Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi tuotemerkkien on keskityttävä TikTokiin vuonna 2022

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi tuotemerkkien on keskityttävä TikTokiin vuonna 2022

On vuosi 2022, ja jos mietit edelleen, pitääkö tuotemerkkien keskittyä TikTokiin vai ei, menetät jo niin paljon potentiaalisia myyntiä yrityksellesi. Olemme kaikki tietoisia siitä, että Tiktok on vallannut maailman myrskyllä. Vain muutamassa vuodessa tämä videonjakoalusta nousi yhdeksi suosituimmista maailmanlaajuisista sosiaalisen median sovelluksista.

Tämän nopean kasvun vuoksi monet TikTokin brändit myyvät kertakorvauksia pelkästään videosisällön kautta.

Joten säästääksemme sinut hämmennykseltä, käydään läpi kaikki tärkeät tiedot, jotka saattavat pakottaa sinut luomaan TikTok-tilin ja aloittamaan videoiden luomisen TikTokissa heti, jotta brändisi erottuu todellisessa maailmassa sekä TikTokissa.

Brändit TikTokissa – Viimeisimpien tilastojen mukaan

Ennen kuin hyppäämme TikTok-markkinoinnin mahdollisuuksiin vuonna 2022, selvitetään joitain faktoja ja lukuja, jotta voimme vahvistaa myöhemmät tiedot, jotka aiomme jakaa:

  • Statistan mukaan yhdysvaltalaiset TikTokin käyttäjät käyttävät sovellukseen keskimäärin 858 minuuttia kuukaudessa.
  • TikTok-latauksia on maailmanlaajuisesti yli 3 miljardia, joten se on viides muu kuin pelisovellus, joka on saavuttanut tämän määrän.
  • 25 % Yhdysvaltain TikTokin yleisöstä on 10-19-vuotiaiden ikäryhmää, 22,4 % on 20-29-vuotiaiden ikäryhmää ja 20,3 %.
  • 40-49, mikä tekee siitä yhden monipuolisimmista sovelluksista yleisön suhteen.
  • TikTokissa on tällä hetkellä yli 60 prosenttia naisyleisöistä ja 40 prosenttia miesyleisöistä.
  • Erilaisia ​​videoita lukuun ottamatta TikTokin viihdekategorialla on yli 535 miljardia katselukertaa, kun taas muotivideoilla on noin 27 miljardia katselukertaa.

Tämä todistaa, että TikTok ei ole vain huulten synkronointi- tai tanssialusta. Brändit voivat tutkia alustalla niin paljon muuta. Luovuudella brändit voivat luoda käyttäjille mukaansatempaavan kokemuksen samalla kun mainostavat läsnäoloaan Internetissä ja houkuttelevat lisää myyntiä.

Miksi tuotemerkkien on keskityttävä TikTokiin

Nyt kun olemme tarkastelleet yleisiä demografisia tietoja ja muita TikTokin tilastoja, katsotaanpa tarkemmin brändin mahdollisuuksia olla verkossa TikTokissa.

TikTok on kiinnostukseen perustuva algoritmi

Yksi parhaista puolista, jotka tekevät TikTokista niin erinomaisen alustan aikaa ja resursseja sijoittamiseen, on sen kiinnostukseen perustuva algoritmi. Se toimii pääasiassa sisältökaaviossa, ei sosiaalisessa kaaviossa.

Tämä voi osoittautua todella arvokkaaksi brändeille, koska jopa uusimmilla TikTokin brändeillä on yhtäläiset mahdollisuudet levitä TikTokiin ja rakentaa vahvaa TikTokin läsnäoloa.

TikTokin algoritmi perustuu yksinomaan lähettämääsi sisältöön. Jos se on riittävän relevanttia ja laadukasta, voit odottaa, että sisältösi näkee suuren yleisön, vaikka TikTok-tililläsi olisi vain 100 seuraajaa.

Muistatko ajan, jolloin Jennifer Lopez julkaisi käänteisen tanssivideon maaliskuussa 2021?

Video sai noin 161 miljoonaa katselukertaa, kun sillä oli tuolloin vain noin 10,2 miljoonaa seuraajaa.

Tämä hämmästyttävä kasvuvauhti todistaa, että vain sisältö voittaa TikTokissa, ei sosiaalinen analytiikkasi, kun kyse on brändin löydettävyydestä.

Varmista, että räätälöit sisältösi kohdeyleisösi tarpeiden, kiinnostuksen kohteiden ja kipukohtien perusteella, niin voit vähitellen kasvattaa suuren seuraajakunnan TikTokissa ja mainostaa suurelle yleisölle helposti.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aktivoida Robinhood-tili uudelleen

TikTokilla on korkea sitoutumisaste

Kuten sanoimme, TikTokin algoritmi perustuu enimmäkseen tuotemerkkien maksimaaliseen löydettävyyteen. Koska alustalla on niin paljon käyttäjiä, TikTok tarjoaa loistavan mahdollisuuden olla yhteydessä yleisöösi ja huolehtia sisällöstäsi sen mukaisesti.

Voit helposti olla yhteydessä yleisöösi ja välittää brändiviestisi heille
oikealla sisällöllä. TikTokin parhaat markkinointikampanjat on omistettu yksinomaan käyttäjien sitoutumisasteen lisäämiseen TikTokin kautta.

Alkaen TikTok-elämästä käyttäjien luoman sisällön jakamiseen sosiaalisen median profiilissasi. On olemassa lukuisia ainutlaatuisia tapoja, joilla voit nostaa sitoutumisastettasi TikTokissa vaivattomasti.

ELF:n #EyesLipsFace-kampanja keskittyi bränditietoisuuden lisäämiseen samalla kun hän järjesti uuden hashtag-haasteen. Tämä kampanja oli julkaisunsa jälkeen yksi viruksen leviävistä brändikampanjoista, joka onnistui saamaan noin miljardi katselukertaa tai jopa enemmän.

Sisältö levisi muille sosiaalisen median alustoille, ja lukemattomat julkkikset ja vaikuttajat osallistuivat hashtag-haasteeseen ja lisäsivät tämän kampanjan viraalisuutta.

Voit siis olla varma, että TikTokilla on valtava potentiaali tuoda brändillesi loputonta tietoisuutta ja sitoutumista alustalle.

TikTok voi nostaa brändejä

TikTok auttaa brändejä nousemaan entisestään, sillä alustalla on niin suuri sitoutumisen ja brändin löydettävyyden potentiaali. TikTokin brand lift -tutkimukset päättelevät helposti kaksinumeroisen kasvun koko kuluttajan matkalla.

Tämä osoittaa, että se on yksi tehokkaimmista alustoista, joilla voit kaivaa käsiäsi ja mainostaa tuotemerkkiäsi uusille yleisöille.

#MBStarChallnege-hashtag on klassinen esimerkki siitä, kuinka yhteisluomisen hengen hyödyntäminen auttoi Mercedez-Benziä saavuttamaan 66,3 %:n brändilisäyksen yrityksensä myynnin kasvun myötä. Heidän merkkisuotuisuutensa kasvoi 18,2 % ja tuotemerkkien mieltymys 15,7 %.

Oikeiden strategioiden käyttäminen TikTokissa voi helposti tarjota yritykselle tehokkaan brändin nousun, joka voi olla loistava alku erityisesti pienyritysten omistajille.

TikTokilla on ainutlaatuisia yleisöjä

Toinen tekijä, joka tekee TikTokin erottumaan muista alustoista, on kopioimattomien käyttäjien määrä. Toki TikTokissa kasvava yleisömäärä on valtava, mikä tarjoaa brändeille enemmän mahdollisuuksia mainostamiseen, mutta ainutlaatuinen yleisömäärä varmistaa, että ponnistelut saavuttavat lopullisen tuloksen tehokkaasti.

Ainutlaatuinen yleisö voi osoittautua todella tehokkaaksi tuotteidesi ja palveluidesi mainonnassa. Kustakin kampanjasta saamasi mittarit perustuvat yksilöllisiin yleisöihin, joten seuranta ja työskentely on paljon tuottavampaa kuin vain mainostaa tuotteitasi samoille yleisöille useita kertoja.

Kuinka aloittaa TikTok

Keskustelua TikTokin mahdollisuuksista voi käydä koko päivän. Jos haluat erottua melusta, sinun on ryhdyttävä toimiin tänään.

Jos keskityt vain etuihin, luo hyvä TikTok-markkinointistrategia käyttämällä alla mainittuja vinkkejä, koska ne antaisivat sinulle hyvän käsityksen siitä, kuinka voit räätälöidä strategiaasi TikTok-yleisösi ympärille ja saada suurimmat hyödyt matkastasi.

Johda keskusteluja sisällön kautta

Vain luovin ja mukaansatempaavin sisältö erottuu TikTok-yhteisöstä. Tämäntyyppinen sisältö toimii parhaiten yleisön keskuudessa ja onnistuu leviämään nopeasti.

Kun luot sisältöä TikTokille, tavoitteesi tulisi olla kohdeyleisösi analysointi ja sisällön luominen heidän kipupisteensä perusteella.

🔥 Empfohlen:  Sosiaalisen kaupan tila vuonna 2022

Koska et ole täällä vain viihteen vuoksi, vaan myös todellisen liiketoiminnan vuoksi, on tärkeää luoda sisältöä, joka ei vain ole tarpeeksi mukaansatempaavaa, vaan on myös informatiivinen ja lisää arvoa yleisöllesi.

Sinun on varmistettava, että sisältösi on arvokasta ja hyödyllistä heidän elämäänsä.

Loistava tapa luoda tällaisia ​​räätälöityjä sisältökokemuksia yleisöllesi on luoda sisältöä, joka voi käynnistää keskustelun. Koska tavoitteena on sitoutuminen ja brändin löydettävyys, jotka edistävät yrityksesi myyntiä, sinun on keskityttävä keskustelujen aloittamiseen sisältösi kautta.

Kysy heiltä yleisimmistä esteistä, joita he kohtaavat joka päivä töistä matkustaessaan? Ovatko he tarpeeksi tuottavia työssään? Millä tavoilla tuotteesi voivat auttaa heitä pääsemään paremmin elämään?

Nämä muutamat sisältöideat pakottavat yleisösi kommentoimaan viestejäsi ja sitoutumaan lisää.

Tämä ei vain lisää sitoutumisastetta, vaan se tuo sinulle myös monia eksklusiivisia sisältöideoita, jotka on räätälöity yleisösi tarpeiden ja vaatimusten perusteella, mikä voi antaa brändisi myydä tuotteita tehokkaasti TikTokissa.

Varmista myös, että olet luova ja aito. Älä yksinkertaisesti kopioi kilpailijoitasi, vaan käytä heidän sisältöideoitaan inspiraation lähteenä, lisää siihen persoonallisuutta ja julkaise se TikTok-tililläsi!

Tee yhteistyötä sisällöntuottajien kanssa TikTokissa

Hieno strategia, joka on yleinen jokaiselle sosiaalisen median alustalle, on yhteistyö muiden sisällöntuottajien kanssa. Yhteistyö muiden tekijöiden kanssa voi antaa sinun hyödyntää heidän yleisönsä ja houkutella heidän seuraajiaan sekä seurata TikTok-tiliäsi ja tehdä ostoksia brändiltäsi.

Voit joko luoda duettoja heidän kanssaan tai pyytää heitä mainostamaan tuotteitasi yleisölleen luovalla tavalla. Ilmeisesti sinun on maksettava heille tästä mainoksesta, mutta täällä tehty investointi on mitätön, jos kampanjasi käynnistyy hyvin.

Jos mietit, voit löytää tällaisia ​​​​tekijöitä TikTok Creator Marketplacesta. Täältä löydät kampanjatavoitteidesi perusteella tarkimmat ja osuvimmat sisällöntuottajat ja voit työskennellä heidän kanssaan yhteisen edun mukaisesti.

Vaihtoehtoisesti voit myös työskennellä toimistojen kanssa, jotka hankkivat tällaisia ​​korkean seuraajamäärän omaavia sisällöntuottajia mainostaaksesi brändiäsi profiilissaan ja auttaaksesi sinua saavuttamaan myyntikiintiösi nopeasti.

Pidä silmällä joitakin olennaisia ​​tekijöitä, ennen kuin aloitat yhteistyön sisällöntuottajan kanssa, kuten sisällöntuottajan kykyä yhdenmukaistaa brändiä, sitoutumisasteita, sisältötyyppiä ja seuraajien demografisia tietoja.

Luo kiinnostavia videomainoksia

TikTok for Businesses, yritysten omistajille tarkoitettu alusta, lanseerattiin kesäkuussa 2020, ja brändit eivät koskaan katsoneet taaksepäin!

Tämä uusi alusta oli omistettu TikTokin brändeille, jotka haluavat mainostaa tuotteitaan ja palveluitaan aivan kuten sinä. Se tarjoaa brändeille useita markkinointi- ja brändäysratkaisuja, jotka voivat auttaa hyödyntämään sovelluksen potentiaalia mahdollisimman paljon.

Näillä tavoilla voit luoda houkuttelevia videomainoksia TikTokissa:

Luo oma sisältösi

Tämä menetelmä ei maksa sinulle senttiäkään, sillä luot sisältöä videon editointi- ja sisällöntuotantotaitosi perusteella ja mainostat tuotteitasi yleisölle.

🔥 Empfohlen:  5 uudelleenkohdistustemppua sähköiseen kaupankäyntiin

Brand Takeover -mainokset

Nämä ovat mainokset, jotka vievät koko näytön ja näyttävät 3–5 sekunnin videomainoksen käyttäjän näytöllä. Nämä ovat ei-ohitettavat TikTok-mainokset, jotka näkyvät TikTokin “Sinulle” -sivulla.

Näitä ovat napsautettava linkki verkkosivustolle tai aloitussivulle, joka strategisesti käytettynä voi nostaa myyntisi hetkessä pilviin.

Tiktok takaa, että brändin haltuunottomainokset keräävät brändillesi vähintään 8 900 000 näyttökertaa, mikä on hullua, kun ottaa huomioon, että yli puolet niistä muuttuu uskollisiksi asiakkaisiksesi.

TopView-mainokset

Tämä mainoksen sijoittelu näkyy ensimmäisenä videona, kun käyttäjä syöttää TikTok-syötteen. Nämä ovat 60 sekunnin videoita, jotka kohdistavat yleisösi luonnollisesti. Se ei näytä liian roskapostilta myöskään yleisöllesi, mikä on loistava tapa mainostaa brändiäsi TikTokissa!

Syöttövideot

Nämä 5-15 sekunnin videot näytetään yleensä käyttäjän syötteissä. Voit ajoittaa sen hyvin brändivaatimustesi mukaan.
Hashtag-haasteet: Hashtagit ovat välttämättömiä, jotta se kasvaa TikTokissa.

Vaikka se voi tulla kalliiksi, hashtag-haasteen isännöinti voi kirjaimellisesti muuttaa bränditietoisuuttasi ja sitoutumisasteitasi.

Brändätty vaikutus

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, merkkitehosteet ovat kuin Instagram-suodattimet, jotka ovat sponsoroituja ja kestävät noin 30 päivää. Tämäntyyppiset mainokset sopivat erinomaisesti uuden trendin luomiseen TikTokiin ja sen kasvattamiseen yleisön keskuudessa.

Ota TikTok nyt käyttöön

Älä enää pidä kiinni perinteisistä mainontastrategioistasi. World Wide Webin myötä on niin paljon potentiaalia, jota voit hyödyntää luovuudella ja strategioilla.

TikTok kasvaa entisestään. Sen sijaan, että odottaisit oikeaa aikaa, lyö rautaa, kun se on jo kuuma. Ei ole muuta parempaa aikaa kuin tänään aloittaa mainostaminen TikTokissa kohdeyleisöillesi.

Vaikka olisit startup-yritys, jolla on rajallinen budjetti, voit luoda profiilin ja aloittaa mainonnan ilmaisilla menetelmillä ja laajentaa myöhemmin maksulliseen mainontaan houkutellaksesi kuluttajia.

Älä siis odota enempää. Luo TikTok-tili tänään ja rakenna tehokas TikTok-markkinointistrategia yrityksellesi jo tänään!

Johtopäätös

Yli tuhannet TikTokin brändit ovat jo saavuttaneet merkittävän saavutuksen hankkeessaan. Tiktok tarjoaa joitain jännittävimmistä ominaisuuksista ja toiminnoista, jotka tarjoavat brändeille tarpeeksi joustavuutta sisällön luomiseen ja räätälöimiseen tuotteidensa mainostamista varten.

Jos etsit yhtä sosiaalisen median alustaa, joka voi maksaa hyvin ponnisteluistasi, TikTok-markkinointi on vastaus! Tästä päivästä lähtien, jos pysyt johdonmukaisena, luovana ja autenttisena yleisösi kanssa TikTokissa, voit odottaa sitoutumisesi ja myyntisi kasvavan lopulta TikTok-markkinoinnin ansiosta!

Table of Contents