Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on verkkokehityksen tulevaisuus?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on verkkokehityksen tulevaisuus?

Se, mitä teemme verkossa, muuttuu joka päivä. Verkkokehitysala kehittyy jatkuvasti. Vaikka emme ehkä pysty kertomaan päivittäisiä muutoksia niiden tapahtuessa, meidän on helppo katsoa taaksepäin muutamaan viime kuukauteen ja nähdä, että monet asiat, joita teemme nyt, ovat paljon erilaisia ​​kuin mitä olemme olleet. tekemässä ennen.

Koska työmme on yksi nopeimmin kehittyvistä toimialoista, meidän on tärkeää ennustaa ja saada tietoa siitä, mitä on tulossa tai vaarana on jäädä verkkokehityspölyyn. Vaikka tämä saattaa aluksi kuulostaa pelottavalta, on itse asiassa melko helppoa nähdä, missä olemme tulevina kuukausina/vuosina. Katsotaanpa joitain asioita Ennustan sen tapahtuvan lähitulevaisuudessa.

PSD:n XHTML/CSS-muunnospalveluiden kysyntä vähenee

PSD:stä CSS/XHTML:ksi muuntamiseen erikoistuneena kehittäjänä olen jo nähnyt tämän suuntauksen alkavan tapahtua.

Vaikka en todellakaan menetä liiketoimintaa, en saa enää niin montaa tavallista PSD- tai XHTML/CSS-työtä. Suurin osa työtehtävistäni koostuu tällä hetkellä WordPress-kehityksestä tai erityisestä ja erikoistuneesta palvelinpuolen komentosarjasta (esim. PHP).

Lyhyesti sanottuna verkkokehittäjät ovat alkaneet työskennellä enemmän niche-työpaikkoja kuten avoimen lähdekoodin ohjelmistojen räätälöinti. Kuukausien kuluessa minun kaltaisteni kehittäjien, jotka veloittavat palkkion “PSD to HTML” -leikkaamoista, on jatkettava markkinaraon muuttamista. Uskon, että tämän tyyppiselle työlle tulee aina olemaan kysyntää, mutta sinun on erotettava itsesi 50 dollaria per-PSD-muunnosyrityksistä, varsinkin jos veloitat huomattavasti “markkinahintaa” enemmän.

Lisää kiitosta verkkostandardeista

Ennen oli vaikeaa myydä asiakkaille kelvollisen/standardienmukaisen ja semanttisen koodin tärkeyttä, mutta nyt, kun markkinoilla on niin monia laitteita ja selaimia, standardeista on tullut entistä tärkeämpiä joustavien ja yhteentoimivien tuotteiden tuottamiseksi.

Kun yhä useammat selaimet tukevat avoimia verkkostandardeja ja yritykset luopuvat tuesta patentoiduille ohjelmistoille avoimien teknologioiden hyväksi, koodaajille, jotka pystyvät toimimaan hyvin verkkostandardien kanssa, on enemmän kuin koskaan kysyntää. Kehittäjät, jotka keskittyvät yhteensopivan koodin tuottamiseen, hyötyvät tästä trendistä.

🔥 Empfohlen:  Fittr: Maailman suurin yhteisöllinen kuntobrändi

Vähemmän asiakastyötä, enemmän henkilökohtaisia ​​projekteja

Olen huomannut, että monet kehittäjät ovat lopettaneet asiakastyön tekemisen ja alkaneet työskennellä omien projektiensa parissa. iPhonen ja iPadin kaltaisten laitteiden ja julkisten sovellusliittymien suosion myötä uskon, että tästä tulee yleisempää ensi vuonna.

Henkilökohtaisesti olen myös päättänyt mennä tälle tielle, koska omien sovellusteni työstäminen on paljon hauskempaa kuin asiakassivustoilla työskentely. Lisäksi potentiaali seuraavan Twitterin tekemiseen on aina horisontissa, ja se on myös paremmin saavutettavissa kypsyvän alamme keräämien työkalujen ja tietämyksen avulla. Omien projektien parissa työskenteleminen tarjoaa kuitenkin toisenkin edun.

Koska verkko kehittyy niin paljon, päädyt siihen oppia uusia asioita jotka voidaan sisällyttää asiakastyöhön. Opiskelen tällä hetkellä sekä PHP:tä että kaakaota, ja pian voin tarjota iPhone-sovelluskehityspalveluita myös asiakkaille. Omien projektien tekeminen pitää sinut ajan tasalla uusimmista asioista.

(Lue lisää henkilökohtaisten projektien parissa työskentelemisen eduista.)

Internet Explorer on todella siistiä

Kyllä, sanoin sen. Olen itse asiassa innoissani uudesta IE9:stä useista syistä. Suurin syy on se, että siitä tulee vihdoin todellinen moderni selain, jossa on standardien mukainen HTML5- ja CSS3-tuki.

Toinen IE9:n etu tarkoittaa, että IE6 on nyt kolme selainta vanha. Vaikka olen ollut onnekas, että olen voinut luopua IE6:n tuesta asiakaskuntani takia, tiedän, että jotkut teistä ovat edelleen jumissa sen tukemisessa. Se, että IE6 tulee nyt olemaan kolme selainversiota vanha ja lähes 10 vuotta vanha, tarkoittaa, että suuret yritykset, jotka epäröivät päivittää järjestelmiään, saattavat joutua viimeinkin päivittämään.

“Kiitos” useiden tietoturva-aukkojen tunnistamisen vanhentuneista IE:n versioista, ihmiset ovat myös alkaneet ymmärtää, että heidän selaimensa on päivitettävä turvallisemman selaamisen vuoksi. Ja mitä tulee Isoon-Britanniaan ja muuhun Eurooppaan, Microsoft joutuu tarjoamaan useita selainvaihtoehtoja, jotka puolestaan ​​(toivottavasti) hillitsevät IE6:n käyttöä entisestään.

🔥 Empfohlen:  ClickFunnel vs LeadPages: mikä työkalu luo parempia viittauksia?

Tarve oppia lisää kieliä ja tekniikoita

Ei ole harvinaista, että verkkokehittäjät osaavat ja työskentelevät useilla kielillä yhdellä sivulla ja yhdellä sivustolla. Uskon vahvasti, että ollaksesi yksi parhaista siinä, mitä teet, sinulla on oltava laaja tietämys ja samalla erikoistuminen / markkinarako johonkin melko kapeaan.

Olen onnistunut tekemään tämän onnistuneesti erikoistumalla CSS/HTML:ään ja tarjoamalla palveluitani vain muille freelancereille ja web-suunnittelutoimistoille. Olen kuitenkin nopeasti saanut WordPress-työpyyntöjä, joten opin API:n sisältä ja ulkoa hyppäämällä siihen. Nyt WordPressistä on tullut yksi erikoisaloistani, ja nautin sen tekemisestä melkein jokaiselle tekemälleni sivustolle.

Tämä konsepti on tärkeä jatkuvasti muuttuvalla alalla, kuten meidän, ja se on usein jäänyt paitsi korkeakoulukoulutuksesta. Monet ihmiset, joiden kanssa kävin koulua, ovat nyt vailla työtä, koska he voivat (ja haluavat) tehdä vain painosuunnittelun. Markkinamme kutistuvat jatkuvasti, joten on tärkeää, että jatkamme oppimista ja muita taitoja, jos tarvitsemme nopeaa vaihtoa.

Muiden kielten ja teknologioiden osaaminen auttaa myös pitämään asiat mielenkiintoisina ja välttämään loppuun palamista.

Asiaan liittyvä sisältö