottajat luovat profiilin ja täyttävät tarvittavat tiedot, kuten luottohistorian ja tulot.

Lainausklubi arvioi heidän riskiprofiilinsa ja antaa heille sopivan koron.

Toisaalta lainanantajat voivat luoda tilin ja ostaa velan. Lainanantajana saat kuukausimaksun, kun lainanottaja suorittaa maksuja.

7. Myy valokuvasi verkossa

Jos sinulla on silmää valokuvaamiseen, tämä voi olla tuottoisa tapa ansaita jäännöstuloja. Nettisivut, kuten iStockPhoto ja Shutterstock voit lähettää ja myydä valokuvia yksityisille tai yrityksille, jotka etsivät arkistokuvia.

Kun olet ottanut kuvan, voit jatkaa rojaltien ansaitsemista passiivisena tulona kuukausi toisensa jälkeen niin kauan kuin se on suosittu. Voit optimoida tulosi lataamalla kuvia säännöllisesti ja kasvattamalla online-salkkuasi.

8. Kirjoita e-kirja

Jos sinulla on idea kirjasta, miksi et julkaise itse? Kindle Marketin kaltaiset alustat ovat hyvä paikka monille itse julkaisijoille kirjoittajille aloittaakseen ja kasvattaa seuraajaansa, mikä voi johtaa kauppoihin kustantamoiden kanssa.

Sinun on tehtävä työtä etukäteen kirjan kirjoittamisesta sen muokkaamiseen, muotoiluun ja lataamiseen alustalle.

🔥 Empfohlen:  Mikä on VPN Split Tunnelointi? (Opas vuodelle 2023)

Lisäksi sinun on markkinoitava sitä ja saatettava se lukijoiden eteen, jotka ovat kiinnostuneita siitä, mitä sinulla on sanottavaa.

Hienoa e-kirjoissa on, että saat jatkossakin jäännöstuloja aina, kun kirja myydään. Jos etsit hyväksi havaittua opasta e-kirjan julkaisemiseen itse, tutustu Kindlepreneur.com.

9. Aloita blogi

Vaikka bloggaaminen voi olla loistava tapa ansaita rahaa, tuottoisen blogin rakentaminen ei ole helppoa. Aloittaminen on erittäin halpaa, mutta vaatii opettelua rahan ansaitsemiseen verkossa, mikä vaatii muutakin kuin hienoa sisältöä.

Rahan ansaitseminen blogilla vie aikaa, joten mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin saat sen käyntiin. Jos käytät aikaa ja vaivaa, voit kasvattaa blogista kannattavan jäännöstulon.

Aloita keksimällä blogisi aihe, rekisteröimällä verkkotunnus ja valitsemalla isännöintisuunnitelma. Bluehost on sopiva vaihtoehto aloitteleville bloggaajille, koska pääset alkuun jopa 2,95 dollarilla kuukaudessa.

10. Kasvata Affiliate-tuloja

Affiliate-tulot ovat rahaa, jonka ansaitset yrityksen mainostamisesta. Kun lukija tai seuraaja napsauttaa antamaasi linkkiä ja ostaa tuotteen tai palvelun sen kautta, ansaitset prosenttiosuuden tuloista.

Sinulla ei tarvitse olla blogia ansaitaksesi tytäryhtiötuloja, vaikka se voi helpottaa sitä. Monet sosiaalisen median vaikuttajat tienaavat myös affiliate-markkinoinnin kautta ja saavat takaiskuja tuotteiden tai yritysten jakamisesta yleisönsä kanssa.

Mitä suurempi seuraajasi on, sitä enemmän sinulla on mahdollisuuksia ansaita kumppanipalkkiota. Se on loistava tapa ansaita jäännöstuloja, koska voit julkaista sisällön kerran ja saada jatkossakin palkkaa aina, kun joku tekee ostoksia käyttämällä viittauslinkkiäsi.

Yhteenveto

Jäljellä olevien tulovirtojen rakentaminen on loistava tapa monipuolistaa tulojasi ja kasvattaa nettotulojasi. Vaikka joidenkin ideoiden käyttöönotto voi viedä jonkin aikaa ja ennakkotyötä, voit jatkaa rahan ansaitsemista vaivattomasti, kun ne on otettu käyttöön.

Etsi yksi tai kaksi sinulle parhaiten sopivaa vaihtoehtoa ja aloita. Lopulta lasket jäännöstulot ja näet, että olet hyvässä vauhdissa tienaamaan rahaa päivätyösi ulkopuolella ja monipuolistamaan tulovirtojasi.