Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi trendit ovat hyödyllisiä hakukoneoptimoinnissa & Kuinka saada aina sijoitus

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi trendit ovat hyödyllisiä hakukoneoptimoinnissa & Kuinka saada aina sijoitus

Kausivaihtelutrendit + pystysuuntaiset tiedot auttavat sinua näkemään kysynnän muutokset nopeammin

Lukuun ottamatta säännöllisiä vuodenaikoja tai kansainvälisiä lomapäiviä, jotka ovat hyvin tunnettuja verkkokaupan alalla, jokaisella toimialalla on omat erityispiirteensä – jotkut eivät ole niin ilmeisiä, varsinkin kun työskentelet B2B-sidosryhmien kanssa.

Näiden asioiden osaamisen näyttäminen hakutiedoilla rakentaa luottamusta konsultointikykyihisi ja tekee sinusta kumppanin etkä pelkästään hakukoneoptimointitoimintoja suorittavan tiimin.

Siksi on tärkeää, että sinulla on työkalu, joka tekee kausivaihteluiden seurannasta tehokkaan, jotta voit keskittyä seuraavaan strategiseen vaiheeseen.

Sisään SEOmonitorise saavutetaan automaattisilla tunnisteilla, jotka kertovat sinulle, milloin kohdistetut avainsanat lähestyvät sesonkiaikaa tai ovat sesongin ulkopuolella, jolloin voit suunnitella sisältöä etukäteen.

Dobsonin tarinan jatkuessa on kuitenkin kyse siitä, kuinka kaikki keskeiset datapisteet yhdistyvät.

Vaihe 2: Luo SEO-avainsanaluokkia ja katso helposti, mitkä alat vaihtelevat

Jotta tiedot toimisivat sinulle, oikea tarkkuustaso on myös tärkeä.

Mitä tulee Dobsonin verkkokauppasivustoon, he segmentoivat kohdistetut avainsanat luokkarakenteen mukaan, koska se on helpoin tapa nähdä, miten tietyillä alueilla menee. Tämä on suoraviivaista ja tehokasta, sillä liiketoimintalogiikka on sisäänrakennettu verkkosivuston tietoarkkitehtuuriin.

Lisäksi tiettyjen prioriteettikategorioiden ja niiden kilpailijoiden seuraaminen tarkoittaa aukkojen havaitsemista nopeammin ja nopeampaa päätöksentekoa.

Siksi Bulldog Digital Media hyödyntää SEOmonitoria sijoituksen jäljittäjä vakiona päivittäiset sijoitustiedot pöytäkoneille ja mobiililaitteille sekä avainsanojen ryhmittelyjärjestelmä, jonka avulla ne voivat säilyttää luokkahierarkian.

“Koska meillä on kaikki kategoriat selkeästi osioituina, voimme nopeasti nähdä hakutietojen avulla, millä alueilla kysyntä on jatkuvaa, lisääntynyt tai vähentynyt.”

Miltä se näyttää?

”Otetaan esimerkki Cocktail-lasit-kategoriasta alla. Huomasimme, että näkyvyys oli kaiken kaikkiaan parantunut. Luomuliikenne oli kuitenkin vähentynyt merkittävästi.

Itse asiassa näemme, että kysyntä on laskenut merkittävästi, mikä on jättänyt meille katkeransuloisen voiton, sillä vaikka olemme parantaneet asiakkaidemme sijoitusta, haluttuja vaikutuksia ei ole tapahtunut kysynnän muutosten ansiosta.

🔥 Empfohlen:  Teslan tilastot 2023: Kuinka monta Teslaa on myyty?

Kuva: SEOmonitor & Bulldog Digital Media, marraskuu 2022

Koska tiimillä on työkalu tuoda kaikki kriittiset tiedot yhteen näkymään, tiimi voisi saada tämän tapaamisissa asiakkaan kanssa auttaakseen heitä nopeasti tiedottamaan markkinoiden muutoksista ja antamaan vastauksia siihen, miksi liikenne ei ollut siellä, missä he odottivat sen olevan. olla.

Vaihe 3: Hyödynnä tunnisteita, huomautuksia ja läpinäkyvyyttä saadaksesi nopeasti selville, mitä tapahtui ja milloin

Dobson korostaa jatkuvan arvioinnin ja viestinnän tärkeyttä sekä sisäisesti että asiakkaan kanssa.

“B2B:lle, jossa ravintola-alalla oli tulossa täysi kesäkausi, voisimme myös käyttää trenditietoja kaikista luokista nähdäksemme, mitkä tuotelinjat ovat kysytyimpiä, ja voisimme nopeasti muuttaa strategiaa keskittyä kuumille alueille näkyvyyden maksimoimiseksi.” hän selittää.

Kyse oli jäsennellystä ja läpinäkyvyydestä alusta alkaen.

Käytä huomautuksia lisätäksesi tehokkuutta

Kampanjanhallintaprosessin tehostamiseksi hän neuvoo käyttämään huomautuksia.

“Asiakkaan analytiikassa olimme lisänneet merkintöjä tärkeimpiin tapahtumiin, jotta voimme helposti sovittaa kaikki nopeat mallit tapahtumiin.”

Kuva: SEOmonitor & Bulldog Digital Media, marraskuu 2022

Sinun tulisi harkita merkintätoiminnon parantamista kaikissa SEO-pinosi työkaluissa, kun:

  • Tiedä tarkalleen mitä tapahtui ja milloin.
  • Raportti hakukoneoptimoinnin tehokkuudesta verrattuna tavoitteeseen vaikuttaviin ulkoisiin voimiin.
  • Selitä logiikka ja markkinat asiakkaillesi ja ole aktiivinen kaikissa tarvittavissa kurssikorjauksissa.

Bonusvaihe SEO-toimistoille: Hallitse jatkuvasti asiakkaasi odotuksia

Jokaisen kysynnän muutoksen ja liikenteen laskun myötä Bulldog Digital Media piti asiakkaan ajan tasalla.

”Vaikka asiakas oli huolissaan liikenteen vähenemisestä, käsissämme olevien tietojen ja työkalujen avulla pystyimme olemaan aktiivisia ja tarjoamaan arvokkaita näkemyksiä hänen liiketoiminnalleen. Esimerkiksi vuonna 2020 yksi iso liiketoiminnan kasvualue oli kylpytynnyrimyynti, mikä johtui pääasiassa säästä, mutta myös siksi, että ihmiset tiesivät viettävän paljon enemmän aikaa kotona. Keväällä 2021 halusimme seurata tarkasti, odotammeko samanlaista nousua, ja jos ei, kohdistaa nopeasti liikenne- ja datatrendit nähdäksemme, jäämmekö muualta paitsi.”

🔥 Empfohlen:  ChatGPT-virhekoodi 1020: kuinka korjata

Tämän tason ketteryyden ja läpinäkyvyyden ansiosta hakukoneoptimointitiimin voidaan luottaa ohjaavan liiketoimintaa oikeaan kontekstiin.

Mutta se tarkoittaa myös, että sinun on oltava rehellinen ja raportoitava jokaisesta vaiheesta. Silloinkin, kun laskuja tapahtuu ja SEO-kampanja näyttää horjuvan.

“Palaute oli positiivista asiakkaalta, joka pystyi yhdistämään tapahtumat nopeasti, mutta pystyi myös välittämään sisäisesti auttamaan asiakasta olemaan ketterä seuraavissa vaiheissa ja kohdistamaan odotukset nopeasti.”

On monia tasoja, joita on mukautettava, jotta SEO-kampanja pysyy raiteilla, joten jatkuvat raportit, liiallinen viestintä ja nopeat interventiot ovat avainasemassa sen varmistamiseksi, että jokainen osapuoli tekee osansa.

Joillekin asiakkaille Bulldog Digital Media sisältää jopa vain luku -käytön hakukoneoptimointityökalussaan auttaakseen heitä sisäisessä raportoinnissa ja yhdenmukaistamisessa.

SEOmonitor voi auttaa sinua helposti havaitsemaan ja korjaamaan SEO:n kysynnän muutokset

Koska kysynnän muutokset tapahtuvat nopeammin, varsinkin kun työskentelet sähköisen kaupankäynnin sidosryhmien kanssa, ei riitä, että tarkastellaan hakumääriä sinänsä.

Vuosittaisten hakutrendien käyttäminen, kausivaihteluiden tarkkaileminen ja markkinoiden muutosten ymmärtäminen auttavat tekemään oikeita päätöksiä ja mukauttamaan SEO-toimia jatkuvasti.

Tietysti, kuten Bulldog Digital Media selitti, kyse on myös asiakkaan liiketoiminnan tuntemisesta, sen vahvuuksista ja siitä, miltä kilpailu näyttää kussakin tuote- tai palvelukategoriassa.

Ja oikealla tarkkuudella tietää, milloin se on suorituskykyongelma ja milloin markkinaongelma.

Pitämällä kaikki edellä mainitut mielessä, klo SEOmonitori, kehitimme sijoitusseurantalaitteen, joka auttaa SEO-ammattilaisia ​​skaalatautumaan. Saat:

  • Päivittäiset arvosanat pöytäkoneille ja mobiililaitteille sisältyvät samaan hintaan.
  • Kaikkien kilpailijoiden seuranta, joten sinun on valittava vain ne, joista olet kiinnostunut.
  • Kolme avainsanaryhmittelytasoa monimutkaisten kampanjoiden hallintaan.
  • Rajoittamaton määrä käyttäjiä, joten voit kutsua sekä tiimisi että asiakkaasi alustalle.

Nämä ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka tukevat asiakkaiden keskittymistä liiketoiminnan kasvuun.

Liity meihin matkallamme rakentamaan lisää avoimuutta ja luottamusta SEO-teollisuudelle ja sen puolesta.