Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on varattu verkkotunnus? – Varattujen verkkotunnusten opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on varattu verkkotunnus? – Varattujen verkkotunnusten opas

Varatut verkkotunnukset –

Lue lisää saadaksesi täydellisen käsitykseni siitä, mitä pysäköintialue on, pysäköinnin syistä ja menetelmistä sen tekemiseen.

Yhdistetyssä digitaalisessa ekosysteemissämme verkkotunnuksesi on arvokas hyödyke. Verkkotunnuksesi laadulla voi olla suuri vaikutus verkkosivustosi yleiseen menestykseen. Verkkotunnuksesi voi myös vaikuttaa siihen, miten yrityksesi nähdään. Noviisille web-kehittäjät ja Internet-yrittäjien, verkkotunnuksen valitseminen on yksinkertainen tehtävä, joka on usein varattu prosessin loppuun asti.

Kokemukseni mukaan todellisuus on, että laadukkaat verkkotunnukset menevät nopeasti. Siihen mennessä kun sinä rakentaa verkkosivustosi ja laita ankat kuntoon, haluttu verkkotunnus voi olla jo varattu. Siksi suosittelen aina verkkotunnuksen rekisteröintiä mahdollisimman aikaisin. Mutta entä jos et ole aivan valmis ottamaan sitä käyttöön? Tässä tulee esille varattujen verkkotunnusten käsite.

Kokeneena Internet-markkinoijana jaan tässä artikkelissa näkemyksiäni ja henkilökohtaisia ​​kokemuksiani varatuista verkkotunnuksista. Opastan sinut varattujen verkkotunnusten maailman läpi ja autan sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä online-hankkeisiisi liittyvien etujen ymmärtämisestä aina siihen, että tiedät, milloin ja miten niitä kannattaa hyödyntää.

Mikä on varattu verkkotunnus?

Varattu verkkotunnus on rekisteröity verkkotunnuksen nimi, jota ei ole linkitetty verkkosivustoon tai sähköpostin isännöintipalveluun. Pohjimmiltaan verkkotunnusta ei käytetä aktiivisesti. Sen sijaan se on pysäköity myöhempää käyttöä varten.

Yleensä verkkotunnuksen rekisteröinnin jälkeen verkkotunnus on linkitetty isännöintipalveluun. Hosting on paikka, jossa verkkosivustosi asuu. Voit ostaa tämän isännöintipalveluntarjoajilta, kuten Bluehost, Hostgator ja Siteground. Verkkotunnus on yksinkertaisesti osoite, joka ohjaa käyttäjät valmiille verkkosivustollesi. Kun verkkotunnus on pysäköity, yhteyttä isännöintipalveluun ei ole. Verkkotunnusta ei käytetä aktiivisesti ennen kuin rakennat jotain.

Kokemuksestani voin kertoa, että verkkotunnuksen pysäköinnin monimutkaisuus voi vaihdella erityistarpeistasi tai aikomuksistasi riippuen. Varaatpa verkkotunnuksen nimeä tulevaa projektia varten tai pidät sitä mahdollisena myyntinä, varatut verkkotunnukset tarjoavat joustavuutta ja mahdollisuuksia taitaville Internet-markkinoijille ja verkkoyrittäjille.

Yleisiä syitä, miksi verkkotunnukset on varattu

On monia syitä, miksi yritykset ja yksityishenkilöt päättävät pysäköidä verkkotunnuksensa. Se on tapa ostaa aikaa samalla kun teet hypyn ja hankit haluamasi verkkotunnuksen. Tässä on joitain syitä, miksi saatat haluta pysäköidä verkkotunnuksesi rekisteröinnin jälkeen.

Nimivaraus

Yksi suurimmista syistä pysäköidä verkkotunnus on nimen varaaminen. Olen tehnyt tämän itse useaan otteeseen projekteille, joita olen suunnitellut pidemmälle. Kuten aiemmin mainittiin, hyvät verkkotunnukset menevät yleensä melko nopeasti. Mikään ei ole pahempaa kuin keksiä loistava idea ja verkkotunnus, kun huomaat, että se on jo otettu käyttöön.

Ei ole harvinaista, että ihmiset rekisteröivät verkkotunnuksia ennen kuin heillä on konkreettisia ideoita tai merkittävää sisältöä verkkosivustolle. Verkkotunnuksen pysäköinti on järkevä ratkaisu tähän ongelmaan. Voit tallentaa kyseisen verkkotunnuksen myöhempää käyttöä varten ja osoittaa sen isännöintitilillesi, kun se on valmis.

Suojaus kyberkyykkyä vastaan

Cybersquatting on erittäin todellinen uhka, jota monet vakiintuneet yritykset joutuvat käsittelemään. Siitä tuli niin suuri ongelma 90-luvun dot-com-kuplan aikana, että Yhdysvallat itse asiassa loi Anticybersquatting Consumer Protection Act -lain. Pohjimmiltaan cybersquatting on sitä, kun henkilö rekisteröi verkkotunnuksia suuren yrityksen tavaramerkillä. Häikäilemätön henkilö tarjoutuu sitten myymään verkkotunnuksen korkeaan hintaan.

Muistan yhden korkean profiilin tapauksen tästä, kun Disney osti Lucasfilmin ja oikeudet kaikkeen tuotemerkkiin. Jotkut StarWars-brändiin liittyvät verkkotunnukset oli ostettu ja omistajat yrittivät myydä ne edelleen Disneylle naurettavaan hintaan.

Kun näin tapahtuu, yrityksesi voi kärsiä valtavasti. Jos sinulla on vakiintunut käyttäjäkunta, ihmiset löytävät verkkotunnuksen. Koska et voi hallita squatted-verkkotunnusta, sisältö, johon yleisösi on suunnattu, on täysin poissa käsistäsi. Tämä voi viime kädessä tahrata brändiäsi ja vaikuttaa tulokseen. Liittovaltion laki sallii riita-asian kybersquattista. Internet Corporation of Assigned Names and Numbers eli ICANNilla on myös välimiesmenettely tällaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Monet yritykset kuitenkin päättävät välttää ongelman kokonaan verkkotunnuksen pysäköinnillä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka auttaa Googlea luokittelemaan tuotteet päällekkäisillä kuvauksilla

Verkkotunnuspysäköinnin avulla voit suojata nimeäsi ja brändiäsi. Voit rekisteröidä kaikki tavaramerkkisi ja yrityksesi nimen muunnelmat. Voit sitten käyttää haluamaasi verkkotunnusta isännöimäsi verkkosivustosi pääosoitteena ja pysäköidä loput verkkovierailun estämiseksi. Vaihtoehtoisesti voit linkittää kyseiset varatut verkkotunnukset verkkosivustoosi tai palveluusi.

Ainoa asia, jonka lisäisin tähän, on brändisi ja verkkotunnuksesi omaperäisyyden varmistaminen.

Lisäaikaa kehittämiselle

Jos keksit kiinteän verkkotunnuksen nimen ennen kuin aloitat verkkosivuston kehitysprosessin, suosittelen, ettet jää jumiin vaan rekisteröit sen aina ensin. Voit helposti pysäköidä verkkotunnuksesi samalla kun käytät aikaa verkkosivustosi parantamiseen. Kukaan ei voi ottaa nimeäsi. Voit myös halutessasi näyttää viestin, joka kertoo vierailijoille, että sivusto on vielä kesken.

Tulojen syntyminen

Se, että verkkotunnuksesi on pysäköity, ei tarkoita, että sen täytyy istua siellä tekemättä mitään. Tiedän monia yritystaitoja omistavia, jotka päättävät ansaita rahaa varatun verkkotunnuksen avulla, jotta he voivat ansaita tuloja, kun sitä ei käytetä.

Voit helposti näyttää mainoksia varatulla verkkotunnuksellasi. Aina kun joku vierailee sivullasi ja napsauttaa mainosta, kerrytät tuloja. Se on hyvä tapa saada takaisin osa rekisteröintikuluista ja hyödyntää verkkotunnusta. On monia palveluita, jotka tekevät tämän puolestasi vastineeksi prosenttiosuudesta voitoista.

Toinen tulomahdollisuus on flipping. Monet henkilöt rekisteröivät verkkotunnuksia, jotka heidän mielestään voivat tulla arvokkaammiksi tulevaisuudessa. Periaatteessa verkkotunnus rekisteröidään edulliseen hintaan. Sen jälkeen se pysäköidään, kunnes ostaja on kiinnostunut. Tietystä verkkotunnuksesta ja ostajan omistautumisesta riippuen voit ansaita huomattavaa voittoa. Olen huomannut, että tämä taktiikka vie usein jonkin aikaa, mutta se voi olla tuottoisa tapa ansaita helposti tuloja.

Saat lisätietoja Domain Flippingistä siirtymällä Domain Flipping Guide -oppaaseen. Heidän kurssinsa (29 dollarin kertamaksu) opettaa sinulle kuinka muuttaa 10 dollaria 1000 dollariksi vaihtamalla verkkotunnuksia.

Odotetaan vanhenemista

Jos et enää ole kiinnostunut käyttämään verkkotunnusta, voit pysäköidä sen ja odottaa vanhenemista. Olen säästänyt paljon rahaa isännöinnistä, kun jätän projekteista tai projektin päättyessä. Sen sijaan, että maksaisit isännöintipalvelusta verkkosivustolla, joka on suoritettu, pysäköi verkkotunnus ja säästä rahaa. Monet rekisterinpitäjät tarjoavat ilmaisia ​​pysäköintipalveluita. Vaihtoehtoisesti voit poistaa isännöintilinkin ja ansaita tuloja mainoksilla odottaessasi rekisteröitymisajan päättymistä.

Useita verkko-osoitteita

Monet yritykset päättävät rekisteröidä useita verkkotunnuksia, jotka on linkitetty yhdelle verkkosivustolle. Se on loistava markkinointitaktiikka. Ylimääräiset verkkotunnukset on pysäköity ja linkitetty hosting-tiliin, jossa on useita lisäverkkotunnuksia. Niillä on samat liikennetilastot ja ne tarjoavat käyttäjillesi useita tapoja ottaa sinuun yhteyttä.

Mikä on verkkotunnuksen pysäköintipalvelu?

Verkkotunnusten pysäköintipalvelut voivat hoitaa kaiken kovan työn puolestasi. Jos et aio ansaita rahaa varatulla verkkotunnuksella, voit valita yksinkertaisen ilmaisen palvelun. Verkkotunnus on suojattu ja varattu myöhempää käyttöä varten. Monet suositut rekisterinpitäjät tarjoavat jonkinlaista ilmaista pysäköintipalvelua.

Vaihtoehtoisesti voit pyytää rekisterinpitäjän tuottamaan tuloja varatulla verkkotunnuksellasi puolestasi. Verkkotunnus on pysäköity rekisterinpitäjän palvelimille ja sitä käytetään heidän parhaaksi katsomallaan tavalla. He voivat näyttää mainoksia tai ohjata käyttäjät tietylle verkkosivustolle. Usein rahallisilla pysäköintipalveluilla ei ole etukäteiskustannuksia. Sen sijaan rekisteröijä ottaa prosenttiosuuden verkkotunnuksesi mainostuloista.

Pysäköintipalvelut ovat mahtavia, jos sinulla ei ole web-hosting-tiliä. Verkkotunnuksestasi huolehditaan, kunnes pystyt turvaamaan isännöintipalvelut ja rakentamaan verkkosivustosi. Kokemukseni mukaan verkkotunnuksen pysäköintipalveluissa on hyviä ja huonoja puolia, eivätkä ne todellakaan ole kaikille.

Domain-pysäköintipalvelujen haitat

Vaikka tuloja tuottavilla pysäköintipalveluilla on etunsa, niillä on myös paljon rajoituksia. Et voi hallita sitä, miten varattu verkkotunnustasi käytetään. Monet palveluntarjoajat tekevät kaikkensa varmistaakseen, että verkkotunnuksesi tuottaa mahdollisimman paljon tuloja. Tämä tarkoittaa pysäköidyn sivun rappaamista huomattavalla määrällä mainoksia.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Paytmin Learning Investmentin käynnistämä uusi yhteisöalusta

Kysy keneltä tahansa internetin käyttäjältä, niin he kertovat sinulle, että tämäntyyppiset sivut ovat ehdottomasti pahimpia. Ne vievät paljon kaistanleveyttä ja voivat hidastaa tietokoneen indeksoinnin. Jos päätät käyttää pysäköintipalvelua pitkän aikaa, verkkotunnuksesi liitetään lopulta runsaasti mainoksia sisältävään sisältöön.

Tämä voi jättää huonon vaikutelman verkkotunnukseesi ja vaikuttaa lopulta brändiisi. Vierailijat eivät luota verkkotunnukseesi. Pahinta on, että maineesi kärsii ennen kuin alat isännöidä merkittävää sisältöä. Se on kompromissi, jota kannattaa miettiä ennen kuin panostat pysäköintipalveluihin.

Suosittelen myös vanhentuneiden verkkotunnusten ostamisen yhteydessä toimimaan huolellisesti, jotta verkkotunnus, jolla on historia, ei ole ollut liian kauan mainosta tuottavan pysäköintipalvelun päällä.

Domain Parking vs. Parked Domain

Vaikka ne saattavat vaikuttaa samanlaisilta, verkkotunnuksen pysäköintipalveluiden ja varatun verkkotunnuksen välillä on huomattava ero. Verkkotunnuksen pysäköinnin avulla et voi hallita sitä, mitä verkkotunnuksellesi tehdään, kun odotat sen käyttöä. Saatat saada jonkin verran tuloja, mutta kuten edellä olen ehdottanut, vaarana on, että nimesi pilaa pysäköintipalveluntarjoajan toiminnan.

Kun sinulla on varattu verkkotunnus, ohjaus on sinun käsissäsi. Voit seurata verkkotunnuksen toimintaa ja käyttää sitä haluamallasi tavalla. Yleensä varatun verkkotunnuksen omistamista pidetään parempana vaihtoehtona, jos aiot käyttää verkkotunnusta myöhemmin.

Yksi parhaista tavoista pysäköidä verkkotunnuksesi itse on investoida rajoittamattomaan verkkopalveluun. Voit saada rajoittamattoman isännöinnin vain muutamalla dollarilla kuukaudessa. Tämäntyyppisillä tileillä on rajattomat lisäverkkotunnukset. Kun haluat pysäköidä verkkotunnuksesi, osoita se tälle rajoittamattomalle tilille. Voit sitten luoda yksinkertaisen hakemistotiedoston, joka sisältää tietoja toimialueesta. Tämä olisi loistava tilaisuus kertoa yleisöllesi lisää aikeistasi verkkotunnuksen suhteen. Jos haluat kaupallistaa sen, voit lisätä myös muutaman vaatimattoman mainoksen. Päätös on sinun.

Voit myös pysäköidä verkkotunnuksen ensisijaisen verkkotunnuksesi päälle. Tässä tapauksessa varatun verkkotunnuksen käyttö tarjoaa pääsyn verkkosivustollesi. On melkein kuin käyttäisit varattua verkkotunnusta käyttäjien uudelleenohjaamiseen todelliselle verkkosivustolle. Osoitepalkissa näkyy kuitenkin edelleen varatun verkkotunnuksen nimi.

Varatun verkkotunnuksen luominen ja poistaminen Hostgatorissa

Hostgator on loistava web-isännöintipalvelu ja verkkotunnusten rekisteröijä. Jos sinulla on isännöintitili Hostgatorissa, varattu verkkotunnusten hallinta ei voisi olla helpompaa. Ennen kuin parkkeeraat verkkotunnuksesi, varmista, että se on rekisteröity voimassa olevalle rekisteröijälle. Sinulla on myös oltava pääverkkotunnus, joka on linkitetty isännöityyn verkkosivustoon tai palveluun.

Varatun verkkotunnuksen luominen

Jos nämä edellytykset täyttyvät, voit lisätä varatun verkkotunnuksen tilillesi kirjautumalla sisään cPaneliin. Noudata sitten näitä ohjeita:

1. Vieritä alas “Domains”-osioon ja napsauta kuvaketta, joka on merkitty nimellä “Parked Domains”. Tämä vie sinut uuteen valikkoon.
2. Kirjoita tekstinsyöttökenttään verkkotunnuksen nimi, jonka haluat pysäköidä.
3. Napsauta Lisää verkkotunnus.

Näiden yksinkertaisten vaiheiden avulla voit lisätä niin monta varattua verkkotunnusta kuin haluat.

Varatun verkkotunnuksen poistaminen

Kun haluat poistaa varatun verkkotunnuksen, jotta se ei muodosta yhteyttä ensisijaiseen isännöityyn verkkosivustoon, kirjaudu takaisin cPaneliin ja noudata näitä ohjeita:

Vieritä sivun “Domains” -osioon ja napsauta “Parked Domains” -kuvaketta.
Vieritä uudessa valikossa alas kohtaan, jonka otsikko on “Poista varatut verkkotunnukset”.
Etsi varattu verkkotunnus, jonka haluat poistaa, ja napsauta “Poista” -painiketta.

Kuinka ostaa varattu verkkotunnus

Nyt kun tiedät enemmän varatuista verkkotunnuksista ja niiden käytöstä, on hyvä tietää, mitä sinun tulee tehdä, kun olet yhtälön toisella puolella. Jos olet keskittynyt tiettyyn verkkotunnukseen, on erittäin suuri mahdollisuus, että joudut neuvottelemaan saadaksesi sen. Voit tarkistaa, onko verkkotunnus saatavilla haluamasi rekisteröijän kautta. Voit myös käydä osoitteessa nähdäksesi, mitä se isännöi. Jos näet yleisen viestin tai mainoksia, omistaja on luultavasti pysäköinyt sen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa TikTokissa: Lopullinen opas

Etsi Omistaja

Useimmissa tapauksissa on helppo löytää tietoja verkkotunnuksen omistajasta. Voit tehdä haun rekisterinpitäjästäsi tai siirtyä WHOIS-tietokantaan. Pikahaun pitäisi antaa sinulle yhteystiedot. Saatat myös löytää teknisiä tietoja etsimäsi verkkotunnuksesta.

Ota yhteyttä

Olipa sinulla sähköpostiosoite tai puhelinnumero, sinun on otettava yhteyttä neuvotteluprosessin aloittamiseksi. Jos se on saatavilla, paras vaihtoehto on kirjoittaa nopea sähköposti. Ilmaise kiinnostuksesi verkkotunnusta kohtaan ja kysy, onko se ostettavissa.

Pidä korttisi lähellä

Ensimmäisen yhteydenoton aikana sinun on pidettävä korttisi lähellä. Älä anna vaikutelmaa, että kaipaat epätoivoisesti tätä varattua verkkotunnusta. Sen sijaan sinun tulee mainita, että se on yksi useista sinua kiinnostavista verkkotunnuksista. Jos teet kaiken kerralla, annat omistajalle yliotteen neuvotteluissa. Omistaja voi nostaa hintaa, jos hän epäilee, että olet valmis maksamaan huomattavan summan verkkotunnuksesta.

Älä koskaan mainitse hintaa ensin. Jälleen kerran, näin tekemällä saat sinut vain epäedulliseen asemaan. Aloitit yhteydenoton, joten omistajan pitäisi olla se, joka tekee ensimmäisen tarjouksen. Jos he yrittävät kysyä sinulta, mitä olet valmis maksamaan, ohjaa keskustelu uudelleen, kunnes he antavat sinulle lähtökohdan. On tärkeää muistaa, että monet ihmiset pitävät verkkotunnuksen vaihtamista liiketoimintana. He ovat saattaneet pysäköidä kyseisen verkkotunnuksen toivoen, että joku sinun kaltainensi haluaisi ostaa sen.

Neuvotella

Varatun verkkotunnuksen hinnasta neuvotteleminen voi olla vaikeaa. Se on tinkiminen peli, johon sinun on valmistauduttava. Sinun tulisi tehdä tutkimusta saadaksesi paremman käsityksen verkkotunnuksen todellisesta arvosta. Käytä löytämiäsi tietoja järkevän tarjouksen tekemiseen. Vaikka se saattaa olla houkuttelevaa, älä vähättele omistajaa. Tämä voi pysäyttää neuvottelut. Hanki tietoa verkkotunnuksen historiasta ja vertaa samankaltaisten verkkotunnusten myyntiä. Saatat löytää hinnan, jonka omistaja alun perin maksoi. Tee järkeviä tarjouksia, mutta älä maksa kohtuuttomia summia.

Käytä Escrow-palvelua

Kun olet päässyt sopimukseen, on aika tehdä ostos. Sinun ei pitäisi koskaan maksaa suoraan omistajalle. Vaikka sinulla on heidän yhteystietonsa, omistaja on muukalainen, joka voi helposti käyttää sinua hyväkseen. Yksi tapa kiertää tämä este on turvatalletuspalvelu. Escrow-palvelu pitää varat ja oikeudet, kunnes molemmat osapuolet ovat saaneet sopimuksensa loppuun. Maksat escrow-palvelun suoraan. Omistaja ei saa rahoja ennen kuin hän on suorittanut siirron. Escrow-palvelut ovat loistava tapa välttää mahdolliset ongelmat ja varmistaa, että kaupankäynti sujuu kaikille.

Kun tapahtuma on suoritettu, varattu verkkotunnus on sinun käytettäväksesi haluamallasi tavalla. Voit linkittää sen isännöintipalveluusi tai pysäköidä sen uudelleen, kunnes olet valmis käynnistämään verkkosivustosi.

Lisää verkkotunnuksiin liittyvää sisältöä

Jos haluat lukea lisää kaikista verkkotunnuksista, tutustu seuraaviin oppaisiin:

  1. Kuinka myydä verkkotunnus
  2. .ORG vs. COM – kumpi on parempi?
  3. .NET vs .COM
  4. Kuinka monta verkkotunnusta on olemassa?
  5. Kuinka saada todellinen arvo verkkotunnuksellesi
  6. Luettelo huipputason verkkotunnuslaajennuksista
  7. Mistä ostaa halvimmat verkkotunnukset

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.