Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on YMYL-sisältö (YMYL-merkitys SEO- ja niche-blogeille)?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on YMYL-sisältö (YMYL-merkitys SEO- ja niche-blogeille)?

Nämä aiheet ovat laaja-alaisia ​​ja voivat kattaa lukemattomia alaluokkia. Monet aiheet menevät päällekkäin “ei-YMYL”-aiheiden kanssa, mikä tekee vielä vaikeammaksi määrittää, pitäisikö sinun luokitella sellaisiksi. Tässä on luettelo yleisimmistä aiheista, jotka Google pitää YMYL-sisällönä.

Taloustiedot

Tämä voi olla mitä tahansa markkinapäivitysten tarjoamisesta yksityiskohtaisen oppaan julkaisemiseen eläkkeelle sijoittamisesta aikuisiän aikana. Taloustietoon liittyviä aiheita pidetään YMYL-sisällönä, koska vaikka useimmat ihmiset voivat käyttää näitä tietoja tietoon perustuvien päätösten tekemiseen, jotkut saattavat kirjaimellisesti ” viedä ne pankkiin”.

Tämä voi johtaa suuriin tappioihin lukijalle, jos hän tekee väärän päätöksen epätarkan sisällön vuoksi. Jos sisällön kirjoittaja on väärässä, kokematon tai yksinkertaisesti väärässä, sillä voi olla tuhoisia taloudellisia seurauksia lukijalle.

Ostokset ja tuotearvostelut

Ostopäätöksiä tehdessään lähes jokainen luottaa verkossa näkemiinsä tietoihin. Ja vaikka suurin osa näistä ostoksista on luonteeltaan pienempiä, nämä “isot liput” voivat jättää ihmiset taskusta ja joissakin tapauksissa mennä rikki.

Arvokkaisiin ostoksiin liittyvä sisältö on sekä yleistä että malliesimerkki YMYL-sisällön vaikutuksesta hakukoneoptimointiin, asunnon ostamisesta auton, yrityksen tai minkä tahansa erittäin kalliiksi tai jonkun taloudellisesti mahdottomaksi katsotun ostamiseen.

Terveys & Lääketiede

Vaikka ainoa aidosti luotettava lääketieteellisen tiedon lähde on pätevä lääkäri, Internet on tunnettu siitä, että se tarjoaa loputtoman joukon kotihoitoja, hoitoja, parannuskeinoja ja lääketieteellisiä korjauksia, joista suurin osa ei toimi. Virheellisten tai epätarkkojen lääketieteellisten tietojen ja terveysneuvojen antamisella voi olla vakavia seurauksia.

Terveyteen ja kuntoiluun liittyvien aiheiden välillä on hieno raja, jotka kattavat yleiset ruokavalio- ja liikuntaneuvojat sekä lailliset lääkehoidot ja terveydenhuoltotiedot. Google etsii sisältöä, jonka ovat luoneet pätevät lääketieteen asiantuntijat tai jotka he ovat tarkistaneet ja hyväksyneet.

🔥 Empfohlen:  Meetanshi Magento -laajennukset julkaistaan ​​ja päivitetään marraskuussa [2020]

Uutiset ja ajankohtaiset tapahtumat

Väärän tiedon aikakaudella valeuutiset ja valheelliset tarinat voivat aiheuttaa paniikkia, pelkoa ja sosiaalisia häiriöitä. Google on kovasti töitä löytää keinoja estää ilkeiden tarinoiden ja lukijoiden harhaanjohtamiseksi luotujen raporttien leviäminen.

Sisältö, joka kattaa kehittyviä tarinoita tai joka voidaan nähdä ajankohtaisena tietolähteenä, joka virheellisenä voi vahingoittaa ihmisiä, kuuluu YMYL-sisältöluokkaan. Tämä voi sisältää paikallisia ja kansainvälisiä poliittisia tapahtumia, talousuutisia, kansalaistapahtumia ja kaikkea, mikä voi saada ihmiset reagoimaan lukemiinsa tarinoihin.

Laki, kansalaisyhteiskunta ja hallitus

Useimmilla valtion virastoilla, osastoilla ja organisaatioilla on omat verkkosivustonsa, jotka julkaisevat hyväksyttyä ja tarkkaa sisältöä. Sama koskee asianajotoimistoja ja siviililaitoksia. Kaikki sisältö, joka käsittelee lakia, hallituksen politiikkaa ja kansalaisten tai laajempia yhteiskunnallisia huolenaiheita, katsotaan YMYL-sisällöksi – ja hyvästä syystä.

Ihmiset, jotka etsivät oikeudellista neuvontaa tai tietoa vakavista siviilioikeudellisista ongelmista, tarvitsevat todennäköisesti tarkinta ja luotettavinta saatavilla olevaa sisältöä auttaakseen heitä. Mikä tahansa virheellinen, epämääräinen tai harhaanjohtava sisältö voi aiheuttaa heille suuria ongelmia.

Turvallisuus ja turvallisuus

Henkilökohtainen turvallisuus on kasvava huolenaihe ihmisten keskuudessa ympäri maailmaa. Perheen turvaamisesta työterveyteen ja -turvallisuuteen, hätätoimenpiteisiin ja jopa turvalliseen matkustamiseen, henkilökohtaista ja ryhmäturvallisuutta käsittelevä sisältö kuuluu YMYL-sisältöluokkaan.

Olipa kyse sitten neuvoista mitä tehdä katastrofissa tai vinkkejä hätätilanteessa toimimiseen, YMYL-sisällön ymmärtäminen tärkeänä tietolähteenä, joka voi kirjaimellisesti pelastaa ihmishenkiä, on tärkeää.

Table of Contents