Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on päätön sisällönhallintajärjestelmä ja miksi haluat sellaisen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on päätön sisällönhallintajärjestelmä ja miksi haluat sellaisen?

Päätön sisällönhallintajärjestelmä on sisällönhallintajärjestelmä, joka voi toimia minkä tahansa käyttöliittymän tai “pään” kanssa. Tässä blogikirjoituksessa selitämme tämän määritelmän yksityiskohtaisemmin. Puhumme myös päättömän sisällönhallintajärjestelmän eduista ja luettelemme joitain parhaista saatavilla olevista päättömästä sisällönhallintajärjestelmästä. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Voit myös katsoa tämän videon web-suunnittelusta ja -kehityksestä:

Tilaa sitten Revenue Weekly, sähköpostiuutiskirjeemme, saadaksesi lisää digitaalisen markkinoinnin vinkkejä!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mikä on päätön CMS?

Päätön sisällönhallintajärjestelmä on sisällönhallintajärjestelmä, joka erottaa “pään” eli verkkosivuston etuosan “rungosta” tai taustaosasta. Ajatuksena on, että runko on siirrettävissä eri päiden välillä ja toimii yhtä hyvin kaikkien kanssa sen sijaan, että se rajoittuisi yhteen etupäärakenteeseen.

Mitä eroa on päättömällä CMS:llä ja monoliittisella CMS:llä?

Jos tämä määritelmä silti hämmensi sinut, älä huoli – päätön sisällönhallintajärjestelmä ei välttämättä ole helpoin aihe heti ymmärtää. Selvityksen helpottamiseksi verrataan sitä perinteisiin – tai monoliittisiin – CMS-alustoihin.

Jokaisella sisällönhallintajärjestelmällä on etuosa ja taustaosa. Tausta on paikka, jossa kaikki todelliset sivustotiedot tallennetaan ja koodataan. Käyttöliittymä on paikka, jossa tämä koodaus on verkkosivuston muoto, sellaisena kuin käyttäjät sen näkevät.

Monoliittisessa CMS:ssä etu- ja takaosa sulautuvat peruuttamattomasti yhteen. Kun koodaat verkkosivuston taustalla, rajoitat kokonaan sen rakenteeseen tuo tietty käyttöliittymä. Se toimii vain yhtenäisenä järjestelmänä – yritä yhdistää taustalaite toiseen käyttöliittymämuotoon, niin olet vaikeuksissa.

Päätön CMS erottaa kuitenkin nämä kaksi komponenttia. Taustasta tulee paljon joustavampi. Se käyttää strukturoitua dataa koodin järjestämiseen tavalla, joka toimii useiden käyttöliittymämuotojen kanssa – sinun tarvitsee vain yhdistää kaksi osaa sovellusohjelmointirajapinnalla (API).

🔥 Empfohlen:  YouTube lisää käyttäjänimiin "kahvat". Mikä on sisällöntuottajien ja tuotemerkkien saalis?

Oletetaan siis, että taustallasi oli jonkin verran verkkosisältöä ja halusit muotoilla sivustosi uudelleen täysin eri tavalla. Tai ehkä halusit luoda mobiiliversion sivustostasi. Molemmissa tapauksissa monoliittisen sisällönhallintajärjestelmän kanssa sinun on todennäköisesti tehtävä se kokonaan uudelleen uudella tavalla.

Mutta päättömässä CMS:ssä sinun ei tarvitse muuttaa paljon mitään taustassa – liität sen vain uuteen haluttuun päähän, ja se toimii hyvin. Mitään taustalla olevia tietoja ei tarvitse järjestää uudelleen.

Päättömän sisällönhallintajärjestelmän edut

Nyt kun olemme selittäneet, kuinka päättömät ohjelmistot toimivat, katsotaanpa, mitä hyötyä sen käytöstä on. On kolme syytä, miksi sinun kannattaa harkita sitä.

1. Lisää joustavuutta

Päättömän järjestelmän suurin hyöty on, että se antaa sinulle paljon enemmän joustavuutta, kun tulee muotoilla sivustosi eri tavoilla. Monoliittinen sisällönhallintajärjestelmä rajoittuu siihen, mikä “pää” on jo sisäänrakennettu sisällönhallintajärjestelmään.

Mutta päättömässä CMS:ssä, kuten nimestä voi päätellä, ei ole sisäänrakennettua päätä. Voit yksinkertaisesti käyttää API-liittymiä yhdistääksesi taustasi minkä tahansa pään kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja, kun kyse on verkkosivustosi käyttöliittymäkomponentista.

2. Vähemmän työtä

Toinen etupäättömän sisällönhallintajärjestelmän käyttäminen, joka tavallaan rakentuu viimeisestä hyödystä, on, että se vapauttaa sinut joutumasta käyttämään paljon aikaa ja vaivaa taustasisällön muokkaamiseen uutta käyttöliittymää varten. Siirtyminen voi sujua paljon nopeammin ja helpommin päättömällä ohjelmistolla.

Kuten olemme jo todenneet, jos haluat käyttää eri käyttöliittymäjärjestelmää tai -muotoa verkkosivustollesi, monoliittinen sisällönhallintajärjestelmä edellyttää yleensä sivuston kokonaan uudelleenrakentamista eri alustalle. Mutta päättömällä sisällönhallintajärjestelmällä voit tehdä siirtymisen paljon helpommin, koska taustasisältöä ei tarvitse muokata tai alustaa uudelleen.

3. Parempi turvallisuus

Kolmas päättömän ohjelmiston suuri etu – joka ei ole yhtä laajalti tunnettu – on, että se tarjoaa sinulle paremman verkkosivuston suojauksen.

🔥 Empfohlen:  Lopullinen opas Bing Webmaster Tools -työkaluihin – Tutustu jokaiseen & Jokainen ominaisuus

Syynä on se, että hakkerit ja robotit tulevat usein sivustolle käyttöliittymän kautta, koska käyttäjät voivat nähdä sen. Ja monoliittisella sisällönhallintajärjestelmällä heillä on pääsy koko sivustoon, minne he tulevatkin, koska se kaikki on yksi toisiinsa yhdistetty sisällönhallintajärjestelmä.

Mutta pitämällä käyttöliittymän ja taustaosan erillään toisistaan ​​vaikeutat haittaohjelmien liikkumista näiden välillä ja vahingoitat koko sivustoasi kerralla. Pohjimmiltaan rajoitat sen aiheuttaman vahingon määrää.

3 parasta päätöntä CMS-vaihtoehtoa sinulle

Olemme selvittäneet, mitä päättömät järjestelmät ovat, miten ne toimivat ja miksi voit hyötyä niistä. Nyt herää kysymys, mikä päätön sisällönhallintajärjestelmä sopii sinulle parhaiten?

Vaihtoehtoja on paljon, mutta puhutaanpa kolmesta markkinoiden parhaasta päättömästä CMS-vaihtoehdosta.

1. Järjellisyys

Hinta: Ilmainen tai 99+ dollaria kuukaudessa päivitetylle versiolle

Sanity on yksi markkinoiden suosituimmista päättömästä CMS-vaihtoehdosta, ja hyvästä syystä. Sillä on maine erittäin helppokäyttöisenä, ja se mainostaa, että se käsittelee sisältöä datana. Sen mukana tulee myös täydellinen API-paketti, jonka avulla voit muodostaa yhteyden useisiin eri käyttöliittymiin.

2. Tyytyväinen

Hinta: Ilmainen tai $ 489+ kuukaudessa päivitetylle versiolle

Contentful on toinen huippupäätön sisällönhallintajärjestelmä. Se on varustettu ominaisuuksilla, kuten rich text editor, sisällön mallinnus ja staattisen sivuston generaattorin integrointi. Sillä on hyvin rajoitettu ilmainen suunnitelma sekä maksettu premium-sopimus ja räätälöity yrityssuunnitelma.

3. Sisältöpino

Hinta: Mukautettu hinnoittelu

Contentstack on toinen erinomainen valinta päättömäksi ohjelmistoksi. Siinä on muutamia erilaisia ​​käteviä ominaisuuksia, kuten työnkulun hallinta ja sisällön esikatselu. Vaikka ilmaista suunnitelmaa ei ole, se tarjoaa ilmaisen kokeilujakson. Se integroituu myös useisiin alustoihin, kuten Salesforce ja Marketo.

Emme halua kertoa sinulle työstämme, me haluamme NÄYTÄ sinä.

Katso portfoliomme

Olemme rakentaneet yli

1 100

Verkkosivustot

eri toimialoilla.

WebFX voi auttaa sinua optimoimaan web-suunnitteluasi

Riippumatta siitä, millaista sisällönhallintajärjestelmää käytät, todennäköisesti hyötyisit ammattimaisen web-suunnittelutoimiston avusta. Koska se tapahtuu, olet täydellisessä paikassa siihen – WebFX.

🔥 Empfohlen:  Miksi tarvitset sisällönhallintajärjestelmän (CMS) yrityksellesi?

Meillä on yli 25 vuoden kokemus verkkosivujen rakentamisesta ja suunnittelusta, ja haluamme tarjota huippuluokan web-suunnittelupalvelumme yrityksellesi. Aloita palvelumme soittamalla 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa jo tänään!