Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on Product-Market Fit? + Kuinka saavutat sen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Product-Market Fit? + Kuinka saavutat sen?

Tuotemarkkinoiden sopivuuden määritelmä: Tuotemarkkinoiden sopivuus tarkoittaa sitä, että yrityksen kohdeasiakkaat ostavat, käyttävät ja mainostavat tuotetta riittävän usein ylläpitääkseen sen kasvua ja tehdäkseen siitä kannattavan.

Jos tiimilläsi oli hehkulampun hetki uudelle tuotteelle, mistä tiedät, onko sille kysyntää markkinoilla?

Anna tuotteen markkinoiden sopivuus. Tuotemarkkinoiden sopivuuden saavuttaminen on välttämätöntä, jotta uusi tarjontasi menestyy ja auttaa yritystäsi kasvamaan.

Etkö ole aivan varma, kuinka tuote-markkinoiden sopivuutta mitataan? Tämä blogiteksti voi auttaa sinua, sillä se käsittelee seuraavia asioita:

Kun olet täällä, pysy ajan tasalla liittymällä 200 000 markkinoijan yhteisöömme, jotka saavat annoksensa markkinointi- ja myyntitietoa suoraan postilaatikkoonsa ilmaiseksi!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mikä sopii tuotemarkkinoille?

Tuotemarkkinoiden sopivuus tarkoittaa sitä, että yrityksen kohdeasiakkaat ostavat, käyttävät ja mainostavat tuotetta riittävän usein ylläpitääkseen tuotteen kasvua ja tehdäkseen siitä kannattavan.

Yritys saavuttaa tuotemarkkinoiden sopivuuden, kun se ymmärtää asiakkaat ja tarpeet. Tämän seurauksena sen luoma ratkaisu – tuote tai palvelu – auttaa ratkaisemaan asiakkaan kipupisteen hinnalla, jonka asiakas on valmis maksamaan.

Lisäksi tuotteen tulee synnyttää orgaanista kasvua. Suusta suuhun -markkinoinnin avulla uudet ostajat oppivat ratkaisusta ja ostavat sen itselleen. Sen sijaan nykyisistä asiakkaista tulee toistuvia ostajia.

Miksi tuotemarkkinoiden sopivuus on tärkeää?

Tuotemarkkinoiden sopivuuden saaminen on kriittistä mille tahansa yritykselle. Itse asiassa yritysten on yleensä esitettävä ratkaisunsa tuotemarkkinoiden sopivuus sijoittajille ennen rahoituksen saamista. Tuotemarkkinoiden sopivuus osoittaa, että tuotteesi voi houkutella tarpeeksi asiakkaita ylläpitämään kasvuasi.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Instahax0r?

Sopimalla tuotemarkkinoille yrityksesi voi:

 • Kasvata luonnonmukaisesti
 • Hanki asiakkaita halvemmalla
 • Pidä asiakkaat
 • Auta skaalaamaan liiketoimintaasi

Kuinka saavuttaa tuotemarkkinoiden sopivuus

Ei ole olemassa kaikille sopivaa lähestymistapaa tuotteen markkinoiden sopivuuden saavuttamiseksi, koska jokainen yritys on erilainen. Voit kuitenkin päästä alkuun näillä vinkeillä saavuttaaksesi tuotteen sopivuuden markkinoille:

 1. Tunnista kohdeasiakkaasi
 2. Tunnista kohdeasiakkaidesi tarpeet, joita ei vielä täytetä
 3. Määrittele tuotteesi arvolupaus
 4. Määritä elinkelpoinen vähimmäistuotteesi
 5. Kehitä ja testaa vähintään elinkelpoinen tuotteesi
 6. Kerää asiakaspalautetta parantaaksesi vähintään kannattavaa tuotettasi

Käydään läpi jokainen:

1. Tunnista kohdeasiakkaasi

Kun keksit tuoteidean, kuka on ihanteellinen ostaja mielessäsi? Lisäksi, miten tuotteesi vastaa kohdeasiakkaasi tarpeisiin?

Jos tarvitset vastauksia näihin kysymyksiin, saat lisätietoja kohdeasiakkaistasi tekemällä markkinatutkimusta. Markkinatutkimus voi myös auttaa sinua luomaan ostajapersoonia, jotka ovat puolifiktiivisia esityksiä asiakkaistasi.

2. Tunnista kohdeasiakkaidesi tarpeet, joita ei vielä ole täytetty

Mitkä ovat asiakkaiden tarpeet, joita tuotteesi ratkaisee? Jos samanlaisia ​​ratkaisuja on saatavilla, erottele omasi ja löydä tuotteesi sijainti.

Oletetaan esimerkiksi, että olet huonekaluliiketoiminnassa. Suurin osa asiakkaista etsii kotitoimistotuotteita, jotka sopivat pieniin asuntoihin. Markkinoilla on monia saatavilla olevia ratkaisuja, mutta he etsivät sellaisia, joita he voivat helposti siirtää kotonaan. Voit erottaa kotitoimistosi kalusteet valmistamalla tähän tarpeeseen sopivia!

3. Määrittele tuotteesi arvolupaus

Nyt kun tiedät kohdeasiakkaidesi tarpeet, määritä selkeästi tuotteesi arvolupaus.

Oletetaan, että toimit tuholaistorjuntapalveluiden alalla. Huomasit, että useimmat asiakkaat haluavat palveluntarjoajia, joihin on helppo ottaa yhteyttä ensimmäisen hoidon jälkeen. Päätät sitten, että brändisi arvolupaus tarjoaa erinomaista myynnin jälkeistä palvelua, koska sinulla on useita viestintäkanavia asiakkaidesi kanssa – live-chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta.

4. Määritä elinkelpoinen tuotteesi

Luo kohdeasiakkaidesi tarpeiden ja tuotteesi arvolupauksen perusteella luettelo ominaisuuksista, jotka elinkelpoisella tuotteellasi on oltava.

🔥 Empfohlen:  Netflix vs Amazon Prime Video: Kumpi on parempi?

Ajattele sitä tuotteesi ensimmäisen sukupolven versiona. Pidä tuotteen vähimmäisominaisuuksien luettelo yksinkertaisena.

5. Kehitä ja testaa vähintään elinkelpoinen tuotteesi

Nyt kun sinulla on luettelo välttämättömistä ominaisuuksista, on aika kehittää elinkelpoinen vähimmäistuotteesi. Ensimmäinen iteraatiosi ei ole täydellinen, joten testaa sitä antamalla potentiaalisten asiakkaiden kokeilla tuotettasi.

Hanki heidän palautetta. Mistä he pitävät tuotteessasi eniten? Mistä he pitävät tuotteessasi vähiten ja mitä he haluavat nähdä?

6. Kerää asiakkailta palautetta parantaaksesi tuotteen sopivuutta markkinoille

Nyt kun olet testannut tuotettasi kohdeasiakkaidesi keskuudessa, käytä heidän palautettasi ja kehitä elinkelpoista vähimmäistuotteesi vastaamaan paremmin asiakkaidesi tarpeita.

Jatka palautteen saamista avoimella palautesilmukalla asiakkaidesi kanssa. Tämä auttaa sinua kehittämään tuotteen, johon kohdeyleisösi panostaa, sillä he antavat rehellistä palautetta tuotteen parantamiseksi.

Tuotemarkkinoiden sopivuusmittarit seurataan

Tuotemarkkinoiden sopivuuden mittaaminen ei ole tarkkaa tiedettä, ja sinun on tarkasteltava erilaisia ​​mittareita nähdäksesi, onko kohdeyleisösi vastaanottavainen tuotteellesi.

Tässä on kolme tuotemarkkinoiden sopivuusmittaria:

 1. Net Promoter Score (NPS): Suosittelevatko asiakkaasi tuotettasi kollegoilleen? NPS voi auttaa sinua määrittämään, ovatko he tarpeeksi tyytyväisiä tuotteeseesi suositellakseen sitä.
 2. Vaihtuvuusaste: Lopettiko asiakkaasi ostamasta tai tilaamasta sinulta tietyn ajanjakson aikana? Vaihtuvuusprosentti voi auttaa sinua vastaamaan tähän kysymykseen ja kertomaan, jatkavatko asiakkaat uusimista tai ostamista sinulta.
 3. Markkinaosuus: Markkinaosuutesi kertoo sinulle osuuden tuloistasi verrattuna alaan, jolla olet. Jos markkinaosuutesi kasvaa jatkuvasti, on todennäköistä, että kohdeasiakkaasi ottavat tuotteesi käyttöön.

Näiden mittareiden lisäksi voit kertoa saavuttavasi tuotemarkkinoiden sopivuuden, kun ihmiset puhuvat siitä positiivisesti sosiaalisessa mediassa ja suosittelevat sitä vertaisten keskuudessa. Tuotteesi medianäkyvyys kertoo myös tuotteen sopivuudestasi markkinoille, sillä niin kuluttajat kuin mediakin etsivät lisätietoa tuotteestasi.

Digitaaliset markkinointikampanjamme vaikuttavat parantuviin mittareihin sinun tulos.

Katso lisää tuloksia

WebFX on tuottanut asiakkaille seuraavat tulokset:

🔥 Empfohlen:  Hair Originalsin menestystarina – miten Hair Originals pääsi Shark Tankiin?

3 miljardia dollaria

Asiakastuloissa

7,8 miljoonaa

Johdot asiakkaillemme

5,2 miljoonaa

Asiakkaiden puhelut

Oletko valmis sopimaan tuotemarkkinoille?

Jos haluat kasvattaa liiketoimintaasi ja alkaa saavuttaa tuotemarkkinoiden sopivuutta, anna WebFX:n auttaa. Olemme yli 500 markkinoijan tiimi, joka pyrkii aina toimittamaan asiakkaidemme tulosta kasvattavia tuloksia.

Ota yhteyttä verkossa tai soita numeroon 800-280-1062 puhua strategin kanssa digitaalisen markkinoinnin palveluistamme, jotka auttavat sinua saamaan ja mittaamaan tuotteiden sopivuutta markkinoille!