Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi Dubaissa on hylättyjä superautoja ja mitä niille superautoille tapahtuu?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi Dubaissa on hylättyjä superautoja ja mitä niille superautoille tapahtuu?

Dubain korkeiden pilvenpiirtäjien ja eksoottisten autojen ylellisyyden ja ylellisyyden joukossa piilee karu todellisuus sadoista hylätyistä superautoista, jotka muodostavat .

Nämä kalliit ajoneuvot, jotka jätetään keräämään pölyä ja rapistumaan parkkipaikoille ja takapihoille, muistuttavat impulsiivisten ostojen ja huonon talouden seurauksista kaupungissa, joka tunnetaan ylimääräisyydestään.

Superautot, kuten Ferrari, Lamborghinit, Porschet, Bentley’s ja monet muut luksusautot, ovat melko yleisiä Lontoon, Los Angelesin, Monacon, Pariisin, New Yorkin ja Dubain kaduilla.

Toinen paikka, jossa voi nähdä tuhansia superautoja, on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lentokentät ja eri pysäköintialueet, erityisesti Dubaissa.

Saatat tuntea, mitä vikaa siinä on, no, mikään ei olisi ollut vialla, jos autot olisivat olleet siellä vain rajoitetun ajan. Ne autot on hylätty sinne, yksinkertaisesti sanottuna jätetty sinne mätänemään.

Autot, jotka ovat erittäin kalliita ja jotkut maksavat yli miljoonia dollareita, jätetään sinne vuosiksi. Tässä artikkelissa puhumme miksi superautot hylätään Dubaissa ja mitä niille tapahtuu.

Superautojen hautausmaa Dubaissa

Kukaan ei olisi uskonut, että miljoonia dollareita maksavia autoja hylättäisiin joka vuosi Dubaissa, eikä vain kaksi tai kolme, vaan tuhansia niitä omistajansa toimesta. Itse asiassa se on yleinen käytäntö siellä.

Tämä aiheutti suuren keskustelun sosiaalisessa mediassa, kun joku huomasi kuvan () miljoonan punnan arvoisesta Ferrari Enzosta.

Dubain jätehuoltoosaston johtaja Abdul Majeed Saifaie on valaisenut asiaa .

Hän selittää, että jos jokin auto sattuu tukkimaan muita ajoneuvoja tai ruuhkautumaan tiellä, ne poistetaan välittömästi. Jos näin ei kuitenkaan ole, nämä ajoneuvot jätetään usein koskemattomina samaan paikkaan useiksi vuosiksi.

Vastoin yleistä luuloa, että varakkaat henkilöt, jotka eivät enää arvosta ajoneuvojaan, hylkäävät nämä autot, totuus on kaukana siitä.

🔥 Empfohlen:  Lifestyle Creep: Miksi 120 000 dollarin vuosipalkkani ei silti ollut tarpeeksi

Syyt, miksi nämä superautot hylätään Dubaissa

Finanssikriisi

Ihmiset tulevat Dubaihin tekemään uraansa, mutta finanssikriisin vuoksi huipulle päässeitä on vain vähän. Sitten loput kamppailevat uransa kanssa ja joskus jopa unelma-autonsa ostamisen jälkeen he eivät pysty maksamaan loppurahoja, joten he hylkäävät auton ja pakenevat kaupungista välttääkseen vankilaan joutumisen.

On myös ulkomaalaisia, jotka saavat korkeapalkkaisen työn ja alkavat ostaa monia ylellisiä tavaroita, joihin joskus kuuluu myös superauto, mutta talouskriisistä tulee heille kamppailu elinkustannusten kanssa. Siksi monet eksklusiiviset autot, kuten BMW, Ferrari ja Lamborghini, hylkäsivät omistajansa, kun ne menivät konkurssiin.

Hyvin! Hylättyjen luksusautojen tapaus Dubaissa on hyvä esimerkki siitä, kuinka taloudellisia vaikeuksia voi syntyä myös niille, jotka ovat alun perin taloudellisesti vakaita.

Se vain osoittaa, että riippumatta siitä, kuinka paljon ansaitset, on tärkeää hallita talouttasi hyvin. Jos haluat oppia välttämään tällaisia ​​taloudellisia ongelmia, tutustu artikkeliimme “”

Tiukka laki Dubaissa

Sharia-lakia noudattaa Dubain oikeusjärjestelmä, täällä jos et maksa velkaasi, siitä tulee rikos. Niille, jotka menevät konkurssiin, Dubain oikeusjärjestelmä ei osoita armoa heitä kohtaan. Ihmiset ottavat lainaa pankista ostaakseen näitä superautoja, ja kun he eivät pysty maksamaan autojensa lainaa, he joutuvat jättämään autonsa ja elämänsä ja pakenemaan Dubaista.

Laki määrää tiukasti, että jos he eivät pysty maksamaan takaisin autojaan ja luottokorttilaskujaan, he päätyvät vankilaan. Joskus myös autojen avaimet jätetään virtalukkoon, kun ne pakenevat vankila-ajan välttämiseksi.

Tämä ei koske vain ulkomaalaisia, vaan myös paikallisia; he ostivat nuo superautot ottamalla lainaa pysyäkseen perässä tuttujensa kanssa, mutta päätyvät velkojen miekkaan roikkumaan heidän päässään. Jäljelle jääneet hämmästyttävät autot keräävät niihin jatkuvasti lisää pölyä ajan myötä, sillä ankarat lait pysyvät samoina kaikille ja konkurssilta ei löydy suojaa.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä tulee tietää suositusmarkkinoinnista, joka voi lisätä myyntiäsi

Monet ihmiset olettavat, että varakkaat ovat immuuneja taloudellisille vaikeuksille, mutta tosiasia on, että jopa rikkaimpien yksilöiden on turvattava omaisuuttaan.

Siksi vakuutus on niin tärkeä kaikille, heidän taloudellisesta tilanteestaan ​​riippumatta. Jos haluat tietää lisää siitä, miksi rikkaat päättävät sijoittaa vakuutuksiin, katso tämä artikkeli aiheesta “”

Mitä tapahtuu hylätyille superautoille Dubaissa?

Nyt tärkein kysymys, ? Tarkemmin sanottuna, kun poliisi ja viranomaiset löytävät hylättyjä autoja, he ilmoittavat näiden autojen omistajille.

Useimmiten omistajat päättävät jättää ilmoituksen huomioimatta eivätkä tule paikalle luksusautoihinsa, joten ajoneuvot takavarikoidaan. Nämä autot jäivät usein lunastamatta, joten ne huutokaupataan paljon halvemmalla.

Jotkut raportit väittivät, joka vuosi yli 3000 autoa jätetään yksin Dubain kaupunkikeskukseen. Jokainen, joka haluaa ostaa luksusauton paljon halvemmalla, voi vilkaista autojen huutokauppoja Dubaissa.

Onko mahdollista ostaa hylätty auto Dubaista?

Dubaissa on mahdollista ostaa hylätty auto, mutta prosessi voi olla melko monimutkainen ja siihen voi liittyä lakisääteisiä vaatimuksia.

Dubain kunnan mukaan hylätyksi ajoneuvoksi määritellään mikä tahansa moottoriajoneuvo, jota ei ole siirretty julkiselta paikalta tai yksityiseltä kiinteistöltä yli 30 päivään ja jonka omistajaa tai kuljettajaa ei voida tunnistaa tai ottaa yhteyttä.

Kun Dubain poliisi löytää hylätyn auton, he antavat sen omistajalle 15 päivän varoitusajan. Jos omistaja ei ilmoita, Dubain kunta takavarikoi auton.

Omistajalla on vielä kuusi kuukautta aikaa lunastaa auto ennen kuin se huutokaupataan. Autojen huutokaupat ovat vain kutsullisia, joten ostajien on rekisteröidyttävä poliisille varmistaakseen, että heillä on varaa autoon.

Vaihtoehtoisesti ostajat voivat pyytää jälleenmyyjää auttamaan heitä tekemään tarjouksen haluamastaan ​​hylätystä autosta.


Johtopäätös

Joten mitä voimme oppia Dubain hylättyjen superautojen ongelmasta? Viesti on selvä:

On helppo tarttua ylellisyyden ja ylimääräisen houkuttelemiseen, mutta näistä asioista voi nopeasti tulla taakka, jos niitä ei hoideta kunnolla.

🔥 Empfohlen:  Kalki Koechlinin hyväksymä tuotemerkkiluettelo

Ottamalla oppia voimme välttää ylikulutuksen sudenkuopat ja varmistaa, että liiketoimintamme ja taloutemme pysyvät vakaalla pohjalla.

Jos haluat tietää lisää KULUTUKSEN vaikutuksesta talouteen ja siitä, onko säästäminen vai sijoittaminen parempi valinta, tutustu tähän artikkeliin “”

FAQ

Miksi omistajat hylkäävät superautot Dubaissa?

Konkurssin jälkeen omistajat pakenevat usein maasta ja jättivät luksusautot taakseen, sillä sharia-lain mukaan jos velkaa ei makseta, se on rikos ja henkilö joutuu vankilaan.

Missä on superautojen hautausmaa?

Superautojen hautausmaa on Dubaissa. Ne löytyvät satunnaisesti lentokentiltä ja muilta omistajiensa hylkäämiltä pysäköintialueilta.

Kuinka paljon aikaa omistajilla on Dubaissa saada autonsa takaisin?

Dubain lain mukaan kun hylätty auto on löydetty ja takavarikoitu, heillä on vain kuusi kuukautta aikaa vaatia autonsa takaisin.