Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on QBR ja kuinka se voi hyödyttää yritystäsi?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on QBR ja kuinka se voi hyödyttää yritystäsi?

Mikä on QBR? QBR on neljännesvuosittainen yrityskatsaus, jossa tapaat asiakkaita tai yrityksen johtoa joka vuosineljännes keskustellaksesi aiemmista onnistumisistasi ja tulevista tavoitteistasi.


Aina kun työskentelet projektin parissa, riippumatta siitä, mitä se on, on tärkeää arvioida edistymistäsi. Et halua asioiden kaatuvan ja palavan vain siksi, että et ajoittain käyttänyt aikaa selvittääksesi, oletko oikeilla jäljillä.

Sama pätee liikekumppanuuksiin. Kun tarjoat palveluita asiakkaillesi, haluat pysähtyä aina silloin tällöin ja varmistaa, että täytät heidän tarpeensa. Jos et, saatat menettää asiakkaita tietämättäsi miksi.

Tästä syystä on tärkeää tehdä neljännesvuosittaiset yrityskatsaukset tai QBR:t. Mutta mikä on QBR ja miten se toimii? Jatka tämän QBR-oppaan lukemista saadaksesi selville. Tilaa sitten Revenue Weekly, sähköpostiuutiskirjeemme, saadaksesi lisää hyödyllisiä digitaalisen markkinoinnin vinkkejä!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mikä on QBR?

QBR tarkoittaa neljännesvuosittaista liiketoimintakatsausta. QBR on tapaaminen asiakkaan tai yrityksen johdon kanssa kerran neljännesvuosittain. Kokouksessa keskustelet edistymisestäsi menneissä ja nykyisissä projekteissa sekä tavoitteistasi tulevalle vuosineljännekselle.

Voit myös tehdä vuosittaisia ​​yrityskatsauksia. Nämä ovat samanlaisia, ja suurin ero on, että ne tapahtuvat kerran vuodessa eikä kerran joka vuosineljännes.

Onko sinun tehtävä neljännesvuosittain tai vuosittain yrityskatsaukset?

Kaikilla yrityksillä ei tarvitse olla QBR:iä. Asiakastapaamisissa QBR:t koskevat vain yrityksiä, jotka ylläpitävät asiakkaita pitkän ajan. Jos yrityksesi on täysin riippuvainen kertaluonteisesta tuotemyynnistä, QBR:t eivät ole sinulle tärkeitä. Saatat kuitenkin silti pitää QBR:itä johtajina yrityksessäsi.

🔥 Empfohlen:  10 askelta henkilökohtaisen taloutesi järjestämiseen uudella tilikaudella

QBR:t ovat myös vähemmän tarpeellisia palveluille, jotka eivät ole asiakkaan kannalta olennaisia. Jos esimerkiksi tarjoat yrityksille perussiivouspalveluita, et välttämättä koe, että QBR:n pitäminen on välttämätöntä.

QBR:t ovat todella tärkeitä yrityksille, jotka tarjoavat pitkäaikaisia, kokonaisvaltaisia ​​yrityspalveluita. Joten jos tarjoat taloushallinnon palveluita, käsittelet kaikkia asiakkaidesi rahoja pitkän ajan kuluessa. Se on melko tärkeä tehtävä, joten kannattaa tarkistaa joka vuosineljännes.

Kuten olemme maininneet, voit myös käyttää QBR:iä päivittääksesi yrityksesi johtajuutta viimeisimmästä edistymisestäsi.

Miten QBR:t hyödyttävät sinua?

On olemassa useita tapoja, joilla QBR:t voivat hyödyttää sekä sinua että asiakkaitasi. Tässä on joitain tärkeimmistä tiedoista.

1. QBR:t auttavat pitämään sinut ja asiakkaasi synkronoituna

Yksi QBR:n tärkeimmistä eduista on, että ne auttavat pitämään sinut synkronoituna asiakkaidesi kanssa. Monissa tapauksissa yritykset ja heidän asiakkaat tekevät yhteistyötä projekteissa – he molemmat osallistuvat tehtävään työhön. Näissä tapauksissa sinun kannattaa varmistaa, että olet samalla sivulla.

Jos esimerkiksi tarjoat graafisen suunnittelun palveluita, sinun kannattaa varmistaa, että sinä ja asiakkaasi olette samalla sivulla esimerkiksi suunnittelutyylin ja tavoitteidesi suhteen, mitä haluat suunnitelmilla saavuttavan.

2. QBR:t auttavat sinua arvioimaan suorituskykyäsi

Toinen QBR:n etu on, että ne auttavat sinua arvioimaan, kuinka hyvin pärjäät. Tarjoat palvelua asiakkaillesi, ja he haluavat nähdä palvelun selkeät tulokset. Jos heillä on ongelmia, on parasta ottaa niistä selvää mahdollisimman aikaisin, ja neljännesvuosittaiset katsaukset ovat hyvä tapa tehdä se.

QBR:ien avulla voit tarkastella onnistumisiasi ja tarkistaa, ovatko asiakkaasi tyytyväisiä työhösi.

3. QBR:t pitävät asiakkaasi tyytyväisinä ja sitoutuneina

Lopuksi, tarkistaminen asiakkaidesi kanssa neljännesvuosittain on hyvä tapa pitää heidät onnellisina ja sitoutuneina. Viestinnän puute voi saada asiakkaasi tuntemaan, etteivät he todella tiedä, mitä teet heidän hyväkseen, jolloin he harkitsevat kumppanuuttasi uudelleen.

🔥 Empfohlen:  Mikä prosenttiosuus hakkereista jää kiinni? (2023 tiedot)

Ottamalla yhteyttä heihin QBR:iden kautta saat kuitenkin mahdollisuuden näyttää heille toistuvasti, kuinka hyödyt heidän yritystään. Tämä auttaa pitämään heidät tyytyväisinä yritykseesi ja saa heidät viihtymään pidempään.

Mitä pitäisi olla QBR-ohjelmassasi?

Nyt kun olemme todenneet neljännesvuosittaisten ja vuosittaisten yrityskatsausten tärkeyden, päätetään tämä QBR-opas puhumalla siitä, miltä niiden pitäisi näyttää. Tässä on neljä asiaa, jotka sinun tulee sisällyttää QBR-esityslistallesi.

1. Liiketoiminnan tavoitteet ja tavoitteet

Yksi tärkeimmistä asioista, joista on keskusteltava missä tahansa QBR:ssä, ovat tulevan vuosineljänneksen tavoitteet ja tavoitteet. Asiakkaasi täytyy tuntea olonsa varmaksi siitä suunnasta, johon aiot mennä, ja sinun on tunnettava, että teet mitä asiakkaasi haluavat.

Tästä syystä laadi perussuunnitelma siitä, mitä haluat saavuttaa yhdessä lähitulevaisuudessa. Jotta tämä toimisi, yritä käyttää SMART-tavoitteita – eli tavoitteita, jotka ovat tarkkoja, mitattavissa olevia, toteutettavissa olevia, realistisia ja aikaperusteisia. Tämä tekee niistä helpompia toteuttaa.

2. Viimeisen vuosineljänneksen onnistumiset ja epäonnistumiset

Sen lisäksi, että keskustelet tulevaisuudesta neljännesvuosittaisten yrityskatsausten yhteydessä, kannattaa katsoa menneisyyteen. Katso, mitä olet saavuttanut viimeisen vuosineljänneksen aikana, sekä mitä olisit voinut tehdä paremmin. Edellinen auttaa asiakkaitasi näkemään, kuinka olet hyötynyt heille, kun taas jälkimmäinen auttaa sinua asettamaan tavoitteita seuraavalle vuosineljännekselle.

3. Asiakkaan kipupisteet

Yksi asia, jota et halua ohittaa QBR-ohjelmassasi, ovat asiakkaiden kipupisteet. Mitä ongelmia he ovat kohdanneet kuluneen vuosineljänneksen aikana, joihin voit auttaa? Mitä turhautumista heillä on tarjoamissasi palveluissa?

Käsittelemällä näitä aiheita voit selvittää, kuinka voit palvella asiakkaita paremmin ja varmistaa, että pidät heidät tyytyväisinä ja jatkat liiketoimintaansa pidempään.

4. KPI-tunniste

Käytä lopuksi aikaa tunnistaaksesi keskeiset suorituskykyindikaattorit (KPI), joita sinä ja asiakkaasi arvostat eniten. Tästä on apua tavoitteidesi toteuttamisessa. Ehkä sinulla on esimerkiksi tavoite auttaa asiakasta ansaitsemaan arvokkaampia asiakkaita. Se on hyvä, mutta miten sen mitataan?

🔥 Empfohlen:  Kuinka tarkistaa verkkosivuston liikenne Google Analyticsissa vaihe vaiheelta

Päättämällä, mihin mittareihin keskityt ja sopimalla niistä asiakkaidesi kanssa, voit varmistaa paljon tehokkaamman prosessin, kun työskentelet saavuttaaksesi tulevan vuosineljänneksen tavoitteet. Sen avulla on helpompi mitata, onnistutko näissä tavoitteissa vai et.

Aika nostaa myyntiäsi

Pitkä palveluluettelomme auttaa sinua kasvattamaan yrityksesi kaikkia osa-alueita markkinointistrategioilla, joiden on todistetusti lisättävä alimman rivin mittareita, kuten tuloja ja tuloksia.

Viimeisen 5 vuoden aikana olemme onnistuneet enemmän kuin 12,9 MILJOONAA liiketoimia koko asiakaskuntamme alueella.

WebFX voi auttaa sinua ansaitsemaan lisää asiakkaita

QBR:t ovat loistava tapa pitää asiakkaasi – mutta ensin sinun on ansaittava nämä asiakkaat aluksi. Siksi voit hyötyä yhteistyöstä digitaalisen markkinointitoimiston, kuten WebFX:n, kanssa.

Meillä on yli 25 vuoden kokemus liidien ja myyntien ohjaamisesta yrityksesi kaltaisille yrityksille, ja emme malta odottaa, että voimme auttaa sinua. Digitaalimarkkinointipalvelumme voivat auttaa sinua ansaitsemaan enemmän asiakkaita lyhyemmässä ajassa, mikä lisää tulojasi huomattavasti.

Aloita palvelumme soittamalla 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa jo tänään!