Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on TikTok SEO? Kuinka pysyä TikTok-algoritmin päällä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on TikTok SEO? Kuinka pysyä TikTok-algoritmin päällä

Olet nähnyt hakukoneoptimoinnin (SEO), paikallisen SEO:n ja jopa sosiaalisen median SEO:n, mutta nyt klubiin liittyy toinen optimointitekniikka – TikTok SEO.

Kun TikTokin suosio jatkaa kasvuaan satunnaisten käyttäjien ja markkinoijien keskuudessa, on tärkeää, että ne, jotka haluavat tavoittaa tietyt yleisöt sisällöllään, ymmärtävät TikTokin SEO ja kuinka navigoida TikTokin algoritmissa.

Tässä artikkelissa käsittelemme TikTok SEO:n perusteita ja alustan videoalgoritmin sisäistä toimintaa, jotta voit luoda brändillesi sisältöä, joka yhdistää yleisösi.

WebFX:lle ei ole vieras TikTokin ylä- ja alamäkiä. Olitpa sitten yrittämässä päättää TikTokin ja Instagram Reelsin välillä tai ymmärtää, kuinka yrityksesi voi hyödyntää videonjakoalustaa, me autamme sinua.

Lue lisää siitä, kuinka WebFX voi auttaa sinua TikTok-markkinointistrategiassasi ottamalla meihin yhteyttä verkossa tai soittamalla meille numeroon 800-280-1062 tänään!

74 % Ihmisistä käyttää sosiaalista mediaa ostopäätöstä tehdessään.

Tee heidän päätöksensä helpoksi loistavalla sosiaalisen median läsnäololla. Katso, kuinka brändisi voi nousta tasolle pyytämällä sitoumukseton ehdotus jo tänään.

Yksi asiantuntijoistamme ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä!

Mikä on TikTok SEO?

TikTok SEO on TikTokin sisällön optimointiprosessi, jotta käyttäjät voivat löytää sen helposti TikTokin hakuominaisuutta käyttämällä.

Yli 834 miljoonan käyttäjän odotetaan olevan aktiivisia TikTokissa vuonna 2023, joten on tärkeää, että käytät TikTok SEO:ta, jotta videosi erottuvat joukosta. Näin voit tehdä sisällöstäsi näkyvämpää ihmisille sovelluksen hakutoiminnon avulla.

Kuinka optimoida sisältöä TikTok SEO: lle

Kuten perinteinen SEO, voit optimoida sisältösi TikTok SEO:lle käyttämällä asiaankuuluvia avainsanoja, joita käyttäjät todennäköisesti käyttävät etsiessään sisältöä. Voit optimoida sisältösi TikTok SEO: lle seuraavasti:

 • Ymmärrä käyttäjä ja hakutarkoitus: Avainsanojen valitseminen sisällöllesi alkaa käyttäjän ja hakutarkoituksen tuntemisesta. Ota yleisösi mieleen määrittääksesi, mitä sanoja tai lauseita he voivat käyttää sisältösi etsimiseen ja sisällyttämiseen videoihisi.
 • Sisällytä avainsanoja sisältöösi: Voit lisätä avainsanoja ja lauseita videosisältöösi muutamalla eri tavalla, kuten sisällyttämällä ne kuvateksteihin ja hashtageihin, käyttämällä niitä videotekstissä, sanomalla ne videossa tai käyttämällä automaattisia tekstityksiä.
 • Käytä trendikkäitä ääniä ja kappaleita: Toinen tapa tehdä sisällöstäsi käyttäjille näkyvää on käyttää sisällössäsi trendaavia ääniä. Etkö ole varma kuinka? Katso, mitä muut menestyneet videot ovat tehneet kyseisellä äänellä tai kappaleella ja laita oma pyöräsi siihen.
🔥 Empfohlen:  Kuinka Mellow pyrkii tuomaan Ayurvedic Lifestyle -viisautta maailmalle

Mikä on TikTok-algoritmi?

TikTok-algoritmi määrittää, kuinka käyttäjät näkevät sisällön For You-sivullaan. Tämä sisältö on erilainen kaikille ja voi muuttua ajan myötä käyttäjien katselutottumusten, sisällön vuorovaikutuksen ja mieltymysten mukaan.

Omin sanoin TikTok kuvailee algoritmiaan suositusjärjestelmäksi, joka tarjoaa käyttäjille virran “videoita, jotka on kuratoitu kiinnostuksen kohteidesi mukaan, mikä helpottaa rakastamiesi sisällön ja sisällöntuottajien löytämistä. Tätä syötettä käyttää suositusjärjestelmä, joka toimittaa jokaiselle käyttäjälle sisältöä, joka todennäköisesti kiinnostaa kyseistä käyttäjää.”

Toisin sanoen vuorovaikutuksesi sovelluksessa – videoista tykkäämisestä ja tilien seuraamisesta siihen, katsoitko videon kokonaan – kertovat TikTokin algoritmille katselutottumuksistasi. Näiden tietojen avulla algoritmi täyttää For You -sivullesi enemmän sisältöä, jonka uskot nauttivan, ja vähemmän sellaisella, josta et mahdollisesti tule.

TikTok-sijoitustekijät

Algoritmit ovat monimutkaisia ​​petoja – tiedämme tämän tosiasian omakohtaisesti perinteisen SEO:n lukemattomista sijoitustekijöistä. Suositusjärjestelmiin liittyy monia eri tekijöitä, jotta he voivat esittää sisältöä käyttäjille. Tässä on yleiskatsaus alustan algoritmin kolmeen tärkeimpään TikTokin sijoitustekijään:

 1. Käyttäjien vuorovaikutus
 2. Videon tiedot
 3. Tili- ja laiteasetukset

1. Käyttäjien vuorovaikutus

TikTokin algoritmi tarkastelee, minkä sisällön kanssa käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa Miten he ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa. Katsoivatko he koko videon vai vieritivätkö he pois muutaman sekunnin kuluttua? Pisivätkö he videosta? Tai ehkä he napsauttavat sisällöntuottajan profiilia nähdäkseen lisää sisältöä?

Tämä TikTok-sijoitustekijä kestää kaikki Nämä kysymykset (ja paljon muuta!) otetaan huomioon, kun kuraatte sisältöä käyttäjän Sinulle-sivulle. TikTokin sijoitustekijöissä käytettyjä käyttäjien vuorovaikutuksia ovat:

 • Videon tykkäyksiä ja jakoja
 • Suosikkeihisi lisätyt videot
 • Videot, jotka olet lisännyt kirjanmerkkeihin tai suosikkeihisi
 • Videot, joista olet ilmoittanut, että et ole kiinnostunut
 • Videot, jotka olet ilmoittanut sopimattomiksi
 • Videon valmistumisaste (eli jos katsoit videon loppuun)
 • Aiheet, joista olet kiinnostunut tai joita olet etsinyt
 • Luomasi sisältö ja käyttämäsi ääni tai kappaleet
🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda Gmail-tili ilman puhelinnumeroa 2023

2. Videotiedot

Toinen algoritmiin vaikuttava TikTokin sijoitustekijä on videotiedot. Mielummin kuin Miten olet vuorovaikutuksessa sisällön kanssa, videon tietotekijät liittyvät itse videosisältöön. Kuten aiemmin lyhyesti mainitsimme, TikTokin algoritmi jopa ottaa huomioon videoon sisältyvät kappaleet ja äänet.

TikTokin sijoitustekijöihin vaikuttavat videotiedot ovat:

 • Hashtagit
 • Kuvatekstit
 • Äänet, kappaleet ja muut äänet
 • Videon teksti
 • Sisältöaiheet (etenkin trendaavat!)

3. Tili- ja laiteasetukset

TikTok-tilisi ja sovellusta käyttämäsi laitteen asetukset voivat myös sanella sisällön, jonka TikTokin algoritmi näyttää käyttäjille.

Kun käyttäjät luovat TikTok-tilin, heitä pyydetään ilmoittamaan aiheet, joista he ovat kiinnostuneita. Tämä ensimmäinen kysely tarjoaa perustan TikTokin algoritmille. Kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa suuremman sisällön kanssa, For You -sivuilla näytettävät videot muuttuvat henkilökohtaisemmiksi ja räätälöityiksi heidän kiinnostuksen kohteidensa mukaan.

Muita TikTok-sijoitustekijöinä toimivia laite- ja tiliasetuksia ovat maa- ja kieliasetukset ja jopa sovelluksen katseluun käyttämäsi laitetyyppi.

Hallitse TikTok SEO WebFX:n avulla

WebFX:n digitaaliset markkinoijat eivät ole vieraita TikTok SEO:n ja sen laajan algoritmin läpikotaisille. Olemme auttaneet asiakkaita onnistuneesti käynnistämään sosiaalisen median markkinointikampanjoita, luomalla yli 165 000 sosiaalisen median julkaisut.

Oletko sinä seuraava? Toivomme niin varmasti! Soita meille osoitteeseen 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa tänään aloittaaksesi tuloja lisäävän TikTok-strategian kehittämisen WebFX:n avulla!