Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on paikallinen hakukoneoptimointi ja miksi paikallisella haulla on merkitystä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on paikallinen hakukoneoptimointi ja miksi paikallisella haulla on merkitystä?

Paikallinen haku on olennainen osa mitä tahansa SEO-strategiaa, joka on kohdistettu tietyllä alueella, kaupungissa tai naapurustossa oleviin asiakkaisiin.

Yksinkertaisesti sanottuna paikallinen hakukoneoptimointi on paikka, jossa keskityt parantaaksesi sijoitustasi ja näkyvyyttäsi paikallisissa hakutuloksissa, kuten Googlen Map Packissa/Local Packissa.

Orgaaninen SEO on tapa parantaa verkkosivujen sijoitusta maksuttomassa haussa. Se, miten verkkosivustosi sijoittuu näissä orgaanisissa tuloksissa, voi vaikuttaa positiivisesti myös Local Pack -sijoituksiisi.

Orgaaniset listaukset ovat toinen loistava tilaisuus paikalliselle yrityksellesi näkyä motivoituneiden hakijoiden edessä, kun Google toteaa, että kyselyllä on paikallinen tarkoitus.

Joten vaikka paikallinen ja orgaaninen SEO liittyvät toisiinsa näillä tavoilla, jokainen vaatii ainutlaatuisen strategian erilaisilla optimointitaktiikoilla.

Aloitetaan alusta – mikä on paikallinen hakukoneoptimointi ja miksi paikallisella haulla on merkitystä?

Mikä on paikallinen SEO?

Paikallinen SEO on hakukoneoptimoinnin käytäntö paikallisia hakutuloksia varten.

Googlessa tämä tarkoittaa sitä, että autat yrityksesi Local Packissa/Map Packissa sijoittumaan korkeammalle ja näkymään useammin vastauksena suurempiin osuviin kyselyihin.

Ajattele viimeistä kertaa, kun olit ulkona maailmassa etsimässä jotain mitä tarvitset. Ehkä se oli [men’s shoes]tai [daycare providers]tai [coworking spaces].

Googlen tehtävänä on tarjota etsijöille paras vastaus kaikkiin kyselyihin.

Ja kun sen algoritmit havaitsevat, että tarkoituksesi on paikallinen – että etsit jotain lähialueeltasi – nämä Map Pack -tulokset näkyvät näkyvästi hakutulosten ensimmäisellä sivulla.

Niitä voidaan täydentää myös orgaanisilla tuloksilla, jotka koskevat yrityksiä ja palveluita alueellasi.

Jos etsit jotain sellaista [Mexican restaurants open now], paikalliset tulokset voivat näkyä oletusnäkymänä kaiken orgaanisen sisällön yläpuolella. Google on havainnut, että sinulla on välitön paikallinen tarve.

Paikallisissa hakutuloksissa saatavilla olevat tiedot – yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero, verkkosivusto, valokuvat ja videot, asiakasarvostelut ja tähtiluokitukset ja paljon muuta – vastaavat tähän tarpeeseen todennäköisemmin kuin pelkkä sininen linkki.

🔥 Empfohlen:  Hostinger vs HostGator: Mikä Web-isäntä on paras vuonna 2023?

Googlen Verkkovastaavan ohjeiden noudattaminen ja erinomaisen käyttökokemuksen luominen verkkosivustollesi ovat hakukoneoptimoinnin parhaita käytäntöjä.

Tämä on välttämätöntä, jos haluat verkkosivustosi sijoittuvan maksuttomissa hakutuloksissa, joissa Google on määrittänyt, että kyselyllä on paikallinen tarkoitus.

Voit kuitenkin esiintyä Map Packissa ilman verkkosivustoa, koska MapPack-tulokset perustuvat suurelta osin Google-yritysprofiilisi (GBP) tietoihin. Ne voivat sisältää tietoja, joita Google on koonnut muista paikoista verkossa, ja jopa käyttäjien ehdotuksia.

Googlella on a erilliset ohjeet paikallista hakukoneoptimointia vartenmyös, tärkein näistä on sen “Ohjeita yrityksesi edustamiseen Googlessa.’

Nämä ohjeet ovat välttämättömiä näkyvyyden maksimoimiseksi Map Packissa ja yritystietojesi jäädyttämisen välttämiseksi.

Kun käytät paikallista hakukoneoptimointiopasta, pidä mielessä paikallisen orgaanisen ja Map Packin väliset erot.

Toisinaan puhumme Googlen hakualgoritmeista, verkkosivustosi teknisestä hakukoneoptimoinnista, verkkosivujesi optimoinnista jne. Nämä aiheet viittaavat mahdollisuuksiisi näkyä paikallisesti Luomu tuloksia ja tukea Map Pack -sijoituksia verkkosivustosi läsnäolon avulla.

Kun luet paikallisia arvosteluja ja tähtiluokituksia, Google-viestejä ja muita GBP:n elementtejä, opit paikallisesta hakukoneoptimoinnista, joka liittyy Google Mapsissa näkemiinsä paikallisiin tuloksiin.

Miksi paikallinen haku on tärkeää

Tässä on muutamia tilastoja, jotka osoittavat, kuinka tärkeä paikallinen haku on edelleen yrityksille:

 • Googlen mukaan 76 % ihmisistä, jotka tekevät paikallishaun älypuhelimellaan, käyvät yrityksessä 24 tunnin sisällä, ja 28 % näistä hauista johtaa ostokseen.
 • 30 % kaikista sen käsittelemistä hauista liittyy sijaintiin, myös Googlen mukaan.
 • 61 % kuluttajista sanoi tuoreessa paikallishakututkimuksessa tekevänsä hakuja paikallisesti joka päivä.
 • Äskettäinen paikallinen SEO-tutkimus havaitsi tämän 82 % kuluttajista lukee verkkoarvosteluja yrityksille paikallishaun aikana ja viettää siihen lähes 14 minuuttia ennen päätöksentekoa.
 • 86 % ihmisistä luottaa Google Mapsiin löytääkseen yrityksen sijainnin.
 • Yelp näkyy SMB-hakujen viiden parhaan hakutuloksen joukossa 92% ajasta.
 • Maailmanlaajuinen, 74 % myymälässä ostajista, jotka tekivät haun ennen fyysistä saapumistaan ​​kauppaan, sanoivat etsineensä asioita, kuten [closest store near them], [locations], [in stock near them]ja muun tyyppiset hyperlokaaliset tiedot.
 • Yli puolet Internetin käyttäjistä maailmanlaajuisesti käyttää mobiililaitetta paikallisiin hakuihinsa.
 • 83 % etsijistä käytä Google-hakua saadaksesi lisätietoja lähellä olevista yrityksistä; 55 % käyttää Google Mapsia, 44 % Apple Mapsia, 39 % kääntyy Yahoon ja 31 % valitsee bingin.
🔥 Empfohlen:  Mikä on Driver Support One? Mihin sitä käytetään ja onko se laillista?

Kuinka Google määrittää paikallisen sijoituksen

Google pitää orgaanisen haun sijoitusalgoritmit tarkasti varjeltuna salaisuutena, mutta on paljon avoimempi siitä, mitä sijoituksen saavuttaminen paikallisissa tuloksissa edellyttää.

Googlen mukaan paikallisten sijoitustekijöiden kolme pääluokkaa ovat:

 • Merkityksellisyys.
 • Etäisyys.
 • ja näkyvyys.

“Relevanssi viittaa siihen, kuinka hyvin paikallinen yritysprofiili vastaa sitä, mitä joku etsii.

Lisää täydelliset ja yksityiskohtaiset yritystiedot auttaaksesi Googlea ymmärtämään yritystäsi paremmin ja yhdistämään profiilisi osuviin hakuihin”, Google kertoo ohjeresurssissaan, kuinka voit parantaa paikallista sijoitustasi.

Google määrittelee etäisyyden “kuinkin mahdollisen hakutuloksen etäisyydellä haussa käytetystä sijaintitermistä. Jos käyttäjä ei määritä sijaintia haussaan, laskemme etäisyyden sen perusteella, mitä tiedämme hänen sijainnistaan.”

Ja näkyvyys viittaa tässä yhteydessä siihen, kuinka tunnettu Google pitää kyseistä yritystä. Tämä on ehkä monimutkaisin paikallisista sijoitustekijäluokista, sillä hakualgoritmit yrittävät sisällyttää yhtälöön myös offline-näkyvyyden.

Whitesparkin mukaanVuoden 2021 paikallishaun sijoitustekijät‘ kyselyn mukaan paikallisten hakukoneoptimointiasiantuntijoiden mielestä paikallisten pakettien tärkeimmät sijoitustekijät:

 • GBP ensisijainen luokka.
 • Avainsanat listauksen otsikossa.
 • Yrityksen osoitteen läheisyys hakijan sijaintiin.
 • Fyysinen osoite hakukaupungissa.
 • Muut GMB-luokat.
 • Korkeat numeeriset tähtiluokitukset.
 • GBP-listauksen täydellisyys.
 • Liittyvän verkkotunnuksen saapuvien linkkien laatu ja auktoriteetti.
 • Avainsanat natiivi Google-arvosteluissa.

Paikallisen haun läsnäolon parantaminen

Kuten näette, paikallishaku on olennainen kanava kaikenlaisille paikallisia asiakkaita palveleville yrityksille – franchising-yrityksille, vähittäiskauppaketjuille, niin sanotuille Mom & Pop shopille, rahoituspalvelubrändeille, palveluntarjoajille, yritysbrändeille ja pk-yrityksille.

Kohdasta “Paikallinen hakukoneoptimointi: lopullinen opas paikallishaun sijoituksen parantamiseen” löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää onnistuneen paikallisen hakukoneoptimointistrategian kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Opit:

 • Parhaat paikalliset sijoitussignaalit, jotka sinun on tiedettävä ja miksi niillä on merkitystä.
 • Kuinka luoda voittava paikallinen SEO-strategia.
 • Vinkkejä ja prosessi kilpailun analysoimiseksi paikallisissa hakutuloksissa.
 • Miksi tarkat NAP-tiedot ja käyttäjäkokemus ovat niin tärkeitä paikallisessa hakukoneoptimoinnissa.
 • Miten ja mistä löytää parhaat paikalliset linkkien rakentamismahdollisuudet.
 • Miksi arvosteluilla ja tähtiluokituksilla on merkitystä – ja kuinka hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Kuinka optimoida GBP-listauksesi kokonaan.
 • Kaikki erilaiset attribuutit, jotka sinun on tiedettävä auttaaksesi GBP-tietosi erottumaan joukosta ja saamaan asiakkaita.
 • Paikalliset hakukoneoptimointi- ja listausten hallintatyökalut säästävät aikaasi ja parantavat suorituskykyäsi.
 • Ja paljon muuta.
🔥 Empfohlen:  120 järkyttävää mobiilimarkkinointitilastoa

Kuulet paikallisilta hakuasiantuntijoilta Ben Fisheriltä, ​​John McAlpinilta, Alexandra Tachalovalta, Marshall Nymanilta, Maddy Osmanilta ja muilta, kun he jakavat parhaat vinkkinsä ja neuvonsa yrityksellesi rakennetun strategian luomiseksi.

Lataa opas ilmaiseksi tästä.