Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi SEO on tärkeää digitaaliselle markkinoinnille? Kaikki tiedossa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi SEO on tärkeää digitaaliselle markkinoinnille? Kaikki tiedossa

Hakukoneoptimointi (SEO) on digitaalisen markkinoinnin kriittinen osa, jonka avulla yritykset voivat parantaa näkyvyyttään verkossa ja tavoittaa suuremman yleisön. Hyvä sijoitus hakutuloksissa on välttämätöntä liikenteen ja potentiaalisten asiakkaiden houkuttelemiseksi. Tässä artikkelissa opimme miksi hakukoneoptimointi on tärkeää digitaaliselle markkinoinnille ja miten se toimii.

Miksi SEO on tärkeää digitaaliselle markkinoinnille? Kaikki tiedossa

SEO hyödyttää sekä asiakkaita että yritystä lisäämällä näkyvyyttä ja verkkoliikennettä, nopeuttamalla ostosykliä ja paljon muuta. Keskustellaanpa jokaisesta niistä lyhyesti.

1. Parempi vierailijakokemus

Ennen kaikkea käyttökokemuksella ja verkkosivustollasi navigoinnin mukavuudella pitäisi olla käytännössä merkitystä, koska ne vaikuttavat siihen, miten asiakkaasi näkevät brändisi. Jos joko kaikki mitä he haluavat tai suurin osa siitä, mitä he haluavat, on heidän ulottuvillaan, he suosittelevat sinua ja lisäävät näin verkkonäkyvyyttäsi.

Tärkeämpi osa paremman kävijäkokemuksen kannalta on sivun latausnopeus. Sivustosi tulisi ihanteellisesti latautua kolmen sekunnin kuluessa asiakkaiden säilyttämiseksi ja korkeampien tulosten saamiseksi.

On sanomattakin selvää, että sivustosi vierailijat etsivät saumatonta ja innostunutta kokemusta itselleen, joten sivuston reagointikyky ja sivun latausnopeus vaikuttavat valtavasti.

2. Näkyvyys ja sijoitukset

Yksi tehokkaan SEO-strategian tunnetuimmista eduista on saada verkkosivusto korkealle Googlen hakukonetulossivulle (SERP) ja tästä lähtien parantaa sen näkyvyyttä. Siellä suora yhteys näkyvyyden ja sijoituksen välillä.

Mahdollisilla asiakkailla on luonnollinen taipumus mennä sivuille, jotka ovat korkealla, niin paljon, että neljännes verkon käyttäjistä ei edes tutki mitään ensimmäisen SERP:n jälkeen. Siksi SEO-ponnistelut edellyttävät johdonmukaisia ​​toimia ja niiden pitäisi olla tehokkaita.

3. Verkkoliikenne

Näkyvyyden ja sijoitusten lisääminen lisää verkkoliikennettä, joka on tärkeä hakukoneoptimoinnin päätepiste. Tässä on joitain hakutietoja

 • 32 ihmistä 100:sta napsauttaa ensimmäistä SERP:tä
 • Hyppy hakutuloksissa yhdellä pisteellä voi kasvaa CTR 30,8 %
 • Featured Snippet parantaa orgaanista napsautussuhdetta olemalla näkyvämpi kuin SERP #1
🔥 Empfohlen:  Ketterä SEO: Siirtyminen strategiasta toimintaan

Tarinan ydin on, että hakukoneoptimointikäytäntöjesi tulisi olla kohdistettu siten, että sivusi sijoittuu viiden parhaan joukossa ja mieluiten sijalle 1.

4. Sivun auktoriteetti

Sivun auktoriteetti (PA) viittaa sinun sivuston luotettavuus, korkea laatu ja arvoosamäärä. Enemmän auktoriteettia vastaa korkeaa PA-arvoa 0–100 ja päinvastoin.

Sen arvioimiseksi on olemassa monia työkaluja, kuten Moz mutta niitä on vaikea muuttaa. Monet SEO-asiantuntijat uskovat kuitenkin, että ulkoisten linkkien saaminen luotettavista ja hyvin käydyistä lähteistä voi vaikuttaa PA:han.

5. Ostosykli

SEO voi todellakin hyödyttää ostosykliä, jos se tehdään oikein. Ja se on hyödyntää SEO-taktiikoitasi välittääksesi eteenpäin viestit hyvistä tarjouksista, uraauurtavista tuotteistaja palvelut.

Näytä yleisöllesi, että palvelusi ovat luotettavia ja heille tärkeitä. Puhumattakaan edellä mainitusta vaatii reaaliaikaista tutkimusta. Nämä ovat siis tekijät, jotka tekevät SEO:sta tärkeän digitaalisessa markkinoinnissa. Seuraavaksi ovat SEO:n avainelementit lyhyesti.

Viisi tärkeää SEO-markkinoinnin elementtiä

Nämä elementit tekevät SEO:sta taikasauvan, joka kaataa myyntiä ja konversioita kaikkien juuri näkemiesi etujen kautta. Varmista vain, että annat parhaasi näissä hyödyntääksesi hakukoneoptimointia sulavasti.

1. Hakukonemarkkinointi

Lyhennettynä SEM, hakukonemarkkinointi sisältää ne markkinointitoiminnot, jotka ovat maksullisia, kuten

 • Google AdWords
 • Sosiaalisen median mainokset
 • Napsautuskohtainen maksu (PPC)
 • Google Shopping -mainokset
 • Näytä mainoksia
 • Maksulliset ja kohdistetut kampanjat

Vaikka on tunnettu tosiasia, että ihmiset eivät aina sisällytä hakukonemarkkinointia osaksi kattavaa hakukoneoptimointistrategiaa, sillä on tärkeä merkitys uusien ja tarkasti kohdistettujen yleisöjen saavuttamisessa.

Lisäksi on mahdollista saada sekä hakukoneoptimointi että hakukonemarkkinointi toimimaan sopusoinnussa. Voit ajatella hakukoneoptimointia puun juurena ja SEM:n oksina. Siksi sinun on oltava hakukoneoptimoijasi paikallaan vakuuttaaksesi Googlen uskottavuudestasi verkkosivustona ja hyödyntääksesi SEM-ponnistelujasi tehokkaasti.

2. Avainsanat

Monet meistä, jotka ymmärtävät avainsanoja, tietävät, että ne olivat joskus ainoa tekijä, jolla oli merkitystä hakukoneoptimoinnissa. Mutta tarina on tällä hetkellä hieman erilainen, ja kyllä, avainsanat ovat edelleen tärkeitä.

🔥 Empfohlen:  OpenAI - Vallankumouksellisen ChatGPT:n luoja

Tässä on kuitenkin sinulle kysymys – mitä järkeä on käyttää avainsanoja verkkosivustossasi? Avainsanat palvelevat tarkoitusta vastaamalla kenenkään kyselyyn tai ohjaamalla hänet johonkin tuotteeseen tai palveluun he etsivät.

Mahdolliset asiakkaat kirjoittavat avainsanoja tarkoituksensa mukaan, ja on suositeltavaa valita termejä, joita he etsivät eniten, eli avainsanoja, joilla on suuri hakumäärä ja alhainen kilpailu. Tällaisten avainsanojen sijoitus on helpompaa, koska napsautuksia on enemmän ja kilpailijat kilpailevat niiden sijoituksesta.

Lisäksi on tärkeää varmistaa myös nämä osoittimet.

1. Käytä lyhythäntä-, pitkähäntä- ja paikallisia avainsanoja.

2. Optimoi kaikki edellä mainitut otsikot, URL-osoitteet ja muut sivun SEO-elementit.

3. Sisältö

Jos markkinarakosi on esimerkiksi rahoitus, voit etsiä blogeja sijoittamisesta, hyvistä ja huonoista veloista, veroista ja muusta. Tämä mahdollistaa sen, että sisältösi tavoittaa mahdolliset asiakkaat ja auttaa rakentamaan suhdetta heihin arvokkaan tiedon avulla.

Mutta odota, tarinassa on muutakin.

Kun olet rakentanut tällaisen luottamuksen mahdollisuutesi kanssa, todennäköisyys, että he tulevat luoksesi (rahoitus)palveluihisi, kasvavat, koska he ovat nyt tietoisia sisällöstäsi.

Sisältö on olennainen osa hakukoneoptimointia, jonka tulee olla opetuksellista sekä asianmukaista, kiinnostavaa ja jaettavaa.

Saatavilla on erilaisia ​​sisältömuotoja, kuten:

 • Valkoisia papereita ja e-kirjoja
 • Sosiaalisen median postaukset
 • Web-sivun sisältö
 • Käyttöoppaat
 • Paikalliset listaukset
 • Infografiikka
 • Podcastit
 • Listat
 • Blogit

Käytä avainsanoja näissä sisällöissä, niin alat huomata.

4. Paikallinen hakukoneoptimointi

Paikallinen hakukoneoptimointi on saavuttamassa nopeasti tänä päivänä, koska 60 % kaikista hauista tehdään mobiililaitteilla ja puolet hauista tehdään paikallisesti.

Paikallisen hakukoneoptimoinnin tehtävänä on lisätä tuotteen tai palvelun näkyvyyttä yleisön väestössä. Tämä tarkoittaa, että se varmistaa, että aina kun avaat uuden pikaruokakaupan, tieto, että olet avannut sellaisen, tavoittaa ihmiset alueellasi.

Paikallisten avainsanojen sisällyttämisen lisäksi on olemassa muita digitaalisen markkinoinnin kannalta tärkeitä SEO parhaita käytäntöjä, mukaan lukien

 • Hakemistoluetteloiden vaatiminen
 • Sijaintikohtaisten sivujen luominen sivustollesi
 • Sivujen luominen yrityksellesi (oviaukkosivut) Google My Business -paikallishakemistoissa ja Google Mapsissa
🔥 Empfohlen:  Miksi epäonnistumiset pitäisi hyväksyä? | Epäonnistumisten hyväksyminen ja hyväksyminen vuonna 2023

5. Off-Page SEO

Sivun hakukoneoptimoinnin (mikä on olennaista) lisäksi sivun ulkopuolinen SEO keskittyy ulkoisiin optimointikäytäntöihin, joita teet sivustosi ulkopuolella, toisin kuin entinen.

Sivun ulkopuolinen SEO tarkoittaa käänteisten linkkien rakentamista, mikä tarkoittaa laadukkaita käänteisiä linkkejä sivustollesi ulkoisilta sivustoilta. Tämä kertoo hakukoneille, että sivustosi on laadukas ja arvokas, ja tämä auttaa rakentamaan auktoriteettia.

Tässä on kuitenkin kolme taktiikkaa käänteisen linkin rakentamiseen

 • Vierasblogi
 • Vaikuttajamarkkinointi
 • Julkaistaan ​​paljon hyvin jaettavia infografiikkaa

Miten SEO toimii digitaalisessa markkinoinnissa?

Ymmärtääksesi, kuinka SEO toimii paremmin digitaalisessa markkinoinnissa, olisi viisasta jakaa se kolmeen ydinkomponenttiin, jotka on hyvä tietää.

 • Tekninen optimointi: Kun sisältöön liittymättömät toimet on suunniteltu parantamaan hakukoneoptimointia ja toteutettu, kyseessä on tekninen optimointi. Tällaista toimintaa tapahtuu enimmäkseen kulissien takana.
 • Sivun optimointi: Tämä edellyttää avainsanojen ja sisällön asianmukaista käyttöä sivustossa ja erinomaisen käyttökokemuksen tarjoamista. Seuraavat työt voidaan tehdä helposti sisällönhallintajärjestelmien, kuten WordPress, Wix, Joomla ja muiden kautta.
 • Sivun ulkopuolinen optimointi: Tämä SEO-komponentti käsittelee sivuston ulkopuolisia toimintoja hakukonesijoituksen parantamiseksi. Sivun ulkopuolisessa optimoinnissa käänteisiä linkkejä käytetään rakentamaan sivuston mainetta.

Nämä komponentit muodostavat SEO:n, ja ne voivat tehdä ihmeitä verkkonäkyvyyllesi. Tässä on lyhyt yhteenveto – SEO-markkinoinnin viisi tärkeää elementtiä ovat hakukonemarkkinointi, avainsanat, sisältö, paikallinen hakukoneoptimointi ja sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi. Lisäksi sivun latausnopeus on toinen tärkeä tekijä verkkosivustossa, jotta ihmiset voivat pysyä siellä.

Table of Contents