Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on paras markkinointistrategia? Vihje: Ei ole vain yhtä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on paras markkinointistrategia? Vihje: Ei ole vain yhtä

Paula sukelsi juuri digitaalisen markkinoinnin maailmaan auttaakseen useampia löytämään hänen brändinsä. Tutkiessaan digitaalista markkinointia hän huomaa, että on olemassa kymmeniä markkinointistrategioita, joita hän voi käyttää tavoittaakseen yrityksestään kiinnostuneita ihmisiä. Hän ihmettelee: “Mikä on paras markkinointistrategia?” Jos kysyt saman kysymyksen, meillä on vastaus: Ei ole olemassa vain yhtä parasta markkinointistrategiaa.

Markkinointistrategiojesi tehokkuus riippuu yrityksestäsi, kohdeyleisöstäsi ja markkinoista. Jotkut strategiat ovat hyödyllisempiä yrityksille kuin toiset. Tällä sivulla tarjoamme sinulle kuusi parasta markkinointistrategiaa yrityksesi kasvattamiseen verkossa.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja!

PS Haluatko saada uusimmat markkinointivinkit ja -trendit? Liity yli 200 000 muun markkinoijan joukkoon tilaamalla sähköpostimme!

1. Optimoi sivustosi hakukoneita varten

Kun kysyt: “Mikä on paras markkinointistrategia yritykselleni?” hakukoneoptimointi (SEO) on usein listan kärjessä. Hakukoneoptimointi on strategia, joka sisältää sivustosi optimoinnin, jotta yrityksesi sijoittuisi osuvampiin hakutuloksiin ja saa laadukasta liikennettä. Sivuston optimointi hakukoneita varten on loistava markkinointistrategia, koska se auttaa tavoittamaan ihmiset siellä, missä he ovat.

Koska Google käsittelee yli 40 000 kyselyä sekunnissa, tämä hakukone on loistava paikka tavoittaa ihmiset, jotka etsivät sinun kaltaisiasi tuotteita tai palveluita. Jotta voit optimoida sivustosi hakukoneita varten, sinun on aloitettava avainsanatutkimuksella löytääksesi osuvia termejä. Tässäkin kannattaa käyttää long-tail-avainsanoja, jotta voit ohjata osuvinta liikennettä sivustollesi.

Kun olet valinnut avainsanat, integroi ne verkkosivustollesi. Vaikka avainsanat ovat keskeinen osa sivustosi optimointia hakukoneita varten, on myös muita parhaita käytäntöjä, joita kannattaa noudattaa:

 • Varmista, että sivustosi latautuu nopeasti: Käyttäjät vihaavat odottaa hitaasti latautuvia sivustoja. Jos sivustosi latautuminen kestää liian kauan, heikennät sijoitustasi hakutuloksissa ja voit menettää liidejä kilpailijoille. Google PageSpeed ​​Insightsin avulla näet, missä voit parantaa sivuston latausaikaa.
 • Tee sivustostasi mobiiliystävällinen: Siitä lähtien, kun Google siirtyi mobiililähtöiseen indeksointiin, verkkosivustosi mobiilitila on kriittinen sijoituksesi kannalta. Varmista, että sivustosi muotoilu on responsiivinen, jotta sivusi mukautuvat käyttäjän laitteeseen.
 • Luo laadukasta sisältöä: Sisällön luominen on kriittinen osa SEO-kampanjasi menestystä. Jotta saisit paremman sijoituksen hakutuloksissa, sinun kannattaa luoda korkealaatuista ja informatiivista sisältöä, joka auttaa sinua pitämään ihmiset sivustollasi pidempään.
🔥 Empfohlen:  Uskomme todella, että Millenniaalit tietävät mikä on trendikästä, sanoo Sagun Arora, yksi perustajista, Filmy Vastra

2. Luo blogi

Ensimmäinen pienyritysten parhaiden markkinointistrategioiden luettelossamme on blogin luominen. Blogit ovat arvokas työkalu, jonka avulla yrityksesi voi kommunikoida yleisösi kanssa. Kun kirjoitat blogia, kirjoitat informatiivisia viestejä, jotka sisältävät yleisösi haluamaa tietoa.

Blogin aloittamiseksi tarvitset sisältöideoita. Voit keksiä ideoita katsomalla, mikä alallasi on trendejä tai katsomalla, mitä kilpailijasi kirjoittaa. Se auttaa sinua luomaan luettelon sisältöideoista blogiisi.

Kun sinulla on ideoita, teet avainsanatutkimuksen löytääksesi blogiisi sopivia termejä. Keskity pitkähäntäisiin avainsanoihin, jotka sisältävät vähintään kolme sanaa. Pitkähäntäiset avainsanat ovat tarkkoja, joten ne ohjaavat enemmän laadukasta liikennettä blogiisi.

Kun olet valinnut avainsanasi, haluat nähdä, mitä sisältöä on jo olemassa, jotta saat ideoita sisältösi kehystämiseen. Se auttaa blogitekstejäsi sijoittumaan paremmin hakutuloksissa. Tässä on joitain muita bloggaamisen parhaita käytäntöjä, joita haluat noudattaa:

 • Varmista, että sisältö on luettavissa: Blogitekstejä luotaessa haluat varmistaa, että yleisösi voi lukea blogiasi. Varmista, että pidät sisältösi 2–3 lauseen pituisena, jotta blogejasi on helppo lukea ja selata.
 • Käytä sisältökalenteria: Sisältökalenterit ovat tärkeitä sen varmistamiseksi, että julkaiset sisältöä usein. Sinun on julkaistava sisältöä usein, jotta blogisi sijoittuu hakutuloksissa ja saa arvokasta liikennettä. Sisältökalenteri auttaa sinua seuraamaan sisällöntuotantoa ja varmistamaan, että julkaiset tarpeeksi.
 • Lisää visuaalia: Jos blogeissasi on vain tekstiä, sivusi tekstiseinät hukkuvat yleisösi. Visuaalien, kuten valokuvien ja videoiden, lisääminen auttaa hajottamaan tekstiä ja tekemään siitä kiinnostavamman yleisösi kannalta.

3. Rakenna läsnäoloa sosiaalisessa mediassa

Yksi yrityksesi parhaista markkinointistrategioista on näkyvyyden rakentaminen sosiaalisessa mediassa. Sosiaalinen media on erinomainen työkalu, jolla saat yhteyden yrityksestäsi kiinnostuneisiin liideihin. Voit rakentaa suhteita yleisöösi ja kasvattaa heitä liideiksi.

Jotta pääset alkuun sosiaalisessa mediassa, sinun on valittava oikea alusta. Voit valita useista suosituista alustoista, mukaan lukien:

Voit valita yhden tai useamman alustan yhteydenpitoon yleisöösi. Sinun kannattaa keskittyä alustoihin, joissa he käyvät eniten. Voit tarkastella kunkin alustan demografisia tietoja selvittääksesi, mitkä sosiaaliset sivustot tarjoavat sinulle parhaan mahdollisuuden tavoittaa yleisösi.

Kun olet valinnut alustasi, voit aloittaa sisällön luomisen. Sisällön tyyppi riippuu alustasta. Jotkin alustat tarjoavat erilaisia ​​sisältöjä julkaistavaksi alustallaan.

Esimerkiksi Facebook tarjoaa mahdollisuuden lähettää blogeja, valokuvia, videoita ja paljon muuta. Muut alustat, kuten Instagram, keskittyvät enemmän kuviin ja videoihin. Kun julkaiset näillä sosiaalisilla alustoilla, haluat varmistaa, että sitoudut yleisöösi.

🔥 Empfohlen:  Mikä on 60-20-20-sääntö ja miten se toimii?

Jos he kommentoivat viestejäsi, kommentoi heille takaisin. Haluat rakentaa suhteita ja saada heidät olemaan jatkuvasti tekemisissä brändisi kanssa. Kiinnostavan sosiaalisen median strategian rakentaminen on tärkeä osa pienten ja keskisuurten yritysten (SMB) tehokkaan markkinoinnin.

4. Mukauta markkinointikampanjoitasi

Seuraavaksi parhaiden markkinointitekniikoiden luettelossamme on personointi. Nykypäivän markkinoilla on satoja yrityksiä, jotka kaipaavat kohdeyleisösi huomiota. On haastavaa auttaa yritystäsi erottumaan joukosta ja saamaan yleisösi sitoutumaan brändiisi.

Siellä personointi tulee esiin ja auttaa – se on yksi parhaista markkinointistrategioista, koska voit saada yleisösi huomioimaan brändisi. Personoinnin avulla voit tarjota yleisöllesi henkilökohtaisen kokemuksen. Voit mukauttaa yleisösi kokemusta seuraavasti:

 • Heidän nimiensä käyttäminen sähköpostin otsikoissa ja leipätekstissä
 • Heidän kiinnostuksen kohteidensa mukaan räätälöidyn sisällön tarjoaminen
 • Lähetä heille tarjous, joka on ainutlaatuinen heidän selaushistoriansa perusteella
 • Ja enemmän

Kun muokkaat yleisösi kokemusta, he todennäköisemmin sitoutuvat brändiisi, mikä voi johtaa yrityksesi konversioiden lisääntymiseen.

5. Markkinoi yritystäsi paikallisille asiakkaille

Seuraavaksi parhaiden markkinointistrategioiden luettelossamme on markkinointi paikallisille asiakkaille. Jos sinulla on fyysinen sijainti, palvelet todennäköisesti jo ihmisiä alueellasi. Voit tavoittaa entistä enemmän paikallisia liidejä käyttämällä paikallisia markkinointitekniikoita.

Yksi näkyvä tapa markkinoida yritystäsi paikallisille asiakkaille on ilmoittautua paikallisiin yritystietoihin. Google My Business -tietosi näkyvät, kun käyttäjät tekevät paikallishaun etsiessään yritystä alueellaan. Se näkyy yleensä hakutulosten yläosassa kahden muun yrityksen kanssa, jotka tunnetaan nimellä paikallinen 3-paketti.

Toinen vaihtoehto on näyttää paikallisia mainoksia. Jos sinulla on palveluyritys, voit näyttää yrityksellesi kiinnostuneita liidejä näyttämällä Googlen paikallispalvelut -mainoksia. Nämä mainokset näkyvät hakutulosten yläosassa, joten ne sopivat erinomaisesti paikallisten liidien hankkimiseen.

Nämä ovat vain muutamia tapoja markkinoida paikallisia liidejä. Se on loistava markkinointistrategia, jonka avulla voit tavoittaa yrityksellesi laadukkaampia liidejä.

6. Käytä sosiaalisen median mainoksia tavoittaaksesi ihmisiä, jotka etsivät tuotteitasi tai palveluitasi

Sosiaalisessa mediassa markkinoinnin lisäksi voit myös mainostaa sosiaalisessa mediassa. Mainonta sosiaalisessa mediassa on erinomainen tapa yrityksellesi tavoittaa tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneita ihmisiä asettamalla tuotteistasi tai palveluistasi mainoksia kiinnostuneiden liidien eteen. Sosiaalisen median mainosten käynnistäminen edellyttää aluksi, että tiedät, kenelle kohdistat.

🔥 Empfohlen:  Google Discover: Google Discover -syötteen tehon hyödyntäminen hakukoneoptimoinnissa

Sosiaalisen median alustat tarjoavat edistyneitä kohdistusvaihtoehtoja, joten voit tarkentaa yleisöäsi ja tavoittaa yrityksesi pätevimmät liidit. Sen lisäksi, että valitset oikean kohdeyleisön, haluat myös varmistaa, että luot houkuttelevan mainostekstin. Useimmat sosiaalisen median mainokset ovat visuaalisia, joten haluat varmistaa, että luot visuaalisesti houkuttelevia ja mukaansatempaavia mainoksia, jotka saavat käyttäjät tutustumaan sisältöösi.

Voit aktivoida yleisösi useilla eri mainosmuodoilla. Jokainen sosiaalinen alusta tarjoaa erilaisia ​​mainosmuotoja, joten sinun on tutkittava alustasi nähdäksesi, millaisia ​​mainoksia voit näyttää. Yleensä jokainen alusta tarjoaa:

 • Valokuvamainokset
 • Videomainokset
 • Karusellimainokset

Näyttämällä mainoksia sosiaalisessa mediassa markkinoit yritystäsi pätevämmille liideille, joita voit saada ja edistää konversioiden saavuttamiseksi.

Digitaaliset markkinointikampanjamme vaikuttavat parantuviin mittareihin sinun tulos.

Katso lisää tuloksia

WebFX on tuottanut asiakkaille seuraavat tulokset:

3 miljardia dollaria

Asiakastuloissa

7,8 miljoonaa

Johdot asiakkaillemme

5,2 miljoonaa

Asiakkaiden puhelut

Ota nämä parhaat markkinointistrategiat käytäntöön jo tänään

Nyt kun olemme vastanneet kysymykseen “Mikä on paras markkinointistrategia?” ja tarjota sinulle muutamia hyviä strategioita aloittaaksesi, voit käynnistää markkinointikampanjasi. Jos et ole varma, mitkä strategiat toimivat parhaiten, WebFX on täällä auttamassa. Olemme täyden palvelun digitaalisen markkinoinnin yritys, joka tarjoaa kymmeniä palveluita tarpeisiisi:

Yli 500 asiantuntijan tiimimme on valmis auttamaan sinua löytämään parhaat markkinointistrategiat yrityksellesi! Olemme tuoneet yli 3 miljardia dollaria myyntiä ja yli 7,8 miljoonaa liidettä asiakkaillemme pelkästään viimeisen viiden vuoden aikana. Voimme tuottaa tuloksia myös sinulle!

Jos haluat lisätietoja siitä, kuinka WebFX voi auttaa sinua nopeuttamaan markkinointikampanjaasi, ota meihin yhteyttä verkossa tai soita meille tänään 800-280-1062 keskustella strategin kanssa markkinointipalveluistamme ja siitä, kuinka ne voivat auttaa yritystäsi kasvamaan.