Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi Outlook PST -tiedostojen korruptio tapahtuu?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi Outlook PST -tiedostojen korruptio tapahtuu?

Ongelmat & Virheet 27. huhtikuuta 20222994 katselukertaa

Microsoft Outlook on saatavilla markkinoilla kiinteänä osana paljon kysyttyä Microsoft Office -ohjelmistopakettia. Microsoft Outlook on ohjelmistojärjestelmä henkilökohtaisten tietojen hallintaan. Wikipedian mukaan se on pääasiassa sähköpostiohjelma, mutta Outlook suorittaa tärkeitä toimintoja, kuten tehtävien hallinta, kalenteri, muistiinpanojen tekeminen, yhteystietojen hallinta, verkkoselailu ja päiväkirjojen kirjaaminen. Tiedämme, että Outlook on tehokas kalenteri- ja viestintäohjelmistojärjestelmä, joka hallitsee työpöytäsähköpostiohjelman markkinoita miljoonien uskollisten käyttäjien kanssa ympäri maailmaa. Siinä on kuitenkin kriittinen virhe, joka liittyy Outlookin datatiedostoihin, kuten PST-tiedostojen korruptio.

Suurin osa käyttäjien kohtaamista Outlook-ongelmista johtuu joistakin ongelmista, jotka liittyvät PST-tiedostoon, joka tallentaa kopion kaikista postilaatikon kohteista, kuten yhteystiedot, sähköpostit, liitteet, muistiinpanot, tehtävät, kalenterimerkinnät jne. paikalliseen asemaan. Kun tämä Outlookin PST-datatiedosto on vioittunut tai vaurioitunut, se voi laukaista Outlook-virheitä, ja käyttäjiä voidaan estää pääsemästä tililleen tai vastaanottamasta uusia sähköposteja. PST-korruptio voi lopulta johtaa tietojen menetykseen. Tarkastellaan erilaisia ​​syitä, jotka johtavat PST-tiedostojen vioittumiseen.

Mikä aiheuttaa Outlookin PST-tiedoston vioittumisen?

Yleensä Outlookin vioittumisen laukaisevat ohjelmistoon ja laitteistoon liittyvät ongelmat. Keskustelemme syistä, jotta voit ymmärtää, mikä aiheuttaa Outlook PST -tiedoston vioittumisen, ja ryhtyä ennakoiviin toimiin sen estämiseksi.

Ylisuuri tai valtava PST-tiedoston koko

Aiemmissa Outlook-versioissa, kuten Outlook 2007 ja Outlook 2003, suositeltu ANSI PST -tiedoston koon raja oli 20 Gt. Kun PST-tiedosto saavuttaa tämän suositellun rajan tai ylittää sen, Outlookin suorituskyky heikkenee. Näin ollen käyttäjät kokevat viivettä sähköpostinsa käyttämisessä tai sähköpostien vastaanottamisessa tai lähettämisessä. Kaikki nämä ongelmat näyttävät olevan PST-tiedostoongelmasi varhaisia ​​varoituksia. Ylimitoituksen vuoksi esiintyy epäjohdonmukaisuuksia, jotka aiheuttavat virheitä ja johtavat PST-tiedostojen vioittumiseen.

Arvokas ehdotus: Jos haluat estää PST-tiedostojen turmeltumisen ylimitoituksen takia, voit harkita Outlookin Arkisto-vaihtoehdon käyttöä. Tällä tavalla voit puhdistaa kaikki roskapostikansiot ja poistetut kohteet säännöllisesti.

🔥 Empfohlen:  3 parasta sosiaalisen median sivustoa myynnin luomiseen ja niiden käyttämiseen

Laitteisto- tai ohjelmisto-ongelmat

Outlook tai Windows voivat kaatua laitteistovian, ohjelmistoristiriitojen tai käyttöjärjestelmäongelmien vuoksi. Jos Outlook kaatuu käytön aikana, se voi vioittaa PST-tiedoston ja aiheuttaa kriittisen tietojen menetyksen. Tapauksissa, joissa Outlookin kaatuminen johtui vakavasta ongelmasta, et voi käynnistää järjestelmääsi uudelleen ja jopa menetät sähköpostisi ikuisesti.

Arvokas ehdotus: Harkitse sellaisen järjestelmän käyttöä, jossa on kunnollinen laitteistokokoonpano ja joka pystyy pitämään järjestelmän optimoituna päivitetyn ohjelmiston ansiosta. Älä harkitse käyttöjärjestelmän beta-version asentamista.

Äkilliset sammutukset

Äkillinen sammutus on samanlainen kuin järjestelmän kaatuminen sähkökatkon vuoksi tai pakkosammutus, koska järjestelmän jumiutuminen voi johtaa vakaviin ongelmiin, jos Outlook on käynnissä. PST-tiedosto voi kohdata korjaamattomia vahinkoja, jotka aiheuttavat merkittäviä tietojen menetyksiä.

Arvokas ehdotus: Sähkökatkos laukaisee äkilliset sammutukset. Tällaisten tilanteiden välttämiseksi on parasta harkita UPS:n tai keskeytymättömän virtalähteen käyttöä. Jos käytät kannettavaa tietokonetta, muista tarkkailla akun kuntoa ja jos akku vaikuttaa vialliselta, pidä laturi aina kytkettynä. Riittävän varmuuskopion saamiseksi voit vaihtaa akun, jos se on viallinen.

Pakota Outlookin sulkeminen

Outlook saattaa lakata vastaamasta tai jumiutua, jos järjestelmän laitteisto ei toimi tai jos postilähetysten haussa ilmenee ongelmia. Saatat joutua houkuttelemaan sulkemaan Outlookin kerralla Task Managerin avulla. Voit sitten aloittaa uudelleen toivoa, että voit jatkaa siitä, mihin olit jäänyt. Outlookin pakotettu sulkeminen voi kuitenkin johtaa PST-tiedoston vioittumiseen.

Arvokas ehdotus: Outlookisi jumiutui, koska se ei voinut suorittaa tehtävää, kuten PST-tiedoston käsittelyä tai päivittämistä, ja oli juuttunut vastaamaan kaikkiin komentoihisi. Tällaisessa tapauksessa on hyvä idea odottaa, kunnes Outlook alkaa vastata. Jos se ei vieläkään vastaa, voit pakottaa sulkemisen ja käynnistää sen sitten uudelleen. Tarinan moraali on, että sinun tulee aina muistaa odottaa ja katsoa, ​​vastaako ohjelma itsestään, ennen kuin päätät pakottaa Outlookin sulkemisen välttääksesi ei-toivotun PST-tiedoston vioittumisen.

🔥 Empfohlen:  Miksi online-arvostelujen kannustaminen on huono idea?

Vialliset tai yhteensopimattomat apuohjelmat

Vialliset tai yhteensopimattomat apuohjelmat voivat laukaista joukon Outlook-ongelmia, kuten virheitä sähköpostien vastaanottamisessa ja lähettämisessä. Muita seurauksia voivat olla Outlookin suorituskyvyn hidastuminen, viivästyneet hakutulokset ja PST-tiedostojen vioittuminen tai vahingoittuminen.

Arvokas ehdotus: Älä koskaan asenna apuohjelmia epäluotettavista tai tuntemattomista lähteistä. Luota aina Microsoft Storeen lisäosien tai muiden Office-sovellusten asentamisessa.

Johtopäätös

PST-tiedostojen korruptio Outlookissa on kauhea tapahtuma ja voi aiheuttaa kriittistä tietojen menetystä, etenkin jos varmuuskopiota ei ole. Useat ohjelmistoon ja laitteistoon liittyvät syyt voivat aiheuttaa muun muassa PST-tiedostoongelmia ja korruptiota. Nyt kun tiedät syyt PST-tiedostojen vioittumiseen, seuraa yllä käsiteltyjä ehdotuksia välttääksesi ei-toivotut ongelmat.