Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi avainsanatutkimus on tärkeää SEO:lle? (6 parasta etua)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi avainsanatutkimus on tärkeää SEO:lle? (6 parasta etua)

Tämä hakukoneoptimoinnin (SEO) opas selittää, miksi avainsanatutkimus on tärkeää SEO-strategiasi tehokkuuden maksimoimiseksi.

Alta löydät luettelon tärkeimmistä syistä, miksi avainsanatutkimuksella on merkitystä mille tahansa yritykselle, joka haluaa vakavasti parantaa sijoituksiaan hakukoneissa ja ohjata kohdistetumpaa liikennettä verkkosivustoonsa.

Siellä on myös lisäresursseja sisältävä osio, jossa kerrotaan tarkemmin, kuinka voit varmistaa, että yrityksesi saa kaikki avainsanatutkimuksen edut pitkän aikavälin menestyksen varmistamiseksi.

Miksi avainsanatutkimus on tärkeää?

Avainsanojen tutkimus on tärkeää, koska avainsanatutkimus auttaa sinua löytämään parhaat avainsanat kohdistamiseen verkkosivustollesi hakumäärän, avainsanojen vaikeusasteen, kilpailukyvyn ja napsautuskohtaisten hintatietojen perusteella.

Avainsanojen tutkimus on olennainen ensimmäinen askel missä tahansa onnistuneessa SEO-strategiassa. Se paljastaa tarkat avainsanat, lauseet ja kysymykset, joita ihanteellinen yleisösi etsii verkosta ja jotka ovat hyödyllisimpiä yrityksellesi.

Avainsanatutkimuksen edut SEO:ssa

1. Ymmärrä paremmin, mitä yleisösi haluaa

On hyvä mahdollisuus, että kun aloitit uuden yrityksesi käynnistämisen, osallistuit ainakin jossain määrin asiakastutkimukseen ja sait hyvän käsityksen perustekijöistä, kuten yleisön demografisista tiedoista, heidän käyttämänsä alustat ja mahdollisesti jopa sellaista sisältöä, joka resonoi parhaiten niiden ihmisten kanssa, joiden haluat vierailevan sivustollasi ja olevan vuorovaikutuksessa brändisi kanssa.

Se on loistava alku, ja se voi antaa sinulle epämääräisiä käsityksiä termeistä, joita yleisösi saattaa kirjoittaa hakukoneissa, kuten Googlessa ja Bingissä.

Avainsanatutkimuksen suurin hyöty on kuitenkin se, että se vie sinut näiden epämääräisten mahdollisuuksien ulkopuolelle ja näyttää sinulle todelliset sanat, joita markkinaraostasi kiinnostuneet todelliset ihmiset etsivät verkosta.

Tämä ei vain voi auttaa sinua korjaamaan nykyisen sisältösi kurssia varmistamalla, että kohdistat täsmälleen avainsanoihin, joita asiakkaasi käyttävät saadakseen tietoa Internetistä, vaan myös saamalla syvemmän käsityksen siitä, mitä yleisösi etsii eri vaiheissa. myyntisuppilo.

Avainsanojen tutkimus antaa verkkosivustollesi paremmat mahdollisuudet tarjota käyttäjille juuri sitä, mitä he haluavat. Ja mitä enemmän annat yleisöllesi mitä he haluavat, sitä enemmän näet etsimäsi tulokset hakukoneoptimoinnistasi.

🔥 Empfohlen:  Lajittele "Uusin tuote" -vaihtoehdon mukaan lisääminen Magento 2:ssa

2. Löydä sisällön aukot ja mahdollisuudet

Ei ole mikään salaisuus, että yksi tehokkaimmista tavoista lisätä näkyvyyttäsi verkossa ja lisätä orgaanista liikennettä on julkaista jatkuvasti tuoretta, kiinnostavaa kohdeyleisölle sopivaa sisältöä.

Silti tämän sisällön julkaiseminen viikosta toiseen voi olla haastetta, varsinkin uusien artikkeliideoiden ja aiheiden keksimisen kannalta.

Tässä hyvä avainsanatutkimus voi osoittautua kullan arvoiseksi. SEO-avainsanojen tutkimustyökalut, kuten KWFinder, SE Ranking ja Semrush, sisältävät yksityiskohtaisen luettelon aiheeseen liittyvistä avainsanoista ja kysymyksistä, joita käyttäjät etsivät Googlesta, Yahoosta ja Bingistä valitusta aiheesta.

Näiden työkalujen käyttäminen Googlen Ihmiset myös kysy – ja Related Searches -tulosten kanssa voi auttaa sinua tunnistamaan sisällössäsi aukkoja ja mahdollisuuksia kohdistaa uusiin avainsanoihin sen perusteella, mitä aidot käyttäjät todella etsivät verkosta arvaamatta, mitkä termit ja ilmaukset ovat suosittuja markkinoilla.

3. Parannetut hakusijoitukset ja verkkoliikenne

Hakukoneoptimoinnin avainsanatutkimuksesi perusteella kohdistamasi avainsanat auttavat muokkaamaan sisältösi laatua ja osuvuutta varmistaen, että vastaat kohdeyleisösi erityistarpeisiin.

Kun yleisön tarpeet täytetään, he saavat positiivisen kokemuksen verkkosivustostasi, mikä tarjoaa heille todellista arvoa. Hakukoneet, kuten Google, palkitsevat ponnistelujasi näiden positiivisten kokemusten tarjoamiseksi, koska ne pitävät sitä hyvänä käyttäjäsignaalina, joka otetaan huomioon verkkosivustosi sijoituksissa hakukonetulossivuilla (SERP).

Niin kauan kuin verkkosivustosi muut tärkeimmät sijoitustekijät, kuten käänteiset linkit ja tekninen hakukoneoptimointi, ovat samat, tämän pitäisi johtaa sisältösi korkeampiin sijoittumiseen SERP:issä. Mitä korkeammalle sijoituksesi hakutuloksissa, sitä näkyvämpi brändisi on verkossa ja mikä tärkeintä, sitä enemmän ihmisiä klikkaa sivustollesi.

Koska paremmat sijoitukset ja enemmän liikennettä ovat yksi tärkeimmistä syistä, miksi verkkosivustojen omistajat investoivat hakukoneoptimointiin, jo pelkästään tämän edun ansiosta on helppo ymmärtää, miksi avainsanatutkimuksella on niin paljon merkitystä digitaalisessa markkinoinnissa.

4. Luo lisää myyntiä ja liidejä

Jos avainsanatutkimus voi auttaa lisäämään liikennettä verkkosivustollesi, on sanomattakin selvää, että sen lisäetu on suurempi myynti, liidejä, kirjautumisia tai enemmän mitä tahansa tulostavoitteita, joihin keskityt.

🔥 Empfohlen:  Kuinka parantaa sivustosi hakutoimintoa

Ajattele sitä:

Oletetaan, että olet pieni yritys, jonka olemassa oleva sisältö houkuttelee 1 000 kävijää kuukaudessa. Oletetaan myös, että jokaisesta kymmenestä vierailijasta tulee maksava asiakas. Tämän tuloksena on 100 asiakasta nykyisestä maksuttomasta hakuliikenteestäsi.

Tämän jälkeen käytät aikaa luodaksesi korkealaatuista sisältöä, joka vastaa käyttäjien tarpeita huolellisesti valittujen avainsanojen perusteella tehokkaiden avainsanatutkimusstrategioiden avulla. Tämä sisältö sijoittuu korkealle Googlessa ja alkaa vetää enemmän ilmaista orgaanista liikennettä verkkosivustollesi kuin koskaan ennen. Yhtäkkiä sivustollasi on yhteensä 4 000 kävijää kuukaudessa.

Jos tulosprosenttisi pysyy samana (1 vierailija 10:stä), se on 400 asiakasta, jotka voivat lisätä tuloja yrityksesi tulokseen.

Tietysti hakukoneoptimoinnilla ja verkkoliiketoiminnan luonteella on monia vivahteikkaisia ​​ja monimutkaisia ​​prosesseja, jotka on otettava huomioon. On epäilemättä muitakin tekijöitä, jotka vaikuttavat tuloksiisi ja myyntilukuihisi. Silti avainsanatutkimuksella on varmasti ensisijainen rooli näiden ylimääräisten mahdollisten tulosten luomisessa.

5. Hanki kilpailuetu

Yksi parhaista asioista avainsanatutkimuksessa on se, että et ole vain sidottu omaan verkkosivustoosi SEO-analyysiä varten. Voit myös käyttää samoja avainsanatutkimustyökaluja voittaaksesi kilpailijasi hakukoneoptimoinnissa keräämällä tietoja heidän SEO-strategioistaan, mukaan lukien mihin avainsanoihin he kohdistavat sisältönsä, kuinka kilpailukykyisiä nämä termit ja ilmaukset ovat SERP:issä ja missä sisältö sijoittuu. hakutuloksissa.

Kaikki aiemmin luetellut SEO-avainsanojen tutkimustyökalut sisältävät kilpailijoiden tutkimustoimintoja, jotka voivat analysoida koko verkkotunnuksen tai yksittäisiä URL-osoitteita arvokkaan tiedon poimimiseksi.

Pelkästään tämä voi auttaa sinua tunnistamaan, missä kilpailijasi sijoittuvat Web-sivustosi edelle, jotta voit hypätä heidät hakutuloksissa, sekä näyttää sinulle avainsanat, joihin he ovat kohdistaneet, joita et ehkä ole koskaan ajatellut. uusi luettelo mahdollisista sisältöideoista ilman, että minun tarvitsee ponnistella.

Sen jälkeen voit jopa hyötyä siitä, että klikkaat kilpailijasi viestejä ja sivuja nähdäksesi tarkalleen, mitä he tekivät saavuttaakseen sijoituksensa sivun hakukoneoptimoinnin avulla. Käytännön pitäisi tarjota arvokasta tietoa siitä, kuinka voit kohdistaa samaan avainsanaan entistä paremmalla. sisältö.

🔥 Empfohlen:  5 parasta telegram-hakkerointisovellusta vuonna 2023

6. Parempi ROI SEO

Viime kädessä kaikki, mitä olemme tähän mennessä keskustelleet, johtaa yhteen yksinkertaiseen asiaan: kohdennettuun, strategisempaan lähestymistapaan hakukoneoptimoinnissa ja sisällön luomisessa, mikä mahdollistaa maksimaalisen arvon saamisen jokaisesta uudesta sisällöstä.

Kun tiedät, mihin avainsanoihin kohdistat, sinun ei enää tarvitse tuhlata arvokasta aikaa, rahaa ja resursseja sellaisen sisällön luomiseen, joka ei tuota tuloksia. Sen sijaan voit tehdä tietoisempia päätöksiä siitä, mikä todennäköisimmin toimii verkkosivustosi verkkotunnuksen viranomaisille ja myyntikanaville. Näin varmistat, että kaikki sivun hakukoneoptimoinnin suhteen tekemäsi on hienosäädetty sijoittumaan korkealle ja houkuttelemaan sivustollesi lisää potentiaalisia asiakkaita.

Lisätietoja avainsanatutkimuksesta

Alla olevista linkeistä kerrotaan lisää avainsanatutkimuksesta ja sen oikeasta käytöstä hakukoneoptimoinnin parantamiseksi. Käytä näitä resursseja laajentaaksesi tietämystäsi aiheesta.

Avainsanatutkimus on tärkeä yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä oppaasta, joka vastaa kysymykseen siitä, miksi avainsanatutkimus on tärkeää hakukoneoptimoinnin kannalta.

Kuten huomasit, syy siihen, miksi avainsanatutkimuksella on merkitystä, on se, että avainsanasi ovat hakukoneoptimointistrategiasi kulmakivi, jonka avulla voit tehdä tietoihin perustuvia päätöksiä, jotka auttavat parantamaan verkkosivustosi tuloksia. Näin toimimalla pääset erinomaisesti nauttimaan avainsanatutkimuksen eduista, kuten korkeammista hakusijoituksista, lisääntyneestä liikenteestä, enemmän myyntiä, etua kilpailijoihin nähden ja korkeammasta SEO-sijoituksesi sijoitetun pääoman tuottoprosentista.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents