Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on tuhannen näyttökerran hinta (CPM) ja mikä on tuhannen näyttökerran hinta?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on tuhannen näyttökerran hinta (CPM) ja mikä on tuhannen näyttökerran hinta?

Mikä on CPM? Tuhannen näyttökerran hinta tarkoittaa tuhannen hintaa, ja se mittaa, kuinka paljon kulutat mainoksiisi jokaista 1000 näyttökertaa kohden.


On sanomattakin selvää, että sinun on seurattava, kuinka paljon kulutat maksettuihin mainoskampanjoihisi. Jos et, budjettisi karkaa nopeasti käsistä. Kysymys kuitenkin kuuluu Miten voit seurata, kuinka paljon kulutat mainoksiisi.

On olemassa useita tapoja seurata mainoskulujasi. Voit toki seurata kokonaiskustannuksia. Mutta se ei anna sinulle käsitystä siitä, kuinka paljon saat rahoillesi. Tästä syystä on olemassa mittareita, kuten napsautuskohtainen hinta (CPC) ja liidikohtainen hinta (CPL).

Yksi yleisimmistä kulutusmittareista on tuhannen hinta (CPM). Mutta mikä on CPM ja miten voit käyttää sitä? Jatka lukemista saadaksesi selville. Tilaa sitten Revenue Weekly saadaksesi lisää vinkkejä suoraan sähköpostiisi!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mikä on CPM?

CPM mittaa, kuinka paljon kulutat maksettuun mainokseen jokaista 1000 näyttökertaa kohden. Termi tarkoittaa “cost per Mille”, jossa “mille” on latinankielinen termi 1000. Tästä syystä “kustannus permille”, “CPM” ja “kustannus per tuhat” ovat kaikki keskenään vaihdettavissa.

CPM:n laskemiseksi jaat tietyn mainoksen kokonaishinnan näyttökertojen kokonaismäärällä ja kerrot sen sitten 1000:lla. Kaavana se näyttää tältä:

Kun keskityt näyttökertoihin, tuhannen näyttökerran hinta on loistava tapa mitata, kuinka paljon kulutat mainoskampanjoihisi.

CPM vs. CPC, CPL ja CPA

Tuhannen näyttökerran hinta on erinomainen mainoskulujesi arvioimiseen, mutta se ei ole ainoa mittari sen tekemiseen. Olet ehkä kuullut muista vastaavista termeistä aiemmin. Erottaaksemme ne kaikki, rikotaanpa joitain näistä termeistä tässä.

  • Napsautuskohtainen hinta (CPC): Summa, jonka käytät jokaisesta mainoksen ansaitsemasta napsautuksesta. Voit laskea napsautuskohtaisen hinnan jakamalla mainonnan kokonaiskulutuksesi mainoksesi ansaitsemien napsautusten kokonaismäärällä.
  • Hinta per liidi (CPL): Kuinka paljon kulutat jokaisesta maksetusta mainoksesta ansaitsemastasi liidistä. CPL:n laskemiseksi jaa mainoskulusi kyseisellä mainoksella ansaitsemiesi liidien kokonaismäärällä.
  • Hankintakohtainen hinta (CPA): CPA, jota kutsutaan myös konversiokohtaiseksi hinnaksi, mittaa, kuinka paljon kulutat kustakin mainoksiin perustuvasta konversiosta. Nämä konversiot voivat olla ostoksia tai muita toimintoja, kuten sähköpostiin rekisteröitymistä. Lasket sen jakamalla mainoskulutuksesi mainoksen tuottamien tulosten kokonaismäärällä.
🔥 Empfohlen:  RedTrack auttaa sinua saamaan enemmän tuottoa mainoskuluille

Mikä on tuhannen näyttökerran hinta?

Olemme selvittäneet, mikä on tuhannen hinta, mutta mikä on tuhannen näyttökerran hinta?

Kun suoritat maksettua mainoskampanjaa, teet hintatarjouksia tietyistä avainsanoista, joihin haluat kohdistaa hakutuloksissa, ja mainoksesi näkyvät kyseisillä avainsanoilla.

Mutta et automaattisesti maksa tarjoustasi – maksat vain tietyissä olosuhteissa.

Monet mainokset ovat napsautuskohtaisia ​​(PPC), eli maksat vain mainoksesta, kun joku napsauttaa sitä. Voit kuitenkin käyttää myös tuhannen näyttökerran hintatarjouksia, jolloin maksat aina, kun mainos saa 1 000 lisänäyttökertaa.

Miksi käyttää tuhannen näyttökerran hintatarjouksia?

Maksullisen mainonnan tavoitteena on usein saada ihmiset napsauttamaan. Siksi PPC-mainonta on niin yleinen hinnoittelumenetelmä. Mutta joskus kyse on enemmänkin vaikutelmien levittämisestä. Et välttämättä odota kaikkien napsauttavan mainoksiasi – tavoitteena on, että he näkevät ne.

Yleensä tämäntyyppinen tavoite on läsnä suppilon yläosan markkinoinnissa, kun yrität levittää bränditietoisuutta. Näissä olosuhteissa on järkevämpää tehdä hintatarjouksia – ja mitata – näyttökertojen perusteella, jolloin tuhannen näyttökerran hintatarjoukset tulevat käyttöön.

Pohjimmiltaan haluat maksaa vain, kun edistyt kohti tavoitettasi. Joten jos tavoitteesi on saada näyttökertoja, se on hintatarjoustekijä.

Kuinka optimoida tuhannen näyttökerran hinta

Kukaan ei halua maksaa enemmän kuin on pakko. Tässä vaiheessa mietit luultavasti, mitä voit tehdä alentaaksesi tuhannen hintaa ja saavuttaaksesi keskimääräisen tuhannen näyttökerran hinnan Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja muissa mainosverkostoissa.

Onneksi on olemassa muutamia tapoja optimoida maksettu mainonta ja alentaa kustannuksia. Tässä on kolme vinkkiä kokeiltavaksi.

1. Keskity lyhyempiin avainsanoihin

Olet ehkä kuullut aiemmin, että kohdistaminen erittäin tarkkoihin, pitkähäntäisiin avainsanoihin on hyvä idea. Ajatuksena on, että se auttaa sinua saamaan mainoksesi hauissa, joissa sinulla on vähemmän kilpailua ja voit tavoittaa osuvamman yleisön.

Ja yleisesti ottaen se on hyvä neuvo. Mutta todennäköisesti huomaat myös kohdistavasi ajoittain lyhyempiin, yleisempiin avainsanoihin. Kun teet niin, on hyvä idea yhdistää kyseiset avainsanat näyttökertakohtaiseen hintatarjoukseen.

🔥 Empfohlen:  GA4:n hallitseminen: Uuden Google Analyticsin käyttäminen kuin ammattilainen

Tämä johtuu siitä, että kun käytät tuhannen näyttökerran hintatarjouksia, yrität levittää bränditietoisuutta. Et ole huolissasi klikkauksista tai tuloksista tässä vaiheessa – yrität tuoda brändisi mahdollisimman monen ihmisen eteen. Tämän ansiosta on parempi kohdistaa lyhyempiin avainsanoihin pidempien avainsanojen sijaan.

2. Optimoi mainoksesi hakutarkoituksessa

Vaikka on totta, että tuhannen näyttökerran avainsanojesi ei tarvitse olla kuin erityisiä Kuten PPC-kampanjoissa, haluat silti heidän olevan asiaankuuluvaa. Tämä tarkoittaa, että sinun on luotava mainoksia, jotka sopivat hyvin avainsanoihin, joista teet hintatarjouksia, ja päinvastoin – sinun on valittava avainsanat, jotka sopivat luomiisi mainoksiin.

Toisin sanoen sinun on otettava huomioon hakutarkoitus tuhannen näyttökerran hintatarjouskampanjoissasi. Jos kohdistat avainsanaan “valmistuspalvelut”, varmista, että mainoksesi liittyvät suoraan tuotantopalveluihin – eivät esimerkiksi konsultointipalveluihin.

Hakuaikeiden vastaavuus laskee tuhannen näyttökerran hintaasi, koska Google tunnistaa mainostesi osuvuuden ja näyttää ne useammin.

3. Käytä negatiivisia avainsanoja

Kuten olemme todenneet, haluat CPM-kampanjasi tavoittavan laajan yleisön, mutta haluat silti osuvan yleisön. Hakutarkoitukseen optimoinnin lisäksi toinen strategia on negatiivisten avainsanojen käyttäminen Google Adsissa.

Negatiiviset avainsanat ovat termejä, jotka kerrot Googlelle ei näyttää mainoksiasi. Oletetaan esimerkiksi, että myyt kotitalouksien sähkötuulettimia, joten kohdistat tuulettimiin liittyviin avainsanoihin. Mutta sitten Google näyttää mainoksiasi hauissa teollinen faneja, joita et myy.

Voit välttää näyttökertojen tuhlaamisen väärälle yleisölle lisäämällä “teollinen” negatiiviseksi avainsanaksi. Näin varmistat, että Google ei näytä mainoksiasi minkään kyseisen sanan sisältävien hakujen yhteydessä.

Aika nostaa myyntiäsi

Pitkä palveluluettelomme auttaa sinua kasvattamaan yrityksesi kaikkia osa-alueita markkinointistrategioilla, joiden on todistetusti lisättävä alimman rivin mittareita, kuten tuloja ja tuloksia.

Viimeisen 5 vuoden aikana olemme onnistuneet enemmän kuin 12,9 MILJOONAA liiketoimia koko asiakaskuntamme alueella.

WebFX voi alentaa tuhannen näyttökerran hintaasi

Haluatko apua maksettujen mainoskampanjoidesi toteuttamiseen ja tuhannen näyttökerran hinnan alentamiseen? WebFX on täällä auttamassa. Yli 25 vuoden digitaalisen markkinoinnin kokemuksella tiedämme, mitä tarvitaan tappaviin maksettuihin mainoskampanjoihin ja tonnien tulojen tuomiseen.

🔥 Empfohlen:  Mikä on SMS-ilmoitus? Miksi käyttää sitä yritykseesi?

Maksullisten mainospalveluidemme avulla saat apua kaikkeen aloitussivujen luomisesta avainsanojen hintatarjousten tekemiseen. Saat jopa oman tiliedustajasi, joka pitää sinut ajan tasalla kaikesta, mitä teemme kampanjoidesi hyväksi.

Aloita palvelumme soittamalla 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa jo tänään!