Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on sisällön kirjoittaminen ja 7 parasta palvelua

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on sisällön kirjoittaminen ja 7 parasta palvelua

Halusitpa sitten skaalata sisällöntuotantoasi markkinointistrategiaasi varten tai vain viedä verkkosivustosi uudelle tasolle, nyt on paljon upeita sisällönkirjoituspalveluita, jotka voivat auttaa.

Mutta mistä tiedät kumman valita?

Olemme saaneet sinut esittelyyn joihinkin parhaista sisällönkirjoituspalveluista, sekä erittelyn siitä, mitä kullakin on tarjottavana.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä palveluita sisällön kirjoittaminen sisältää?

Jotkut sisällönkirjoituspalvelut erikoistuvat yleensä omaan ainutlaatuiseen markkinarakoonsa. He voivat keskittyä voimakkaasti tekstinkirjoittamiseen tai keskittyä enemmän palveluihin, kuten bloggaamiseen, hakukoneoptimointiin tai tekniseen kirjoittamiseen.

Toiset tarjoavat edelleen täyden valikoiman sisällönkirjoituspalveluita, joissa on vaihtoehtoja, kuten editointi, graafinen suunnittelu ja videotuotanto.

Oikean sisällönkirjoituspalveluntarjoajan löytäminen riippuu pitkälti yksilöllisistä tarpeistasi ja budjetistasi.

Tarvitseeko sinun palkata blogisisältöpalveluita?

Vaikka kaikki yritykset eivät ajattele jonkun palkkaamista auttamaan blogisisältöpalveluissaan, kannattaa harkita copywriterin palkkaamista käsittelemään yrityksesi sisältöä. Hyvällä tekstinkirjoittajalla on kokemusta useiden asiakkaiden kanssa työskentelystä, mikä tarkoittaa, että myös yrityksesi voi hyötyä tästä kokemuksesta.

Ja vaikka voit valita, että joku kirjoittaa blogeja talon sisällä, on yleensä parempi palkata freelancer ja ammattilainen, jolla on kokemusta tekstinkirjoittamisesta. He suorittavat todennäköisemmin kaikki hakukoneoptimointitermit ja määrittämäsi tehtävän osat, ja he ovat usein riittävän asiantuntevia kertoakseen, voisiko blogisi käyttää muita aiheita tai muotoilumuutoksia.

Sen lisäksi, että syrjään tehtäviä, joita et halua hoitaa talon sisällä, on muitakin syitä palkata sisältöpalveluita. Jos esimerkiksi et näe hyvää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia nykyisessä blogissasi tai verkkosivustosi sijoitus ei ole hyvä, se on merkki siitä, että sisällön kirjoittaja voi auttaa.

Vastaavasti, jos sinulla ei ole aikaa tehdä blogia varten tarvittavaa tutkimusta tai et voi istua alas ja kirjoittaa sitä itse, nyt on hyvä aika harkita freelancerin tai sisältöpalvelun palkkaamista yrityksesi blogiin.

Miksi blogin pitäminen on tärkeää strategiallesi?

Tiesitkö, että bloggaaminen on 13 kertaa todennäköisemmin tuottaa positiivisen tuoton kuin muut markkinointitoimenpiteet? Blogin pitäminen on välttämätöntä kaikille yrityksille, koska se luo tavan tuoda uusia katsojia ja potentiaalisia asiakkaita. Se voi auttaa sijoitetun pääoman tuottoprosentin nousussa, ja saatat saada monia uusia, orgaanisia liidejä sen sijaan, että kuluttaisit rahaa liialliseen mainontaan yleisösi houkuttelemiseksi.

Kun julkaiset blogia, avaat tilan, jossa ihmiset voivat oppia yrityksestäsi ja tuotteistasi. Luot paikan, jossa voit jakaa uutisia ja kuunnella asiakkaiden palautetta.

Lisäksi, hyvä blogistrategia auttaa verkkosivustosi sijoitusta. Tämä tarkoittaa, että kun joku etsii hakutermiä, kuten “Koiran trimmaajat Iowassa”, koiran trimmausblogisi voi olla ensimmäinen tulos. Se on täydellinen, jos haluat kasvattaa liiketoimintaasi nopeasti ilman, että kulutat paljon rahaa mainoksiin.

🔥 Empfohlen:  7 parasta lyhytaikaista sijoitusta rahan kasvattamiseen

Luokittelu verkossa ja yleisösi kouluttaminen ovat kaksi erinomaista syytä pitää blogia. Toinen tärkeä syy harkita bloggaamista on se, että se lisää yrityksesi arvovaltaa. Osoitat tuntevasi omaa markkinarakoasi ja vahvistat itsesi auktoriteetiksi tässä asiassa.

Muista, että bloggaaminen auttaa sinua saamaan orgaanisia liidejä ja auttaa myös pitämään yleisösi sitoutuneina. Nämä ovat kaikki erinomaisia ​​syitä palkata joku aloittamaan nyt.

Miten löydät parhaat sisällönkirjoituspalvelut?

On tärkeää pitää mielessä, että asiakkaita on yhtä monta eri muotoista ja kokoista kuin sisällönkirjoituspalveluita. Jos etsit hienoa sisältöä pienyrityksellesi, sinun ei todennäköisesti tarvitse maksaa tuhansia dollareita New Yorkin kalleimman yrityksen palkkaamisesta.

Se on aina hyvä idea etsi sisällönkirjoituspalveluita, jotka tarjoavat ilmaisen kokeilujakson. Kokeilemalla huippuehdokkaitasi saat paljon paremman käsityksen siitä, mikä sopii parhaiten pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikä alusta on paras sisällön kirjoittamiseen?

Vaikka tämä on kaukana täydellisestä luettelosta sadoista erilaisista nyt saatavilla olevista sisältömarkkinointipalveluista, olemme rajanneet sen muutamaan, jotka ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Monet parhaista valinnoistamme tarjoavat täyden valikoiman palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan käytännössä minkä tahansa yrityksen tai yrityksen tarpeisiin.

1. WriterAccess

Okei, joten olemme kieltämättä hieman puolueellisia. Mutta on olemassa syy, jonka kanssa Rock Content äskettäin valitsi kumppaniksi WriterAccess kaikista muista saatavilla olevista sisältöpalveluista.

WriterAccessissa asuu yli 15 000 alan parasta freelance-kirjailijaa. Laajan perusteellisesti tarkastettujen kirjoittajien verkostonsa ansiosta WriterAccess pystyy tarjoamaan laajan valikoiman palveluita blogeista, artikkeleista ja lehdistötiedotteista sähköisiin kirjoihin, käsikirjoituksiin ja tekstinkirjoitussisältöön.

WriterAccess AI-Powered Writer Search voi löytää sinulle parhaat kirjoittajat tarpeidesi mukaan kokemuksen, taitotason ja alan asiantuntemuksen perusteella.

Voit myös isännöidä suoratoistopuheluita, etsiä suosikkikirjoittajiasi ja pyytää saada työskennellä yksinomaan heidän kanssaan.

2. Yleisösisältö

Väkijoukon sisältö on kanadalainen alusta, joka tarjoaa sisällöntuotantopalveluita asiakkaille useissa maissa. Crowd Content tarjoaa yli 6 000 ammattikirjailijan verkoston, jotka yhdessä ovat erikoistuneet monimuotoiseen valikoimaan markkinarakoja.

Crowd Content auttaa sinua hakukoneoptimoinnin sisällöstä ja blogikirjoituksista kaupunkisivuihin, valkoisiin papereihin ja tuotekuvauksiin. Jotkut heidän sisällönkirjoituspalveluistaan ​​ulottuvat jopa twiitteihin ja Facebook-julkaisuihin.

3. Sisällön kirjoittajat

Content Writers on toinen vankka täyden palvelun toimisto, joka tarjoaa digitaalisen markkinoinnin ja sisällönkirjoituspalveluita. Ota yhteyttä kirjoittajiin heidän laajasta itsepalveluverkostostaan ​​alkaen 99 dollaria/kpl tavoittaa räätälöityyn tilinhallintatarjoukseen.

Content Writers tarjoaa palveluita virastoille, verkkokauppasivustoille, julkaisijoille ja kaikelle siltä väliltä. Vaikka Content Writers on hieman kallis verrattuna muihin vaihtoehtoihin, sillä on vankka kokemus, perusteellisesti tarkastetut kirjoittajat ja laaja valikoima sisältövaihtoehtoja.

🔥 Empfohlen:  Jätehuoltoteollisuuden täydellinen analyysi

4. Verblio

Verblio on Colorado-pohjainen alusta, jonka perusti toimittaja. Verbliossa on 3 000 freelance-kirjoittajaa ja se ottaa ainutlaatuisen lähestymistavan antamalla kirjoittajien valita asiakkaat, joiden kanssa he työskentelevät.

Kerro heille, minkä tyyppistä sisältöä haluat nähdä, ja osta vain rakastamasi kappaleet. Läpinäkyvällä, kiinteähintainen hinnoitteluja kirjoittajatiimi, johon kuuluu eri alojen asiantuntijoita, Verblio on loistava valinta hakukoneoptimointiin ja blogisisältöön.

5. Tyytyväisenä

Tyytyväisenä yhdistää ammattimaisia ​​freelance-kirjoittajia ja ainutlaatuisia tekoälysisältömarkkinointiohjelmistoja. Yrityssisällön luomiseen erikoistuneen Contentlyn ohjelmisto auttaa asiakkaita pysymään alan johtavien trendien kärjessä ja käyttää mittareita ROI:n maksimoimiseksi.

Jos etsit monipuolista sisältömarkkinointiratkaisua strategiasta yleisötietoihin, Contently on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Freelance-kirjoittajien lisäksi alusta voi myös yhdistää asiakkaat elokuvantekijöihin, suunnittelijoihin ja toimittajiin.

6. Semrushin sisältömarkkinapaikka

Semrush on ollut pitkään tunnettu alan johtavasta markkinointiohjelmistostaan. Joten ei ole yllättävää, että yritys päätti äskettäin lisätä sisällönkirjoituspalvelut markkinapaikka sen tarjontaan.

Semrush keskittyy voimakkaasti myyntiin ja markkinointiin ja tarjoaa SEO-sisältöä sekä pienille että suurille yrityksille. Valitse itsepalvelu- tai premium-tilausvaihtoehdoista ja tapaa ammattimaisia ​​kirjoittajia, jotka luovat mitä tahansa tuotekuvauksista uutiskirjeisiin.

7. Brafton

Jos etsit huippuluokan toimistoa hoitamaan kaikki markkinointitarpeesi, Brafton voi olla sinulle sopiva sisältöyhtiö. Vaikka voit odottaa maksavasi korkeampia hintoja, Brafton tarjoaa kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee suunnitella, luoda ja seurata koko kampanjaasi.

Virasto virtaviivaisti hiljattain palveluitaan luomalla Brafton-alusta. Tyylikäs käyttöliittymä antaa asiakkaille mahdollisuuden luoda sisältöstrategioita, seurata KPI:itä ja kommunikoida kaikkien kanssa yhteistyökumppaneista sidosryhmiin.

FAQ Blogin sisältöpalveluista

1. Kuinka paljon blogikirjoituspalvelujen vuokraus maksaa?

Jos jokin kysymys tulee esiin kerta toisensa jälkeen, se on “kuinka paljon copywriterin palkkaaminen maksaa?” Yksinkertainen vastaus on, että kustannukset voivat vaihdella, mutta jokaiseen budjettiin on ratkaisu. Tekijät, kuten kuinka usein haluat julkaista blogin, kirjoittajalle asettamasi erityisvaatimukset ja etsimäsi kirjoittamisen laatu, voivat kaikki vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

Kun otat yhteyttä WriterAccessin kaltaiseen sisältöpalveluun, voit valita tekstinkirjoituksen ammattilaisten joukosta. Tähtijärjestelmässä alemmat tähtitasot maksavat vähemmän, kun taas korkeammat tähtitasot maksavat enemmän. Laatu voi vaihdella eri taajuuksilla, joten kannattaa testata kirjoittajia eri tasoilla nähdäksesi, mikä antaa sinulle haluamasi tulokset.

Ja jos haluat, voit muodostaa rakkauslistoja ja kirjoittajaryhmiä, joiden kanssa voit työskennellä, jotta voit aloittaa blogeja, joita tarvitset auttaaksesi yrityksesi sijoittumaan hyvin ja pitämään yleisösi viihdytettynä ja ajan tasalla.

2. Voinko palkata jonkun kirjoittamaan blogiani?

Kyllä, voit palkata jonkun kirjoittamaan blogin puolestasi. Haluat etsiä teksti- tai haamukirjoittajaa. Nämä ammattilaiset voivat kirjoittaa puolestasi eripituisia blogeja, halusitpa sitten lyödä 200 sanaa nopeaan ajatukseen tai suunnittelemaan 4 000 sanan valkoista paperia.

🔥 Empfohlen:  16 parasta intialaista kumppaniohjelmaa ja verkostoa

Kun palkkaat jonkun, muista, että kaikki tekstinkirjoittajat eivät ole samanlaisia. Heillä on erilaiset läpimenoajat, aikataulut ja kokemukset. Tämä tarkoittaa, että sinun on tarkistettava heidän profiilinsa ja tarkasteltava tarkasti heidän kokemustaan ​​ja saatavuuttaan.

WriterAccessissa voit tarkastella jokaisen kirjoittajan profiilia ennen kuin lähetät hänelle sooloteoksen tai lisäät heidät rakkausluetteloosi.

3. Mikä on ihanteellinen pituus blogikirjoitukselle?

Blogiviestin ihanteellinen pituus muuttuu aina Googlen algoritmien ja muiden tekijöiden mukaan. Muista, että vaikka on joitain ohjeita, joita voit noudattaa, sinun kannattaa harkita blogeja, jotka kattavat kaiken, mistä haluat puhua. Jos tarvitset vain 1 000 sanaa käsittelemään aihetta, tilaa vain 1 000 sanaa. Voit aina laajentaa sisältöäsi myöhemmin uusien löytöjen tai usein kysyttyjen kysymysten kaltaisten näkökohtien perusteella.

HubSpotin mukaan todellinen ihanteellinen pituus blogikirjoituksille On jossain 2100 ja 2400 sanan välillä. Kaikkien blogitekstien ei kuitenkaan tarvitse olla niin pitkiä, joten jos olet lyhyitä tai et vain halua pitää niin pitkää blogia, sekin on okei. On muitakin huomioitavia tekijöitä, jotka voivat parantaa sivustoasi: Oikea käänteinen linkitys, vaihtoehtoinen teksti ja oikeat avainsanat voivat auttaa lyhyempääkin blogia nostamaan sen korkealle Googlen rankingissa.

Jos nyt alat perehtyä liidien luomiseen, sinun pitäisi tietää, että pituudella on hieman enemmän merkitystä. Saatat tarvita yli 2 500 sanaa blogissasi liidien luomiseen. Miksi? Haluat sen kiinnostavan, informatiivisemman ja osuvan todella kaikkiin tarvittaviin avainsanoihin.

Nauti 2 viikon ajan suosituimmista sisällönkirjoituspalveluista

Haluatko ottaa sisällönkirjoituspalvelut koeajolle? Olitpa vasta aloittamassa tai etsimässä apua viedäksesi nykyisen strategiasi uudelle tasolle, WriterAccess on tukenut sinua.

Se on ihanteellinen alusta, joka auttaa sinua virtaviivaistamaan sisällöntuotantoasi yhdistämällä tekoälykäyttöisten työkalujen tehokkuuden kirjoittajien luovuuteen.

Mutta älä usko sanaamme. Ilmoittaudu mukaan a 14 päivän ilmainen kokeilu tänään nähdäksesi kaiken, mitä WriterAccessilla on tarjota.