Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä tekee käyttäjien luomasta sisällöstä merkityksellistä yrityksille?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä tekee käyttäjien luomasta sisällöstä merkityksellistä yrityksille?

Käyttäjien luoma sisältö, tai kuten jotkut kutsuvat sitä käyttäjän luomaan sisältöön (UCC), viittaa kaikenlaisiin käyttäjien luomiin sisältötietoihin. Se on suuri apu nouseville yrityksille, joten tässä artikkelissa kerromme, mikä tekee käyttäjien luomasta sisällöstä merkityksellistä yrityksille ja niiden kasvulle.

Mikä tekee käyttäjien luomasta sisällöstä merkityksellistä yrityksille?

Käyttäjien luomat sisältökampanjat tuottavat tyydyttäviä tuloksia ja tekevät niistä avaintoimijan tuotteiden ja palveluiden markkinoinnissa.

Vakiintuneet ja tunnetut brändit harkitsevat edelleen tämäntyyppistä markkinointistrategiaa, koska se on osoittautunut tehokkaaksi kohdistettujen tavoitteiden saavuttamisessa. Tutkimukset osoittivat kuitenkin, että vain 16 prosentilla brändeistä on käytössä järjestelmä UGC:n käynnistämiseksi ja hallitsemiseksi.

UGC on asiakaspohjainen

Yrityksistä, jotka huomioivat asiakkaiden panoksen, on tulossa suosittu käytäntö nykyään. Digitaalisesta markkinoinnista on tullut erittäin kilpailukykyistä, ja yritykset keksivät jatkuvasti tapoja viedä liiketoimintaansa eteenpäin.

Asiakkaat, jotka saavat positiivisen kokemuksen organisaatiostasi, saavat lisää asiakkaita. Kohtele asiakkaitasi huonosti ja he menevät muualle kuin kilpailijasi.

UGC on tehokas strategia, koska potentiaaliset asiakkaat saavat mahdollisuuden tutustua liiketoimintaan jo olemassa olevien asiakkaiden kautta.

Markkinoijiin ei enää luoteta

Perinteiset menetelmät markkinoijien avulla saada lisää asiakkaita ovat takanamme. Markkinoijat koetaan epäluotettavaksi, koska heidän ainoana tavoitteenaan nähdään halu tehdä myyntiä ja tuoda liidejä.

Yrittäjät haluavat, että heidän tuotteitaan pidetään alan parhaimpana. Ja valitettavasti markkinoijat yrittävät yleensä välttää paljastamasta tuotteita, joilla voi olla kielteisiä vaikutuksia loppukäyttäjälle.

Vuonna 2013 tekemä tutkimus osoittaa, että noin 73 % kuluttajista kokee mainokset erittäin liioitelluiksi saadakseen ostajan valitsemaan tietyn tuotteen tai palvelun. Tämä tarkoittaa, että kuluttajat ovat vastahakoisia tehdessään ostopäätöstä mainosten perusteella.

Toisaalta sosiaalisille kanaville jaetut UGC-viestit osoittavat 28 % korkeamman sitoutumisasteen kuin tavalliset brändiviestit.

Mainosten estäjien lisääntyessä markkinoijat ovat siirtymässä kohti orgaanista hakua (SEO), sosiaalista mediaa, vaikuttajamarkkinointia, käyttäjien luomaa sisältöä ja suositteluohjelmia keinoina hankkia lisää asiakkaita.

UGC ottaa huomioon tuotteen aitouden

Kuten olemme maininneet, markkinointiala on muuttumassa. Potentiaalinen asiakas luottaa mieluummin huonolaatuiseen YouTube-videoon viittauksesta kuin usean miljoonan dollarin mainokseen.

Tämä johtuu siitä, että aitous on paljon arvokkaampaa, koska kuluttajat haluavat kuulla tuotetta tai palvelua jo testaaneilta ja käyttäneiltä ihmisiltä sen sijaan, että he yrittävät myydä sitä.

Käyttäjien luoma sisältö tarjoaa todisteita

UGC on tehokas markkinoinnissa, koska se tarjoaa todisteita tuotteiden ja palveluiden laadusta asiakkaille. Kun näkee sisältöä todelliselta kuluttajalta, uskottavuus lisääntyy, mikä osoittaa selkeästi yrityksen lupaukset toiminnassa.

Todisteiden toimittaminen siitä, että tuote todella palvelee tarkoitustaan, saa potentiaaliset kuluttajat kiinnostumaan tuotteestasi.

Esimerkiksi Sydneyssä sijaitsevassa Ovolo-hotellissa tehtiin remontteja asiakaskunnan kasvattamiseksi. Hotelli kutsui useita ihmisiä vierailemaan hotellissa ja ottamaan kuvia, jotka ladataan ja jaetaan verkossa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Google AMP ja miten se vaikuttaa hakukoneoptimointiisi?

Hotelli paransi suunnitteluaan ja sisustustaan ​​tehdäkseen siitä suosituimman paikan sosiaaliseen mediaan ladattaviksi soveltuvien tilannekuvien ottamiseen.

Käyttäjien luomassa kampanjassa kutsuttiin vieraita tapahtumapaikalle ja annettiin heidän ottaa laadukkaita valokuvia ovolo-hotellin eri osista. Yhteiskunnalliset todisteet osoittivat, että he pitävät lupauksensa.

Tässä tapauksessa UGC:n käyttäminen markkinointityökaluna osoittaa, että he ovat valmiita keskustelemaan asiakkaidensa kanssa ja ymmärtämään heidän toiveensa.

Yritykset, jotka käyttävät asiakkaidensa UGC:tä, ylläpitävät yleensä tervettä suhdetta, joka on syvä ja aito. Asiakkaat suostuvat osallistumaan prosessiin vain, jos he tuntevat olevansa arvostettuja osallistumalla markkinointikampanjaan.

Tuoreet tilastot Bazaarvoicen tekemästä tutkimuksesta osoittavat, että noin 64 prosenttia kuluttajista (millenniaaleista) halusi enemmän alustoja, jotka tarjoavat heille mahdollisuuden jakaa näkemyksensä käyttämistään brändeistä.

Onko käyttäjien luomasta sisällöstä hyötyä yrityksille?

Kuten Julie Bee, BeeSmart Social Median perustaja ja puheenjohtaja, mainitsi meille: “Jotta onnistuakseen sosiaalisen median markkinoinnissa nykyään, käyttäjien luoma sisältö on yksi parhaista taktiikoista orgaanisen sitoutumisen luomiseksi. Kukaan ei halua kuulla yritysten puhuvan tuotteistaan ​​tai palveluistaan ​​– se tuntuu vain kehumisena suurimman osan ajasta.

“Mutta kun kolmas osapuoli sanoo tuotteen tai palvelun olevan mahtava, kyseisen henkilön ystävät pitävät sitä yleensä arvokkaana oivalluksena. Se voi luoda suullista markkinointia ja viittauksia kyseiselle yritykselle. Anna UGC. Jos yritys voi saada asiakkaat tuottamaan UGC:tä, se ylittää lähes aina muut yrityksen sisäisesti tuottaman sisällön. Saadakseen todella vetoa, on ihanteellinen, jos käyttäjät julkaisevat sisällön omiin sosiaalisiin profiileihinsa ja sitten yritys jakaa sen sosiaalisiin profiileihinsa.”

UGC on halvempi

Markkinointistrategit uskovat, että on kustannustehokkaampaa tehdä usean tyyppistä käyttäjien luomaa sisältöä kuin luoda vain yksi mainos talon sisällä.

Tämän markkinointimuodon avulla tuotteidesi kuluttajat voivat luoda hyödykkeitä sinulle, kun he tuovat pöytään omat yleisönsä sosiaalisilta alustoilta.

Esimerkkinä on se, mitä ALS-yhdistys teki vuonna 2014. He suorittivat yhden suurimmista, puhumattakaan onnistuneista UGC-kampanjoista. Sitä kutsuttiin Ice Bucket Challenge -kampanjaksi, johon monet ihmiset ympäri maailmaa pääsivät osallistumaan.

Haaste vaati ihmisiä lataamaan verkkoon videoita, joissa joku kaataa jääkylmää vettä heidän päälleen ämpärillä. Sitten haastoi ystävänsä toistamaan saman asian tai tarjoamaan lahjoituksen yhdistykselle.

Haaste (riittävän helppo) nousi nopeasti ja levisi virukseksi, mikä lisäsi tietoisuutta hyväntekeväisyysjärjestöstä ja esitteli lähes 3 miljoonaa lahjoittajaa.

Se auttoi, että haaste alkoi ammattiurheilijoista. Useat vaikuttajat ottivat haasteen vastaan ​​ilman, että heille maksettiin siitä. UGC-sisältö voi joskus ylittää vaikuttajamarkkinointikampanjoita, joissa he yksinkertaisesti liittyisivät joukkoon.

Sosiaalisen median kattavuuden laajentaminen

UGC ja sosiaalinen media kulkevat käsi kädessä. Jokaisen konseptin vahvuudet luovat tehokkaan sosiaalisen median ulottuvuuden ja luovat hämmästyttävää bränditietoisuutta. Joitakin strategioita, joita voit käyttää mainostaessasi käyttäjien luomaa sisältöä sosiaalisessa mediassa:

  1. Hashtagin tai yksinkertaisen kuvakilpailun luominen Instagramin kaltaiselle alustalle.
  2. Uuden haasteen luominen Facebookissa ja Twitterissä.
  3. Videopyynnön käynnistäminen.
🔥 Empfohlen:  Kuinka korjata virheellinen vastaus vastaanotettu -virhe YouTubessa?

Esimerkkejä tämän strategian käyttäneistä kampanjoista ovat Starbucksin #RedCupArt

ja #AerieReal-kampanja, joka oli kuuluisa Instagramissa.

On tärkeää reagoida käyttäjien sisältöön. Sinun on tunnustettava asiakkaan ponnistelut pyydettyään hänen panostaan. Tällaiset vuorovaikutukset hyödyttävät molemminpuolisesti sekä brändejä että kuluttajia.

Se auttaa sosiaalista mediaa edistämään suusta suuhun suuntautuvaa markkinointia, rakentamaan brändisi mainetta ja integroimaan viittausmarkkinointia UGC-kampanjoihisi. Sprout Socialin tekemä tutkimus osoitti, että lähes 75 prosenttia ihmisistä todennäköisesti jakaa miellyttävän kokemuksen sosiaalisessa mediassa!

Sosiaalisen median inspiroima UGC-kampanja lisää sosiaalista liikennettä, mikä puolestaan ​​johtaa:

  1. Lisätty seuraava pohja
  2. Laajennettu sosiaalinen ulottuvuus
  3. Bränditietoisuuden kasvu
  4. Sosiaalisten mittareiden, kuten uudelleentwiittausten, Facebookin jakojen, Instagram-kommenttien ja useimpien niistä tykkäyksiä, kasvu.
  5. Hakukoneoptimoinnin arvon rakentaminen

On olemassa useita tapoja, joilla UGC auttaa tehostamaan SEO-ponnisteluja. Jos asiakkaasi lähettävät sisältöä eri blogeihinsa, käänteiset linkit yrityksen verkkosivustolle voivat parantaa heidän SEO-sijoitustaan.

Kun analysoit kohdeyleisösi käyttämiä eniten käytettyjä sanoja ja termejä, voit kehittää tutkimusta sanan optimoinnista.

Hanki yleisötietoja

UGC voi olla tiedonlähde. Tämä etu jää usein huomaamatta, mutta sillä voi olla keskeinen rooli yrityksesi tehostamisessa. Asiakkaidesi jakaman sisällön analysoinnin avulla voit yrityksen omistajana kerätä tärkeitä tietoja.

Pystyt ymmärtämään yleisöäsi selvittämällä, mitä eri asioita he pitävät kiinnostavina. Tämä on hyödyllistä, kun käytät markkinointistrategiaa tuottaaksesi liidejä ja lisäämällä myyntiä. Ehkä tärkein osa on oppia rakentamaan suhdemarkkinointia.

Voit tarkkailla asiakkaidesi jakamaa sisältöä ja merkitä muistiin, osallistuvatko he arvostelujen kirjoittamiseen, sekä valituksia menneistä kokemuksista, kun keksit parannuskeinoja. Varo Twitteriin ladattavia kuvia ja yritä nähdä, miten yrityksesi nähdään.

Harkitse ainutlaatuista sisältöä

Asiakkaasi voivat tarjota sinulle uudenlaista sisältöä, joka eroaa organisaatiosi markkinointitiimistä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on tuoreempi lähestymistapa uuden näkökulman tunnistamiseen. Tämä mahdollistaa uusien asiakkaiden liittymisen uskollisten asiakkaiden joukkoon.

Lisääntynyt personointi

Tämä on jälleen yksi UGC:n etu. Marketing Insider Group toteaa, että kun on kyse siitä, mistä kohdeyleisöäsi kiinnostaa, ainoa tapa tehdä se on UGC:n kautta.

Yritä ymmärtää yleisöäsi. Ota selvää, mikä heitä innostaa. Tämä auttaa parantamaan hakukoneoptimointia ja lisäämään ponnistelujasi liidien luomisessa.

Yritysten kohtaamat haasteet UGC:tä luodessaan

Käyttäjien luoman sisällön käsittelyyn liittyy joitain haasteita, tässä on muutamia niistä:

Sisällön moderointi

Tämän tiedetään olevan yksi suurimmista haasteista käytettäessä UGC:tä verkossa. Organisaatiot, jotka pyrkivät mainostamaan tuotteitaan ja palveluitaan, antavat asiakkailleen luvan ladata sisältöä yrityksen verkkosivuille.

Lähetettyä sisältöä ei ehkä seulota, ja tämä voi johtaa latauksiin, jotka saattavat tahrata brändiä.

🔥 Empfohlen:  11 parasta paikkaa myydä huonekaluja käteisellä

Verkkosivustot saavat loukkaavaa ja sopimatonta sisältöä, joka vahingoittaa brändiä. Asiakkailla on vapaus ilmaista henkilökohtainen mielipiteensä ja ladata haluamansa sisällön. Verkkokeskustelut muuttuvat joskus rumaksi.

Lakiasioista

Käyttäjien luoma sisältö on enimmäkseen sen verkkoon lataavan henkilön omistuksessa. Siksi on tärkeää ymmärtää UGC:hen liittyvä oikeudellinen puoli.

Brändinä tarvitset käyttäjän luvan, jos haluat julkaista hänen sisältöään yrityksen verkkosivuilla ja sosiaalisen median alustoilla.

Yrityksenä sinun on asetettava saataville suora kuittaus, josta käy selvästi ilmi sisällön alkuperäinen omistaja. Monet yritykset etsivät alustan avulla sisällöntuottajia etukäteen selvittääkseen perussäännöt ja odotukset tällaisissa tapauksissa.

Väärennetyt käyttäjät

UGC-kampanjat tarjoavat asiakkaille tietyn tason hallintaa. Valitettavasti väärennetyt käyttäjätilit löytävät yleensä tavan livahtaa verkkoalustojen kautta.

Tämä puolestaan ​​luo suuren riskin saada vääriä tietoja epäluotettavista lähteistä. Tämä heikentää tuotteidesi aitoutta, koska muut asiakkaat epäilevät sisältöä lataavien tuotteiden oikeellisuutta.

Hyvä tapa hoitaa tämä on lähettää kutsuja vain niille, jotka löytyvät yrityksen tietokannasta ja sähköpostilistalta. Voit myös tarjota käyttäjille merkkejä, jotta voit erottaa todelliset käyttäjät väärennetyistä.

Suositut verkkosivustot ovat ottaneet käyttöön tämän vahvistustavan hyväksymällä merkkejä.

Tarvitsee markkinointitukea

Yritysten omistajien on ymmärrettävä, että he voivat saada suuren määrän huonolaatuista sisältöä saadakseen korkealaatuisia, aitoja mainoksia. Markkinoijat kuitenkin toivovat, että käyttäjät voivat ladata sisältöä, joka on omaperäistä ja yritykselle erittäin hyödyllistä.

Tämä tarkoittaa, että sinun on tarkistettava kaikki verkkosivustolle tehdyt ilmoitukset. Markkinointitukea tarvitaan myös kampanjan tehostamiseen mainonnan ja jännittävien tehtävien luomisen avulla käyttäjille.

Eettiset ongelmat

Etiikka on toinen keskeinen asia, joka on otettava huomioon keskusteltaessa UGC:n haasteista. Epäeettinen käytös voi olla valtava isku brändille ja voi johtaa asiakkaiden menetykseen.

Internetiin liittyvät ongelmat voivat johtua tietosuojaongelmista. Muita eettisiä haasteita ovat: ilmoittamattomat suositukset, joissa tietty organisaatio suosittelee asiakasta antamaan tietoa brändistä paljastamatta tietoja asiaankuuluville ihmisille, on epäeettistä.

Käärimistä

UGC on edennyt pitkälle sisältömarkkinoinnissa. Vakiintuneet brändit ovat käyttäneet sitä jatkuvasti tavaroiden ja palveluiden mainostamiseen. UGC-kampanjoiden kohtaamat haasteet voidaan korjata sopivilla menetelmillä. Tämän kampanjastrategian hyödyt ovat paljon suuremmat kuin kohtaamat haasteet. Markkinoijat kehittävät jatkuvasti tapoja saada UGC toimimaan parhaiten eri organisaatiotyypeissä sekä käyttäjän että brändin eduksi.