Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on paras SEO-neuvonta? Vihje: Ei ole vain yhtä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on paras SEO-neuvonta? Vihje: Ei ole vain yhtä

Jos olet sukeltamassa hakukoneoptimointiin (SEO), jotta yrityksesi sijoittuisi paremmin hakutuloksissa, haluat varmistaa, että teet sen oikein. Selailet Internetiä etsimässä parasta SEO-neuvontaa, joka auttaa sinua löytämään SEO-kampanjasi. Kun etsit sivustoa toisensa jälkeen, huomaat, että kukaan ei sano samaa siitä, kuinka SEO tehdään oikein. Joten mikä on paras SEO-neuvonta?

Oikeasti, ei ole vain yksi. Hakukoneoptimointi on monimutkainen strategia, ja sen tiivistäminen yhdeksi neuvoksi ei ole mahdollista. Tämä strategia sisältää useita komponentteja, jotka saavat sen toimimaan oikein.

Joten sen sijaan, että pyytäisit parhaita SEO-neuvoja, aloita parhaiden neuvojen etsiminen. Onneksi tulit oikeaan paikkaan! Jatka lukemista oppiaksesi kuusi SEO-vinkkiä ja temppua, jotka auttavat sinua löytämään kampanjasi.

Saat lisää SEO-neuvoja tilaamalla Revenue Weeklyn!

Bonuslukeminen: Sivun hakukoneoptimoinnin parantaminen

1. Etsi osuvia avainsanoja, jotka auttavat sinua sijoittumaan hakutuloksissa

Yksi parhaista SEO-neuvoista on löytää verkkosivustollesi sopivia avainsanoja. Kun käyttäjät tekevät hakuja, he yhdistävät avainsanoja auttaakseen heitä löytämään tietoa.

Tämä vinkki on yksi tärkeimmistä hakukoneoptimoinnin parhaista käytännöistä, koska se auttaa sinua näkymään osuvien liidien edessä. Kun integroit toimialaan liittyviä termejä verkkosivustollesi, näyt useammissa hauissa ja ohjaat sivuillesi enemmän laadukasta liikennettä.

Joten miten löydät avainsanoja? Jotta voit löytää osuvia avainsanoja, sinun on suoritettava avainsanatutkimus. Voit käyttää avainsanatutkimustyökalua, kuten KeywordsFX:ää, auttaaksesi sinua löytämään sivustollesi liittyviä termejä.

Oletetaan esimerkiksi, että omistat kukkakaupan. Haluat löytää osuvia avainsanoja sivustollesi. Joten otat avainsanatutkimustyökalun, kuten KeywordsFX:n, ja liität siihen “hääkukat”.

Kun kirjoitat tämän avainsanan, saat kymmeniä arvokkaita avainsanoja, joita voit käyttää verkkosivustosi osuvilla sivuilla, kuten “hääkukat verkossa” tai “hääkukat budjetilla”. Nämä avainsanat olisivat hienoja houkuttelemaan ihmisiä, jotka etsivät näitä termejä.

Kun teet avainsanatutkimusta, pidä kiinni toimialaan liittyvistä avainsanoista. Toimialaan liittyvien avainsanojen valitseminen varmistaa, että houkuttelet ihmisiä, jotka ovat eniten kiinnostuneita yrityksestäsi. Lisäksi kannattaa pysyä pitkähäntäisissä avainsanoissa, jotka sisältävät vähintään kolme sanaa.

🔥 Empfohlen:  Hakukoneoptimoijat – Sinulla ei ole varaa sivuuttaa UX:tä

Avainsana, kuten “hääkukat budjetilla”, on erittäin tarkka, mikä tarkoittaa, että houkuttelet liidejä, jotka hakevat kyseisillä tarkoilla termeillä. Autat itseäsi ohjaamaan osuvampaa liikennettä sivullesi tämäntyyppisillä avainsanoilla.

2. Integroi avainsanoja auttaaksesi sinua sijoittumaan hakutuloksissa

Seuraava hakukoneoptimointivinkkimme ja -temppumme luettelossa on avainsanojen integrointi. Kun olet löytänyt asiaankuuluvat avaintermit, sinun on integroitava ne sivustoosi. Et välttämättä saa avainsanaa sijoittamalla sen sivustollesi kerran.

Sinun on sisällytettävä nämä avainsanat kaikkialle sivuillesi, jotta sivustosi sijoitus paranee. Haluat integroida avainsanoja useisiin paikkoihin, mukaan lukien:

 • Metakuvaukset: Metakuvaukset ovat lyhyitä tiivisteitä, jotka näkyvät hakutuloksissa otsikkotunnisteiden alla. Nämä lyhyet osiot tarjoavat käyttäjille ja hakukoneille käsityksen siitä, mitä sivultasi voi odottaa. Haluat integroida avainsanasi tähän kuvaukseen osuvuuden vuoksi.
 • URL-osoitteet: SEO-ystävällisten URL-osoitteiden tulee olla selkeitä ja sisältää avainsanasi. Älä käytä satunnaisten numeroiden ja kirjainten merkkijonoa URL-osoitteessasi. Käytä sen sijaan avainsanojasi saadaksesi käyttäjille ja hakukoneille selvyyttä sivustasi.

3. Luo arvokasta sisältöä ohjataksesi liikennettä sivullesi

Yksi tärkeimmistä hakukoneoptimoinnin parhaista käytännöistä on sisällön luominen. Sisällöllä on arvokas rooli yrityksesi näkymisen eri hakutuloksissa. Jos haluat sisältösi sijoittuvan hakutuloksissa, sinun on optimoitava se hakukoneoptimointia varten, jotta se sijoittuu ja näkyy osuvien liidien edessä.

Jotta voit näkyä erilaisissa hakutuloksissa, sinun on luotava sisältöä ja kohdistettava avainsanoja. Ennen kuin kirjoitat ensimmäisen sisältösi, sinun on valittava aiheet. Pysy toimialaan liittyvissä aiheissa varmistaaksesi, että ohjaat oikeaa liikennettä sivullesi.

Voit käyttää työkalua, kuten FAQFox, saadaksesi sisältöideoita ja nähdäksesi, mitkä ideat tuottavat hakutuloksia. Valitse seuraavaksi sisältömuoto. Voit valita useista muodoista, mukaan lukien:

Sinun kannattaa käyttää eri muotoja pitääksesi sisältösi jännittävänä ja kiinnostavana yleisöäsi. Lisäksi haluat julkaista sisältöä usein. Saat parhaat tulokset luomalla sisältökalenterin ja aikataulun sisällön julkaisemiselle.

🔥 Empfohlen:  Saniaiset N terälehdet - Lahjoita kukkia ja levitä onnea

Se varmistaa, että tarjoat yleisöllesi jatkuvasti uutta tietoa ja tavoitat uusia ihmisiä sisällölläsi.

4. Kirjoita ensin ihmisille ja sitten hakukoneille

Yksi parhaista SEO-neuvoista on kirjoittaa ihmisille hakukoneiden sijaan. Monet yritykset tarttuvat luomaan sisältöä, joka keskittyy enemmän avainsanoihin ja vähemmän avainsanojen takana oleviin ihmisiin. Tosiasia kuitenkin on, että hakukoneille kirjoittaminen ei auta sinua yhtä hyvin kuin ihmisille kirjoittaminen.

Hakukoneet ovat tarpeeksi älykkäitä ymmärtääkseen, mikä sisältö tarjoaa käyttäjille positiivisen kokemuksen. Jos olet liian kiireinen yrittäessäsi kirjoittaa avainsanoilla täytettyjä, paljon tekstiä sisältäviä kappaleita saadaksesi ne sijoitukselle, käyttäjät eivät tule saamaan positiivista kokemusta sivustostasi. Keskity sen sijaan sisällön luomiseen yleisöllesi.

Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • Visuaalien lisääminen pitämään käyttäjät sitoutuneina
 • Vältä käyttämästä liikaa teknistä kieltä, joka ei ole yleisöllesi tuttua
 • Tarjoaa lukijoille haluamansa tiedot aiheesta
 • Ja enemmän

Kun keskityt yleisöösi, luot sisältöä, jota he haluavat lukea. Yleisösi viettää enemmän aikaa sivullasi ja sitoutuu sisältöösi, mikä parantaa sijoitustasi hakutuloksissa. Ne muodostavat myös positiivisen vaikutelman brändistäsi, joka voi maksaa myöhemmin myynnin muodossa.

5. Nopeuta sivustoasi parantaaksesi käyttökokemusta

Seuraavaksi SEO-vinkkien ja -temppujen luettelossamme on sivun nopeuden optimointi. Jos haluat sijoittua hakutuloksissa ja tarjota yleisöllesi positiivisen kokemuksen, sinun on varmistettava, että sivustosi latautuu nopeasti. Yleisösi ei halua odottaa verkkosivustosi latautumista.

Käyttäjät odottavat sivustosi latautuvan kahdessa sekunnissa. Jos verkkosivustosi ei lataudu tarpeeksi nopeasti, käyttäjät palaavat takaisin hakutuloksiin ja valitsevat sen sijaan kilpailijan sivuston. Voit nopeuttaa sivustoasi analysoimalla sivustosi nykyisen latausajan Google PageSpeed ​​Insightsin avulla.

Tämä työkalu antaa sinulle käsityksen siitä, miten sivustosi latautuu tällä hetkellä, ja jakaa vinkkejä sivustosi latausajan parantamiseen.

Voit myös käyttää Googlen Test My Site -työkalua liittääksesi verkkotunnuksesi, nähdäksesi kuinka nopeasti se latautuu ja kuinka paljon tuloja ansaitsisit parantamalla sivustosi nopeutta kuinka monta sekuntia tahansa. Jos sinulla ei ole aikaa tai kokemusta parantaa sivuston latausaikoja, voit investoida sivun nopeuspalveluihin saadaksesi jonkun tekemään sen puolestasi.

🔥 Empfohlen:  Käyttöönottotekniikoita ja esimerkkejä uusille käyttäjillesi

6. Seuraa analytiikkaa parantaaksesi kampanjaasi

Yksi tärkeimmistä SEO-neuvoista on seurata kampanjaasi. Tämä hakukoneoptimoinnin paras käytäntö on erittäin tärkeä, koska se varmistaa, että saat kaiken irti budjetistasi. Sinun on seurattava kampanjaasi, jotta voit nähdä, tuottaako hakukoneoptimointi hyvää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia (ROI) yrityksellesi.

Google Analytics on loistava työkalu SEO-kampanjasi seurantaan. Tällä työkalulla voit seurata:

 • Liikenne
 • Napsautukset
 • Viipymäaika
 • Vierailtuja sivuja
 • Tulokset
 • Ja enemmän

Seuraamalla SEO-kampanjaasi näet, mitkä kampanjasi osa-alueet toimivat ja missä voit parantaa. Se kertoo, jos sinun on optimoitava kampanjasi uudelleen, jotta sivustosi sijoittuisi paremmin hakutuloksissa.

Bonus SEO-neuvonta: Palkkaa SEO-yritys

SEO on monimutkainen markkinointimenetelmä, joka vaatii työtä sivustosi sijoituksen optimoimiseksi ja parantamiseksi. SEO-vinkkiemme ja temppujemme avulla voit aloittaa tuloksia tuottavan SEO-kampanjan luomisen.

SEO-neuvomme on kuitenkin tämä: Harkitse SEO-yrityksen palkkaamista kampanjasi suorittamiseen. Hakukoneoptimointitoimisto voi optimoida kampanjasi tuottaakseen tuloksia samalla, kun hoidat yritystäsi. SEO-yrityksenäsi autamme sinua optimoimaan sivusi näkymään hakutuloksissa.

Yli vuosikymmenen kokemuksella voit luottaa siihen, että voimme parantaa sijoitustasi hakutuloksissa. Olemme hankkineet asiakkaillemme yli 7,8 miljoonaa liidettä, ja voit luottaa siihen, että hankimme liidejä myös sinulle. Jos olet valmis sukeltamaan hakukoneoptimointiin, ota meihin yhteyttä verkossa tai soita meille tänään osoitteessa 800-280-1062 puhua strategin kanssa tai selaa SEO-palveluitamme saadaksesi lisätietoja!