Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikään perustaja ei kiusaa yrityksen ensimmäistä Android-älypuhelinta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikään perustaja ei kiusaa yrityksen ensimmäistä Android-älypuhelinta

Nothingin perustaja Carl Pei on kiusannut, että Lontoossa toimiva kuluttajateknologiastartuppi työskentelee ensimmäisen Android-älypuhelimen parissa.

Huhut Nothingin kehittämästä älypuhelimesta syntyivät lokakuussa 2021, yhdeksän kuukautta sen jälkeen, kun OnePlusin entinen perustaja erosi kiinalaisesta älypuhelinvalmistajasta ja lanseerasi yrityksen, joka muistuttaa kreikkalaisen mytologian ystäville Odysseuksesta, joka kutsui itseään Nobodyksi. Tiistaina Pei lähetti twiitin, joka näyttää vahvistavan nämä huhut.

Hän twiittasi vain kolme sanaa: “Takaisin Androidille.” Nimellisarvossa hän voisi vaihtaa takaisin Android-puhelimeen käytettyään iPhonea niin monta vuotta. Mutta mitä syvemmälle vierität vastauksia alaspäin, näet Android- ja Snapdragon-tilit kertovan Peille jotain siitä vaikutuksesta, että Nothingin älypuhelimesta tulee totta.

Takaisin Androidiin

— Carl Pei (@getpeid) 15. helmikuuta 2022

Alustavien raporttien mukaan Nothing Android -älypuhelimen ytimessä on Qualcomm Snapdragon SoC, mutta mikä malli siitä tulee, ei ole toistaiseksi tiedossa. He ilmoittivat myös, että se julkaistaan ​​tämän vuoden alussa, mutta Pein twiitin perusteella se saattaa tulla ulos nopeammin kuin uskommekaan.

Mikään ei ole tässä vaiheessa vain vuoden vanha, joten tämä on ensimmäinen kerta, kun Pei mainitsee mitään Android-puhelimen kehittämisestä. Ainoa tuote, jonka se on julkaissut tällä lyhyellä aikavälillä, ovat langattomat Nothing Ear 1 -nappikuulokkeet. Ne ovat samanlaisia ​​kuin AirPods, mutta ne kantavat ylpeänä luojansa nimeä antenneissaan sen upealla digitaalisella fontilla.

Manu Sharma, Nothing Indian toimitusjohtaja ja varapuheenjohtaja, sanoi marraskuussa, että Techradarin mukaan Nothingilla on viisi tuotetta eri kehitysvaiheissa. Nothing Ear 1 -nappikuulokkeet olivat ensimmäinen tuote, joka poistui tarkistuslistalta joulukuussa. Kun Nothing osti Essentialin, älypuhelinyhtiön, joka lopetti toimintansa vuonna 2020 heikon myynnin vuoksi, ja tekee yhteistyötä Qualcommin kanssa viime vuonna, saatamme nähdä Nothingin ensimmäisen älypuhelimen kevään lopussa, ellei aikaisemmin.

🔥 Empfohlen:  12 askelta oman yrityksen perustamiseen