Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi H2-tunniste on tärkeä hakukoneoptimoijalle? (5 parasta etua)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi H2-tunniste on tärkeä hakukoneoptimoijalle? (5 parasta etua)

Tämä hakukoneoptimoinnin (SEO) opas vastaa kysymykseen “miksi H2-tunniste on tärkeä SEO:lle?”

Alta saat selville, miksi H2-tunnisteet ovat tärkeitä verkkosivuston hakukonesijoituksissa, ja saat luettelon H2-tunnisteiden tärkeimmistä eduista hakukoneoptimoinnissa.

Siellä on myös osio, jossa on lisäresursseja, jotka selittävät enemmän H2-otsikkotunnisteiden perusteista, jotta voit luoda tehokkaimman hakukoneoptimointistrategian.

Miksi H2-tunniste on tärkeä hakukoneoptimoijalle?

H2-tunniste on tärkeä hakukoneoptimoijalle, koska sen avulla hakukoneiden indeksointirobotit voivat ymmärtää sivun rakenteen ja sisällön tarkoituksen. Hakukoneet analysoivat H2-tunnisteiden tekstiä ymmärtääkseen sivun ala-aiheita indeksoidakseen ja sijoittaakseen sen asiaankuuluvien kyselyjen mukaan.

H2-tunnisteen edut SEO:ssa

1. H2-tunniste on sijoitustekijä

H2-tunnisteen suurin etu on, että se on hakukoneoptimoinnin sijoitustekijä. Korkean tason otsikkona H2-tunniste on yksi tärkeimmistä HTML-elementeistä, joita hakukoneiden indeksointirobotit tarkistavat osuvien hakulausekkeiden perusteella.

Siksi varmistamalla, että käytät H2-tunnisteita oikein ja optimoimalla ne täysimääräisesti, voit parantaa verkkosivusi sijoitusta hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.

2. H2-tunniste Määrittää ala-aiheet

H2-tunnisteet ovat myös tärkeitä, koska ne määrittelevät sisällön ala-aiheet. Tämä auttaa sekä käyttäjiä että hakukoneita ymmärtämään paremmin verkkosivun sisältörakennetta ja löytämään nopeasti kunkin alaosion keskeiset tiedot.

3. H2-tunniste parantaa indeksoitavuutta

Toinen H2-tunnisteen etu on, että se auttaa hakukoneiden indeksointirobotteja ymmärtämään tietohierarkiaa oikeaa indeksointia ja sijoitusta varten hakukoneiden tulossivuilla (SERPs).

Ilman H2-alaotsikoita HTML-koodissa indeksointirobotin voi olla vaikea ymmärtää verkkosivun pääkohtia, koska alaosastoja ei jaeta toisen tason otsikoilla

. Sen sijaan sisältö olisi vain tekstimuuri ilman formalisoitua rakennetta analysoitavaksi.

4. H2-tunniste parantaa käyttökokemusta

Yksi H2-tunnisteen parhaista eduista on, että se parantaa verkkosivustosi käyttökokemusta, mikä on tekijä, jonka hakukonealgoritmit mittaavat sijoitusjärjestelmissään.

Alaotsikot parantavat sisällön luettavuutta ja saavutettavuutta helpottamalla visuaalista skannausta ja navigointia näytönlukuohjelmien avulla. Siksi, jos asetat sivulle oikeat H2-tunnisteet, näet todennäköisesti paremman sijoituksen verrattuna sivuun, jossa ei ole H2-alaotsikoita, tai tämän HTML-elementin huonoa käyttöä.

5. H2-tunniste luo sivustolinkkejä

Toinen H2-tunnisteiden tärkeys on, että ne voivat luoda sivustolinkkejä verkkosivustosi tietoihin SERP:issä. Sivustolinkit ovat erityisiä linkkejä, jotka näkyvät hakutulosten alla hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä, ja jotka ohjaavat käyttäjät sisällön tiettyihin osiin ilman, että heidän tarvitsee napsauttaa päätulosta.

Sivustolinkit-ominaisuus antaa verkkosivuillesi enemmän näkyvyyttä SERP:issä ja auttaa lisäämään orgaanisen hakuliikenteen napsautussuhteita (CTR).

Alla on esimerkki SEO Chatter -sivuston verkkosivun sivustolinkeistä:

Jotta voit saada tällaisia ​​sivustolinkkejä verkkosivustollesi, sivulla on oltava vähintään kolme H2-alaotsikkoa ja sivun yläreunassa on oltava sisällysluettelo ankkuritunnisteineen (tai ankkurilinkkeineen), jotka linkittävät H2-alaotsikot koko sivulla. .

Voit käyttää WordPressin ilmaista sisällysluettelolaajennusta asettaaksesi sen automaattisesti jokaiselle sivustosi sivulle tai koodata sen käsin HTML-lähteeseen lisätäksesi ankkurilinkkejä H2-alaotsikoihin.

Kun asennus on valmis, Google ja muut hakukoneet harkitsevat H2-tunnisteiden näkyvän sivustolinkkeinä verkkosivujesi luettelossa. Sijoittelua ei taata, mutta tällainen asianmukainen asennus on tärkeää, jotta se tapahtuu todennäköisemmin.

Lisätietoja H2-tunnisteista

Alla olevista linkeistä kerrotaan lisää H2-tunnisteesta ja sen oikeasta käytöstä hakukoneoptimoinnin parantamiseksi. Käytä näitä resursseja laajentaaksesi tietämystäsi aiheesta.

H2-tunniste on tärkeä SEO-yhteenvedon kannalta

Toivottavasti pidit tästä oppaasta, joka vastaa kysymykseen, miksi H2-tunniste on tärkeä hakukoneoptimoijalle.

Kuten huomasit, H2-tunniste on tärkeä, koska sen avulla hakukoneiden indeksointirobotit ymmärtävät sivun rakenteen ja sisällön tarkoituksen indeksoida ja luokitella verkkosivu asianmukaisesti asiaankuuluvien kyselyjen perusteella. H2-tunnisteiden etuja hakukoneoptimoinnissa ovat myös sivun ala-aiheiden määrittely, indeksoitavuuden parantaminen, käyttökokemuksen parantaminen ja SERP-lisäominaisuuksien, kuten sivustolinkkien, luominen.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  8 syytä, miksi opettajien pitäisi omaksua tekoäly sen sijaan, että he pelkäsivät sitä