Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi Wish on niin halpa? Se on tosi?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi Wish on niin halpa? Se on tosi?

Verkkokaupoista on tullut erittäin suosittua nykyään, varsinkin pandemian jälkeen. Monet verkkoyritykset houkuttelevat asiakkaita laajemmalla tuotevalikoimalla, kun taas toiset keskittyvät edullisiin tuotteisiin. Yksi tällainen verkkokauppa-alusta, joka on erikoistunut halpojen verkkotuotteiden myyntiin ja tekee ostoksista hauskaa, on Wish. Kun katsot niin edullisia hintoja, tämän verkkosivuston vierailijat yleensä ihmettelevät, miksi Wish on niin halpa. Jos sinulla on sama epäilys tai jokin muu kysymys alustasta, tämä artikkeli on sinua varten.

Miksi Wish on niin halpa? Se on tosi?

Kuva: wish.com

Wish-sivusto tarjoaa tavaroita paljon halvemmalla kuin mitä maksaisit sellaisista tavaroista eri paikoissa. Tämä saa ihmiset kysymään, miksi Wish on niin halpa ja ovatko heidän tuotteet väärennettyjä vai onko verkkosivustolla huijaus. Mutta tuotteet eivät ole väärennettyjä, eikä verkkosivustolla ole huijausta. Olette kaikki varmasti kuulleet kerran elämässänne, että Kiinassa myydään halpaa ja edullista tavaraa tai tavara Kiinasta on erittäin halpaa. Juuri tästä syystä Wish on niin halpa.

Tuotteet, joista ostat Toive ovat suoraan olemassa Kiinalainen valmistaja myy sinulle joissa tuotantokustannukset ovat jo halpoja ja suoramyynti valmistajalta myös leikkaa n määrää välittäjiä, jotka pidentäisivät ketjua samalla kun lisäisivät niiden voittoa ja tekisivät tavarasta kalliimpia.

Lisäksi, jos olet Yhdysvalloissa, saat lisäedun, jossa jos paketti painaa alle 4,4 puntaa, lähetys houkuttelee vielä alhaisemman erikoishinnan kuin Yhdysvaltojen osavaltioiden välillä veloitettaisiin. Joten nämä kaksi syytä yhdessä tekevät Wishissä myydyistä tuotteista halvempia.

Mikä on Wish App?

Tässä vaiheessa luonnollinen kysymys, joka saattaa tulla monien ihmisten mieleen, on, mikä on Wish-sovellus? Kuten edellä mainittiin, Wish on online-markkinapaikka, jota voit verrata eBayn tai muiden vastaavien alustojen kaltaisiin. Tämä alusta, jossa on monipuolinen tuotevalikoima uskomattoman halvoilla hinnoilla, oli perustivat vuonna 2010 entiset Google- ja Yahoo-ohjelmoijat.

Se on samanlainen kuin eBay tai mikä tahansa muu sovellus siinä mielessä, että sinulle myytävät tuotteet myy myyjä, joka on luonut tilin alustalle, eikä se ole suoraan yritys, joka tekee myynnin.

Vastineeksi verkkosivusto ansaitsee myyjille pienen osan voitoistaan ​​palkkiona, jotta he voivat ansaita rahaa ja jatkaa toimintansa rahoittamista. 13-vuotisen olemassaolonsa aikana Wish on nähnyt arvonsa nousevan korkeammalle 1,7 miljardia dollaria eikä näytä siltä, ​​että yritys lopettaisi lähiaikoina. Mutta onko toive turvallista? Otetaanpa selvää.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita korkealaatuisia käänteisiä linkkejä vuonna 2023?

Onko Wish turvallista?

Kuva: wish.com

Koska tuotteet ovat peräisin Kiinasta ja niiden halpoja huomioon ottaen, ei ole yllättävää, että monilla ihmisillä on myös jatkokysymys, onko Wish turvallista.

Ja on ymmärrettävää, miksi ihmisillä on tällainen kysymys ja vastata näihin kysymyksiin yksinkertaisimmalla tavalla, voidaan sanoa, että yritys ja sen verkkosivusto ja myyjät ovat legitiimiä, eivät robotteja tai tyypillisiä huijareita. Tällä alustalla myytäviä tuotteita ei kuitenkaan voida taata, koska ei voida tietää, ovatko ne alkuperäisiä vai väärennettyjä.

Vaikka se on melkein suurten merkkien tavaroita on mahdoton havaita tällä sivustolla tämän sivuston isännöimien halpahintaisten tuotteiden vuoksi, mutta sivustolla oli listaus iPhonesta 40 dollarilla, mikä ei ole vain mahdotonta, vaan myös käännekohta, joka kertoo, että osa tällä sivustolla myydyistä tuotteista on väärennettyjä. tuotteita, joten on parempi pysyä poissa ainakin niistä tarjouksista, jotka näyttävät liian hyviltä ollakseen totta.

Onko Wish turvallista luottokorteille?

Kun ymmärrämme, että Wish-verkkosivusto on laillinen, mutta ei aivan turvallinen, tiedämme vaihtoehtoisen syyn, miksi Wish on niin halpa. Mutta nyt kun tiedämme, että Wish ei ole aivan turvallista, koska alustalta löydetyt tuotteet voivat olla väärennettyjä tuotteita tai väärennettyjä tuotteita, saamme meidät huolestumaan siitä, ovatko luottokorttimme turvallisia, kun niitä käytetään tällä verkkosivustolla tai jos tietomme vuotavat tai väärinkäytetään alusta.

Onko Wish siis turvallinen luottokorteille vai aivan kuten tavarat ovat vaarallisia, verkkosivusto on myös vaarallinen muovi-/metallikorteille? On lohdullista, että verkkosivusto ja sovellus ovat molemmat turvallisia käyttää.

Sivusto käyttää HTTPS ja siinä on myös SSL-sertifikaatti joka varmistaa, että sinun ja verkkosivuston välinen viestintä on salattu. Mutta mikään verkkosivusto ei ole hakkeroinninkestävä, joten on parempi poistaa luottokorttitiedot joka kerta varmistaaksesi, että ryhdyt kaikkiin turvatoimiin.

Ovatko Wish-tuotteet väärennettyjä?

Jos haet termillä – ovat Wish-tuotteet väärennettyjä – näet linkin heidän verkkosivustolleen, josta löydät yrityksen, joka ilmoittaa vastustavansa väärennettyjä tuotteita, tuoteväärennöksiä ja muita laittomia käytäntöjä verkkosivuillaan. Mutta toisaalta he ovat myös todenneet, että Yrityksellä ei ole velvollisuutta tarkistaa, ovatko heidän verkkosivuillaan luetellut yli 150 miljoonaa tuotetta väärennettyjä vai aitoja. Se on siis melkoista suolakurkkua.

🔥 Empfohlen:  6 syytä, miksi sinun pitäisi suunnitella verkkosivustosi uudelleen vuonna 2023

Ranskan hallitus auttoi kuitenkin selvittämään, miksi Wish on niin halpa. Kun he tarkastivat Wishin tuotteet ja havaitsivat niiden olevan vaarallisia, laittomia, väärennettyjä ja vaarallisia.

Hallitus pyysi Googlea ja Applea poistamaan sovelluksen myymälöistään maassaan, ja hakukoneita pyydettiin myös poistamaan tulokset, jotka näyttävät sivuston heidän maassaan. Hankkeet eivät ainoastaan ​​täyttäneet EU-määräyksiä, vaan ne sisälsivät myös vaarallisia ja haitallisia kemikaaleja.

Missä Wish sijaitsee?

Kuva: wish.com

Piotr Szulczewski ja Danny Zhang perustivat yrityksen, Wish, jonka pääkonttori sijaitsee San Francisco, Yhdysvallat. Tämä julkinen sivusto on amerikkalainen verkkokaupan alusta, joka palvelee maailmanlaajuisesti. Joten vastataksemme kysymykseen, missä Wish sijaitsee, se olisi Yhdysvalloissa, vaikka verkkosivustoa hallitsevat kiinalaiset myyjät. Sovellus ja verkkosivusto ovat saatavilla englanniksi ja muilla kielillä.

Yrityksellä on 1 100 työntekijää. Wishin emoyhtiö on ContextLogic Inc. Wishin tytäryhtiöitä ovat Wish Outlet, Wish Express ja Wish Local for Partner Stores. Yritys perustettiin 4. heinäkuuta 2010, mutta sen lanseeraus tapahtui toukokuussa 2011.

Onko Wish turvallista PayPalille?

Tiedämme nyt, miksi Wish on niin halpa havaittuaan erilaisia ​​syitä ja ongelmia, jotka vaivaavat alustaa. Verkkosivusto ja sovellus tulivat kuitenkin turvallisiksi luottokorteille. Mutta onko sama PayPalin kanssa?

PayPal itsessään on erittäin turvallinen alusta ja maksusovellus on ollut olemassa tarpeeksi kauan tehdäkseen mainetta ja vakiinnuttaakseen uskottavuutensa.

PayPal tulee sen mukana omaa ostajan suojausohjelmaa jonka perusteella voit tehdä riita-asian yritykselle, jos ostoksesi ei ole vastaanotettu mainitussa kunnossa tai ei tule perille ollenkaan. He pyrkivät ratkaisemaan kiistan molempien osapuolten välillä.

Mutta se on PayPal-puoli, onko Wish turvallista PayPalille? Kyllä se on. Wishillä voi olla väärennettyjä, laittomia, vaarallisia tai väärennettyjä tuotteita verkkosivustollaan ja sovelluksessaan, mutta siihen ongelmat loppuvat. HTTPS- ja SSL-sertifikaatit varmistavat, että sinä ja rahasi ovat turvassa, kunhan käytät verkkosivustoa tai sovellusta viisaasti.

Ja vaikka luulet joutuvasi huijatuksi, saatat pyytää PayPalia puuttumaan asiaan ja auttamaan sinua, joten voit tai sinun pitäisi jatkaa PayPalin käyttöä ostaessasi tavaraa Wishistä.

Miten Wish toimii?

Kuva: wish.com

Kaiken näkemämme jälkeen tulee tärkeäksi ja uteliaaksi kysymään – miten Wish toimii. Mutta kuten edellä mainitsimme, että alusta on samanlainen kuin eBay, toiminta on myös jossain määrin. Sinulla on asioissa ostajapuoli ja myyjäpuoli aivan kuten kaikilla verkkokaupan alustoilla.

🔥 Empfohlen:  Google-hälytysten määrittäminen: 4 helppoa vaihetta seurantaan ja seurantaan

Ostajan on tavalliseen tapaan luotava tili alustalle ja sitten alettava etsiä tuotteita, joista hän on kiinnostunut, ja sitten mennä eteenpäin ostamaan ne.

Myyjän puolella kysyisit, miksi Wish on niin halpa ja kuinka kukaan myyjä ansaitsee siitä rahaa ja kuinka yritys veloittaa heiltä myynnistä. Mutta vaikka tavarat hinnoitellaan niin halvalla, alusta silti pyytää myyjältä prosenttiosuuden myynnistä hinta. Vaikka tätä prosenttiosuutta ei julkisteta, ja se vaihtelee tilauksesta riippuen useisiin tekijöihin, kuten myyntihinta, myynnin luonne ja paljon muuta.

Alusta tarjoaa käyttäjille myös tiettyjä lisäpalveluita, joista heiltä veloitetaan. Myyjä voi myös pyytää Wishiä täyttämään tilauksen, josta hän veloittaa jälleen myyjältä rahaa esimerkiksi tuotteen painosta tai muista tekijöistä. Toinen tapa, jolla Wish ansaitsee rahaa, on se, että he mainostavat tuotteita tehostamalla niitä ja veloittamalla niistä myös myyjältä.

Wish Arvostelut

Riippuen siitä, mistä etsit Wish-arvosteluja, kohtaat varmasti erilaisia ​​​​arvostelutyyppejä. Jos tarkistat arvostelut alustan verkkosivustolta, et varmasti löydä huonoja, vaan kaikkia hyviä. Jos kuitenkin tarkistat arvostelut sivustolta Sitejabber tai MouthShut.com, huomaat, että molemmat alustat antavat Wishille arvosanan 2,3 ja 1,6 tähteä, ja 7 734 ja 3 091 ihmistä arvioi alustalle kullakin verkkosivustolla.

Tilanne näyttää hieman paremmalta Wishille Trustpilot kuten ihmiset antoivat sen a 4,5 tähden arvostelu tällä alustalla yli 1 000 000 80 000 ihmistä arvioi sivuston. 61 % ihmisistä on antanut Wishille 5 tähden arvosanan, kun taas loput 39 % täyttävät 4 tähden, 3 tähden, 2 tähden ja 1. tähden Wish-arvostelut.

Wish-tuotteiden halpa hinta herättää kysymyksiä niiden laadusta ja aitoudesta, mutta se johtuu viime kädessä erilaisista kustannussäästöjä mahdollistavista tekijöistä, kuten suorasta hankinnasta, alhaisista yleiskustannuksista ja kansainvälisistä toimitusjärjestelyistä. Wishin legitiimiys ja luotettavuus alustana voivat kuitenkin vaihdella ja vaatia kuluttajilta huolellista harkintaa.