Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on Print On Demand? Opas räätälöityjen tuotteiden myyntiin vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Print On Demand? Opas räätälöityjen tuotteiden myyntiin vuonna 2023

Räätälöityjen tuotteiden liiketoiminta on tällä hetkellä kuumaa.

Etkö usko meitä? Katso ympärillesi, niin näet ihmisiä kävelemässä t-paidoissa, joissa on sanontoja tai suosittujen julkkisten kasvoja.

Osoittautuu, että kuluttajat rakastavat räätälöityjä tuotteita – ja niin paljon, että he ovat ok maksaa 20% enemmän omistaa niitä.

Kysymys kuuluu nyt: Kuinka luot ja myyt omia mukautettuja tuotteitasi?

Jos ostat, räätälöit ja pidät omaa varastoasi perinteisellä reitillä, sinulla on riski, että jäät kasaan tuotteita, jotka eivät mene kaupaksi.

Onneksi aina voi kääntyä tulosta tilauksesta ja ohittaa siihen liittyvän ajan, riskin ja investoinnin varaston hallinta.

Mitä on print on demand?

Print on demand (POD) on dropshipping-täyttötapa, jonka avulla voit mukauttaa white label -tuotteita (kuten mukeja ja laukkuja), jotka tulostetaan ja lähetetään vasta tilauksen tekemisen jälkeen.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Tilaustulostusyritys tarjoaa tuotteet, yleensä tyhjänä pöydänä. Laitat tuotteisiin oman alkuperäisen suunnittelusi ja myyt ne omalla tuotemerkilläsi tilauskohtaisesti.

Koska ne tulostetaan myynnin jälkeen, yritys ei vaadi ennakkomaksua. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ostaa massaa tai täyttää vähimmäistilausmäärää aloittaaksesi myynnin.

Itse asiassa parhaat tilaustulostusyritykset hoitavat kaiken myynnin jälkeen tulostamisesta toimitukseen. Kun olet muodostanut yhteyden heidän alustaansa, tilauksen täyttäminen kestää vain muutamalla napsautuksella, kun asiakas on ostanut tuotteen.

Tilaustulostuspalveluiden avulla voit:

 • Testaa uutta tuotesarjaa. Listaa tuotteet verkkosivustollesi ja katso, miten yleisösi reagoi ilman varaston ostamiseen liittyviä riskejä.
 • Kaupallista seuraamasi sosiaalisessa mediassa. Tilaustulostus on loistava vaihtoehto merkkituotteiden luomiseen ja myymiseen YouTubessa, TikTokissa ja muilla alustoilla.
 • Tulosta kertaluonteisia tuotteita. Mukauta kenkiä, laukkuja, t-paitoja, puhelinkoteloita, mukeja, seinätaidetta ja paljon muuta. Voit pitää nämä itsellesi tai jakaa tuotteet lahjaksi.
 • Myy koruja verkossa. Kaivertaa koruja henkilökohtaisella viestillä, jonka asiakas jakaa ostohetkellä. Jotkut POD-toimittajat jopa esittävät pyyntöjä lisätä valokuvia, mikä lisää tuotteidesi arvoa.
 • Luo ainutlaatuisia tuotteita tietylle asiakassegmentille. Esimerkiksi reput ihmisille, jotka rakastavat moottoripyöriä.

Tilaustulostuksen plussat ja miinukset

Print-on-demand -myymälät toimivat dropshipping-mallilla, jossa varastoinnista, painamisesta ja toimituksesta huolehtii kolmas osapuoli. Se on yksi helpoimmista tavoista aloittaa verkkokauppa, mutta sinun tulee harkita POD:n etuja ja rajoituksia ennen harppauksen ottamista.

Plussat

 • Luo ja tulosta tuotteita nopeasti. Mallit voidaan ladata ja tulostaa heti, kun keksit ne. Ei seisokkeja, ja voit muokata mallejasi vapaasti tilausten välillä.
 • Mahdollistaa brändäyksen. POD-tuotteet on merkitty valkoisella, joten voit mukauttaa niitä brändäykselläsi niin, että kun asiakkaasi saavat tilauksensa, myyjän suhteen ei ole epäselvyyttä.
 • Pieni investointi vaaditaan. Koska sinun ei tarvitse ostaa ja varastoida varastoa, tilaustulostusyrityksellä on alhaisemmat käynnistyskustannukset kuin perinteisellä verkkokauppayrityksellä.

Haittoja

 • Alemmat marginaalit. Koska kaikista tilauksista veloitetaan yksilöllinen hinta, et saa alempaa hintaa tuotetta kohden kuin joukkotilauksista. Tämä voi johtaa alhaisempiin marginaaleihin riippuen siitä, kuinka hinnoittelet tuotteet ja hankit asiakkaita.
 • Hinta voi muuttua ilman erillistä ilmoitusta. POD:lla et voi hallita valmistajan tulostuskustannuksia. Jos he nostavat hintojaan, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä sen mukaan.
 • Rajoitettu räätälöinti. Mahdollisuutesi mukauttaa tuotteita riippuu tuotteesta ja myyjästä. Sinun on punnittava mallityökaluja, peruskustannuksia, käytettävissä olevia kokoja ja tulostustekniikoita, kun päätät, mitä tuotteita haluat muokata.
🔥 Empfohlen:  Erinomaisia ​​esimerkkejä valokuvien käytöstä verkkosuunnittelussa

Mitä tuotteita voin tulostaa myytäväksi?

Kun tilaustulostuksen suosio kasvaa jatkuvasti, luotettavien mukautettavien tuotteiden määrä kasvaa sen mukana. Nykyään voit käyttää POD-palveluita tulostaaksesi ja lähettääksesi kaiken puhelinkuorista räätälöityihin koruihin. Jotkut suosituimmista tilaustulostustuotteista ovat:

1. T-paidat

mitä tuotteita voin tulostaa myydäkseni

T-paidat, joita pidetään laajalti ykköstuotteena, ovat edullinen ja kätevä tapa esitellä mallejasi.

Riippuen painoyrityksestä, jonka kanssa työskentelet, voit luoda valikoiman tuotteita sellaisilla menetelmillä kuin kirjonta, suorapainatus ja silkkipainatus. Sinun pitäisi myös pystyä tarjoamaan erilaisia ​​t-paitoja, kuten V-pääntie, poolo-pääntie ja taskullisia paitoja.

Lähes jokainen tilaustulostusyritys tarjoaa t-paitapainatusta, mukaan lukien:

Muista, että eri yrityksillä on tarjolla erilaisia ​​tulostustyylejä. Joidenkin avulla voit peittää koko paidan suunnittelussasi, kun taas toisten avulla voit täyttää vain pienen määrän tilaa.

2. Esiliinat

myy esiliinapainatus pyynnöstä

Esiliinat ovat hauska tilaustulostustuote niille, jotka etsivät jotain epätavallista myytäväksi. Tällä esineellä voit vakiinnuttaa läsnäolosi kodintuotemarkkinoilla ja kiinnittää kuluttajien huomion.

Esiliinat, kuten t-paidat, ovat helppoja muokata, ja monet POD-yritykset tarjoavat erilaisia ​​​​tulostusmenetelmiä, kuten leikkaus ja ompelu tai kirjonta, jotta mallisi erottuu. Voit jopa antaa asiakkaiden luoda omat henkilökohtaiset esiliinansa lahjoja varten.

Jotkut esiliinatulostusta tarjoavat POD-sivustot sisältävät:

3. Matkatavaroiden etiketit

print on demand -tuoteidea: matkatavaralappu

Matkatavaralaput ovat loistava tuote malliesi mainostamiseen maailmanlaajuisesti. Aina kun joku ostaa ja käyttää matkatavaratunnistettasi, hän mainostaa luomuksiasi jokaisessa kaupungissa tai maassa, jossa he vierailevat.

Matkatavaralipukkeet ovat suosittu ostos usein matkustavien kuluttajien keskuudessa. Ne auttavat ihmisiä löytämään matkatavaransa, kun he kiirehtivät terminaalien läpi. Ne ovat myös paljon edullisempia kuin täysin räätälöidyt matkalaukut.

Voit luoda matkatavaratunnisteita:

4. Seinätaide

Seinätaide on monipuolinen ja erittäin haluttu tuote, joka vetoaa kaikenlaisiin asiakkaisiin. Seinätaiteen avulla sinulla ei olisi pulaa vaihtoehdoista, minkä tyyppisiä tuotteita voit myydä.

Lisäksi tuotteiden suunnittelussa on joustavuutta. Voit esimerkiksi laittaa omia mallejasi kopioitavaksi kankaille, julisteille ja kehystetyille kappaleille tai lisensoida ja tulostaa muiden tekijöiden taidetta.

POD-ratkaisuja seinätaiteen myyntiin ovat:

 1. Kite.ly
 2. Tulosta

5. Lemmikkieläinten vaatteet

painatus lemmikkieläinten vaatteet

Kanssa lemmikkieläinten teollisuuden ennustetaan rekisteröityä 8 prosentin vuotuinen kasvu, monet POD-yritykset ovat alkaneet tarjota lemmikkivaatteita. Kuten ihmisvaatteidenkin kohdalla, voit valita eri tulostusmenetelmistä tuotteidesi luomiseen, kuten sublimaatioon, suoratulostukseen vaatteisiin ja paljon muuta.

Voit myös kokeilla erilaisia ​​lemmikkivaatetuotteita, kuten kauluksia, huivia, koiran takkeja ja jopa mukautettuja lemmikkilappuja.

Erilaiset POD-palvelut tarjoavat mahdollisuuden tehdä lemmikkituotteita, mukaan lukien:

Yleisiä väärinkäsityksiä tilaustulosteesta

Kun alat tutkia tilaustulosteita, kohtaat useita myyttejä, jotka voivat hämmentää ja hämmentyä.

Alla yritämme selvittää POD:iin liittyvät suurimmat väärinkäsitykset, jotta tiedät, mihin olet itse rekisteröitymässä. Selvitetään, mikä on totta ja mitä voit turvallisesti jättää huomiotta.

1. Tilaustulostus ei myy

Realistisesti katsottuna mikään ei myy hyvin ilman oikeaa strategiaa. Esimerkiksi Beanie Babies oli muotia 1990-luvun lopulla, mutta jos avaisit niitä myyvän myymälän nyt, sinulla olisi todennäköisesti vaikeuksia pysyä pinnalla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka moni yritys käyttää pilvipalvelua vuonna 2023? (UUSI Tilastot)

Tilaustulostus on täysin joustava palvelu, eli voit myydä juuri sitä mitä ihmiset haluavat, milloin he haluavat. Sinun tarvitsee vain seurata kuluttajien etuja ja tietää, mikä on kuumaa kulloinkin. Jos täytät asiakkaidesi odotukset, teet myyntiä.

2. Työtä tarvitaan vähän tai ei ollenkaan

Vaikka tilaustulostus säästää tuotteiden varastoinnin ja lähettämisen vaivaa, et voi vain istua ympärilläsi.

Olet edelleen vastuussa liikkeen perustamisesta, yrityksesi mainostamisesta ja myynnin hallinnasta. Lisäksi on tarjottava asiakaspalvelua, joten ole valmis tekemään työtä.

3. Tuotteiden laatu on heikko

Mitä tulee tilaustulostukseen, useimmilla valmistajilla on hyvä kannustin ylläpitää myymiensä tuotteiden laatua. Koska kaikki tilaukset tehdään pienissä erissä, yleensä yksi tai kaksi tuotetta, on helpompi tarkistaa tuotteiden laatu.

On kuitenkin hyvä tehdä omat tarkastukset. Tee ensin muutama testitilaus kaikilta mahdollisilta valmistajilta varmistaaksesi, että löydät sellaisen, joka tarjoaa haluamasi laadun.

4. Sinun tulee olla graafinen suunnittelija

Toisin kuin yleisesti luullaan, et tarvitse erityisiä suunnittelutaitoja menestyäksesi POD-teollisuudessa. Pelkän tekstin avulla voit luoda malleja, jotka erottuvat markkinoilla.

Jotkut suosituimmista POD-myymälöissä myytävistä tuotteista sisältävät pelkkää tekstiä. Voit tehdä upean tekstisuunnittelun alle viidessä minuutissa. Käytä suosittuja vitsejä, slängejä, sanaleikkejä ja lauseita – mitä tahansa uskot resonoivan asiakkaiden keskuudessa.

Vinkkejä tilaustulostusyrityksen perustamiseen

Tilaustulostusyrityksen perustaminen on usein paljon helpompaa kuin oman varaston hallinta. Joitakin haasteita on kuitenkin vielä voitettava, kuten oikeiden markkinoiden valinta ja yleisön huomion ansaitseminen. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun.

1. Kohdista markkinarako

Liiketoiminnassa, jos kohdistat kaikkiin, et todella tavoita ketään. Siksi oman markkinaraon valitseminen on niin tärkeää. Selkeästi määritelty yleisö voi itse asiassa auttaa sinua luomaan parempia tuotteita, koska mallisi mukautuvat heidän intohimoihinsa ja kiinnostuksen kohteisiisi.

Kun olet valinnut markkinaraon, mieti tapoja markkinoida yritystäsi. Voit kokeilla näitä ideoita alussa:

 • Näytä Facebook-mainoksia, jotka kohdistetaan potentiaalisten asiakkaidesi etuihin. Voit myös käyttää mainoksia testataksesi suunnitteluasi nähdäksesi, mitkä niistä resonoivat yleisösi kanssa.
 • Kerää vierailijoilta sähköpostiviestejä, jotta voit ilmoittaa heille uusista tuotteista ilmaiseksi.
 • Lähetä tuotteesi Instagram-vaikuttajille, jotka voivat lainata osan painoarvostaan ​​ja herättää kiinnostusta yritystäsi kohtaan.

2. Luo malleja esitelläksesi tuotteitasi

Mallit ovat loistava tapa herättää tuotteesi henkiin. Vaikka houkuttelevat tuotekuvat voivat auttaa sinua parantamaan asiakaskokemustasi, mallit antavat ihmisille paremman käsityksen siitä, mitä he ostavat.

Monien tilaustulostuspalvelujen avulla voit luoda omia malleja, jotka esittelevät tuotteesi eri näkökulmista. Mutta jos et pääse käsiksi tulostintoimittajasi verkkosivustolla olevaan mallien luontiohjelmaan, verkossa on paljon ilmaisia ​​mallipohjia avuksi.

pienoismallit tulostetaan pyynnöstä

3. Näytteiden tilaaminen vahvistaa tuotteen laadun

Laadunvarmistus on välttämätöntä tilaustulostusyrityksille. Jos t-paidasi ja asusteet eivät näytä hyvin tehdyiltä, ​​kun ne saapuvat asiakkaasi ovelle, maineesi verkossa murenee nopeasti.

Näytteiden tilaaminen varmistaa, että tiedät tarkalleen, mitä aiot lähettää yleisöllesi. Lisäksi näytteiden avulla voit ottaa omia tuotekuvia verkkosivustollesi ja sosiaalisen median sivuille.

Jotkut tilaustulostuspalvelut tarjoavat alennuksen, kun tilaat näytteitä luomistasi tuotteista heidän verkkosivuillaan. Esimerkiksi, Painava antaa sinulle jopa 20 % alennuksen tai ilmaisen toimituksen, kun teet näytetilauksen.

🔥 Empfohlen:  6 parasta ilmaista tekstinkirjoitusohjelmistoa, joita et halua missata vuonna 2023

Tarkista tulostuksen toimittajalta, onko tuotenäytteissä alennuksia, jotta voit ostaa ne halvemmalla.

4. Ole strateginen toimituksen suhteen

Tilaustulostus vähentää yrityksesi johtamisesta aiheutuvaa stressiä poistamalla tarpeen lähettää tuotteita itse. Olet kuitenkin edelleen vastuussa toimitusajoista tiedottamisesta ja oikeiden odotusten asettamisesta asiakkaille.

Ole aina läpinäkyvä toimitusajoista, äläkä unohda ottaa huomioon tuotteen valmistukseen liittyviä tuotantoaikoja. Jos mahdollista, luo verkkosivustollesi erillinen toimitussivu vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin.

tulosta tilauksesta toimitusvinkkejä

Kannattaa myös etsiä tapoja käyttää toimituksia asiakasuskollisuuden rakentamiseen. Esimerkiksi ilmainen toimitus on erinomainen tapa muuttaa asiakkaita, jotka saattavat olla aidalla. Voit jopa käyttää tätä taktiikkaa perustellaksesi pitkiä odotusaikoja (monet asiakkaat odottavat tilauksia hieman kauemmin, kun he voivat säästää rahaa toimituskuluissa).

Kuten näet, tilaustulostusmyymälä voi olla kannattava yritys. Koska saatavilla on niin monia varastolähteitä, melkein kuka tahansa voi perustaa oman POD-yrityksen tai testata tuotteita ennen niiden viemistä markkinoille.

Jos jokin mallistasi tulee suosituksi ja alat saada paljon tilauksia, voit helposti vaihtaa tilaustulostusyrityksen käytöstä oman varastosi pitämiseen. Tai voit jatkaa heidän alustojensa käyttöä ja etsiä uusia tapoja laajentaa liiketoimintaasi. Tee mikä sinulle sopii!

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Kuinka aloitan tilaustulostuksen?

Jos haluat aloittaa tilaustulostusyrityksen, jatka valitsemalla markkinarako ja tuotteet, joita haluat myydä. Luo sitten verkkosivusto ja valmistele mallisi. Kun olet valmis, etsi tulostustoimittaja ja lisää tuotteet verkkokauppaasi. Viimeinen vaihe on POD-brändin markkinointi, jonka jälkeen alat vastaanottaa tilauksia ja tilaustulostustoimittajasi alkaa täyttää niitä.

Kuinka paljon voit ansaita tilaustulosteella?

Tämä riippuu aina kohdemarkkinoistasi ja myymistäsi tuotteista. Jos valitset suositun markkinaraon, joka on täynnä muita myyjiä, et ehkä voi ansaita niin paljon kuin toivoit. Toisaalta, myymällä tuotteita, joissa on ainutlaatuinen, omaperäinen malli, voit ansaita suuremman voiton. Ei ole olemassa erityistä rahamäärää, johon verrata – kaikki riippuu siitä, kuinka kovasti työskentelet ja tutkit tarvitsemasi myynnin saavuttamiseksi.

Mitkä ovat parhaat tilaustulostustuotteet myytäväksi?

Tuotteista, joita voit myydä tilauspainatuksella, ei ole pulaa. Suosittuja POD-tuotteita ovat t-paidat, laukkulaukut, seinätaide, mukit, reput, puhelimen kuoret, joogahousut, muistikirjat, leggingsit ja hatut.

Haluatko oppia lisää?

Table of Contents