Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on PayPal-avain ja kuinka sitä käytetään verkkomaksuihin?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on PayPal-avain ja kuinka sitä käytetään verkkomaksuihin?

Verkkomaksusta on tullut olennainen osa elämäämme, varsinkin pandemian jälkeen. Markkinoilla on lukuisia digitaalisia maksutapoja, joten tarpeisiisi sopivan valitseminen on haastavaa. Keskellä tällaista kilpailua PayPal Key on noussut suosituksi vaihtoehdoksi verkkokaupoissa. Mutta mikä on PayPal-avain ja miten sitä käytetään verkkomaksuihin? Tässä artikkelissa käsittelemme kaikkea tähän aiheeseen liittyvää.

Mikä on PayPal?

Kuva: paypal.com

Ken Howery, Max Levchin, Luke Nosek, Yu Pan ja Peter Thiel perustivat joulukuussa 1998. PayPal on Amerikkalainen monikansallinen rahoitusteknologiayritys. Yritys perustettiin nimellä Confinity ennen kuin se sai nimekseen X.com, ja lopulta sai nykyisen nimensä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee San Josessa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Yritys tarjoaa palveluita lähes ympäri maailmaa ja sen tuotteita ovat muun muassa maksujärjestelmät ja luottokortit. Vuonna 2022 yrityksen palveluksessa oli 29 900 henkilöä. Se on julkinen yhtiö, joka on listattu NASDAQ pörssi.

Mikä on PayPal-avain ja kuinka sitä käytetään verkkomaksuihin?

Tiedämme kaikki, kuinka nykyään nämä pankit ja rahoitusyhtiöt antavat virtuaalisia pankkikortteja ja luottokortteja. No, mikään trendi ei ole turvassa toistumasta nykyään, sillä myös PayPal on saanut sen. PayPal on kehittänyt virtuaalikorttinsa, joka tunnetaan PayPal-avaimena.

Sitä on kutsuttu tapaksi, jolla voit käyttää suorittaa maksun missä tahansa paikassa, jossa Mastercard hyväksytään. Paikassa ei tarvitse olla PayPal-painiketta, ja silti voit käyttää PayPal-avainta PayPalin kautta maksamiseen missä tahansa sellaisessa paikassa.

PayPal-avaimen käyttäminen sinun tarvitsee vain valita maksutapa PayPal-lompakostasi. Näin saat PayPal-avaimen, jolla on oma virtuaalinen korttinumeronsa viimeinen voimassaolopäivä sekä turvakoodi.

Voit sitten joko tallentaa tämän avaimen selaimeesi, jos haluat nopeamman kassan, tai sitä voidaan käyttää samalla tavalla kuin mitä tahansa pankki- tai luottokorttia. Avaimen virtuaalinen luonne tekee siitä kannettavan, koska voit ottaa sen mukaan minne tahansa.

🔥 Empfohlen:  OptinChat-videokatsaus: Kuinka keräsin yli 10 000 sähköpostilistan [Proof Attached]

Jotta saisit vastauksesi siihen, mikä on PayPal-avain ja kuinka sitä käytetään verkkomaksuihin, sinun on kuitenkin tiedettävä tästä avaimesta, että se ei ole luottokortti, joten sinun ei tarvitse käydä läpi mitään pitkä hakemusprosessi tai luottopisteiden tarkistus, mutta samaan aikaan saattaa syntyä ulkomaisia ​​transaktiomaksuja tai minkä tahansa tahon, kauppiaan tai PayPalin veloittamia käyttömaksuja.

Mikä on PayPal-avain?

PayPal-avain yksinkertaisin sanoin voidaan sanoa olevan jotain melkein samanlainen kuin virtuaalinen luottokortti. Ensinnäkin sinulla oli muovi- tai metallikortteja, jotka muuttivat alaa, ja sitten maksusovellukset, kuten PayPal, näkyivät, mutta kun kumpaakaan niistä ei havaittu luodinkestäväksi, ymmärrettiin, että siellä on tilaa jollekin uudemmalle ja turvallisemmalle. ponnahtaa ja se on PayPal-avain.

Mobiilisovelluksessasi olevan PayPal-tilisi lisäksi sinulla on tämä virtuaalinen kortti tai pikemminkin virtuaalinen tilinumero liitettynä alkuperäiseen PayPal-tiliisi.

Tämä kortti piilottaa maksutiliisi liittyvät tiedot lisäämällä toinen suojataso jo suojattuun alustaan, joka on PayPal. Se vastaa PayPalin virtuaalisia kortti- ja tilinumeroita, joita rahoituslaitokset ja pankit tarjoavat nykyään.

Missä PayPal-avainta käytetään?

PayPal-avain oli toinen PayPalin tuotteista tai palveluista, joten luonnollisesti se oli jotain, jota voitiin käyttää ilman PayPalia tai kun et halunnut käyttää ensimmäistä. Mutta kuten luotto- ja pankkikortit eivät ole käytettävissä kaikkialla, kysymys PayPal-avaimen käyttämisestä tulee. Koska avain on jotain samanlaista kuin virtuaalinen luottokortti, sillä on oltava rajansa, eikö niin?

Näimme edellä, mikä on PayPal-avain ja kuinka sitä käytetään verkkomaksuihin, mutta kysymys kuuluu, missä käytät sitä? The PayPal-avain voidaan lisätä Venmo-tilillesi tai linkitetty Google Payhin verkkokäyttöä varten.

PayPal-avainta voitiin käyttää kaikissa paikoissa, joissa Mastercard hyväksyttiin. Paitsi, että voit käyttää tätä virtuaalista korttia myös paikoissa, joissa ei ollut PayPal-painiketta tai vaihtoehtoa, ja se teki siitä täydellisen korvaajan fyysisille korteille tai rahaa maksaville ja vastaanottaville mobiilisovelluksille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ottaa ChatGPT:n uudet beta-verkkoselailu- ja laajennukset käyttöön

Kuinka saada PayPal-avain?

PayPal-avain oli 16-numeroinen numerokoodi, joka lakkasi olemasta 20. huhtikuuta 2022 ja se oli mahdollisimman käteinen ja lähimaksutapa. Se oli palvelu, joka oli vain yhdysvaltalaisten PayPalin käyttäjien saatavilla, mutta he saattoivat käyttää sitä ulkomailla, jos kauppias oli valmis hyväksymään maksutavan tai Mastercard.

Palvelu oli ilmainen käyttää Yhdysvalloissa, mutta sai 1,1 %:n transaktiomaksun, kun sitä käytettiin Yhdysvaltojen ulkopuolisessa kauppiaassa. Näimme artikkelin alussa, mikä on PayPal-avain ja kuinka sitä käytetään verkkomaksuihin, mutta nyt tarkastelemme, kuinka olisit voinut saada tämän avaimen.

Ensimmäinen ja ilmeisin asia on hankkia itsellesi PayPal-tili. Kun sinulla oli PayPal-tili, sinun piti kirjautua sisään. Seuraavaksi sinun tulee etsiä PayPal-avainkuvake näytön yläreunasta tai linkki sivulta.

Sijainti saattaa riippua siitä, käytätkö tietokonetta vai mobiilisovellusta. Toiseksi viimeinen asia on valita maksutapa, jolla haluat rahoittaa avaimen aivan kuten tekisit luottokortilla. Lopuksi napsautat hyväksy, ja se olisi riittänyt saadaksesi avaimesi. Joten sen pitäisi vastata kysymykseesi PayPal-avaimen hankkimisesta.

Lue myös: 47 parasta PayPal-peliä, jotka maksavat oikeaa rahaa

Kuinka käyttää PayPal-avainta?

Ennen kuin kerromme sinulle, kuinka PayPal-avainta käytetään, sinun on tiedettävä, missä PayPal-avainta voidaan käyttää. Tiedämme, että PayPal-avain hyväksyttiin missä tahansa paikassa, joka hyväksyi Mastercardin, mutta emme tarkoita sitä tässä. PayPal-avain oli käyttökelpoinen verkkokaupoissa ja fyysisissä myymälöissä aivan kuten mitä tahansa korttia voi käyttää edellyttäen, että kauppias tai myyjä hyväksyy maksutavan. Nyt takaisin alkuperäiseen kysymykseen.

Siirryt verkkosivustolle tai sovellukseen, josta haluat ostaa. Seuraavaksi valitset tuotteen tai palvelun, jonka haluat ostaa, ja siirryt maksamaan sen. Valitse maksuvaihtoehdosta PayPal-vaihtoehto ja jatka eteenpäin syötä 16-numeroinen virtuaalinen numeroavain kortin numero -osioon. Täytä seuraavaksi nimesi ja viimeinen käyttöpäivämääräsi. Ja jatka sitten maksua, jonka pitäisi tehdä se.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tietää, jos joku esti sinut Snapchatissa (2023-päivitys)

Tällä tavalla käyttäisit PayPal-avainta verkkoostosten maksamiseen, voit käyttää korttia myös fyysisissä myymälöissä. Avaimen käyttäminen fyysisessä kaupassa oli vieläkin helpompaa ja melko samanlaista kuin käyttäisit sitä verkossa. Se oli enemmän tai vähemmän kuin maksaisi luottokortilla, koska sinua pyydettiin antamaan tilinumero ja muut asiaankuuluvat tiedot maksun suorittamista varten.

PayPal Key tarjoaa kätevän ja turvallisen tavan suorittaa verkkomaksuja jakamatta arkaluonteisia taloustietoja. Se tarjoaa käyttäjille joustavuutta ja hallinnan tapahtumiinsa, mikä tekee siitä arvokkaan työkalun verkkokaupoissa. Yksinkertaistamalla maksuprosessia PayPal Key parantaa yleistä verkkokaupan kokemusta.