Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi rajoittamaton hosting ei ole rajoittamaton!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi rajoittamaton hosting ei ole rajoittamaton!

Yleensä termi “Rajaton isännöinti” viittaa web-hosting-tarjouksiin, jotka tarjoavat rajoittamattoman levytallennustilan, tiedonsiirron sekä lisäverkkotunnuksen kapasiteetin. Tavallaan rajoittamattomat isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat itse asiassa vapauden isännöidä niin monta verkkosivustoa kuin mahdollista edulliseen hintaan (yleensä alle 10 dollaria kuukaudessa)!

“VAU!” sieltä kuuluu huuto.

Okei, tiedän.

Tämä kuulostaa aluksi mahtavalta.

Mutta odota, ei niin nopeasti.

Älä vain poista sitä kallista omaa hosting-suunnitelmaa tehtäväluettelostasi.

Onko rajoittamaton levytila ​​ja rajoittamaton kaistanleveys mahdollista?

Tutustumme yksityiskohtiin tässä artikkelissa.

Älykkäänä kuluttajana sinun tulee ymmärtää, että hosting-yritykset ovat maailmassa, jolla on oma terminologiansa. Tiesin, että ‘unlimited’ kuulostaa englannin kielellä siltä, ​​että sillä ei ole rajoja tai rajoja; mutta näin ei ole, kun kyseessä on rajoittamaton isännöintisuunnitelma.

Todellisuudessa rajoittamaton isännöinti on aina rajoitettua.

Herätkää ihmiset!

Olen niin kyllästynyt saamaan sähköposteja lukijoilta, jotka haluavat tallentaa kaikki 500 Gt:n elokuva-/kuvakokoelmasi verkkoisäntällesi. (vakavasti, oletteko hulluja?)

Ajattele loogisesti.

Mikään ei ole rajatonta tässä maailmassa.

Ajattele fyysisen maailmamme rajoituksia – on yksinkertaisesti mahdotonta hankkia rajoittamatonta puolijohdetta rajattoman RAM-muistin ja CPU:n rakentamiseen; on mahdotonta tarjota rajatonta kaistanleveyttä, kun meillä on rajoitettu määrä kaapeleita tiedonsiirtoon ympäri maailmaa; ja helvetti, on mahdotonta palkata rajattomasti työvoimaa ylläpitämään palvelimia ja verkkoja.

Rajoittamaton on vain kuvitteellinen teollinen termi, jota uskoo vain joukko tietämättömiä verkkovastaavia.

Hosting-yritykset haluavat myös oman kakunpalansa

Ennen kaikkea älä unohda, että web-hosting-yritykset pyrkivät ansaitsemaan rahaa.

Luuletko todella, että he tarjoavat sinulle rajattomasti tietokoneresursseja (vaikka se olisi mahdollista) vain 3,95 dollarin kuukaudessa?

Varmasti EI!

Termi rajoittamaton voi olla hieman hämmentävä web-hostingista puhuttaessa, koska kaikki tietävät, että tässä maailmassa mikään ei ole todella rajoittamatonta. Mutta saavuttaaksesi sen levyn tai kaistanleveyden käytön, jota niin sanotut rajattomat palveluntarjoajat pitävät “liiana”, voi olla aika siirtyä jaetuista isännöinnistä johonkin tehokkaampaan, kuten VPS:ään tai omistettuun palvelimeen.

🔥 Empfohlen:  Suosituin ilmainen rajoittamaton VPN PC:lle (ei vaadi rekisteröitymistä)

Rajoittamaton isännöinti vs all-you-Can-Eat-buffet

Se on kuin menisi kaikki-syödäiseen buffetiin. Voit syödä “kaikkia” niin kauan kuin et syö liikaa.

Sama pätee näihin rajoittamattomiin isännöintisuunnitelmiin – olet tervetullut isännöimään rajattomasti verkkosivustoja ja käyttämään rajattomasti hosting-resursseja, kunhan et “käytä” niitä liikaa. Rajoittamattomia hosting-käyttäjiä rajoittavat esimerkiksi erilaiset rajoitukset ja talon säännöt BlueHost ja Isäntähirviö alkaa kuristaa tilisi suorittimen käyttöä, kun saavutat talon rajan (joka on erittäin alhainen), ja Hostgator sulkee sinut heti, kun ylität tietyn inodien määrän.

Ja nämä ovat vain kaksi nopeaa esimerkkiä, joita voin ajatella tätä artikkelia kirjoittaessani, ja uskokaa minua, jokaisella rajoittamattomalla isännöintipalveluntarjoajalla on omat kotisäännönsä ja palvelinrajoituksensa käyttäjiensä hallitsemiseksi. Se voi olla suorittimen kyselyjä, RAM-muistia, inodeja, MySQL-tietokantojen lukumäärää, MySQL-tietokantayhteyksien määrää tai jopa FTP-latauksia – heti, kun verkkosivustosi osuvat punaiselle alueelle; isännöintiyritys katkaisee pistokkeen tai perii sinulta lisämaksuja.

Näin “rajoittamaton hosting” toimii.

Rajoittamattoman webhotellin valoisa puoli

“Tämä ei kuulosta reilulta! Ajattelin rekisteröityväni rajoittamattomaan isännöintiin. Nämä kaverit ovat luultavasti vain epärehellisiä, ja minä luovutan isännästäni!

Jälleen, älä tee johtopäätöksiä liian aikaisin. Ennen kuin suutut ja huudat huijareita, näiden rajoittamattomien hosting-tarjousten takana on looginen selitys.

Syy siihen, miksi isännöintipalveluntarjoajat voivat tarjota rajoittamattomia hosting-suunnitelmia, on yksinkertainen.

Kuinka rajoittamaton isännöinti on “mahdollista”?

Suuret isännöintiyritykset omistavat yleensä (melkein) käsittämättömän isännöintikapasiteetin (kaistanleveysputket, tietokonepalvelimet, työvoima jne.), jota yksittäinen verkkosivusto ei koskaan ylittäisi; Samaan aikaan useimmat verkkosivustot tarvitsevat vain hyvin vähän resursseja päivittäiseen toimintaansa.

Koska suurin osa palvelimiensa resursseista jää käyttämättä, isännöintiyritykset (jotka tarjoavat rajoittamattoman isännöinnin) voivat vain myydä käyttämättömät isännöintikapasiteetit uudelleen (tällaista käytäntöä kutsutaan ylimyynniksi).

Voit väittää, että rajoittamattomien hosting-suunnitelmien myyminen on epäeettistä, mutta se ei osoita, että mainittu hosting-yritys olisi huono. Otetaan esimerkiksi Hostgator, yritys käytti yli vuoden valmistautuessaan (mukaan lukien uuden työntekijän palkkaaminen ja investoiminen tukilaitteistoon) rajoittamattoman isännöinnin käynnistämiseen. Vaikka he tarjoavat nyt rajoittamattoman isännöintipalvelun, heidän palvelimensa pysyivät luotettavina ja tehokkaina; ja asiakastuki ei koskaan ole laadun puutetta.

🔥 Empfohlen:  SaaS-asiakashankinnan seuraaminen - SaaS-asiakashankintastrategia

Brent Oxleyn näkemys ylimyynnistä ja rajoittamattomasta isännöinnistä

Tässä on hieman lisätietoja Hostgatorin valmistelun toiminnasta. Katso, mitä Brent (entinen Hostgatorin perustaja ja toimitusjohtaja) sanoi rajoittamattomasta käytöstä:

– Brent Oxley, entinen Hostgatorin perustaja ja toimitusjohtaja

Pitäisikö sinun valita rajoittamaton hosting?

Onko rajoittamaton isännöinti hyvä tarjous? sanoisin että ehkä.

Ehkä kyllä ​​ehkä ei.

Web hosting on enemmän kuin vain kaistanleveyttä ja levytallennustilaa

Totuus on, että hosting-kaupan laatu riippuu useista tekijöistä. Ja viimeinen asia, jota meidän on nykyään verrattava, on perushotellin ominaisuudet, kuten tiedonsiirto, levytallennus ja niin edelleen.

Melkein jokainen jaettu hosting-yritys antaa käyttäjille tätä samaa rajatonta paskaa näinä päivinä.

Miten vertaamme WebHostingHubin rajoittamatonta hosting-suunnitelmaa BlueHostin rajoittamattomaan hosting-suunnitelmaan?

Molemmissa sopimuksissa saamme enemmän tai vähemmän saman asian: rajoittamaton kaistanleveys, rajoittamaton tallennustila, rajoittamaton tietokanta, rajoittamaton lisäverkkotunnus jne. Miten päätämme näiden kahden välillä?

Nykyään on liian vaikeaa erottaa hyvää web-hosting-palveluntarjoajaa huonolaatuisista ulkopuolisista.

Joten miten valitset rajoittamaton verkkoisäntä, joka ei ime?

Hyvän isännän valitseminen on selvää, mitä sinun on tehtävä. Älä katso ulkoa ja vertaa hosting-palvelun laatua sisältä. Sinä pystyt:

Yksi, kuluta rahaa, rekisteröi isäntä koekäyttöön, seuraa kaikkea mitä tarvitset ja jos et pidä näkemästäsi, peruuta ennen kokeilujakson päättymistä. tai,

Toiseksi luota todellisiin isännöintiarvosteluihin, jotka tekevät testauksen puolestasi

Joten olemmeko selkeitä rajoittamattoman isännöinnin aiheesta?

Lyhyt yhteenveto juuri lukemastasi:

  • Rajoittamaton isännöinti on mahdotonta; kaikki on rajoitettua maailmassamme.
  • Rajoittamaton, on vain markkinointitaktiikka, jota hosting-yritykset käyttävät voittaakseen asiakkaita.
  • Ylimyynnin avulla voimme saada halpoja hosting-tarjouksia tänään.
  • Rajoittamattomat isännöintiominaisuudet, kuten levytallennus ja kaistanleveys, eivät määritä hosting-kaupan laatua.
  • Tarkastele sen sijaan yksityiskohtia, kuten sivuston käytettävyyttä, huoltopalvelua, ohjelmistotukea ja niin edelleen.

Jos tarvitset apua, olen kirjoittanut tälle sivustolle melkoisen määrän kattavia verkkopalveluiden ostooppaita.

🔥 Empfohlen:  Viraalinen sisältö: Miksi jaamme joitain asioita mutta emme toisia

Lue ne täältä, täältä ja täältä – uskon, että ne ovat erittäin hyödyllisiä ensikertalaisille.

Vaihtoehtoisesti voit aina tarkistaa minun web-hosting-arvostelut täällä.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.