Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi brändit tappavat sen TikTokissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi brändit tappavat sen TikTokissa

Yli miljardi kuukausittaista aktiivista käyttäjää ja 3 miljardia latausta tähän mennessä, TikTok on raportoitu yhdeksi nopeimmin kasvavista sovelluksista maailmanlaajuisesti. Vuoden 2016 ensimmäisestä lanseerauksestaan ​​lähtien TikTok on ollut yksi halutuimmista alustoista, jota käyttäjät ja yritykset käyttävät laajalti pitääkseen hauskaa ja mainostaakseen tuotteitaan. TikTokin tilastojen luvut ovat poikkeuksellisia, minkä vuoksi ei ole koskaan liian myöhäistä päästä yrityksille suunnatun TikTokin maailmaan. Valtavalla kasvuvauhdilla TikTok brändeille on vuoden 2022 merkittävin harppaus, joka voi vauhdittaa myyntisi kasvua hetkessä. Ymmärretään TikTokin hype ja miksi se on välttämätön yrityksellesi vuonna 2022.

Miten TikTok eroaa muista sosiaalisen median alustoista

Jos sinulla on jo vahva sosiaalisen median läsnäolo muilla sosiaalisen median alustoilla, saatat ihmetellä, miksi TikTok? Vaikka ensimmäinen reaktio on pätevä, voit saada TikTokilla paljon enemmän pitkän aikavälin voittoja kuin muilla alustoilla, jotka saatat jäädä paitsi keskittymällä vain yhteen alustaan.

Tiktok tarjoaa massiivisen ainutlaatuisen käyttökokemuksen toisin kuin muut sosiaalisen median sovellukset. Sen avulla käyttäjät voivat luoda lyhyitä videoita, muokata niitä, lisätä suodatintehosteita ja tehdä paljon muuta, mikä tekee kokonaisprosessista jännittävän ja hauskan sekä tekijöille että käyttäjille. Lisäksi TikTok arvostaa palautetta paljon. Joka kerta, kun käyttäjä rekisteröi palautetta sovelluksen tekemisestä kiinnostavammaksi, hän todennäköisesti tekee tarvittavat päivitykset säännöllisesti tehdäkseen käyttökokemuksesta mukavamman.

TikTokin avulla mahdollisuus kasvaa on loputon, kun saat uuden alueen, jota voit laajentaa sosiaalisen median markkinointiponnisteluillasi. On välttämätöntä aloittaa ainakin TikTok-tilin luomisesta ja aloittaa sisällön jakaminen yrityksesi alla, jotta voit alkaa tarkkailla tuloksia, joita se voi tarjota johdonmukaisille käyttäjilleen.

Syyt, miksi brändit kääntyvät TikTokiin

Brändit ovat siirtymässä aktiivisesti uudelle TikTokin aikakaudelle oikeista syistä. Alusta on vaikuttanut merkittävästi yrityksille suunnattujen tuotteiden ja palveluiden mainontaan. Katsotaanpa, miksi brändit ovat vähitellen keskittyneet TikTokiin ja kuinka ne ovat jo saavuttaneet vaikuttavia tuloksia toimikautensa aikana.

🔥 Empfohlen:  Face ID ei toimi 2023: Miksi ja kuinka korjata se?

Tarjoaa äärimmäisen luovan vapauden

Parasta TikTokissa on, että se tarjoaa äärimmäisen luovan vapauden. Se rohkaisee käyttäjiä menemään standardien parhaiden käytäntöjen yläpuolelle, hyödyntämään luovaa mieltään ja rakentamaan auktoriteettiaan. Kyse on kokeiluista ja testaamisesta sen suhteen, mitkä taktiikat toimivat parhaiten yritystililläsi ja mitkä eivät.

Ei ole asetettu sääntöjä paitsi kiinnostavan sisällön luominen ja hashtagejen lisääminen viesteihin. Vaikka luovuutesi on taivaan rajoissa, sen avulla käyttäjät voivat muokata online-läsnäoloaan brändinsä mukaisesti. TikTokissa on erilaisia ​​sisältötyyppejä, kuten jaksot, mainokset, informatiivinen sisältö, hashtag-haasteet ja paljon muuta, mikä liittyy luovuuteen eikä vähempään. Siten TikTokissa on tilaa kaikille ja jokaiselle yritykselle toimialasta riippumatta. Tärkeintä on olla luova ja omaperäinen alustalla. Seuraajasi rakastavat sinua siitä, että olet sinä!

Brändien orgaaninen kattavuus ja näkyvyys

Useimmat yritykset, jotka ovat jo tehneet suuren nimen TikTokissa, ovat saavuttaneet toistaiseksi paitsi luovuuden myös aitouden. TikTokin algoritmi tarjoaa erinomaisen näkyvyyden jopa uusimmille tekijöille, mikä on suuri etu verrattuna muihin sosiaalisen median alustoihin.

Brändien keskimääräinen orgaaninen tavoittavuus TikTokissa on noin 118%. Viitteeksi, Facebookin orgaaninen kattavuus on vain noin 5,2%. Investoimalla aikaasi kiinnostavan sisällön luomiseen TikTok-tilillesi, saat erinomaisen brändin näkyvyyden ja näkyvyyden yleisössäsi, vaikka TikTok-tililläsi olisi tuskin 500 seuraajaa. Tiktok tarjoaa paljon paremman näkyvyyden kuin maksettu näkyvyys muilla sosiaalisen median alustoilla. Tiktok tarjoaa tarpeeksi tapoja kasvattaa liiketoimintaasi johdonmukaisella panostuksella ja arvokkaalla sisällöllä. Siten, jos olet TikTokissa vasta aloittava pienyrityksen omistaja, sinulla on tarpeeksi aikaa ja mahdollisuuksia saada brändisi tunnetuksi ja loistamaan alustalla.

Sisältökaavio pikemminkin kuin sosiaalinen kaavio

Toisin kuin muut sosiaalisen median alustat, jotka keskittyvät pääasiassa seurusteluun, TikTok keskittyy sisällön luomiseen. Sen avulla käyttäjät voivat viettää aikaa kiinnostavimman sisällön luomiseen, joka herättää automaattisesti keskustelun kommenteissa.

Luomalla videoita, jotka laukaisevat käyttäjissä oikeita tunteita ja tunteita, tulet yllättymään sitoutumisesta, jonka saat julkaisujasi kommentoivien ja videosi kanssa vuorovaikutuksessa olevien käyttäjien kanssa. Voit myös käyttää käyttäjien luomaa sisältöä maksimoidaksesi sitoutumisasteen ja luodaksesi duettoja, ompeleita tai jopa reagoidaksesi muihin videoihin. TikTok tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia, mikä saa TikTokin taipumaan enemmän sisällön luomiseen kuin vain seurustelemiseen.

🔥 Empfohlen:  Onko toimitusjohtajasi visionääri vai huijari? 10 ominaisuutta, jotka auttavat sinua päätöksenteossa

TikTok-sitoutuminen ei koske vain tilejä, joilla on valtava määrä seuraajia, vaan myös uusia TikTokia käyttäviä tekijöitä ja brändejä. Sen sijaan, että TikTok näyttäisi sisältöä alan johtajilta, se näyttää sisältöä käyttäjien kiinnostuksen kohteiden perusteella. Sen avulla brändit voivat tavoittaa laajemman yleisöpohjan ilman, että niillä on välttämättä valtava seuraajaluettelo.

Tehokas algoritmi, joka näyttää trendejä

Kuten jo kerroimme, TikTokin algoritmi on erittäin ainutlaatuinen, mikä tekee siitä erottuvan muista sosiaalisista sovelluksista. Sen avulla kaikentyyppiset käyttäjät erottuvat joukosta, koska algoritmi perustuu kiinnostuksen kohteisiin ja personointiin pelkkien numeroiden sijaan.

Esimerkiksi Jenniffer Lopez julkaisi tanssivideon jokin aika sitten, ja hänellä oli tuolloin yli 10,2 miljoonaa seuraajaa. Videon katselukerrat olivat kuitenkin vain noin 161 miljoonaa. Se osoittaa, että seuraajamäärä ei vaikuta sisällön yleisön tavoittamiseen. Jos sisältö on jakamisen ja kanssakäymisen arvoista, TikTokin käyttäjät tekevät sen riippumatta siitä, kuinka monta seuraajaa tilillä on.

Tämä algoritmi tekee laajan yleisöpohjan tavoittamisesta yllättävän yksinkertaista. Koska olet avoin alusta, sinun tarvitsee vain herättää luovuutesi ja luoda hauskoja videoita seuraajillesi. Varmista kuitenkin, että sisältösi vastaa kohdeyleisösi kiinnostuksen kohteita. Brändeillä, jotka seuraavat omaa markkinarakoaan ja räätälöivät sisältöään sen mukaisesti, on enemmän mahdollisuuksia erottua ylikuormitetulla alustalla.

Lisäksi trendien seuraaminen voi olla erittäin hyödyllistä erottua TikTokissa. Voit löytää uuden trendin esiin joka päivä. Jälleen sinun on räätälöitävä sisältösi trendin mukaan markkinaraon perusteella, ja voit hitaasti todistaa uskomatonta sitoutumista TikTok-sisältöösi.

Miksi käyttää TikTokia nyt?

Jos ei nyt niin milloin? Tiktok on parasta mitä voit tänä vuonna tehdä yrityksesi hyväksi. Tässä ovat syyt, miksi sinun pitäisi aloittaa matkasi TikTokin kanssa juuri nyt:

  • Tiktok ei lähde minnekään lähiaikoina. Se on tullut jäädäkseen, ja tilastot ovat merkittävä todiste kasvusta.
  • Tiktok tarjoaa pienyrityksen omistajalle enemmän menestymismahdollisuuksia kuin mikään muu sosiaalisen median markkinointisovellus.
  • Ainoa asia, jonka sinun tarvitsee loistaa TikTokissa, on luovuus ja kärsivällisyys. Tiktok hoitaa loput.
  • Vaikka kilpailu kiristyykin, uusilla brändeillä on aina tilaa aloittaa ja vahvistaa nimeään.
  • Muiden ihmisten suosiolla TikTokissa ei ole merkitystä matkallasi TikTokin kanssa. Matkasi on ainutlaatuinen ja riippuu yksinomaan sisällön luontiponnisteluistasi.
  • Tiktok etenee reippaasti. TikTok-yhteisö ottaa käyttöön uusia ominaisuuksia silloin tällöin.
  • TikTokin yleisömäärä on valtava! Sisältösi voi tavoittaa kaikki maanosat vain, jos se on jakamisen arvoista.
  • Jokaisella toimialalla on tilaa, mikä tekee siitä monipuolisen sovelluksen kokeiltavaksi. Voit aina luoda sisältöä oman markkinaraon mukaan ja odottaa tulosten kasvavan!
🔥 Empfohlen:  5 syytä, miksi ChatGPT ei ota kirjoitustyötäsi

TikTokin potentiaali on ilmeinen, kun otetaan huomioon tuotemerkkien kasvava sitoutumisaste TikTokiin. Tiktok voi muuttaa brändiä merkittävästi ikivihreän sisällön avulla. Sinun tarvitsee vain astua trendeihin ja luoda sisältöä, eikä taaksepäin voi katsoa. TikTokin mukautetut mainosominaisuudet tekevät siitä paljon paremman vaihtoehdon verrattuna muihin sosiaalisen median sovelluksiin.

Johtopäätös

On aika päivittää sosiaalisen median toimiasi ja tehdä brändistäsi maailmanlaajuinen sensaatio TikTokissa. Valmistaudu siis ja valmista TikTok-markkinointistrategiasi jo tänään, sillä mitä enemmän viivyttelet, sitä pienemmät ovat mahdollisuutesi olla näkyvissä TikTokissa ja tehdä brändistäsi viraalista. Kilpailun lisääntyessä nopeasti, ei ole parempaa aikaa kuin nyt luoda tili TikTokiin ja aloittaa TikTok-markkinointimatkasi heti!

Table of Contents