Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on SEO-aloitussivu ja miten se optimoidaan?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on SEO-aloitussivu ja miten se optimoidaan?

SEO aloitussivun määritelmä: Hakukoneoptimoinnin (SEO) aloitussivu on tarkoitettu houkuttelemaan orgaanista hakuliikennettä, joka on olennaista yrityksen kannalta ja lisäämään tuloksia.

Ajattele SEO-aloitussivuja arvokkaana kalasyöttinä. Merellä, joka on täynnä saalista (tai web-sivuja, sinun tapauksessasi), syöttisi on erotuttava joukosta ja houkutteleva ruokaa (tai sisältöä, sinun tapauksessasi) jahtaavasta yleisöstäsi.

SEO-aloitussivut tuovat uusia asiakkaita sivustollesi orgaanisen haun kautta. Nämä aloitussivut auttavat lisäämään tuloksia ja lisäämään myyntiä. Jos haluat parantaa tulojasi SEO-ystävällisten aloitussivujen avulla, lue lisää tästä blogiviestistä, jossa käsitellään seuraavia asioita:

Voit myös tilata ilmaisen Revenue Weekly -uutiskirjeemme saadaksesi viimeisimmät SEO-trendit ja vinkit suoraan postilaatikkoosi.

Etsitkö all-in-one SEO-tarkastustyökalua? Olet löytänyt sen.

SEO Checker tarjoaa tietoja tärkeimmistä mittareista:

 • Täydellinen SEO pistemäärä
 • Sisällön arvosana
 • Sivuston nopeusanalyysi
 • ja enemmän.

Mikä on SEO-aloitussivu?

SEO-aloitussivu on suunniteltu houkuttelemaan orgaanista hakuliikennettä yritykseen ja sen toimialaan liittyvillä avainsanoilla. Sen perimmäinen tavoite? Konversioiden lisääminen käyttämällä osuvaa sisältöä, joka on räätälöity vastaamaan tiettyyn hakukyselyyn ja tarkoitukseen.

Hakukoneoptimoinnin aloitussivut joko muuntavat vierailijat sivulla tai herättävät heidän kiinnostuksensa tehokkaasti rohkaistakseen heitä napsauttamaan muita linkkejä, joissa he voivat konvertoida. Nämä sivut ovat yleensä osa saapuvaa markkinointikampanjaa, jonka tavoitteena on lisätä sivuston liikennettä yrityksesi kannalta merkityksellisistä hauista. SEO-aloitussivut voivat olla osa verkkosivustosi navigointia.

Suoraviivaisten, selkeiden ja houkuttelevalla toimintakehotuksella (CTA) varustettujen hakukoneoptimoinnin aloitussivujen on tarjottava miellyttävä kokemus, joka johtaa tulokseen. Otetaan tämä esimerkki matonpuhdistuksen aloitussivusta.

Se sijoittuu avainsanalle “matonpuhdistushinnat”. Tämän SEO-aloitussivun sisältö tarjoaa kattavan oppaan maton puhdistuskustannuksiin. Viestin lopussa se rohkaisee lukijoita saamaan ilmaisen tarjouksen soittamalla yritykseen.

6 hakukoneoptimoinnin aloitussivun parasta käytäntöä

SEO-aloitussivujesi optimointi voi auttaa lisäämään tietoisuutta yrityksestäsi, kun kohdeyleisösi näkee sivusi sijoittuvan hakukoneiden tulossivuilla (SERPs). Oikeat hakukoneoptimointistrategiat voivat ohjata laadukasta liikennettä aloitussivuillesi, muuntaa sivuston kävijöitä ja lisätä myyntiä.

🔥 Empfohlen:  Mikä on keskusteluäly?

Jos haluat tietää, miten aloitussivut optimoidaan, tässä on kuusi hakukoneoptimoinnin aloitussivun parasta käytäntöä:

 1. Käytä avainsanatutkimusta SEO-aloitussivujesi sisällön ohjaamiseen
 2. Auta hakukoneita ymmärtämään sisältösi rakennetta
 3. Tee SEO-aloitussivuistasi mobiiliystävällisiä
 4. Huomioi sivusi latausnopeus
 5. Tee jokaisesta aloitussivusta ainutlaatuinen
 6. Seuraa hakukoneoptimoinnin aloitussivujesi tehokkuutta analytiikan avulla

Käydään jokainen läpi!

1. Ohjaa hakukoneoptimoinnin aloitussivujesi sisältöä avainsanatutkimuksella

Avainsanatutkimus on kriittinen ensimmäinen askel SEO-aloitussivujesi luomisessa. Aloita tunnistamalla yritykseesi ja tuotteisiisi liittyvät pitkät avainsanat. Etkö ole varma, mitä avainsanoja yleisösi käyttää? Käytä avainsanatutkimustyökaluja, kuten KeywordsFX.

Luo sisältöä näiden avainsanojen perusteella ja varmista, että vastaat avainsanojen takana olevaan hakutarkoitukseen. Googlen hyödyllinen sisältöpäivitys pyrkii tarjoamaan hakijoille osuvampaa ja arvokkaampaa tietoa, joten mitä hyödyllisempää aloitussivusi sisältö on, sitä paremmat mahdollisuudet sen sijoittumiseen ovat. Tämä algoritmipäivitys tarkoittaa myös sitä, että ihmisille kirjoitettu sisältö sijoittuu korkeammalle kuin hakukoneille luotu sisältö.

Käytä avainsanoja kirjallisessa sisällössäsi, mutta vältä niiden liiallista käyttöä! Hakukoneet voivat havaita avainsanojen täyttämisen, mikä ei auta sinua sijoittumaan.

Tunnista sen sijaan toissijaisia ​​avainsanoja, joita voit käyttää sisällössäsi. Näiden avainsanojen pitäisi lisätä kontekstia hakukoneoptimoinnin aloitussivullesi ja tukea ensisijaista long-tail-avainsanaasi.

2. Auta hakukoneita ymmärtämään sisältösi rakennetta

Vaikka hakukoneoptimoinnin aloitussivusi on luotu potentiaalisten asiakkaiden kulutettavaksi, varmista, että teet niistä helpompaa indeksointiroboteille lukea ja analysoida aloitussivujesi rakennetta. Tämä auttaa botteja ymmärtämään, mistä aloitussivuillasi on kysymys, ja indeksoimaan ne asianmukaisesti.

Varmista, että aloitussivuillasi on seuraavat tiedot:

 • Otsikkotunniste: Pidä aloitussivusi otsikkotunniste ytimekkäänä. Lisää ensisijainen avainsanasi otsikkotunnisteeseen mahdollisimman paljon.
 • Meta kuvaus: Metakuvauksesi saattaa näkyä SERP:issä, mikä auttaa vakuuttamaan hakijan napsauttamaan aloitussivuasi. Se on myös haun sijoitustekijä, joten mainitse ensisijainen avainsanasi tässä.
 • Otsikot: Käytä sisällössäsi alaotsikoita tekstin hajottamiseen ja helpottaaksesi niiden lukemista. Ne antavat hakukoneille myös lisäkontekstia aloitussivullesi.
 • Sisäiset linkit: Sisäiset linkit antavat hakukoneille lisäkontekstia hakukoneoptimoinnin aloitussivullesi. Ne auttavat myös levittämään linkkimehua sivujesi kesken. Varmista, että asiaankuuluvat sisäiset linkit käyttävät sisältöön liittyvää ankkuritekstiä.
 • Alt-tunnisteet: Lisää kuviisi kuvaavia alt-tageja, jotta indeksointirobotit voivat “lukea” hakukoneoptimoinnin aloitussivujesi kuvat.
 • Avainsanaoptimoitu URL-osoite: Käytä hakukoneoptimoinnin aloitussivusi URL-osoitetta antaaksesi hakijoille ja hakukoneille käsityksen sivusi sisällöstä.
 • Ansaitse hyviä käänteisiä linkkejä: Käänteiset linkit ovat linkkejä muilta sivustoilta omallesi. Käänteisen linkin ansaitseminen hyvämaineisesta sivustosta todistaa, että olet luotettava yritys ja parantaa sivusi hakukoneoptimointia.
🔥 Empfohlen:  13 realistista tapaa säästää 700 dollaria kuukaudessa nopeasti

3. Tee hakukoneoptimoinnin aloitussivuistasi mobiiliystävällisiä

Koska yli 52 % verkkosivuston liikenteestä tulee matkapuhelimista, on tärkeää, että sinulla on mobiiliystävälliset hakukoneoptimoinnin aloitussivut. Helpota vierailijoiden konvertointia luomalla sivu, joka näyttää toimintakehotuksen oikein heidän laitteensa koosta riippumatta, jolloin kävijät voivat suorittaa haluamasi toiminnon.

Mobiiliystävälliset sivut sijoittuvat todennäköisesti myös SERP-pisteisiin, koska Google käyttää mobiiliensisijaista indeksointia. Etkö ole varma, ovatko hakukoneoptimoinnin aloitussivusi mobiiliystävällisiä? Suorita ne Googlen mobiiliystävällisyystestityökalun avulla.

4. Muista sivusi latausnopeus

Sivun nopeus on tärkeä SEO-sijoitustekijä, jota Google myöntää käyttävänsä, joten SEO-aloitussivullasi on oltava hyväksyttävä latausnopeus. Tilastojen mukaan 83 % käyttäjistä odottaa verkkosivustojen latautuvan kolmessa sekunnissa tai vähemmän.

Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit parantaa sivusi latausnopeutta:

 • Kuvien optimointi: Pakkaa sivusi kuvat pienentääksesi tiedostokokoa ilman kuvan laatua. Tämä on tehokas tapa varmistaa, että voit säilyttää nykyiset valokuvasi.
 • HTTP-pyyntöjen vähentäminen: Sivusi sisällön, komentosarjojen ja muiden sivustokomponenttien lataaminen vie aikaa. Tämä on HTTP-pyyntö. Minimoi sivusi osat, koska mitä enemmän sivusi sisältää, sitä kauemmin sivusi latautuu.
 • Minimoi uudelleenohjaukset: Uudelleenohjaukset ovat loistava ratkaisu estämään sivuston vierailijoita napsauttamasta rikkinäisiä linkkejä. Liian monet uudelleenohjaukset voivat kuitenkin vaikuttaa sivusi nopeuteen. Pyri pitämään uudelleenohjaukset mahdollisimman pieninä.

5. Tee jokaisesta aloitussivusta ainutlaatuinen

SEO-aloitussivut ovat yleensä osa suurempaa markkinointikampanjaa, ja jotkin avainsanat voivat liittyä toisiinsa. Samankaltaisuuksista huolimatta varmista, että jokainen aloitussivu on noin 80-prosenttisesti ainutlaatuinen, jotta hakukoneet eivät usko niiden olevan päällekkäisiä sivuja.

Oletetaan esimerkiksi, että vuokraat loma-asuntoja eri kaupungeissa. Tarjouksesi ovat lähes samanlaisia ​​sijaintiaan lukuun ottamatta. Käytä älykästä tekstinkirjoitusta erottaaksesi SEO-aloitussivut toisista.

6. Seuraa hakukoneoptimoinnin aloitussivujesi tehokkuutta

Ovatko hakukoneoptimoinnin aloitussivusi sijoittuneet SERP:iin ja houkuttelevatko ne napsautuksia? Käytä Google Search Consolea määrittääksesi, mitkä avainsanat sijoittuvat kohdeavainsanojesi mukaan.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Amazon Vine ja kuinka voit saada siitä ilmaisia ​​tuotteita?

Google Analytics voi puolestaan ​​kertoa sivullesi saapuneiden yksittäisten käyttäjien määrän. Jos haluat tietää aloitussivun tuottamien tulosten määrän, voit myös kääntyä Google Analyticsin puoleen.

MarketingCloudFX on toinen työkalu, jolla voit mitata SEO-aloitussivujesi tehokkuutta. Se voi seurata sivujesi yleistä hakukonetehoa ja nykyistä avainsanasijoitusta. Tekoälyn avulla MarketingCloudFX voi myös tarjota datapohjaisia ​​suosituksia SEO-aloitussivusi parantamiseksi.

Nämä ovat todellisia SEO tuloksia WebFX-asiakkaalle.

Olet seuraava.

Lue lisää SEO-palveluista

260 %

orgaanisen tulon kasvu

198 %

orgaanisten liiketoimien kasvu

150 %

orgaanisen liikenteen kasvu

3872 %

SEO-istuntojen kasvu

Optimoi hakukoneoptimoinnin aloitussivusi WebFX:n avulla

Hakukoneoptimoinnin aloitussivut voivat auttaa houkuttelemaan uusia asiakkaita, lisäämään tuloksia ja kasvattamaan tulojasi. Konversioita tuottavien aloitussivujen optimointi vaatii asiantuntijatiimin tekstinkirjoittajia, suunnittelijoita ja kehittäjiä.

Jos tiimisi tarvitsee apua SEO-aloitussivujen luomisessa, anna WebFX:n olla liittolainen. Meillä on 500 aiheen asiantuntijan tiimi, jotka haluavat auttaa sinua luomaan SEO-aloitussivuja, jotka parantavat tulostasi.

Haluatko aloittaa? Ota yhteyttä verkossa tai soita numeroon 800-280-1062 puhua strategin kanssa SEO-palveluistamme!