Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi podcastilla on merkitystä markkinoinnin kannalta [INFOGRAPHIC]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi podcastilla on merkitystä markkinoinnin kannalta [INFOGRAPHIC]

Podcasting on yksi uusimmista medioista, jotka markkinoijat ovat omaksuneet. Mutta se on vielä menestyksen alkuvaiheessa.

Silti on olemassa tarpeeksi markkinointipodcasteja – ja podcast-mainoksia – osoittamaan, kuinka paljon heillä on markkinointiteollisuudessa. Jos etsit uutta markkinointistrategiaa, podcastit ovat loistava vastaus.

Podcastit ovat monipuolisia, tehokkaita ja informatiivisia. Lisäksi useiden isännöintialustojen ansiosta voit laajentaa bränditietoisuuttasi moninkertaisesti. Kun yhdessä markkinointivälineessä on niin paljon potentiaalia, on ihme, ettei jokaisella markkinoijalla ole omaa podcastia. Sillä välin sinun kannattaa aloittaa omasi!

1. Yleiset podcast-tilastot

Aloitetaan podcastien suosiosta viimeisen viiden vuoden aikana. Podcastien suosiota mitataan useimmiten amerikkalaisilla kyselyillä ja mittareilla. Tässä tapauksessa mittarimme on niiden 12-vuotiaiden tai vanhempien amerikkalaisten prosenttiosuus, jotka kuuntelevat yhden podcastin kuukaudessa. Vuonna 2012 noin 14 prosenttia väestöstä kuunteli podcastia. Mutta vuoden 2013 lievän laskun jälkeen väestö on nyt 21 prosenttia. Se tarkoittaa kymmeniä miljoonia ihmisiä, jotka kuuntelevat vähintään yhtä podcastia kuukaudessa, mikä antaa sinulle valtavan potentiaalisen yleisön satunnaisia ​​kuuntelijoita. Mutta podcastien kuuntelumäärä ei ole pysähtynyt. Ja tämä johtuu osittain podcast-isännöintialustojen lisääntymisestä.

2. Onnistuneet podcast-alustat

Kuten videot ja kuvat, myös podcastit täytyy isännöidä jossain levittämistä varten. Jotkut podcast-verkot hakevat iTunes-luetteloista, ja toiset edellyttävät, että podcaster määrittää omat profiilinsa suoraan verkossaan. Siitä huolimatta iTunes on podcastien kruunattu kuningas. Itse asiassa iTunesissa on nyt enemmän kuin 1 miljardi tilaajaa maailmanlaajuinen. Muita verkkoja ovat Podcast & Radio Addict, jolla on 10 miljoonaa sovelluslatausta Androidilla. Castbox ja Podcast Republic ovat seuraavaksi suurimmat 5 miljoonaa sovelluslataustaja Podbeanilla on noin 1 miljoona tilaajaa yhteensä. Nämä ovat vain viisi podcast-jakeluverkostoa, joilla on erilaisia ​​käyttäjiä ja valtava yleisöpotentiaali. Itse asiassa podcastin tekemisellä on joitain merkittäviä etuja markkinointistrategiallesi.

3. Podcastin luomisen edut

Kun luot ja julkaiset ensimmäisen podcastisi, avaat oven kuudelle suurelle markkinointietulle. Ensinnäkin sinulla on potentiaalia lisää verkkosivuston liikennettä yrityksellesi. Tämä johtuu siitä, että podcasting luonnollisesti levittää bränditietoisuutta, ja voit lisätä linkkejä takaisin sivustollesi kaikissa käyttämissäsi jakeluverkostoissa. Sen lisäksi saat myös parempaa brändin näkyvyyttä koska yrityksesi nimi on nyt useammissa paikoissa verkossa. Kolmanneksi sinulla on mahdollisuus haun kylläisyys, joka voi auttaa digitaalisen markkinoinnin strategioissa hakukoneoptimoinnista maineenhallintaan. (Olemme keskustelleet tästä enemmän erillisessä podcasting-blogiviestissä.) Seuraavaksi sinä monipuolistaa sisältömarkkinointistrategiaasi lisäämällä äänituotteen voit esitellä kaikkialla Internetissä. Viidenneksi käyttäjäsi voivat kuluttaa passiivisesti podcastisi. Tämä johtuu siitä, että äänisisältö ei edellytä jonkun keskittyvän suoraan siihen, joten kuuntelijat voivat nauttia podcastistasi ajon, työskentelyn ja muiden asioiden aikana. Lopuksi voit ansaita a uskollinen seuraaja podcastien kanssa luomalla säännöllistä, jaksoista sisältöä. Tämä on samanlainen kuin blogin taustalla oleva konsepti, jossa julkaiset uusia julkaisuja säännöllisesti, jotta ihmiset tietävät, milloin sinulta odotetaan uutta sisältöä. Oletetaan siis, että olet markkinoija ja harkitset podcastia. Mitä voit tehdä?

4. Podcastit markkinoinnista

Julkaisuhetkellä markkinointipodcastit ovat lapsenkengissään. Tällä hetkellä parhaita tapoja mitata markkinointipodcastin menestystä ovat johdonmukaiset tilaajat ja yksittäiset lataukset. Molemmissa tapauksissa enemmän on parempi. Mutta meidän pitäisi tutkia muutakin kuin podcastien markkinointia koskevia mittareita. Vielä tärkeämpää on, että meidän pitäisi tutkia mahdollisuutta.

5. Podcastin hyväksyminen markkinoijien toimesta

Vain tänään 3 % markkinoijista tekee podcasteja. Tämä sisältää markkinoijat, jotka ovat asiantuntijoita itse markkinoinnista, yritykset, jotka markkinoivat kuluttajille, ja kaikki muut markkinoinnin markkinaraot. Lisäksi vain 240 podcastia iTunesissa kuuluvat johtamisen ja markkinoinnin kategoriaan. Se on vain 0,096 % iTunes podcastit. Yleensä se ei ole paljon tuotantoa – mutta muista, että podcast-yleisö sisältää ihmisiä. Tämä tarkoittaa, että tässä markkinointityylissä on paljon mahdollisuuksia. Äänisisältöä pyytävien miljoonien yleisöjen määrä kasvaa. Sinun tarvitsee vain antaa heille mitä he haluavat. Ja jos haluat ideoita aloittamiseen, voit tutustua parhaisiin podcast-markkinointiin.

🔥 Empfohlen:  Miksi vierailijat jättävät sivustosi (ja kuinka voit estää sen)

6. 5 parasta podcastia markkinoinnista

Jos haluat ideoita markkinointiin, on olemassa useita podcasteja, joista voit nauttia. HBR Ideacast on tuottanut Harvard Business Review. Se sisältää ajatuksia joidenkin yritysten terävimmistä mielistä ja kattaa aiheita monimuotoisuudesta yritystietoihin ja paljon muuta. Viehätyksen taide keskustellaan ihmissuhteille välttämättömistä sosiaalisista taidoista. Usein nämä taidot voivat koskea johtamista tai myyntiä, minkä vuoksi ne on lueteltu iTunesin markkinointiosiossa. Muina aikoina podcastissa voi käsitellä romanttisempia tai ihmissuhteita koskevia aiheita. Helppo jäännöstulo kattaa erilaisia ​​vinkkejä ja temppuja henkilöille, jotka haluavat kasvattaa lisätulojaan, usein myymällä Amazonissa. GaryVee-äänikokemus on tuottanut markkinointihenkilö Gary Vaynerchuk. Tämä podcast on samanlainen kuin HBR Ideacast, koska se on markkinointipodcast-markkinointia. Jocko Podcast on valmistanut Jocko Willink, koristeltu Navy SEAL, jolla on historia erinomaisesta johtajuudesta. Tältä osin hänen podcastinsa käsittelee enemmän johtamista ja johtamista kuin markkinointia, vaikka hänen sotilaallisten kokemustensa ydin voi usein kääntää liike- tai elämänoppitunteja. Näiden viiden esimerkillisen podcastin avulla on helppo nähdä, että podcast-markkinointi voi onnistua. Mutta entä podcastin markkinointi ja mainonta?

7. Podcast-mainontatilastot

Kun yritykset haluavat tavoittaa podcast-kuuntelijat, he ostavat mainoksia, jotka menevät varsinaisen podcastin tallenteeseen. Nämä mainokset kestävät niin kauan kuin podcast-jakso on käynnissä, ja ne ovat osoittautuneet tehokkaiksi. Kaikille näille podcasteille yleisin menestysmittari on ainutlaatuiset yhdysvaltalaiset lataukset. Mitä useammat ihmiset lataavat jakson, sitä useammat ihmiset kuulevat sen ja – teoriassa – kuulevat mainoksesi. Kuinka paljon yritykset käyttävät podcast-mainoksiin?

8. Arvioidut podcast-mainontakulut

Podcast-mainoksista on tullut kokonainen oma toimiala. Tämä johtuu kahdesta suuresta syystä:

  1. Menestyneet mainostajat haluavat saada lisää asiakkaita
  2. Uudet mainostajat haluavat markkinoida podcasteja

Sisään 2014mainostajat vain käyttivät 90 miljoonaa dollaria podcast-mainoksissa. Tämä rajoitti mainokset muutamiin poikkeuksellisen suosittuihin podcasteihin, joista osa jatkuu edelleen. Sisään 2015kulutus kasvoi huomattavasti 133 miljoonaa dollaria. Sitten se hyppäsi uudelleen 190 miljoonaa dollaria sisään 2016. Sisään 2017podcast-mainosten kokonaiskulutuksen odotetaan saavuttavan 243 miljoonaa dollaria kanssa 316 miljoonaa dollaria seuraa sisään 2018. Sitten podcasting-mainosten odotetaan ottavan ison harppauksen 2019 to 411 miljoonaa dollaria ja lopulta 500 miljoonaa dollaria sisään 2020, 1,73 miljardia dollaria vuonna 2022 ja vuoteen 2024 mennessä näiden menojen ennustetaan ylittävän 2,5 miljardia dollaria.
Tämä “suuri harppaus” johtuu lähinnä siitä, että podcasting on luonut äänisisällön kulta-ajan muutaman viime vuoden aikana. Lähes jokaisessa koskaan keksityssä välineessä markkinoinnin on saatava kiinni, jotta se todella alkaa käyttää sitä oikein. Se tapahtui sanomalehdissä, televisiossa, radiossa, Internetissä, ja nyt se tapahtuu podcasteille. 2022 oli vuosi, jolloin markkinointi tavoittaa podcastit. Ei ole selvää, että tämä tarkoittaa podcastingin kulta-aikaa – mutta se on todennäköisesti kannattavampaa podcasteille, joilla on jo uskollisia seuraajia. Joten markkinoijat kerääntyvät podcasteihin. Mitä sinun pitäisi odottaa maksavan yhdestä mainoksesta?

9. Podcast-mainosten kustannukset

Nykyään podcast-mainosten hinta voi vaihdella podcastin brändin ja suosion mukaan. Podcast-verkoilla voi olla myös omat mainontasäännönsä, mutta voimme ainakin laskea niiden keskiarvon määrittääksemme, kuinka paljon maksaisit podcastin mainospaikasta. Yleensä maksat välillä 15–30 dollaria 1000 kuuntelijaa kohden (CPM)vaikka huippuluokan podcastista saatat maksaa yhtä paljon kuin 100 $ CPM. Tämä johtuu siitä, että suosituimmilla podcasteilla voi olla miljoonia kuuntelijoita, kun taas muilla podcasteilla on vain tuhansia. Tässä suhteessa podcast-mainokset toimivat paljon kuin televisio tai radio – maksat saamistasi katsojista. Mutta toisin kuin televisiossa tai radiossa, voit saada erinomaisen käsityksen podcastin kuuntelijoista pelkästään katsomalla sen nimeä, kategoriaa ja muita tietoja. Tämä tarkoittaa, että mainostat kohdeyleisölle joka kerta, kun ostat mainoksen podcastissa, ja saat parempia tuloksia kuin keskimääräinen televisiokanavasi tai radioasemasi. Mutta miten mainokset todella toimivat podcasteissa?

🔥 Empfohlen:  Miten tekoäly vaikuttaa autoteollisuuteen?

10. Yleiset podcast-mainosmuodot

Podcastit jaetaan neljään pääluokkaan: ennen videota, videon aikana, outro, ja natiivimainos. Ennakkorulla mainokset ovat suosituksia, jotka menevät ennen podcast-jaksoa. Videon puolivälissä mainokset tapahtuvat keskellä, ja outro mainokset menevät loppuun. Natiivimainokset joita kutsutaan myös “isäntälukeiksi” ovat mainostajan kirjoittamia ja podcastin isäntänä lukemia skriptejä, jotta mainos kuulostaa orgaanisemmalta ja luonnollisemmalta podcastin yleisölle. Natiivimainokset sopivat erinomaisesti podcastien ja mainosten välisen epämiellyttävän kuilun kuromiseen umpeen. Sen sijaan, että sama kaiutin lopettaisi äkillisesti uuden äänen, taustamusiikin ja muiden äänien jakson, hän jatkaa podcastiaan – he vain lukevat käsikirjoitustasi. Tiedämme siis, että podcast-mainokset käyttävät useita eri muotoja. Mutta mitä ne oikeastaan ​​sisältävät?

11. Podcast-mainostajien tilastot

Podcast-mainokset ovat melko yksinkertaisia ​​lähestymistavansa markkinointiin. Pohjimmiltaan heidän on:

  1. Mainitse merkki
  2. Tarjouksen arvo

Siksi 89 % podcast-mainoksista sisältää online-kuponkikoodin kuuntelijoille. Se johtuu siitä 87 % kaikista mainoksista oli tarkoitettu uusien asiakkaiden hankkimiseen verkossaja 80 % makeutti sopimusta sanomalla “Go to [our website] saadaksesi prosenttiosuuden seuraavasta ostoksestasi.” Kaiken kaikkiaan nämä mainokset ovat osoittautuneet kannattaviksi sekä podcastereille että mainostajille itselleen. Katsotaanpa ensin kannattavia podcasteja.

12. Podcast-menestys mainosten myynnistä

National Public Radio on yksi tuotteliaimmista podcast-yrityksistä Yhdysvalloissa. Useiden suosittujen podcastien, mukaan lukien useiden #1-paikkojen, ansiosta heillä on myös mainostajia rivissä ympäri korttelin. Se on selvimmin NPR:ssä 70 %:n kasvu yrityksen laajuisessa mainosmyynnissä vuosina 2015-2016, joka liitetään lähes yksinomaan podcast-mainoksiin. Näitä tilastoja on vaikea löytää muille yrityksille, koska monet eivät ole halukkaita julkaisemaan tarkalleen, kuinka paljon ne ovat kasvaneet podcast-mainoksista. Mutta jos aiot etsiä esimerkkiä todellisesta maailmasta, NPR on paras vaihtoehto inspiraation saamiseksi. On selvää, että he ovat hyötyneet työstään. Mutta mitä mainostajat saavat rahoilleen?

13. Podcast-menestys mainosten ostamisesta

Podcast-mainostajat voivat hyötyä yhtä paljon, elleivät enemmän, kuin podcastit itse. Ensimmäinen huomionarvoinen mainostaja on Sling, kaapelitelevision korvike, joka tarjoaa kanavapaketteja halvemmalla kuin perinteinen kaapelitelevisio. Käyttämällä podcast-mainoksia, Sling-saha sitoutuu kaksi tai kolme kertaa kuin perinteiset radiomainokset. Se on erinomainen mittarin nousu, joka heijastaa yleisöä, joka on huomattavasti enemmän kiinnostunut heidän palvelustaan ​​kuin tavallisesta radiosta. Alusvaatteiden jälleenmyyjä Mack Weldon käytti myös podcast-mainoksia brändinsä kasvattamiseen. Valitsemalla huolellisesti sopivat podcastit Mack Weldon näki uskomattomia tuloksia a Myynnin kasvu 100 % pelkästään tästä mainosmenetelmästä. Se on uskomaton ROI, jota tuskin näet digitaalisessa markkinoinnissa, saati vähemmän markkinoinnissa yleensä. Kolmanneksi erikoissukkakauppias Bombas otti käyttöön podcast-mainokset lisätäkseen myyntiä. He saavuttivat tavoitteensa saavuttamalla a Uusien asiakkaiden määrä kasvoi 15-40 %verrattuna heidän jo käyttämiinsä markkinointimenetelmiin. Vaikka tämä ei ehkä ole 100 %:n myynnin kasvu, se on silti merkittävä parannus, joka kasvatti heidän tuotemerkkitietoisuuttaan. Kaiken kaikkiaan nämä kolme yritystä saivat erinomaisia ​​tuloksia kokeilemalla uutta markkinointivälinettä. Nyt kun olemme käsitelleet lähes kaiken podcast-mainontaan liittyvän, katsotaanpa ihmisiä, jotka lähettävät podcasteja.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada kaikki irti osallistujien verkkoseminaareista

14. Podcast-kuuntelijan tilastot

Podcast-kuuntelijat näyttävät paljon ainutlaatuisia käyttäytymismalleja, jotka ovat tärkeitä markkinoinnin kannalta. Ensinnäkin keskimääräinen podcast-kuuntelija kuluttaa 4 tuntia ja 10 minuuttia podcasteja viikossa. Muuten, amerikkalaiset viettävät noin 4 tuntia ja 15 minuuttia työmatkoilla joka viikko. Vaikka korrelaatio ei välttämättä tarkoita syy-yhteyttä, on melko vakuuttava yhteensattuma nähdä, että useimmat podcastin kuuntelijat viettävät saman verran aikaa podcastista nauttimiseen kuin töihin mentäessä tai sieltä pois. Tässä suhteessa on yleensä turvallista sanoa, että podcast-kuuntelijat nauttivat suosikkiääniohjelmistaan ​​ennen ja jälkeen työpäivän. Yllättäen vain 25 % kuuntelijoista sanoo nauttivansa podcasteista autossaan. Tämä saattaa johtua siitä, että podcasteilla on suurempi yleisö suurissa kaupungeissa, joissa ihmiset matkustavat töihin junalla, bussilla tai muilla kulkuvälineillä. Seuraavaksi 71 % podcast-kuuntelijoista käyttää suosikkiohjelmiaan mobiililaitteiden kautta. Tämä on järkevää, kun otetaan huomioon todennäköisyys, että he myös kuuntelevat töihin menoa ja sieltä poistumista. Lisäksi 67 % kuuntelijoista pitää sponsoroiduista viesteistä apua, luultavasti siksi, että podcastit ja niiden mainostajat tekevät niin tiivistä yhteistyötä tarjotakseen kuuntelijoille hyvän mainoskokemuksen. 63 % kaikista podcastin kuuntelijoista on ostanut jotain, jota mainostetaan myös podcastissa, mikä on lähes täydellisesti linjassa niiden 67 %:n kanssa, joiden mielestä sponsoroidut viestit ovat hyödyllisiä. On myös huomionarvoista, että podcast-kuuntelijat ovat aktiivisia verkossa. 60 % käyttää sosiaalista mediaa “useita kertoja päivässä”, mikä tekee heistä erinomaisia ​​brändilähettiläitä mainoksissa, joita he kuulevat ja joista he pitävät. Kaiken lisäksi podcast-kuuntelijat ovat intohimoisia suosikkiohjelmiinsa. 88 % heistä kuuntelee sarjan jokaisen jakson vähintään kerran. Joten vaikka sinulla olisi vanha mainos podcastin ensimmäisessä jaksossa, seitsemän kahdeksasta kuuntelijasta kuulee mainoksesi, vaikka he kuuntelevatkin vuosia maksamisen jälkeen! On myös tärkeää huomata, että 93 % podcastin kuuntelijoista käyttää sosiaalista mediaa ja 47 % seuraa brändejä verkossa ja 45 % on vieraillut podcastin sponsorin verkkosivuilla. Kaiken kaikkiaan voimme nähdä, että podcast-kuuntelijat ovat intohimoisia, johdonmukaisia ​​ja uskollisia suosikkiohjelmiensa faneja – ja jopa ohjelmien mainoksia! Mutta meillä on vielä yksi kysymys, johon emme ole vastanneet. Ketkä ovat tilastollisesti podcasteja?

15. Podcast-kuuntelijan demografiset tiedot

Noin kaksi kolmasosaa amerikkalaisista podcastien kuuntelijoista on vähintään 12, mikä tarkoittaa, että myös podcasteista nauttivia lapsia on suuri joukko. (Vaikka he luultavasti kuuntelevat, koska joku kuuntelee.) Kuuntelijoista 56% on miehiä ja 44% naisia, joten kuuntelijoiden sukupuoli on hieman vinossa. Mutta mikä tärkeintä markkinoijille, podcast-kuuntelijat ansaitsevat vähintään 10 000 dollaria enemmän kuin amerikkalainen keskipalkka. Tuo 63 000 dollarin vuositulo kertoo paljon siitä, mihin keskimääräisellä podcast-kuuntelijalla on varaa. Useimmilla alueilla maassa se on tarpeeksi suuri palkka sisältämään suuret käytettävissä olevat tulot. Joten kun mainostat podcasteissa, mainostat kuulijoita, jotka:

  1. ovat asiakasdemografiassasi
  2. Nauti mainoksesi sisällöstä
  3. Ovat vähintään 12-vuotiaita
  4. Ansaitse 63 000 dollaria vuodessa

Useimmat markkinointimediat taistelevat saadakseen päteviä mainosyleisöjä. Mutta podcasteissa kaikki tapahtuu luonnollisesti.

Levitä sanaa markkinoinnista ja podcasteista

Podcastien kulta-aika on täällä, ja markkinoijien on aika hyödyntää sitä. Lisätietoja podcasteista ja markkinoinnista saat podcast-mainospalvelusivultamme. Ja jaa tämä infografiikka tai lähetä se omalle sivustollesi levittääksesi sanaa!

Table of Contents