Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi blogi?: Kysymyksiä ennen kuin aloitat bloggaamisen 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi blogi?: Kysymyksiä ennen kuin aloitat bloggaamisen 2023

Joten, harkitset blogin perustamista. Erinomainen! Kun olet juuri luonut ensimmäisen blogikirjoituksesi, saatat edelleen tuntea uutta jännitystäsi.

Onko ehdottoman varmaa, että kaikki valmistelusi on tehty kunnolla ennen kuin aloitat sen toteuttamisen?

Menestyvä bloggaaja vaatii paljon enemmän taitoa kuin pelkkä satunnainen bloggaaja. Jos aiot sen olevan vain tapa kuluttaa aikaa, saatat ajatella, että se on hyvä tehdä niin.

Vakavana bloggaajana sinun olisi kuitenkin panostettava paljon enemmän luodaksesi näkyvä blogi, jolla on kunnollinen katsojamäärä ja säännöllinen liikenne. Kun pidät blogia, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä, kuten isännöintipaketin valitseminen ja kiinnostavan teeman valitseminen säännöllisen sisällön julkaisemiseen.

Tässä artikkelissa luetellaan 10 kysymystä, jotka sinun tulee kysyä itseltäsi ennen kuin aloitat blogin. Heti kun pystyt vastaamaan näihin kysymyksiin vakuuttavasti, on uuden blogisi suuren julkaisun aika.

Kuvan tekijät: Pixabay

1. Miksi haluat perustaa blogin?

Supersankarilla ja blogeilla on yksi yhteinen piirre! Jommankumman alkuperätarinan on oltava uskottava. Uudella blogilla on oltava tarkoitus, ennen kuin se voi lähteä liikkeelle, joten sinun on selvitettävä se ennen aloittamista. Perustarkoituksena pitäisi olla, että sillä ei tehdä rahaa tai apinoida muita menestyneitä bloggaajia. Blogin perustamiseksi sinun kannattaa keskittyä intohimoisempiin syihin.

2. Millaista artikkelia kirjoitat?

Blogisi tulee luokitella genren ja aiheiden mukaan, joista bloggaat. Jos voit olla tarkempi blogisi laajuudessa, sinulla on aina paremmat mahdollisuudet kilpailla kilpailijoiden kanssa.

Sinulle sopivan markkinaraon löytäminen ja siitä pitäminen on parasta mitä voit tehdä. Valitse aihe, joka kiinnostaa ja inspiroi sinua tai josta sinulla on asiantuntemusta.

Kuvan tekijät: Pixabay

3. Mikä tekee blogistasi erilaisen?

Todennäköisesti tulee olemaan paljon blogeja, joilla on hyvin samankaltaisia ​​aiheita riippumatta siitä, mitä olet blogin genre On. On tärkeää, että blogisi erottuu tästä joukosta olemalla erilainen tai ainutlaatuinen. Hyvä kirjoittaja käyttää kuvia luovasti tai ilmaisee ajatuksia tehokkaalla tavalla.

🔥 Empfohlen:  Etanolin merkitys taloudelle ja miksi Intia käyttää 7 miljardia dollaria etanolin tuotantoon?

4. Kuka on kohdeyleisösi?

Kohdeyleisösi tunnistamisen ei pitäisi olla vaikeaa, kun olet valinnut blogisi markkinaraon. Lisäksi tekemälläsi pientä tutkimusta voit selvittää tarkalleen, mitä kohdeyleisösi haluaa. Sen perusteella julkaisemisen lisäksi voit myös päättää, millaista kirjoitustyyliä haluat käyttää.

5. Mikä tulisi olla lähetystiheys?

Ei ole yllättävää, että suosituimmat blogit ja verkkosivustot julkaisevat keskimäärin yhden postauksen päivässä. Et kuitenkaan ehkä pysty tekemään tätä rajallisten resurssien ja ajan vuoksi.

Mutta jos et halua, sekin on okei. Säännöllinen lähettäminen ei ole ainoa asia, jolla on merkitystä. Varmista, että viestisi tarjoavat arvoa lukijoillesi, ovat tuoreita ja osuvia ja hyvin kirjoitettuja. Sinun pitäisi pystyä aloittamaan kahdella tai kolmella viestillä viikossa.

6. Oletko päättänyt viestiesi pituuden?

Aloittelijoiden blogien tulee aina olla mahdollisimman pitkiä! Kun viittaan pidempiin viesteihin, tarkoitan niitä, joissa on yli 1500 sanaa. Jos blogisi on pidempi, se saa enemmän huomiota ja sitä todennäköisemmin jaetaan. Lisäksi lyhyemmät viestit sijoittuvat yleensä korkeammalle Googlessa, mikä suosii pidempiä.

Tässä ei saa tinkiä laadusta kirjoittamalla pitkiä viestejä. Sinun ei pitäisi näyttää toistavan itseäsi ja näyttävän siltä, ​​että vain lisäät sanoja sen vuoksi.

7. Kuinka paljon aikaa voit käyttää blogisi parissa?

Sinun on kirjoitettava 1500 sanan artikkeleita, ja jokaisessa tulee sisältää perushakukoneoptimoinnin tekniikat. Kaksi tai kolme kertaa viikossa riittää, mutta laadusta ei saa tinkiä. Se ei ole salaisuus.

Bloggaaminen vaatii paljon vaivaa ja aikaa. Varmista siis, että sinulla on aikaa ja resursseja, ennen kuin alat laatia ideoita uudelle blogillesi.

8. Onko sinulla strategia blogisi mainostamiseksi?

Blogisi menestystä ei voi mitata, ellet pysty houkuttelemaan lukijoita säännöllisesti, ja mikä tärkeintä, jos pystyt pitämään kävijöitäsi.

🔥 Empfohlen:  Kryptokiellon vaikutus Intian talouteen

Tapa, jolla mainostat blogiasi ja houkuttelet uusia lukijoita, tulee olla sinulle selvä. Sisällönhakukampanja voi sisältää mitä tahansa yksinkertaisesta Facebook-julkaisusta perusteelliseen Facebook-mainos joka on suunnattu erittäin tietylle yleisölle. Markkinointimenetelmien tulee olla linjassa kohdeyleisösi kanssa.

Kuvan tekijät: Pixabay

Käytä Taboola- ja Outbrain-sisällönhakualustoja löytääksesi ajankohtaista tietoa, joka on kiistanalaista tai “aina trendaavaa”, kuten laihdutusvinkkejä. Jos käytät jotakin alla olevista yrityksistä, voit saada sisältöpätkäsi näkymään joillakin maineikkaimmista verkkosivustoista ja julkaisuista, mukaan lukien CNN, Financial Times, BuzzFeed, Huffington Post ja muut.

Sitä vastoin, jos viestisi on kohdistettu tietylle yleisölle (esimerkiksi WordPress-kehittäjille ja -suunnittelijoille), olisi viisasta käyttää Facebook- ja Twitter-mainoksia tavoittaaksesi aiheen tuntevan yleisön.

9. Onko sinulla nimi mielessä?

Nimillä on tärkeä rooli vaikutuksen tekemisessä mahdollisiin lukijoihin, koska ne ovat ensimmäinen asia, jonka he näkevät. Tarttuvan blogin nimen valitsemisen ei pitäisi rajoittaa tulevia mahdollisuuksiasi, sillä voit tutkia erilaisia ​​aiheita. Pysy kaukana nimistä, jotka ovat genren suhteen liian rajoittavia. Jos sinulla on verkkotunnus mielessä, varmista, että se on saatavilla ennen ostoa.

10. Oletko valinnut alustan?

Valintasi riippuu siitä, haluatko ylläpitää blogia itse vai laittaa sen ilmaiselle blogialustalle. Itse isännöidyn blogin pitkän aikavälin hyödyt ovat helposti suuremmat kuin haittapuolet. Itse isännöidyt blogit tarjoavat parhaat mallit ja kätevimmän ansaitsemisen.

Vaikka useimmat bloggaajat valitsevat WordPressin sen tarjoamien ominaisuuksien, skaalautuvuuden, mukavuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi, varmista, että teet kattavan tutkimuksen ennen kuin jatkat.

Siksi voit käyttää ilmaisia ​​blogialustoja, kuten Blogger & Tumblr, nähdäksesi, kuinka blogisi lähtee nousuun ja onko se kannattava.

Kuten mikä tahansa matka, blogi ei ole niin erilainen. Kun olet valinnut kaikki yllä olevat ruudut, olet valmis aloittamaan! Mene eteenpäin ja toimi.

Pikalinkit