Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi tarvitset sisällönhallintajärjestelmän (CMS) yrityksellesi?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi tarvitset sisällönhallintajärjestelmän (CMS) yrityksellesi?

Olen suoraviivainen: Tarvitset sisällönhallintajärjestelmän (CMS), koska maailma ei ole koskaan ollut näin yhteydessä toisiinsa. Odota, niin selitän miksi.

Nykyinen maisemamme kattaa laajan valikoiman laitteita, luotettavia Internet-yhteyksiä ja eteenpäin katsovia brändejä, jotka haluavat hyödyntää kaikkia näitä elementtejä verkkosivustojensa ja digitaalisten alustojensa kautta.

Olemme todistamassa innovaatioaaltoa, jotka antavat yrityksille mahdollisuuden parantaa tuloksiaan, ylläpitää johdonmukaista myynnin kasvua ja tarjota kuluttajille enemmän valinnanvaraa samalla kun asiakaskokemus paranee.

Kuitenkin myös tässä kehittyvässä maisemassa monilta yrityksiltä puuttuu edelleen verkkosivusto, ja ne kamppailevat saavuttaakseen odotetut tulokset.

Ehkäpä heidän verkkokamppailunsa ensisijainen syy on Web-sivujen ja verkkosisällön luomiseen ja hallintaan tarvittavan teknisen asiantuntemuksen puute.

Tässä sisällönhallintajärjestelmästä (CMS) tulee lopullinen ratkaisu. Älä huoli, jos et tunne termiä.

Olemme koonneet tämän kattavan artikkelin antaaksemme sinulle tietoa kaikesta, mitä sinun tulee tietää siitä. Tässä viestissä käsittelemme:

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Oletko valmis tähän valtavaan annokseen tietoa? Mennään!

Mikä on CMS?

CMS tulee sanoista “sisällönhallintajärjestelmä”. Yksinkertaisemmin sanottuna se on järjestelmä, jonka avulla verkkosivuston saaminen verkkoon on helppoa.

Se ei kuitenkaan yksin erota sisällönhallintajärjestelmää muista. Loppujen lopuksi voit suorittaa saman tehtävän minimaalisella teknisellä tiedolla.

CMS:stä erityisen tekee sen kyky, kuten nimestä voi päätellä, vaivattomasti julkaista ja hallita dynaamista sisältöä. Tämä tarkoittaa, että voit ylläpitää blogia, verkkokauppasivustoa tai käytännössä mitä tahansa verkkosivustoa, joka vaatii säännöllisiä päivityksiä.

Kuvittele, että sinun täytyy päivittää verkkosivusto manuaalisesti joka viikko. Se ei olisi käytännöllistä.

Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen siitä, että CMS-työkalut ovat arvokkaita sisällön hallinnassa ja optimoinnissa, mutta sisällön luomisen luova puoli riippuu edelleen suuresti ihmisen panoksesta.

CMS on täydellinen ratkaisu jokaiselle, joka tarvitsee hyvin jäsenneltyä ja jatkuvasti päivitettävää verkkosivustoa.

Miten sisällönhallintajärjestelmä toimii?

Kuvittele tämä: työskentelet sanomalehdelle tai aikakauslehdelle.

Lukijasi odottavat innokkaasti pysyvänsä ajan tasalla viimeisimmistä uutisista, mikä tarkoittaa, että tiimisi on julkaistava tuoretta sisältöä melkein joka päivä.

Mutta tässä on haaste: jokaisen uuden sisällön kohdalla sinun on uudistettava koko rakenne ja uudistettava verkkosivustosi infrastruktuuri.

Mikä pahinta, ainoa vaihtoehtosi on tehdä nämä päivitykset manuaalisesti.

Voitko tällaisessa tilanteessa käsittää, kuinka kallista ja aikaa vievää työstäsi tulee? Viestintäajoneuvon ylläpito olisi lähes mahdotonta sekä kustannusten että ajan suhteen.

Oletetaan, että onnistut jotenkin toimimaan tällä tavalla ja pitämään verkkosivustosi käynnissä. Tarvitset korkeasti koulutettuja asiantuntijoita, mikä voi rajoittaa mahdollisuuksiasi uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin.

Onneksi tämän päivän todellisuutemme on kaukana tästä skenaariosta. Näiden rakenteellisten ja toiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi luotiin CMS.

CMS-käsite sisältää tyypillisesti ilmaisia ​​ohjelmistoja, jotka kehittäjät ovat luoneet ja ylläpitäneet maailmanlaajuisesti. Tällä tuella kuka tahansa käyttäjä voi vaivattomasti luoda verkkosivustoja, blogeja tai muun tyyppistä verkkosisältöä.

On syytä huomata, että mainitsimme “tyypillisesti”, koska kaikki vaihtoehdot eivät ole ilmaisia. Tarkastellaan näitä ilmaisia ​​vaihtoehtoja myöhemmin tässä artikkelissa.

Yksi CMS:n merkittävimmistä eduista on sen käyttäjäystävällinen luonne, jonka ansiosta ihmiset voivat keskittyä enemmän strategiaan ja vähemmän niveliin toimintoihin.

Käyttäjien ei tarvitse murehtia teknisistä monimutkaisuuksista; heidän täytyy vain ladata säännöllisesti uutta sisältöä.

Tämä antaa ihmisille mahdollisuuden hallita kaikkea sisältöään tehokkaasti, kun taas rakenne varmistaa poikkeuksellisen suorituskyvyn, erinomaisen käyttökokemuksen ja skaalautuvuuden tulevaa verkkosivuston kasvua varten.

Mitkä ovat CMS:n päätoiminnot?

Se voi näyttää yksinkertaiselta, mutta uuden sisällön luomisessa ja julkaisemisessa verkkosivustolla tapahtuu itse asiassa paljon. Jokainen näistä komponenteista tarvitsee sisällönhallintajärjestelmän tuen näkyäkseen verkossa.

Asia tulee vieläkin selvemmäksi, kun tarkastelemme joitain järjestelmän päätoimintoja:

 • sivujen luominen ja julkaiseminen;
 • tekstin ja koodin muokkaus;
 • kommenttien moderointi;
 • varaston valvonta ja myynti järjestelmä (for sähköinen kaupankäynti);
 • asennus laajennuksia ja lisäosat verkkosivuston toimintojen laajentamiseksi;
 • Mediakirjasto kuvien ja videoiden lataamiseen;
 • ja paljon enemmän.

Kuinka valita CMS?

CMS:n valinta voi olla hieman haastavaa. Loppujen lopuksi on olemassa monia vaihtoehtoja. Lisäksi nuo vaihtoehdot ovat hyvin samanlaisia.

Kun tarkastelemme kymmentä näistä vaihtoehdoista, näemme, että niillä kaikilla on samat lupaukset. Miten sitten valitaan paras? Totuus on, että sinun tarvitsee vain ymmärtää muutamia näkökohtia tehdäksesi päätöksen.

Valinta on välttämätöntä. Emme väitä muuta. Mutta sen sijaan, että vietät liikaa aikaa kyseenalaistamalla itsesi, noudata näitä käytännön vinkkejä:

 • mikä on järjestelmän historia? Ota selvää, onko käyttäjäyhteisö riittävän suuri ja aktiivinen, jos järjestelmällä on hyvä maine ja onko tukitiimiä kiitetty;
 • mikä on järjestelmän tarkoitus? Jos sisällönhallintajärjestelmän keskipiste on hyvin erilainen kuin etsimäsi, kokeile jotain muuta. Esimerkiksi: haluat luoda blogin, mutta sisällönhallintajärjestelmä näyttää keskittyvän sähköiseen kaupankäyntiin;
 • millainen on käyttökokemus? Sillä ei ole väliä, onko se markkinoiden paras sisällönhallintajärjestelmä, jos sillä ei ole hyvää kokemusta. Yritä ymmärtää, mikä vaihtoehto sopii yrityksesi tarpeisiin.
🔥 Empfohlen:  Miksi Zomatoa ja Swiggyä syytetään kilpailunvastaisista toimista?

Meillä Rock Contentilla on suosikkisisällönhallintajärjestelmä: WordPress. Se on yleisimmin käytetty maailmassa, ja siinä on ratkaisuja lähes kaikkiin projekteihin.

Mutta sen ei pitäisi estää sinua etsimästä lisää vaihtoehtoja ja valitsemasta sinulle parhaiten sopivaa.

Kuinka siirrät sisällönhallintajärjestelmän?

Mitä sinun pitäisi tehdä, kun huomaat, että sisällönhallintajärjestelmäsi ei ole enää järkevä yrityksellesi? Vastaus on: siirry uuteen sisällönhallintajärjestelmään.

Jos mietit, miten se tehdään, emme aio tarjota sinulle vaiheittaista ratkaisua, koska edes me emme voi tehdä sitä täällä.

Sisällönhallintajärjestelmän vaihtoehtojen määrä on suuri, joten on mahdotonta tietää, kumpaa sinun pitäisi käyttää tänään ja mihin sinun pitäisi mahdollisesti siirtyä.

CMS-siirtymiselle on kuitenkin kaksi kultaista sääntöä:

 1. Tee varmuuskopio tiedoistasi ja tietokannastasi: jos kaikki menee pieleen, voit silti palauttaa sivustosi vanhaan sisällönhallintajärjestelmääsi tietokannan ollessa 100 % turvassa;
 2. Ota yhteyttä uuteen CMS-tukitiimiin: yleensä jokaisessa laadukkaassa sisällönhallintajärjestelmässä on hyvä dokumentaatio ja käyttäjäyhteisöt. Tämä voi johtaa siihen, että siirryt ilman ongelmia.

Mitkä ovat CMS:n edut? Tarkista 7 niistä!

CMS tarjoaa useita etuja liikemiehille, jotka haluavat luoda sivuja Internetiin. Tässä niistä 7!

1. Sivujen luominen ja ylläpitäminen on helppoa

CMS:n käytön merkittävin hyöty saattaa olla se, että se helpottaa sivujen luomista ja ylläpitoa päivittäin.

Pääset järjestelmään suoraan selaimen kautta, mikä tarkoittaa sinun ei tarvitse ladata mitään erityisiä ohjelmistoja. Joten mikään ei vie enemmän tilaa tietokoneeltasi tai älypuhelimeltasi.

Näin voit luoda sivusi nopeasti, jotta voit hyödyntää liiketoimintamahdollisuuksia tarjoamalla käyttäjillesi erinomaista sisältöä.

2. Se on helppokäyttöinen

Jokainen, jolla on verkkosivusto, tietää, että sinun on kiinnitettävä huomiota markkinoiden uutisiin ja trendeihin.

Sivujesi on siis oltava riittävän joustavia, jotta nämä uudet mahdollisuudet ja innovatiiviset ominaisuudet voidaan hyödyntää täysimääräisesti.

Erinomaisella sisällönhallintajärjestelmällä kuka tahansa tiimisi jäsen voi auttaa hallitsemaan ja ylläpitämään digitaalista strategiaasi.

Tämä sisältää sivujen luomisen sivustollesi, kuvien lisäämisen, videoiden lisäämisen, asiakkaiden mielipiteiden lisäämisen ja paljon muuta.

Kaikki tämä voidaan tehdä nopeasti ja helposti ilman ohjelmoinnin, suunnittelun tai kaavioiden teknistä asiantuntemusta.

Ja on muutakin: yksi sisällönhallintajärjestelmän olennainen osa on, kuten nimestä voi päätellä, kyky hallita sisältöä pelkän luomisen sijaan.

Toisin sanoen sillä ei ole väliä, onko järjestelmää mahdollista käyttää ilman tulosten edistymisen seurantaa.

Jälleen kerran, hyvälaatuinen sisällönhallintajärjestelmä tekee tästä osasta helppoa. Loppujen lopuksi kaikki voidaan testata ja optimoida parhaan ja nopeimman tuloksen saamiseksi.

3. Se tarjoaa suuren määrän lisäominaisuuksia

Markkinoiden johtava CMS tarjoaa laajan valikoiman lisäominaisuuksia. Ne voidaan sisällyttää verkkosivustolle vain muutamalla napsautuksella, jotta asiakkaat saavat parhaan kokemuksen ja tehostavat hallintaa entisestään.

Tämä on kuitenkin asia, joka sinun tulee ottaa huomioon: on välttämätöntä analysoida valitun ohjelmiston ominaisuudet, jotta voit olla varma, että ne vastaavat tarpeitasi.

Jos huomaat, että jotain puuttuu, etsi laajennuksia ja lisätyökaluja. Jos et vieläkään ole löytänyt tarvitsemaasi, on ehkä aika etsiä toinen sisällönhallintajärjestelmä.

4. Se tarjoaa tuen orgaanisen haun optimointiin

Jokainen yrityspäällikkö, joka pyrkii vakiinnuttamaan verkkosivuston referenssiksi markkinoilla, tietää, että: on erittäin tärkeää ymmärtää ja soveltaa orgaanisen hakuoptimoinnin tekniikoita ja strategioita, niin sanottua SEO:ta (Search Engine Optimization).

SEO:n tehtävänä on lisätä mahdollisuuksia, että sivusi löydetään verkosta hakukoneiden, kuten Googlen, kautta.

Ja mitä enemmän ihmiset löytävät sivustosi orgaanisesti (ilman mainoksia), sitä parempi on asiakkaiden hankintaprosessi. Ainakin niin kauan kuin sinulla on vankka sisältöstrategia ja hyvin jäsennelty markkinointisuunnitelma.

Voit käyttää erilaisia ​​tekniikoita, kuten:

 • linkkien rakentaminen verkkotunnuksen auktoriteetin ja sijoitusten parantamiseksi;
 • kuvien optimointi, jotta sisältösi näkyy visuaalisessa haussa;
 • avainsanojen strateginen käyttö, erityisesti pitkähäntäiset;
 • asettelun uudelleenmäärittely, jotta se olisi miellyttävämpi lukijoille ja siten pidentää säilytysaikaa.

On välttämätöntä huolehtia sivustosi jokaisesta sivusta, jos haluat optimoida hakukoneoptimoinnin oikein.

🔥 Empfohlen:  Miksi kokoojasivustot toimivat paremmin kuin alkuperäinen lähde Googlessa?

Jos verkkosivusto on monimutkainen ja rakennettu tietyllä ohjelmistolla, voi olla vaikea jatkaa optimointia oikein – ja se on entistä haastavampaa sivuston kasvaessa.

CMS:n avulla käyttäjät voivat kuitenkin tehdä sen ilman lisäongelmia. Muutama minuutti päivässä riittää tuomaan sivusi näkyville SERP:n ensimmäisissä paikoissa. Ja maksettuun mainontaan ei tarvitse sijoittaa senttiäkään.

5. Se tarjoaa monipuolisuutta projekteihin

Sillä ei ole väliä, millainen haluat sivustosi olevan: voit saavuttaa sen hyvällä sisällönhallintajärjestelmällä.

Haluatko luoda blogin julkaistaksesi relevanttia sisältöä joka viikko? Ok. Tarvitseeko sinun luoda sivuja verkkokauppaasi varten, jossa on paljon ominaisuuksia? Ei ongelmia.

Nämä ovat vain osa mahdollisuuksista. Voit kehittää alueen jäsenille, aloitussivun ja jopa luoda oman sosiaalisen median.

Tämä on toinen hyvä puoli CMS:ssä: se voi auttaa sinua erilaisissa, erikokoisissa projekteissa tarjoamalla samat toiminnot ja rakenteen.

Tarvitset vain: muotoilla ominaisuudet projektisi vaatimusten mukaan.

6. Se tarjoaa hyvän latausnopeuden

Toinen uskomaton etu on, että sisällönhallintajärjestelmä parantaa sivujesi latausnopeutta.

Tämä on ratkaisevan tärkeää tarjotaksesi käyttäjällesi ainutlaatuisen kokemuksen. Puhumattakaan siitä, että sillä on merkitystä myös hakukoneoptimoinnin kannalta.

Mitä hitaampia sivusi ovat – ja tässä puhumme sekunneista –, sitä suurempi on todennäköisyys, että potentiaalinen asiakkaasi sulkee välilehden ja valitsee toisen vaihtoehdon Internetissä.

Tästä syystä on välttämätöntä seurata sivujesi latausaikoja niiden optimoimiseksi.

Tämä tulee entistä selvemmäksi mobiililaitteissa – ja ne saavat enemmän huomiota Googlelta uudessa sijoitusstrategiassa.

Algoritmi, joka tunnetaan nimellä mobile-first-indeksi, priorisoi sivut, jotka latautuvat nopeammin mobiililaitteilla. Onneksi kaikki huippuluokan sisällönhallintajärjestelmät tarjoavat tukea mobiililaitteille suunnatuille verkkosivustoille.

7. Se tarjoaa alhaiset kustannukset

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, emme voi unohtaa mainita ylläpitokustannuksia.

Kuvittele, että rakensit verkkosivustosi tietyn kehittäjän kanssa monimutkaisella kielellä, jonka vain harvat ammattilaiset osaavat.

Ymmärrätkö kuinka rakenteen pitäminen toimivana ja ajan tasalla voi tässä tapauksessa olla paljon kalliimpaa? Asiantuntemuksen puutehan nostaa palvelun hintoja.

Kuitenkin, jos käytät CMS:ää, kaikki on halvempaa: asennuksesta päivitykseen ja ylläpitoon.

Useimmat sisällönhallintajärjestelmät ovat ilmaisia, koska ne ovat ympäri maailmaa hajallaan olevien kehittäjien luomia.

Tietysti voit silti palkata kehittäjän tai suunnittelijan mukauttamaan sivustoa kiinnostuksesi ja tarpeidesi mukaan. Mutta se on eri asia kuin täysin personoidun verkkosivuston luominen.

Jopa CMS:n muutokset ovat yleensä halvempia kuin luominen tyhjästä.

Joten mikä tekee eron kustannuksissa, on päivitys ja ylläpito. Tämä tekee CMS:stä kustannustehokkaamman vaihtoehdon.

Kuinka valita paras isännöintipalvelu CMS:lle?

CMS ei ole ainoa kriittinen komponentti sivuston ylläpidossa.

Isännöintipalvelulla on myös tässä erityinen rooli, vaikka isäntä ei tarjoa tukea käyttämällesi sisällönhallintajärjestelmälle, mikään ei toimi.

Jälleen kerran pääsemme kysymykseen käytettävissä olevien vaihtoehtojen lukumäärästä. Emme voi analysoida niitä kaikkia yksitellen tässä artikkelissa, mutta voimme antaa sinulle vaiheittaiset ohjeet siitä, mitä sinun tulee ottaa huomioon valittaessa:

 • päätä ensin minkä hosting-palvelun haluat. Niitä on 4: jaettu hosting, pilvi, VPSja oma palvelin;
 • rajaa luettelo tunnettuihin vaihtoehtoihin, jotka tarjoavat myös tukea etsimällesi sisällönhallintajärjestelmälle;
 • vertailla luettelossasi olevien vaihtoehtojen ominaisuuksia, asiakastukea ja hintoja.

Mitkä ovat markkinoiden parhaat sisällönhallintajärjestelmät?

Nyt kun tiedät, mitä sisällönhallintajärjestelmä on, näytämme sinulle markkinoiden parhaat vaihtoehdot. Aloitetaan suosituksellamme, WordPress:

WordPress

WordPress (WP) on maailman eniten käytetty CMS-alusta. Mutta emme siksi pidä siitä niin paljon. Ensinnäkin se on ilmainen vaihtoehto, jota käyttävät blogit, sähköinen kaupankäynti ja monet muut projektit.

On olemassa useita lisäominaisuuksia, kuten valmiiksi rakennettuja laajennuksia ja malleja, jotta käyttäjät voivat muokata ratkaisujaan tarpeidensa ja liiketoimintastrategioidensa mukaan.

Yksi merkittävimmistä eduista on sen aktiivinen yhteisö. Tuhansilla kehittäjillä on tarvittava asiantuntemus pitää järjestelmä ajan tasalla ja tarjota muutoksia ja parannuksia.

Sen lisäksi turvallisuus on myös avaintekijä. Koska WP on avoimen lähdekoodin vaihtoehto, krakkarit voivat etsiä tietoturva-aukkoja järjestelmään hyökätäkseen yksityisiin tietoihin. Suosittelemme siis käyttämään lisäresursseja sisällönhallintajärjestelmän luotettavuuden varmistamiseksi.

Joomla

Toinen erinomainen CMS on Joomla. Sitä ovat käyttäneet monet tunnetut yritykset ympäri maailmaa. Yksi niistä on tunnettu Harvardin yliopisto Yhdysvalloissa.

Kuten WordPress, se on ilmainen PHP-pohjainen järjestelmä, jossa on paljon lisätoimintoja.

Vaikka yhteisö ja tuki eivät ole yhtä hyviä kuin kuuluisimmat vaihtoehdot, Joomla on vankka ja luotettava sisällönhallintajärjestelmä.

Drupal

Mitä voimme sanoa CMS:stä, jota Yhdysvaltain hallitus käyttää? Oikein! Pohjois-Amerikan hallitus valitsi Drupalin sisältöalustakseen.

🔥 Empfohlen:  Amazon Movers and Shakers: kuinka se voi hyötyä yrityksellesi?

Ohjelmisto sisältää moduuleja, jotka ovat vuorovaikutuksessa keskenään, mikä mahdollistaa mukauttamisen.

Drupalista puhuttaessa on tärkeää mainita järjestelmän suuri asiantuntijayhteisö – myös yksi WordPressin tärkeimmistä eduista.

TextPattern

Niiden, jotka pyrkivät luomaan yksinkertaisia ​​sivuja ja etsivät nopeaa sivujen latausta, on harkittava TextPatterniä vaihtoehtona.

Se on hieman jäljessä ensimmäisistä mainitsemistamme vaihtoehdoista, koska se ei tarjoa valtavaa valikoimaa esikonfiguroituja malleja. Mutta siellä on edelleen paljon lisäominaisuuksia.

Säteilevä

Lopuksi, emme voi lopettaa luetteloa mainitsematta Radiantia. Se on Rubyyn perustuva sisällön ja käyttöoikeuksien hallintajärjestelmä, jota suositellaan pienempiin projekteihin.

Sillä on oma kielensä, joka on hyvin samanlainen kuin HTML, ja se tarjoaa erinomaisia ​​laajennusvaihtoehtoja.

Mitä eroa on CMS:n, WCM:n, ECM:n, DAM:n ja DXP:n välillä?

CMS on järjestelmä, joka sisältää monenlaisia ​​ohjelmistoja. Jokainen niistä on olemassa vastaamaan erilaisia ​​​​tarpeita.

Siksi näytämme sinulle joitain luokkia ja niiden eroja.

WCM – Web Content Management

WCM on ihanteellinen työkalu verkkosivujen sisällön luomiseen, hallintaan, tallentamiseen ja näyttämiseen.

Se tarjoaa mahdollisuuden piirtää ja järjestää sivustoja, joten sisältö on aina ajan tasalla ja helposti saatavilla milloin tahansa.

Lisäksi se mahdollistaa hallinnan ja sisällön valmistelun julkaisua varten sekä tarkastelun ja hyväksynnän ennen verkkoon laittamista.

WCM mahdollistaa myös sisällön julkaisemisen automatisoinnin, mikä parantaa suorituskykyä.

ECM — Enterprise Content Management

ECM on liiketoimintaprosesseihin liittyvän sisällön ja asiakirjojen talteenoton, hallinnan, säilyttämisen ja jakelun takana oleva tekniikka.

ECM-työkalujen ja -strategioiden avulla käyttäjät voivat järjestää tietoja koko yrityksen elinkaaren ajan.

Näiden työkalujen keskellä on WCM, jonka olemme juuri nähneet, ja DAM, seuraava aiheemme.

DAM — Digital Asset Management

Digital Asset Management on samanlainen käsite kuin ECM.

Suurin ero on kuitenkin se, että DAM keskittyy erityisesti multimedian hallintaan, kuten videoihin, ääneen, kuviin ja muihin.

ECM toimii kuitenkin yleensä tiedostojenhallinnassa. Joten jos tarvitset ratkaisun multimediatiedostojen tehokkaaseen tallentamiseen, DAM on tärkeä.

DXP — Digital Experience Platform

Asiakkaiden pääsykanavien lisääntyessä integroidut strategiat ostokokemuksen parantamiseksi eivät ole enää vaihtoehto.

DXP (Digital Experience Platform) muuttaa sen todeksi ja yhdistää kokemukset ja elämykset jokaisessa vuorovaikutuskohdassa, mikä vahvistaa brändi-identiteettiä.

Puhumme alustasta, joka on tehty luomaan ja tarjoamaan integroituja ja optimoituja kokemuksia käyttäjille.

Optimoitujen elämysten tulee tapahtua useissa kanavissa ja aina tulee huomioida asiakkaan mieltymysten lisäksi myös hänen elinkaarensa.


Miksi yritysten pitäisi ottaa käyttöön sisällönhallintajärjestelmä?

Virtuaalimaailmassa brändit kohtaavat kovaa kilpailua.

Yritysjohtajat etsivät jatkuvasti uusia tapoja parantaa verkkosivustojensa käyttökokemusta ja ottamalla käyttöön innovaatioita, pitäen samalla lujan otteen strategioistaan.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi sisällönhallintajärjestelmä (CMS) voi olla liittolainen. Kuitenkin, kuten olemme havainneet, markkinat tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja.

Älä siis kiirehdi ajattelemaan, että järjestelmän valitseminen on jotain, jota voit tehdä sattumanvaraisesti.

Yritysten ensisijainen haaste on tarpeiden sovittaminen yhteen käytettävissä olevien resurssien kanssa. Ei ole olemassa yhtä kaikille sopivaa alustaa, joka voisi ratkaista kaikki ongelmat. On tärkeää tunnistaa, mitä yritys tarvitsee tukeakseen asiakkaitaan ja tarjoamalla räätälöityjä ratkaisuja.

Siksi on välttämätöntä analysoida, millä sisällönhallintajärjestelmällä on nämä ominaisuudet ja mikä vastaa eniten kriteereitäsi.

Muista kuitenkin, että edes hienoin sisällönhallintajärjestelmä ei voi tehdä ihmeitä, jos et tuota korkealaatuista sisältöä. Siellä WriterAccess tulee käyttöön.

Sisällöntuotantomarkkinamme voi auttaa sinua löytämään huippuammattilaisia ​​luomaan sisältöä brändillesi. Kutsun sinut mukaan kokeile sitä ilmaiseksi 14 päivän ajan ja todista yrityksesi poikkeuksellisen sisällön muutosvoimaa.