Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi sinun pitäisi keskittyä organisaatiosi työntekijöiden kouluttamiseen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi sinun pitäisi keskittyä organisaatiosi työntekijöiden kouluttamiseen?

Tutkimukset osoittavat, että yhden työntekijän organisaatiosta lähtemisen kustannukset voivat olla kalliita. Tämä ei sisällä haastatteluihin ja korvaajan palkkaamiseen liittyviä kustannuksia. se on ajan ja rahan hinta, joka menee uuden työntekijän koulutukseen ja kehittämiseen.

Ammattitaidon lisääminen tai uudelleenkoulutus on pienempi investointi kuin uuden työntekijän palkkaaminen ja kouluttaminen. Kun koulutat työntekijöitäsi uudelleen, luot monipuolisempaa ja monipuolisempaa työvoimaa ja lisäät tiimisi tehokkuutta.

94 % maailmanlaajuisista opiskelijoista pitää osaamisen parantamista työnantajaetuna, joka on samanlainen kuin palkallinen vapaa-aika ja sairausvakuutus. 2020 LinkedIn Workplace -oppimisraportti. Työntekijät haluavat oppia, joten työnantajien haasteena on tehdä oppimisesta helppoa, hyödyllistä ja mikä tärkeintä, relevanttia.

Viime aikoina intialaiset startupit ovat myös alkaneet keskittyä paljon työntekijöiden osaamisen kehittämiseen. Otimme yhteyttä muutaman yrityksen johtajiin ymmärtääksemme, että työntekijöiden ammattitaito auttoi organisaatiota.

päivitys

Vuoden 2015 alussa perustettu upGrad tarjoaa online-ohjelmia työskenteleville ammattilaisille. Koska se on sitoutunut luomaan tulevaisuuden kestävää työvoimaa, upGrad tarjoaa työntekijöilleen useita mahdollisuuksia auttaa heitä parantamaan työllistettävyyttään. Se ei vain kouluta työntekijöitä tuotteista ja palveluista, vaan myös auttaa heitä parantamaan olemassa olevia taitojaan ja tietohorisonttiaan. Voit lukea lisää päivityksestä täältä. Puhuimme kanssa herra Mayank Kumarperustajajäsen ja tohtori, kuinka osaamisen parantaminen auttoi koulutusta.

Yritykset käyttävät keskimäärin vähintään 30 000 INR – enintään 1,5 000 INR raikastajaa kohden palkatakseen ja kouluttaakseen niitä, ennen kuin niistä tulee tuottavia. UpGradin avulla yritykset voivat alentaa näitä kustannuksia jopa 50-60 %. Tiukka oppiminen, jonka oppija käy läpi, mahdollistaa sen, että hän voi päästä maahan 0 päivänä.

Lisäksi yrityksille ei aiheudu koulutuskustannuksia rekrytoinnin jälkeen. Tulevat työntekijät ja työnantajat tutustuvat toisiinsa hyvissä ajoin. Tämä antaa heille mahdollisuuden kehittää ammatillista suhdetta jo ennen virallista liittymistä. Yritykset, jotka ottavat käyttöön pre-boarding-ohjelmia, todistavat a vähemmän vaihtuvuutta, koska nämä oppijat kehittävät syvempää yhteyttä ja enemmän omistautumista rooleihinsa.

🔥 Empfohlen:  Avainsanojen poistaminen Google-hausta (Sanojen poissulkeminen)

UpGradissa tarjoamme koulutusta uusille liittyjille Fractal ja Wipro. Näissä yrityksissä uuden data-roolissa toimivan liiton on läpäistävä upGradin esitarkastusohjelma, kun tarjouskirje on vietetty ehdokkaalle. Tämä antaa ehdokkaalle mahdollisuuden perehtyä hänen rooliinsa ja olla valmis siihen liittyviin työtaitoihinjo ennen kuin hän virallisesti aloittaa työskentelyn organisaatiossa työntekijänä.

Tällainen ohjelma on käännetty – roolin vaatimuksen perusteella nämä ohjelmat on räätälöity tietyn yrityksen rooliin. Yritykset jakavat jatkuvaa palautetta ohjelman päivittämisestä/muokkauksesta yrityksen tarpeiden perusteella.

Ohjelman päätyttyä ehdokas imeytyy työvoimaan.

PolicyX

PolicyX.com on vakuutusten vertailuportaali, joka auttaa kuluttajia vertailemaan, valitsemaan ja ostamaan vakuutuksia verkossa. PolicyX tarjoaa terveys-, liikenne-, henki-, matka- ja yritysvakuutuksia monilta vakuutusyhtiöiltä. Puhuimme kanssa Mahima Pandeyperustaja, siitä, kuinka osaamisen parantaminen auttoi PolicyX:ää.

Ammattitaitoisen henkilöstön kehittäminen auttaa organisaatiota parantamaan omaa toimintaansa tuottavuutta ja suorituskykyä työntekijää kohti. Tavoitteena on kehittää työntekijää tehtävään vaadittavien pätevyyksien ja tietojen mukaisesti, ja tämä on säännöllinen prosessi, jota käydään säännöllisesti ja mikä puolestaan ​​parantaa yhtiön yleistä suorituskykyä.

Nouseva aurinko

Inatur Ayurveda & Aromatherapy valmistaa luonnonmukaisia ​​ja luonnollisia ihon-, hiustenhoito- ja hyvinvointituotteita. Nämä ovat turvallisempia, ympäristöystävällisempiä ja tehokkaampia ihonhoitotuotteita. Yritys keskittyy eettisesti hankittuihin luonnollisiin ainesosiin ja sai inspiraationsa Ayurvedasta ja aromaterapiasta ja varmisti, että jokainen tuote on valmistettu puhtaudesta ja intohimosta. Puhuimme kanssa Pooja Nagdevperustaja ja toimitusjohtaja, kertoi, kuinka ammattitaitoiset työntekijät auttoivat Rising Sunia.

Kyllä työntekijöiden kouluttaminen ja osaamisen parantaminen toimii kaikilla rintamilla. Kaikki työntekijät jäävät positiivinen ja motivoitunut. Se lisää myös tuottavuutta ja työntekijöiden pysyvyyttä.

CASA EXOTIQUE

Casa Exotique on perustettu halusta tarjota uskomattomia kokemuksia, ja se on määritellyt uudelleen uuden mittapuun merkittäville sisätiloille ja hienoille viimeistelyille. Yritys on tutkinut sisustussuunnittelun ja -muotoilun syvyyttä merkittävän ammattilaistiimin avulla, joka tekee jokaisen käänteen toteuttaakseen visiosi. Puhuimme kanssa Rouva Bhawana Bhatnagarsisustusstylisti, perustaja, siitä, kuinka ammattitaitoiset työntekijät auttoivat CASA EXOTUQUEa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on myyntiputkianalyysi ja miksi tarvitset sitä?

Niin lahjakas kuin yksilö onkin, tilaa on aina parannus ja ne, jotka haluavat oppia lisää, päätyvät menestyksen tikkaiden huipulle. Uskon, että lisäämällä henkilöstömme osaamista voimme tuottaa ihmisiä, jotka luottavat kykyihinsä. Näin ollen he tuntevat motivoitunut ja pystyisi huolehtia asiakkaan tarpeista paremmalla tavalla – mikä auttaa sekä asiakasta että organisaatiota.

Packman Pakkaus

Packman Packaging on yksi Intian suurimmista aaltopahvilaatikoiden, aaltopahvirullien, kuplarullien, kuplapussien, kuriirikassien, POD-takkien, ilmateippien, verkkokaupan lähetyspussien ja muiden valmistajista. Puhuimme kanssa Gaurav Jalanjohtaja ja perustaja, kertoi, kuinka ammattitaitoiset työntekijät auttoivat Packman Packagingia.

Packman on saavuttanut useita myönteisiä tuloksia työntekijöiden koulutuskoulutuksessa. Olemme nähneet, kun nykyiset työntekijät ovat saaneet koulutusta pysyä organisaatiossa pidempään. Tämä johtaa myös hyvään tuottavuuteen.

Kun työntekijät työskentelevät pidempään, se tarkoittaa myös vähemmän aikaa uusien työntekijöiden etsimiseen. Työntekijät tietävät, että heidän rutiininsa ei tule olemaan yksitoikkoista, sillä organisaatio isännöi jatkuvasti sellaisia ​​projekteja, jotka myös pitävät työntekijät motivoituina, koska he myös kokevat, että yritys välittää heistä. Ja sisältötyövoima on aina suuri voimavara.

CarveNiche

CarveNiche on innovatiivinen edtech-start-up, joka käyttää uusimpia teknologioita, kuten koneoppimista ja kehittynyttä data-analytiikkaa, mukauttaakseen oppimista perus- ja keskiasteen koulutukseen. Puhuimme kanssa Avneet Makkarperustaja ja toimitusjohtaja, kertoi, kuinka ammattitaitoiset työntekijät auttoivat CarveNichea.

Osaamisen parantaminen on tunnin tarve ja erityisesti sen kanssa e-oppiminen on nousemassa asemaan tämän päivän tilanteessa. Ed-Tech-yritysten on oltava käytännönläheisiä tarjotakseen opiskelijoille parhaan henkilökohtaisen oppimiskokemuksen heidän kotonaan. Tätä varten työntekijämme on koulutettu käyttämään uusinta teknologiaa ja työkaluja, joiden avulla voimme tarjota laadukasta koulutusta opiskelijoille.

Esper

Esper on pilvialusta, joka automatisoi sovellusten käyttöönoton ja hallinnan Android-laitteille. Esperin avulla yritykset voivat konfiguroida ja valvoa Android-laitteita erilaisiin käyttötapauksiin ja pitää ne turvassa, jotta liiketoiminta toimisi saumattomasti. Puhuimme kanssa Shiv Sundarperustajajäsen ja operatiivinen johtaja, kertoi, kuinka ammattitaitoiset työntekijät auttoivat Esperiä.

🔥 Empfohlen:  Matkabloggaajaksi ryhtyminen: 8 askelta, joita sinun on noudatettava

Esperin työntekijät tarvitsevat tilauksesta vastauksia työnsä tehostamiseen, mutta he tarvitsevat myös sisältöä, joka on mukaansatempaavaa, viihdyttävää ja herättää uusia oppimismatkoja. Joskus tämä ei liity heidän työtehtäviinsä. Joskus se liittyy tulevaisuuden osaamiskokonaisuudet ja työn vaatimuksia tai henkilökohtaisia ​​etuja. Esper palkkaa uteliaita ehdokkaita, ja tuemme tätä uteliaisuutta monipuolisilla oppimismatkoilla.

Käytämme vertaisoppimisen ja sosiaalisen oppimisen työkalut synnyttää uusia yhteistyömuotoja ja kitkaa täynnä olevia vaihtoja, jotka ovat todellisen innovaation takana. Jatkamme uusien tapojen etsimistä tehdä oppimisesta helpompaa ja tarpeellista nuoremmille työntekijöille.

Lopuksi Esper uskoo, että oppimisen inhimillisten ja sosiaalisten elementtien säilyttäminen on ratkaisevan tärkeää – samassa LinkedIn-raportissa todettiin, että APAC-alue kaksinkertaistaa oppimisen automaation. Oppiminen on viime kädessä ihmisistä kiinni.

Table of Contents