Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on virhe 410 ja kuinka korjata se

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on virhe 410 ja kuinka korjata se

Virhe 410 on tilakoodi, joka ilmaisee sivun pysyvän poistamisen. Verkkosivustojen virheet heikentävät käyttökokemusta, mikä myötävaikuttaa tulojen menetyksiin ja digitaalisen markkinoinnin tulosten heikkenemiseen.

Tässä blogissa opit:

Mitä eroa on 410- ja 404-virheillä?

HTTP-virhe 410 on tarkka koodi, joka osoittaa sekä käyttäjille että hakukoneboteille, että tietty resurssi ei ole enää saatavilla palvelimella eikä sillä ole edelleenlähetys- tai vaihtoehtoista sijaintia. Pohjimmiltaan se ilmoittaa pyydetyn sisällön selkeästä ja pysyvästä poissaolosta.

Toisaalta virhe 404, joka tunnetaan yleisesti nimellä “sivua ei löydy”, osoittaa, että pyydetty sivu puuttuu tällä hetkellä palvelimelta. Tämä virhe voi olla joko tilapäinen tai pysyvä. Toisin kuin 410-virheen lopullinen luonne, hakukoneet saattavat käsitellä 404-virheitä joustavammin ja mahdollisesti säilyttää tällaiset URL-osoitteet hakutuloksissaan tietyn ajan.

Virhe 410 korjaaminen lisäosien avulla

Tarkista HTTP-tilakoodisi säännöllisesti. Varmista, että URL-osoite tai siihen liittyvät hyperlinkit ovat oikein.

Luo varmuuskopioida ennen aloittamista.

 1. Poista ensin uudelleenohjaus- ja suojauslaajennukset käytöstä. Ne ovat yleinen virheen 410 lähde.
 2. Tuore WordPress-päivitys saattaa olla syyllinen. Harkitse käyttöä WP:n alentaminen tai WP:n palautus jos käytät WordPress Corea. Jos 410 katoaa, se tarkoittaa, että olet ratkaissut ongelmasi.
 3. Harkitse WordPressin .htaccess-tiedoston korjaamista tai WordPress-ydintiedostojen uudelleenasentamista. Opi kuinka tässä.

Virhe 410 -viestit

Virhe 410 -virheet näkyvät eri tavalla eri selaimissa ja palvelimissa. Asiakkaasi voivat nähdä esimerkkejä:

 • 410 poissa
 • VIRHE 410
 • HTTP STATUS 410
 • Tätä sivua ei löydy.
 • Jätetty täysin tyhjäksi
 • Tätä localhost-sivua ei löydy. Se on saatettu siirtää tai poistaa.

Mukautetaan virhekoodia 410 ei ole monimutkainen ja varmistaa käyttäjille, että sivustosi toimii oikein.

Virheen 410 vaikutus käyttökokemukseen

Säännöllisesti päivitetyillä verkkosivustoilla voi olla suurempi todennäköisyys saada virheilmoituksia, kuten pysyviä 410-virheitä. Nämä toistuvat tapahtumat eivät ainoastaan ​​heijasta negatiivisesti verkkosivustoasi, vaan myös varjostavat yrityskuvaasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää parhaat avainsanat paikalliselle yrityksellesi

Yrityksesi maine on tiukasti sidottu kykyysi käsitellä ja korjata nämä viestit tehokkaasti, erityisesti päivitysten, verkkosivustojen siirtymisen tai rakennemuutosten jälkeen.

Tällaiset virheet häiritsevät käyttäjien odottamaa saumatonta selauskokemusta, saattavat ajaa heidät pois ja heikentää heidän luottamustaan ​​brändiisi.

Virhe 410:n ja verkkosivustojen isännöintialustojen välinen suhde

Verkkosivustojen isännöintialustat käsittelevät “rameat” yksityiskohdat turvatakseen käyttäjien kokemuksia.

Vioittuneet tietokannat, puuttuvat käyttöoikeudet tai vialliset linkit lisäävät virheiden, kuten 410, riskiä. Tuloksena on vähemmän kävijöitä, alentuneita SEO-sijoituksia ja menetettyjä myyntimahdollisuuksia.

Harkitse Vaihe — Rock Contentin verkkosivustojen isännöintialusta. Tarjoamme WordPress-esityssivuston, joka sisältää olemassa olevan verkkosivustosi välityspalvelimen, jossa tiimisi tekee muutoksia ja esikatselee niitä muuttamatta live-sivuja.

Mitkä ovat hyvän verkkosivuston isännöintialustan tärkeitä ominaisuuksia, jotka auttavat estämään virheen 410?

 1. Palvelimen vakaus: Luotettavat, vakaat palvelimet eivät ole alttiita odottamattomille seisokkeille
 2. Varmuuskopiointi ja palautus: Tarjoaa ajoitetut varmuuskopiointipalvelut vahingossa poistetun tai poistetun sisällön palauttamiseksi
 3. Valvonta ja hälytykset: Varoittaa verkkosivustojen omistajia mahdollisista virheisiin johtavista tilanteista
 4. Uudelleenohjauksen hallinta: Helppokäyttöisten työkalujen avulla verkkosivustojen omistajat voivat luoda uudelleenohjauksia poistetulle tai siirretylle sisällölle

Bottom Line

Virheiden, kuten häiritsevän 410-virheen, lieventäminen vaatii useiden sidosryhmien yhteistyötä. Vaikka vankka isännöintialusta luo perustan vakaudelle, vastuu ei ole yksinomaan sillä.

Verkkosivustojen omistajilla ja ylläpitäjillä on keskeinen rooli harjoittamalla tarkkaa suorituskyvyn seurantaa. Tämä edellyttää säännöllisiä arviointeja, kattavaa tietojen analysointia ja ennakoivia toimenpiteitä mahdollisten sudenkuoppien tunnistamiseksi ja niiden nopeaksi korjaamiseksi.

Kaikkien sidosryhmien yhteiset toimet yhdistyvät edistämällä jatkuvan parantamisen kulttuuria, valvomalla verkkosivustoja tarkasti ja käsittelemällä ongelmia ripeästi.

Tämä synergia luo sujuvan verkkoympäristön. Se ei vain estä virheitä, kuten 410, vaan myös takaa erinomaisen käyttökokemuksen ja ylläpitää jatkuvaa digitaalista menestystä.

Lue lisää täältä – “Vaihe: WordPress-sivustojen isännöintiratkaisu.”