Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on Side Hustle Stack?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Side Hustle Stack?

Jos etsit tapoja ansaita rahaa, harkitse sivuhustle-pinon rakentamista, jotta voit monipuolistaa tulojasi ja tehdä vapaa-ajasta tuottavampaa.

Tämä strategia voi auttaa sinua luottamaan vähemmän päivätyöhön. Itse asiassa se voi lopulta korvata kokopäivätyösi, kun laajennat liiketoimintaasi.

Koska tämä saattaa olla ensimmäinen kerta, kun kuulet tästä rahantekokonseptista, katsotaanpa tarkemmin, kuinka voit ansaita rahaa ja maksimoida taitosi.

Side Hustle Stack selitetty

Sivuhustle-pino yhdistää erilaisia ​​sivuhustioita ansaitakseen rahaa monin eri tavoin samankaltaisista toiminnoista. Aktiivitulon lisäksi saatat saada myös passiivisia tuloja.

Saatat esimerkiksi olla toimitussovelluksen kuljettaja (aktiivinen tulo) ja saada samalla palkkaa mainosten sijoittamisesta autoosi (passiivinen tulo).

Sen sijaan, että harjoittaisit kahta erilaista sivuharrastusta, jotka eivät ehkä liity toisiinsa, työskentelet älykkäämmin, et kovemmin ansaitaksesi enemmän ponnisteluillasi.

Se saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta on monia tapoja pinota sivutulot paikallisesti ja verkossa.

Side Hustle Stackin edut

Sivuhustle-pino voi olla hyödyllistä taloudellisen hyvinvoinnin kannalta monella tapaa.

Tässä on joitain useiden sivutoimien parhaista eduista:

 • Joustava aikataulu: Voit valita tunnit.
 • Lisää tuloja: Useat tulovirrat tarkoittaa, että ansaitset enemmän rahaa.
 • Paikasta riippumaton: Voit työskennellä kotoa käsin, joten käteisen ansaitseminen on helpompaa.
 • Tee mitä rakastat: Voit valita itsellesi mieluisat sivuharrastukset.

Lisäksi ansaintapotentiaalistasi ja saatavuudestasi riippuen voit muuttaa sivukeikkapinosi kokopäiväiseksi tulovirraksi, joka voi korvata 9–5 työpaikkasi.

Kuinka luoda sivuhustle-pino

Sivuhustle-pinon luominen saattaa kuulostaa vaikealta, mutta voit tehdä sen vain muutamalla helpolla vaiheella.

1. Päätä, mitä haluat tehdä

Vertaa ensin kiinnostuksen kohteitasi ja taitojasi tarjolla oleviin mahdollisuuksiin. Mahdollisuudet ovat rajattomat, koska on monia sivuhustle-ideoita, joiden avulla voit ansaita rahaa verkossa tai paikallisesti.

Koska tämä on pitkän aikavälin tulostrategia, haluat nauttia työstäsi. Ota aikaa selvittääksesi, onko sinulla harrastuksia, jotka voivat ansaita sinulle rahaa. Pysyt siinä paremmin, jos sinulla on hauskaa.

2. Käynnistä One Side Hustle

Sen sijaan, että yrittäisit rakentaa Roomaa yhdessä yössä, keskitä ponnistelusi aluksi toiselle puolelle. Kaikkien ponnistelujesi yhdistäminen yhteen tulovirtaan saattaa tuntua ristiriitaiselta, mutta sen tekeminen voi auttaa sinua luomaan perustan sivuhustle-pinollesi.

Vaikka saatat keskittyä vain yhteen tuloideaan, harkitse useiden alustojen kokeilemista nähdäksesi, mikä niistä toimii parhaiten. Voit esimerkiksi toimittaa DoorDashille ja Postmatesille nähdäksesi, kumpi on tuottoisampaa ja hauskempaa.

Kun hankit kokemusta, muodostat positiivisen luokituksen ja otat yhteyttä pitkäaikaisiin asiakkaisiin, voit harkita haaroittumista asiaan liittyviin toimintoihin.

3. Tee suunnitelma ja noudata sitä

Lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteiden luominen auttaa sinua menestymään paremmin. Voit esimerkiksi yrittää ansaita 100 dollaria päivittäin tai asettaa kuukausittaisen ansaintatavoitteen.

Pienet takaiskut ja muut yllätykset ovat väistämättömiä, koska on haastavaa ennustaa, kuinka onnistunut tietty sivutouhu tulee olemaan ennen sen aloittamista.

Onneksi suunnitelmasi voi auttaa sinua pysymään kurssissa ja välttämään häiriötekijöitä, jotka voivat viivyttää edistymistä.

Älä myöskään pelkää muuttaa tulostrategiaasi, jos idea ei ole niin kannattava tai nautinnollinen kuin alun perin odotit.

🔥 Empfohlen:  Jest vs Mocha: Mikä ero on?

4. Harkitse kurssin ottamista

Vaikka tätä ei vaadita, uuden taidon oppiminen tai tietopohjan parantaminen on yksi helpoimmista tavoista lisätä tulopotentiaaliasi. Onneksi on olemassa lyhyitä ja edullisia omaehtoisia verkkokursseja monille markkina-alueille.

Voit käydä näillä tunneilla vapaa-ajallasi ja oppia asiantuntijoilta, jotka jakavat menestysvinkkejä. Opittujen tietojen soveltaminen voi parantaa ajankäyttöäsi ja antaa sinun suorittaa edistyneitä tehtäviä, joista maksetaan enemmän.

Skillshare on erinomainen verkko-oppimisalusta, jossa on luentoja monista aiheista.

Nämä sisältävät:

 • Graafinen suunnittelu
 • Organisaatio
 • Valokuvaus
 • Ohjelmointi
 • Kirjoittaminen

Kun lisäät taitojasi, sinulle tulee lisää mahdollisuuksia ja voit ansaita enemmän rahaa.

Lause “Et sinä tiedä, se on sinä tiedät” pitää paikkansa, kun kyse on sivuista. Yhteydenpito muihin omalla markkinaraollasi voi johtaa työmahdollisuuksiin ja kykyyn kasvattaa brändiäsi.

Verkostoituminen vakiintuneen freelancerin tai yrityksen omistajan kanssa voi myös olla erinomainen tapa oppia alan parhaista käytännöistä ja saada ehdotuksia työsi parantamiseksi.

Tässä on muutamia tapoja tehdä yhteistyötä vertaisten kanssa:

 • Osallistu kauppakonferensseihin ja verkostoitumiseen
 • Ota yhteyttä sosiaalisessa mediassa
 • Ilmoittaudu mastermind-ryhmään
 • Liity Facebook-ryhmiin
 • Vaihda vieraspostauksia
 • Vieraile niche-sivustoilla ja jätä kommentteja viesteihin

Suhteiden rakentaminen vie aikaa ja vaivaa, mutta palkinnot ovat sen arvoisia.

6. Suurenna

Brändin rakentaminen ja tasaisten tulojen ansaitseminen voi kestää kuukausia tai vuosia. Se, kuinka nopeasti skaalaat sivuhustler-pinostasi tuloja tuottavaksi koneeksi, riippuu useista tekijöistä, kuten mahdollisuuksien laadusta ja aikasi sitoutumisesta.

Joissakin tilanteissa on yleistä kokeilla useita satunnaisia ​​töitä ennen kuin selvitetään, mitkä niistä ovat menestyneimmät.

Yrityksesi kasvattaminen vaatii kovaa työtä. Prosessi voi kuitenkin olla yksinkertaisempi, jos sinulla on korkean kysynnän taitoja ja liity tukeviin yhteisöihin.

Kuinka ansaita rahaa sivuhustlesta

Kun olet päättänyt, mitkä sivuharrastukset haluat pinota, on aika alkaa ansaita rahaa. Nämä vaiheet auttavat sinua ansaitsemaan enemmän rahaa keikaa kohden ja lisäämään tuottavuuttasi.

1. Yhdistä aktiiviset ja toistuvat tulot

Yritä löytää tapoja tehdä monia asioita ja ansaita rahaa eri keikoilla samanaikaisesti. Yksi vaihtoehto on kokeilla postilaatikkorahaideaa. Tämä vaatii etukäteistyötä alkuperäisen tuotteen luomiseksi, mutta se voi ansaita toistuvia maksuja tulevista myynneistä.

Hyvä esimerkki on ladattavan tuotteen, kuten e-kirjan, luominen. Vaikka sinun täytyy tehdä ensimmäinen ponnistelu kirjan tuottamiseksi, myyntipaikkasi voi automaattisesti lähettää kopion ostajalle. Sitten kerätään rojalti.

2. Sekoitusajan joustavuus

Varmista, että sinulla on riittävästi aikaa omistaa jokaiselle tuloidealle. Muuten rajoitat kokonaistulopotentiaaliasi.

Esimerkiksi ensisijainen tulovirtasi saattaa edellyttää, että olet käytettävissä tiettyinä aikoina. Sitten voit vapaa-ajalla omistaa voimasi sivuhustle-sovellukselle, jonka avulla voit suorittaa tehtäviä milloin sinulle sopii ilman tiukkoja määräaikoja.

Ihanteellisen tasapainon löytäminen auttaa kehittämään saavutettavissa olevan rutiinin, jolla vältetään loppuunpalaminen. Voit myös monipuolistaa toimiasi ja saada enemmän mahdollisuuksia ansaita tuloja sen sijaan, että luottaisit tiettyyn asiakkaaseen tai sovellukseen tarjotaksesi enemmän palkattua työtä.

3. Hyödynnä rahaa tekeviä sovelluksia

Hieman ylimääräisen rahan ansaitseminen on nykyään melko helppoa lukuisten sivuhustle-sovellusten ansiosta, jotka tarjoavat lyhyitä ja pitkiä tehtäviä.

🔥 Empfohlen:  Mikä on ChatGPT-4 – kaikki uudet ominaisuudet selitetty

Monet sovellukset ovat erikoistuneet tiettyyn mahdollisuuteen, kuten:

Jos jokin sovellus ei pidä sinua tarpeeksi kiireisenä, voit lisätä toisen.

Lisäksi parhaiden alustojen löytäminen voi viedä aikaa ja vaivaa. Steady-sovellus säästää aikaa, koska se luettelee paikalliset ja online-paikat saatavilla tänään.

4. Käytä useita alustoja yhden taidon hyödyntämiseen

Yksi sivuhulinan etu on se, että olet itsenäinen urakoitsija etkä ole rajoittunut yhteen työnantajaan. Useiden alustojen liittyminen lisää todennäköisyyttä saada lisää asiakkaita.

Voit myös vertailla muita mahdollisuuksia valita eniten maksava vaihtoehto.

Voit esimerkiksi luoda kuljettajatilejä DoorDashilla aterioiden toimittamista varten ja Instacartilla päivittäistavaroita varten. Kun olet testannut molemmat, voit valita, joka maksaa eniten.

Toinen esimerkki on myynti Etsyssä, Amazonissa ja eBayssa. Jokaisella alustalla on uskollinen asiakaskunta, joka ei välttämättä tee ostoksia kilpailevilta sivustoilta. Näin et koskaan menetä mahdollisuutta myydä esine.

Ellet ole uskomattoman lahjakas ja sinulla on erittäin tehokkaat ajanhallintataidot, sinun tulee sisältää sekä haastavia että helppoja tulovirtoja.

Tyypillisesti monimutkaiset ja aikaa vievät tehtävät maksavat enemmän ponnisteluistasi, mutta eivät jätä vähän aikaa muiden korkeapalkkaisten tehtävien suorittamiseen. On kuitenkin olemassa helppoja verkkotöitä, joista maksetaan hyvin ja jotka täydentävät tulojasi.

Voit esimerkiksi täyttää 10 minuutin verkkokyselyn toimituspyyntöjen välillä. Tai voit syöttää tietoja työtauon aikana.

Et ehkä rikastu helpon tulon ideoista, mutta kokonaistulosi voivat kasvaa.

Side Hustle Stack -esimerkkejä

Nyt kun tiedät kuinka tehdä sivutulojärjestelmä, on aika tarkastella, kuinka voit ansaita rahaa useista tehtävistä samanaikaisesti.

Tässä on esimerkkejä sivuhustlesta.

Ole freelance-kirjoittaja pitäessäsi blogia

On olemassa useita tapoja ansaita rahaa kirjoittamalla.

Tyypillinen vaihtoehto on kirjoittaa asiakkaan verkkosivustolle, joka tuottaa jo tuloja ja jonka on palkattava freelance-kirjoittajia uuden sisällön luomiseen. Saatat löytää joitain asiakkaistasi Upworkilta ja muilta freelance-alustoilta.

Vapaa-ajalla voit perustaa oman blogin. Tämä ei ansaitse aluksi rahaa, mutta se tuottaa johdonmukaista liikennettä. Ajan myötä voit ansaita rahaa mainoksilla, kumppanipalkkioilla ja sponsoroinnilla.

Lemmikkisiistu ja ole sosiaalisen median vaikuttaja

Koiran ulkoiluttaminen ja lemmikkien istuminen tarjoavat paljon joustavuutta, koska voit valita asiakkaasi ja milloin työskentelet. Kun et ole kävelemässä korttelin ympärillä tai hoitamassa Fidoa, voit jakaa lemmikkisi hoitovinkkejä sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalisen median vaikuttajana voit ansaita rahaa sponsoroimalla ja ohjaamalla katsojia liittymään alustalle, jolla pidät yhteyttä lemmikkieläinten omistajiin.

Suorita Airbnb ja työskentele virtuaalisena avustajana

Airbnb voi olla jännittävä tapa ansaita ylimääräistä rahaa ylimääräisestä makuuhuoneesta tai toisesta kodista, ja se voi olla vähemmän stressaavaa kuin pitkäaikaisen vuokrauksen ylläpitäminen.

Lisäksi, sijainnistasi riippuen, lyhytaikaisiin vuokrauksiin voi liittyä usein varauksia, joten ansaitset jatkuvasti rahaa.

Vieraiden hoitamisen välissä voit työskennellä virtuaaliassistenttina suorittamalla erilaisia ​​hallinnollisia tehtäviä asiakkaille. Tämä asema on yleensä sijainnista riippumaton, ja voit ansaita rahaa vastaamalla sähköposteihin, ajoittamalla tehtäviä ja paljon muuta.

Jälleenmyydä erilaisia ​​tuotteita eri alustoilla

Tuotteiden kääntäminen voiton saamiseksi on jännittävä yritys. Aktiivisen tulon näkökulmasta voit ostaa aliarvostettuja tavaroita pihamyynnistä ja kirpputoreista ja myydä niitä Facebookin kaltaisilla sivustoilla paikallisille tai verkko-ostajille.

🔥 Empfohlen:  Mikä on GPT-4 ja kuinka tekoälyn edistyminen auttaa yritystäsi?

Voit esimerkiksi harkita näiden tuotteiden myymistä:

Ansaitaksesi passiivisia tuloja myymällä tuotteita, voit luoda digitaalisen latauksen Amazonissa, Etsyssä, Gumroadissa ja muilla niche-sivustoilla myytävien tuotteiden kääntämisestä.

Toinen vaihtoehto on dropshipping-yrityksen perustaminen, jossa ostat varaston fyysisestä tuotteesta, jonka toimittaja toimittaa suoraan varastosta ostajalle ja ansaitset pienen voiton jokaisesta myynnistä.

Tämä ilmainen työkalu auttaa sinua löytämään nopeasti alustat tietylle työkategorialle. Lisäksi se vähentää tutkimusaikaasi, jotta voit helposti liittyä erilaisiin palveluihin ja alkaa ansaita rahaa.

The Side Hustle Stack -työkalu esittelee todennäköisesti tuloluokkia ja maksullisia alustoja, joiden olemassaolosta et tiennyt tai että et tiennyt, että voit kaupallistaa.

Kuinka Side Hustle Stack -työkalu toimii?

Vieraile ensin työkalun kotisivulla ja etsi haluamasi työluokka. Sitten voit vertailla eri yrityksiä ja päättää, mihin haluat liittyä.

Kun tutkit alustoja ja työluokkia, etsi tapoja ansaita sekä aktiivisia että passiivisia tuloja. Sinun tulisi myös suunnitella skaalautuvaa erilaisiin tehtäviin, joissa on vaihteleva aika, palkkapotentiaali ja vaikeustaso.

Mitkä ovat työkategoriat?

Tässä työkalussa on yli 20 erilaista työluokkaa.

Nämä sisältävät:

 • Kokki
 • Sisällönluoja
 • Yhteisön johtaja
 • Kuljettaja
 • Sähköinen kaupankäynti
 • Fitness ohjaaja
 • Henkilökohtainen shoppaaja
 • Jälleenmyyjä
 • Ravintolan työntekijä
 • Tehtävät ja palvelut

Löydät paikallisia ja verkkoyrityksiä useisiin luokkiin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on paljon ideoita aloittaaksesi rahan ansaitseminen ja tehdä muutoksia kokemuksesi myötä.

Side Hustle Stack -työkalun plussat ja miinukset

Vaikka työkalulla on etuja, jotka voivat yksinkertaistaa sivupinon rakentamisprosessia, on myös tärkeää arvioida haittapuolet.

Plussat:

 • Ilmainen käyttää
 • Useita työkategorioita
 • Yhteenveto jokaisesta yrityksestä

Haittoja:

 • Jotkut työkategoriat on helppo jättää huomiotta
 • Luotettavan työn löytäminen voi olla kilpailukykyistä
 • Työluokat eivät sisällä kaikkia suosittuja yrityksiä

Yhteenveto

Onnistunut sivuhustle-pino voi auttaa sinua ansaitsemaan aktiivisia tuloja työskennellessäsi ja tienaamaan rahaa unissasi. Alkutulosi voivat olla pienet, mutta ne tekevät sinusta vähemmän riippuvaisia ​​päivätyöstäsi laskujen maksamisessa.

Harkitse tätä tulostrategiaa, jos haluat pitkän aikavälin sivuhälinän, joka voi ansaita rahaa vuosia ja mahdollisesti vuosikymmeniä. Tulevaisuuden mahdollisuudet voivat yllättää sinut ja antaa sinun parantaa taloudellista terveyttäsi tai jopa lopettaa kokopäivätyösi.