Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi Weird Side Hustles ansaitsee usein paljon rahaa – ja kuinka löytää sellainen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi Weird Side Hustles ansaitsee usein paljon rahaa – ja kuinka löytää sellainen

Käytin kerran useita kuukausia tietojen lajittelussa yritykselle saadakseni ylimääräistä rahaa. Heräsin pikkutunneilla aamulla, avasin tietokoneeni ja tuijotin loputtomia numero- ja sanarivejä. En nauttinut siitä mistään paitsi ansaitsemastani 13 dollarista tunnissa.

Monille ihmisille se on heidän käsityksensä sivuhälinästä. Vähimmäistyötä muille ihmisille, josta maksetaan vähimmäispalkka. Todellisuudessa sivuhälytyksiä voi olla paljon enemmän, varsinkin kun luot oman.

Päivisin Jeff Moriarty työskentelee hakukoneoptimointiin erikoistuneessa yrityksessä. Yöllä hän juoksee DogChristmasStockings.comjohtava online-kohde yksilöllisille joulusukkasukkaille koirille.

Koirasukkien myyminen saattaa kuulostaa oudolta sivuhuijaukselta, varsinkin niille, joilla ei ole lemmikkejä, mutta se on osa sitä, mikä tekee siitä tuottoisaa. Moriarty tienaa 20 000 dollaria vuodessa myymällä koiran joulusukkia ja 15 000 dollaria joulua edeltävinä viikkoina.

Miksi omituisimmat sivuhustlerit voivat ansaita eniten rahaa

Useimmat ihmiset tuntevat nykyään saatavilla olevat erilaiset sivuhustle-yritykset. Koirien ulkoiluttamisesta lapsille englannin opettamiseen ei ole koskaan ollut helpompaa ansaita ylimääräistä rahaa.

Joten miksi kokeilla jotain niin outoa? Koska kilpailu suosituilla sivukeikoilla voi hukata aikaasi ja leikata tulojasi. DollarSproutin lukijoiden kyselyssä yli 70% sivuhustlereista ilmoitti tienaavansa alle 200 dollaria kuukaudessa.

Löytäminen sivutourun, jolla on kysyntää, mutta joka ei ole niin tunnettu, voi irrottaa sinut murheesta ja saavuttaa taloudelliset tavoitteesi nopeammin.

Aiheeseen liittyvä: 190 sivuhuutoideaa tänä vuonna

Kuinka löytää ainutlaatuinen sivuhustle-mahdollisuutesi

Moriarty ei sattunut sattumalta koirasukkahousuihin. Hän kiinnitti huomiota ympärillään oleviin mahdollisuuksiin hyödyntääkseen, kun aika oli oikea. Hän noudatti kolmea keskeistä käytäntöä menestyksekkään sivuliiketoiminnan perustamiseksi.

1. Tiedä miksi olet sivuseikkailu

Sivuyrityksen perustaminen on eri asia kuin keikkatalouteen osallistuminen. Kun ajat Lyftille tai toimitat Postmatesin kanssa, voit hypätä sisään ja ulos milloin vain sinulle sopii. Kun aloitat sivuyrityksen, sinun on pysyttävä näkyvissä myös sellaisina vuodenaikoina, jolloin et tienaa rahaa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on sisältökokemus ja kuinka luoda voittava sisältökokemus?

Sivuliiketoiminnan ylläpitäminen auttaa, jos sinulla on syy muuta kuin “ansaita enemmän rahaa”. Määrittele miksi haluat sivuyrityksen ja yritä selvittää, kuinka paljon tuloja haluat ansaita siitä.

Moriartyn syynä oli matkustaminen.

“Halusin matkustaa enemmän kuin minulla oli palkallisia vapaapäiviä”, hän sanoi. ”Vaimoni ja minä matkustamme ympäri maailmaa, ja kaksi viikkoa ei vain kestä sitä. Täällä ansaitsemallamme sivurahalla voimme molemmat ottaa palkattoman loman, eikä meidän tarvitse huolehtia siitä.”

Se, että liiketoiminta on kausiluonteista, antaa heille joustavuutta matkustamiseen. Aluksi Moriartylla kesti 20–30 tuntia asioiden laittamiseen. Hän viettää nyt noin 7-8 tuntia viikossa lomien aikana ja loppuvuoden vain 5 tuntia kuukaudessa verkkosivujen ylläpitoon.

2. Tee luettelo siitä, mitä sinulla on saatavilla

Kiinnitä huomiota taitoihinsi ja ympärilläsi oleviin mahdollisuuksiin. Moriarty tunsi SEO:n hyvin, joten verkkokauppa sopi hänelle hyvin. Hän oli myös työskennellyt aiemmin useiden asiakkaiden kanssa, jotka olivat myyneet joulukoristeita, valoja ja puita.

Joten kun eräänä päivänä asiakas yhdisti hänet joillekin jakelijoiden verkkosivustoille, Moriarty käytti taitojaan ja taustaansa löytääkseen suositun tuotteen ilman suurta kilpailua.

“Se alkoi tutkimalla, minkä tyyppisiä tuotteita halusin hakea”, hän sanoi. “Se vei pisimmän ajan. Sitten oli kyse yritysten löytämisestä, jotka myivät tukkumyyntiä kyseisessä kategoriassa, ja suhteiden luomisesta niiden kanssa.

Sen jälkeen hän perusti myymälänsä Shopifyyn ja oli avoinna liiketoiminnalle. Hän valitsi markkinointistrategian, joka oli hänen ohjaushytissään, hakukonesijoituksissa.

“Orgaaninen sijoituksemme on lisääntynyt”, Moriarty sanoi. ”Tässä olen hyvä, ja se on suurin myyntilähdemme. Aion jatkossakin keskittyä tähän, joten ensi vuoden pitäisi olla meille vielä isompi.

3. Ole johdonmukainen

Rahan ansaitseminen ainutlaatuisella sivuliiketoiminnalla on hienoa, mutta voit itse asiassa menettää rahaa, jos et sijoita sen vaatimaa aikaa ja vaivaa. Moriartyn mukaan on tärkeää varmistaa, että sinulla on aikaa tehdä se, jos haluaa luoda sivuhuulin, joka erottuu joukosta.

🔥 Empfohlen:  Voiko vakaa diffuusio tehdä ajatusten lukemisesta todellisuutta?

“Se ei ole jotain, jota voit tehdä vain pari tuntia viikossa”, hän sanoi. “Se on bisnestä. Sinun on investoitava aikaa tehdäksesi rahaa.”

Vaikka alkuasennus vie eniten aikaa, sivuliiketoiminta vaatii jatkuvaa aikainvestointia lanseerauksensa jälkeen. Moriarty viettää suurimman osan vuodesta rakentamalla linkkejä sivustoonsa parantaakseen sijoitustaan ​​hakukoneissa, ja useiden viikkojen ajan lomien aikana hän on hereillä myöhään illalla vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja toimittajien kanssa.

Kun päätät, minkä tyyppisen sivuhulinan haluat luoda, arvioi aikataulusi ja katso, sopiiko se elämäntyyliisi. Katso, voitko luopua jostakin tai tehdä muutoksia palvellaksesi paremmin uutta yritystäsi.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tämä yrittäjä loi yrityksen ainutlaatuisesta palvelusta

Ajattele laatikon ulkopuolelta seuraavalla puolellasi

Älä oleta, että ainoita sivuharrastuksia ovat ne, joita näet muiden tekevän. On satoja tapoja ansaita rahaa kotoa, tien päällä tai puhelimellasi. Mutta kaikkia sivuhälytyksiä ei luoda samalla tavalla.

Vaikka jokin toimisi yhdelle henkilölle, se ei välttämättä tarkoita, että se toimisi sinulle persoonallisuutesi ja elämäntapasi vuoksi.

Ajattele laatikon ulkopuolella, kun harkitset sivuyrityksesi perustamista. Kun määrität “miksi”, kiinnitä huomiota ympärilläsi oleviin mahdollisuuksiin. Jos käytät aikaa, voit luoda tuottoisen sivuhuudon rahoittaaksesi taloudellisia tavoitteitasi.