Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi sinun pitäisi käyttää kilpailuja markkinointityökaluna liidien luomiseen yrityksellesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi sinun pitäisi käyttää kilpailuja markkinointityökaluna liidien luomiseen yrityksellesi

Kilpailut ovat loistava tapa haastaa itseään ja myös muita. Myös tällaisen kilpailun järjestäminen on mahtava tapa mainostaa brändiäsi ja myös asiakkaiden sitoutumista. Tutkimuksen mukaan 52 prosenttia kuluttajista motivoi pysymään yhteydessä brändiin kilpailujen tai heidän mielipiteitään nykyisistä tai uusista tuotteista motivoivat. Kiitos sosiaalisen median, joka tarjoaa yhden tehokkaimmista ja tuottoisimmista tavoista olla vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa. Näin ollen startup-yritykset voivat käyttää tätä strategiaa saadakseen lisää vetovoimaa pienemmällä budjetilla.

Lisäksi kilpailujen avulla voit sitouttaa yleisösi, koska kilpailuissa sinä ja asiakkaasi olette molemmat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, mikä viime kädessä syventää yhteyttä. Jos haluat kasvattaa yleisöpohjaasi ja saada sisältöä yrityksellesi, käyttäjien luoman sisällön (UGC) edistäminen, kuten valokuva- ja videokilpailut, voi olla paras vaihtoehto. Tässä on syy miksi käyttää kilpailuja markkinointityökaluna.

Jotkut syistä, jotka saivat yritykset päättämään kilpailujen järjestämisestä markkinointistrategiana:

 1. Luo liidejä ja myyntiä
 2. Ohjaa liikennettä verkossa ja offline-tilassa
 3. Lisää brändipääomaa
 4. Sitouta ja ilahduta asiakkaita
 5. Kasvata fanikuntaa, hanki osallistujia ja tilaajia
 6. Hanki käyttäjätietoja ja oivalluksia
 7. Kerää kuluttajien luomaa sisältöä

Näin brändi tunnistaa ja palkitsee uskolliset asiakkaat (sekä kaikki tärkeät uudet). Viime kädessä kilpailut voivat olla nopea ja edullinen kannustin, joka kannustaa asiakkaitasi tekemään osan markkinointistasi puolestasi.

Kaksi yleistä kampanjatyyppiä ovat:

 1. Arvonnat (sattuihin perustuva kampanja) – Arvontoja järjestettäessä se pitää toimintakehotuksen selkeänä ja lomakkeet helposti täytettävänä.
 2. Kilpailu (taitoon perustuva promootio) – Kilpailuissa voi olla julkinen äänestys tai suljettu arvostelu tai molempien yhdistelmä. Varmista tässä menetelmässä, että voiton kriteerit ovat selkeästi muotoiltuja ja helposti saatavilla.

Kummassakin mallissa harkitse osallistujien palkitsemista kuponkeilla, alennuksilla tai pienemmillä palkinnoilla palkitaksesi heidän ajan ja vaivannäön, jos he eivät voittaisi pääpalkintoa.

🔥 Empfohlen:  Miksi Intian kryptopörsseillä on erilaiset hinnat?

Lue myös:


Kampanjoiden toteuttaminen edellyttää lakien ja yksittäisten kanavien/sosiaalisen median verkoston ohjeiden noudattamista. Kampanja, joka sisältää kaikki kolme (palkinto, mahdollisuus ja vastike), katsotaan laittomaksi arpajaiseksi. Joko poista mahdollisuus tai harkinta. Jotta kaikki pysyisi laillisena, sinun on myös irtisanouduttava käyttämäsi alusta ja ilmoitettava, että he eivät sponsoroi kilpailua. Tämä löytyy sen alustan käyttöehdoista, jolle julkaiset. Jos aiot tehdä jotain lapsiin liittyvää, varmista, että sinulla on jotain, joka sanoo, että laillinen huoltaja on se, joka tulee mukaan, koska siihen liittyy joitain laillisia sääntöjä. Selvitä myös kaikki kilpailuun liittyvät säännöt ja määräykset, mikä tekee siitä läpinäkyvän osallistujalle.

Esimerkiksi:

Facebookin markkinointiohjeet sisältävät seuraavat Älä:

 1. Hallinnoi kampanjaa suoraan sivullasi tai käytä Facebookin ominaisuuksia osallistumis- tai äänestysmekanismina.
 2. Lisää joku automaattisesti tykkäämään, julkaisemaan valokuva tai kommentoimaan.
 3. Käytä äänestämiseen tykkää-painiketta.
 4. Käytä Facebook-kanavia ilmoittaaksesi voittajille.
 5. Twitterissä 140 merkin rajoitus voi tehdä materiaalien ja käytäntöjen paljastamisesta haastavaa. Varmista, että isännöit tietoja verkkosivustollasi ja linkitä niihin usein.

Lue myös:


Aloita lopusta

Ensimmäinen sääntö minkä tahansa markkinointikampanjan suorittamisessa on tietää, mitä haluat. Aloita siis selkeän tavoitteen suunnittelu, ennen kuin saavutat korkeimman sitoutumisen. Se voi olla mitä tahansa uutiskirjeen tilaamista, tiettyjen tuotteiden paljastamista, brändiuskollisuuden hankkimista, fanien lisäämistä, seuraajia sosiaalisessa mediassa tai liikenteen lisäämistä sivustollesi ja blogiisi. Työskentele sitten prototyypin parissa, jossa olet päättänyt lisätä markkinointia, erityisesti käyttämällä kilpailua menetelmänä.

Valitse sisällön tyyppi

Integroi brändiviestisi kilpailuun – olipa kyse sitten tuotetietojen lisäämisestä, jotka saattavat kiinnittää ihmisten huomion itse kilpailuun tai laittaa Facebook-sivullesi muita julkaisuja, joissa on mielenkiintoista tietoa brändistäsi.

Valitse oikea alusta

Selvitä tavoitteen perusteella, missä kohdeyleisösi viihtyy. Voit mainostaa sisältöäsi kaikilla sosiaalisen median alustoilla; Valitse kuitenkin ensisijainen alusta tietojen keräämispaikaksi.

🔥 Empfohlen:  6 syytä, miksi ChatGPT iOS -sovellus on parempi kuin verkkosivusto

Selkeät kilpailusäännöt

Jos kilpailu koskee esimerkiksi kuvan saamien Facebook-tykkäysten määrää, muista määrittää, että useat samasta IP-osoitteesta saadut äänet alennetaan. Ja jos haluat käyttää uudelleen osana kilpailua lähetettyjä kuvia, muista mainita se selvästi myös kilpailun säännöissä. Säästät sen jälkeen paljon aikaa!


Lue myös:


Kuinka kauan sinun pitäisi ajaa kilpailuasi?

Tyypillisesti kilpailun tulisi kestää vähintään 2 viikkoa, mutta enintään kuukausi. Ilmoittautumiset alkoivat hiipua 12 päivän kohdalla, ennen kuin ne nousivat uudelleen juuri ennen kilpailun loppua.

Mitä antaa pois?

Yleisenä ideana tässä on antaa pois jotain, joka on tarpeeksi arvokasta, jotta useimmat markkinoillasi olevat ihmiset voivat nousta ylös ja huomioida. Joillakin markkinoilla tämä voi olla 10 000–15 000 INR, ja toisilla se voi olla jopa 2 500 INR. Voit myös lahjoittaa jotain, jota suuri osa markkinoistasi haluaa. Älä tee siitä mitään epäselvää. Haluat kohteen olevan luonnostaan ​​arvokas ja myös laajalti haluttu maksimoidaksesi sisältösi kattavuuden.

Kilpailun toteuttaminen

Maltilliset lähetysmerkinnät, monilla alustoilla on sisäänrakennetut valvontavaihtoehdot. Muista hyväksyä kaikki kuvat valokuvakilpailuihin ennen niiden julkaisemista, jos niissä on sopimatonta materiaalia. Sosiaalisen median kilpailulla voit saada aikaan villiä sitoutumista. Vaatii vain hieman suunnittelua ja toteutusta, jotta siitä tulee huima menestys.


Lue myös:


Johtopäätös

Kilpailut ovat todella hyödyllisiä luomaan valtava määrä liidejä ja tuovat menestystä, jos ne toteutetaan oikein ja pidetään yleisö mielessä. Kommentoi alle, oletko käyttänyt kilpailuja markkinoinnin menetelmänä milloin tahansa brändin edistämisessäsi ja kuinka paljon menestystä siitä on tullut brändisi mainostamisessa julkisuudessa.