Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi joukkotestaus on elintärkeää sähköiselle kaupankäynnille ja miten se tehdään

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi joukkotestaus on elintärkeää sähköiselle kaupankäynnille ja miten se tehdään

Tapa, jolla kuluttajat ovat vuorovaikutuksessa sähköisen kaupankäynnin maailman kanssa, ovat yhtä vaihtelevia ja vaihtelevia kuin kuluttajat, jotka sitoutuvat siihen. Digitaalisten teknologioiden ja mobiilitilojen nopea kasvu muuttuu jatkuvasti vastaamaan monipuolisen markkinapohjan vaatimuksiin. Mutta tämä kasvu on myös luonut ainutlaatuisen haasteen, jossa välitön ja jatkuva testaus on elintärkeää.

Kun toisiinsa kytketyt tekniikat jatkavat laajentumistaan ​​rauhoitellakseen sähköisen kaupankäynnin massoja, myös bugien, puutteiden ja häiriöiden todennäköisyys kasvaa. Jos oletetaan, että perinteisillä keinoilla voidaan hallita näitä hypermoderneja teknisiä ongelmia, se ei ole vain virheellinen, vaan se voi lopulta maksaa valtavia määriä rahaa ja resursseja. Tässä joukkotestaus tulee esille suurella tavalla.

Joukkotestaukseen osallistuu suuri, etäinen ryhmä anonyymejä testaajia, joilla on kaleidoskooppi ainutlaatuisia kokemuksia testatakseen tekniikkaasi. Tuloksena on löytää todellisia virheitä käyttämällä todellisia ihmisiä, jotka jäljittelevät todellista asiakaskokemusta. Nämä tiedot, kun ne kerätään ja kerätään, voivat käynnistää korvaamattomia parannuksia yrityksen käyttöliittymään (UI).

Joukkotestaus ei ole suuri salaisuus, joka avaa menestystä ja rikkauksia vain harvoille onnekkaille. Se on todellakin osa nykyajan verkkokaupan parhaita käytäntöjä. Ei niin salainen salaisuus on, että joukkotestausta tekevät kaikki, mutta miksi se on niin tärkeää sähköiselle kaupankäynnille, ja kuinka voit testata joukkotestauksen oikealla tavalla?

Mikä on joukkotestaus ja miten se toimii?

Joukkotestaus on suhteellisen halpa, tosielämän testausmenetelmä, joka kattaa monia erilaisia ​​alustoja. Ennen kuin voimme nähdä, kuinka paljon enemmän tämä on, meidän on ensin tiedettävä, miten se toimii.

Ohjelmistotestauksen ja joukkolähteen hybridi, joukkotestaus tapahtuu ohjelmistokehityksen ratkaisevassa vaiheessa. Kaiken ohjelmiston rakentamisen kovan työn jälkeen se on testattava. Perinteinen laadunvarmistustestaus (QA) ei yksinkertaisesti voi pysyä mukana kasvavan sivujen, visuaalisten elementtien, interaktiivisen sisällön ja linkkien kanssa, joita tarvitaan asiakkaiden ostosten pitämiseksi sähköisen kaupankäynnin universumissa.

Suoraan sanottuna laadunvarmistustestaus on hieman vanhanaikainen, kun kohdataan nykypäivän asiakkaiden muuttuvat vaatimukset ja sen aiheuttama paine ohjelmistolle. Yritysten tulee ottaa ohjelmistoa valittaessa huomioon vaatimuksensa, saavuttavansa, projektin koko ja tietysti budjetti testausmenetelmä. Perinteinen laadunvarmistustestaus voi olla kallista, hidasta, robottista ja haitallista.

Joukkotestaus on kuitenkin skaalautuva testausratkaisu, joka voi poimia perinteisten laadunvarmistustestausvaihtoehtojen löysyyttä. Ohjelmisto jaetaan suurelle ryhmälle etätestaajia, jotka sitten käyttävät tätä ohjelmistoa omilla tietokoneillaan, tablet-laitteillaan ja matkapuhelimillaan ja tarkastavat sen virheiden, vikojen ja vikojen varalta etsiessään mahdollisia parannuskohteita.

Joukkotestauksen vaiheet

🔥 Empfohlen:  Miksi sähköpostit menevät roskapostiin postilaatikon sijaan & Mitä tehdä He eivät enää tee

Joukkotestausprosessin toteuttamisessa on viisi yleistä vaihetta:

Vaihe I – Suunnittelu- ja valmisteluvaihe

Tämä on alustava vaihe, jossa yritykset tunnistavat testauksen laajuuden, määrittelevät taustakontekstin, tunnistavat testaajien taitoja, tekevät testisuunnitelmia ja määrittävät budjetit ja suoritukset.

Tässä vaiheessa kaikki on harkittava etukäteen. Onko yritykselläsi mahdollisuus kommunikoida suuren ryhmän kanssa vai tarvitseeko sinun investoida videoneuvottelutyökalu? Miten tiimisi kerää tietoja? Kuka on vastuussa muutosten toteuttamisesta?

Vaihe II – Aloitus- ja konfigurointivaihe

Tämä vaihe on valmisteluvaihe, jossa valmistellaan testitapauksia. Toiminnalliset skenaariot ja tarvittavat tiedot testitapausten suorittamista varten määritellään ja sovellus- ja testiympäristöjen tekniset konfiguroinnit valmistuvat.

Vaihe III – Toteutusvaihe

Täällä yleisötestaajat saavat mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa, kommunikoida, testata ja laittaa ohjelmistosi mikroskoopin alle.

Vaihe IV – Tulosten arviointivaihe

Tunnistetut virheet ja häiriöt luokitellaan vakavuuden mukaan ja käsitellään tässä vaiheessa.

Vaihe V – Valmistumisvaihe

Tulokset esitetään tämän vaiheen aikana ja testisykli on suljettu.

Miksi joukkotestaus on elintärkeää sähköiselle kaupankäynnille?

Joukkotestauksen vaikutukset ovat uskomattoman laaja-alaisia ​​huolimatta konseptin todellisesta yksinkertaisuudesta. Perinteinen talon sisäinen testaus perustuu pieneen ryhmään mahdollisesti puolueellisia henkilöitä. Joukkotestaus monipuolistaa testausprosessia reaaliaikaisilla kokemuksilla, joissa useat yleisötestaajat käyttävät alustoja eri paikoissa jäljitelläkseen todellista maailmaa.

Joukkotestauksen edut

Ohjelmistotestauksen viemisellä kadulle voi olla kaikenlaisia ​​etuja yrityksesi testauskyvylle ja myöhemmille tuloksille:

  • Joukkotestaus tarjoaa joustavuutta. Testaus useiden pätevien henkilöiden kesken automaatioon luottamuksen sijaan tarkoittaa, että toteutetut muutokset integroidaan helpommin testausprosessiin. Tämä ei ole vain ihanteellinen, vaan myös välttämätöntä, jotta se pysyy kuluttajien vaatimusten tasalla.
  • Se on halvempaa kuin QA-testaus. Laadunvarmistustestauksessa on kyse huolellisesta, huolellisesta suunnittelusta ja asiantuntevasta toteutuksesta. Tämä työ tietysti lisää. Kun sisällytät strategiaasi vain pienen määrän joukkotestausta, voit säästää rahaa huomattavasti.
  • Se on tyytyväinen dynaamisuuteen. Joukkotestaus jäljittelee sitä, kuinka todelliset ihmiset käyttävät verkkokauppasivustoja tavoilla, joita käsikirjoitetut ja perinteiset menetelmät eivät koskaan voisi täysin ottaa huomioon. Tämä dynaaminen lähestymistapa antaa mahdollisuuden löytää paljon enemmän ongelmia, koska se antaa testaajille vapauden valita tavat, joilla he ovat vuorovaikutuksessa.
  • Testaus tapahtuu reaaliajassa. Joukkotestaus on salamannopea menetelmä vikojen tunnistamiseen. Jos viat voidaan tunnistaa nopeasti, ne voidaan korjata nopeasti. Tällä tavalla vikojen korjaaminen ja uusintatestaus voivat tapahtua lähes samanaikaisesti.
  • Potentiaalinen asiakas on myös testaaja. Todellakin, metsästetyistä on todella tullut metsästäjä joukkotestauksen suhteen. Mikä olisikaan parempi tapa testata ohjelmistosi selviytymistä todellisessa maailmassa kuin luovuttaa se kirjaimellisesti testaajille todellisessa maailmassa?
🔥 Empfohlen:  Ostettavissa olevien pinssien määrittäminen Pinterestissä

Kuinka sisällyttää joukkotestaus isompaan kuvaan

Joukkotestausprosessi on paperilla melko yksinkertainen, mutta se vaatii suunnittelua. Ennen kuin julkaiset verkkosivustosi nälkäisille testaajille, yritysten on:

  • Määrittele hankkeen tavoitteet
  • Aseta budjetti
  • Valitse, haluavatko he työskennellä suoraan vai epäsuorasti testaajien kanssa
  • Tutki joukkotestausyrityksiä valitaksesi heidän tarpeisiinsa parhaiten sopiva

Sen lisäksi, että meillä on kristallinkirkas toimintasuunnitelma, on tärkeää integroida joukkotestaus laajempaan verkkokaupan monipuolisiin lähestymistapoihin. Näin joukkotestaa oikealla tavalla. Mitä voit tehdä varmistaaksesi, että käytät joukkotestausta tavalla, joka edistää yleistä liiketoiminnan kekseliäisyyttä?

1. Työskentele ilmaisen automaattisen testauksen kanssa

Tunnetaan myös nimellä “älä heitä lasta ulos kylpyveden mukana” -sääntönä. Muista, että voit käyttää joukkotestausta yhdessä muiden perinteisempien testausohjelmistojen kanssa. On niin monia tapoja, joilla automaattiset testausjärjestelmät voivat edelleen auttaa yritystäsi kasvamaan verkkokaupan alalla.

Esimerkiksi sähköpostin vahvistusjärjestelmä on korvaamaton rikoskumppani, kun on kyse molemmista. pehmeä ja kova sähköposti pomppii. Tekemällä muuten aikaa vievän likaisen työn varmistaaksesi, että sähköpostisi on vahvistettu, voit helpommin varmistaa, että vältyt pehmeiltä ja kovalta sähköpostin pomppimiselta.

Tämä on vain yksi tapa, jolla automaatio voi silti tuoda lisäarvoa verkkokauppaliiketoimintaasi. Ja jopa automaation ulkopuolella, jossa testiskriptit integroidaan koodin kehittämisen jälkeen, voidaan käyttää myös jatkuvaa testausmetodologiaa. Siis aivan mitä on jatkuva integraatiotestaus?

Yksinkertaisesti jatkuva testaus estää manuaalisen testauksen tarpeen ja on itse asiassa täysin automatisoitu. Testiskriptit kehitetään ennen kuin koodaus edes alkaa. Nämä skriptit luodaan vastauksena siihen, mitä tuotteen pitäisi tehdä. Nämä testiskriptit toimivat sitten jatkuvasti heti, kun uusi koodi on integroitu, joten testaus ja korjaus voivat tapahtua samanaikaisesti.

2. Työskentele Fulfillment Centerin kanssa

Niin ihmeelliseltä kuin nimi kuulostaakin, toteutuskeskuksia ovat yksinkertaisesti käytännöllinen tapa ulkoistaa tilausten täyttäminen, jotta sinulla on enemmän aikaa varmistaa, että asiat toimivat niin optimaalisesti kuin tarvitset. Tosiasia on, että varastonhallinnan ei tarvitse viedä niin paljon arvokasta aikaasi.

Toteutuskeskus antaa yrityksille yksinkertaisesti mahdollisuuden ulkoistaa varastointi- ja tilaustoimitustarpeensa. Mutta se on paljon enemmän kuin pelkkä varasto. Toteutuskeskuksessa varastointi on vain yksi osa kulissien takana tapahtuvaa. Täyttökeskus hoitaa koko tilauksen toimitusprosessin tilausten keräilystä pakkaamiseen ja lopulta toimitukseen.

Mutta on muutakin. Täyttökeskukset voivat nyt hoitaa myös joitain asiakaspalveluun liittyviä näkökohtia, mukaan lukien vaihdot ja palautukset sekä joitain asiakaskyselyjä. Jotkut jopa tarjoavat omaa yhteyskeskuspalvelua sähköisen kaupankäynnin vähittäisasiakkaidensa puolesta.

3. Työskentele Automation COE:n kanssa

Uudet menetelmät vaativat ja ansaitsevat uusia tapoja ajatella sähköisen kaupankäynnin parhaista käytännöistä. Huippuosaamisen keskuksen (COE) perustaminen voi auttaa yrityksiä siirtymään vanhoista menetelmistä parempiin ja nykyisempään. COE ei kuitenkaan ole fyysinen keskus. Se on tiimi, joka on perustettu tarjoamaan parhaita käytäntöjä, johtamista, tutkimusta, koulutusta ja/tai tukea automatisoiduille prosesseille.

🔥 Empfohlen:  20 parasta sivustoa, joista löytää ilmaisia ​​kuvia sosiaaliseen mediaan

An automaation COE, sisältää siis ihmiset, prosessit ja teknologian, jotka ovat välttämättömiä automaation hyötyjen maksimoimiseksi organisaatiossa. Toinen tapa käyttää automaatiota eduksesi, automaation COE on ratkaiseva uusien automaatiomahdollisuuksien löytämisessä ja pitkän aikavälin vision toteuttamisessa.

Myös automaatioohjelmistot itsessään ovat edenneet pidemmälle kuin aiemmin oli mahdollista, ja osaamiskeskus auttaa linjaamaan ja määrittämään, miten sitä voidaan hyödyntää tarpeidesi mukaan. Organisaatiossa, jossa on huippuosaamiskeskus, eri roolit toimivat yhdessä jäsennellyllä tavalla, jotta jokainen voi edistää ainutlaatuisia taitojaan liiketoiminnan tavoitteiden edistämisessä.

Sähköisen kaupankäynnin muuttuva maisema

Kyky muuttua, kasvaa ja sopeutua on aina ollut ratkaisevan tärkeää menestyvän yrityksen kannalta. Nyt kuitenkin nopeus, jolla tämän on tapahduttava, kasvaa eksponentiaalisesti ohjelmistojen ja kuluttajien käytäntöjen kehittyessä yhä kehittyneemmiksi.

Nopea kehittyminen on johtanut kasvavaan kysyntään ohjelmistojen ylläpidolle ja päivityksille, jotka tapahtuvat yhtä nopeasti. Mutta tämän lisäksi tarve laatukulttuuria on todella vakiinnuttanut asemansa tällä alalla. Parhaan pyrkiminen kaikilla tasoilla ja aina on olennaista sekä työnantajalle että työntekijälle nykypäivän verkkokauppaympäristössä.

Tämä on johtanut verkkokaupan ilmapiiriin, jossa hitaat tai reaktiiviset testausratkaisut korvataan nopeasti mukautuvalla ja joustavalla suunnittelulla sekä jatkuvalla parantamisella ja toteutuksella. Tämä tutkiva testaus lähestymistapa jättää pitkät, venyneet laadunvarmistustestausprosessit ja korvaa sen jatkuvalla löytämisellä, tutkimuksella, oppimisella ja sopeutumisella.

Bottom Line

Negatiivinen verkkopalaute on vain sormen pyyhkäisy päässä ja voi täysin tuhota kaikki verkkokauppayritykset. Maailmassa, jossa tieto voi levitä välittömästi, yrityksillä ei yksinkertaisesti ole varaa jättää ohjelmistojensa ominaisuuksia sattuman varaan. Mutta vankan toimintasuunnitelman avulla joukkotestaus voi tarjota korvaamatonta tietoa, joka auttaa navigoimaan näillä hämärillä vesillä.