Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi yrityksesi tarvitsee hakukoneoptimointia (15 tietoon perustuvaa syytä)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi yrityksesi tarvitsee hakukoneoptimointia (15 tietoon perustuvaa syytä)

Jokaisen yrityksen on investoitava hakukoneoptimointiin (SEO) riippumatta siitä, oletko pieni yritys vai suuri brändi.

Kuten alta huomaat, tärkeimmät syyt siihen, miksi yrityksesi tarvitsee hakukoneoptimointia, ovat laadukkaampi liikenne, paremmat viittaukset, helpommat konversiot, etu kilpailijoihin verrattuna ja suuremmat voitot.

SEO on myös hyvä pitkän aikavälin strategia yrityksellesi, joka voi lisätä bränditietoisuutta ja offline-myyntiä jopa kivijalkayrityksille.

Kun olet valmis, muista tarkistaa julkaisuni siitä, miksi SEO on tärkeä online-menestyksesi kannalta ja blogien merkitys hakukoneoptimoijalle. Nämä artikkelit kattavat useita alla olevista aiheista, jotta saat parhaan hyödyn hakukoneoptimoinnistasi.

Ja jos jokin alla käytetyistä termeistä hämmentää sinua, katso SEO-lyhennesivultani nopea luettelo niiden merkityksestä.

Miksi yrityksesi tarvitsee SEO:ta

Syy siihen, miksi yrityksesi tarvitsee SEO:ta, on se, että se lisää liikennettä ja myyntiä. SEO myös alentaa hankintakohtaista hintaasi ja auttaa yritystäsi tuottamaan enemmän.

Mutta se on vain jäävuoren huippu.

Tässä on täydellinen luettelo eduista, joita saat tekemällä hakukoneoptimointipalvelua yrityksellesi:

SEO auttaa ihmisiä löytämään yrityksesi nopeammin

Yksi tärkeimmistä kanavista yrityksesi mainostamiseen on hakukoneiden, kuten Googlen, Yahoo:n ja Bingin, kautta.

BrightEdge raportoi, että “68 % kaikista verkkokokemuksista alkaa hakukoneesta”. Ja Google yksin “käsittelee yli 3,5 miljardia hakua päivässä”, Oberlon mukaan.

Tämä tarkoittaa, että yritykselläsi on miljoonia mahdollisuuksia tulla löydetyksi hakukoneista. Ja mitä enemmän keskityt hyvään SEO-taktiikkaan, sitä nopeammin potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksesi.

Mutta hyvä SEO ei yksin tuo liikennettä. Sinun on myös keskityttävä laadukkaan sisällön kirjoittamiseen, kun keskustelen viestissäni siitä, miksi sisältö on tärkeää SEO:lle.

SEO tuo laadukasta liikennettä, joka muuttaa

Jos palvelet asiakkaita paikallisesti, voit saada enemmän ihmisiä etuovesi kautta keskittymällä verkkosivustosi hakukoneoptimointiin.

Google raportoi, että “76% ihmisistä, jotka etsivät älypuhelimellaan jotain lähellä olevaa, vierailevat yrityksessä päivässä” ja “30% kaikista mobiilihauista liittyy sijaintiin.”

Hakukoneoptimoinnin käyttö ei kuitenkaan auta vain kivijalkayrityksiä saamaan laadukkaampaa liikennettä, vaan se auttaa myös verkkokauppoja. “51% sisällön kulutuksesta tulee orgaanisesta hausta”, Safari Digitalin mukaan.

Joten jos et ole päättänyt toteuttaa SEO-strategiaa yrityksellesi, nämä tilastot kertovat sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää hakukoneoptimoinnin tärkeydestä.

Yli puolet kaikesta verkon sisällöstä löytyy orgaanisen haun kautta, ja monet ihmiset ovat valmiita ostamaan juuri silloin ja siellä. Tästä syystä avainsanatutkimus on tärkeää SEO:lle.

SEO lisää myyntiä ja liidejä

Ihmiset ovat nykyään skeptisempiä kuin koskaan. Ja viimeaikaisten maailmanlaajuisten tapahtumien myötä kuluttajat ovat tiukempi rahansa kanssa.

Yritys, joka käyttää hakukoneoptimointia parantaakseen verkkonäkyvyytensä, voi kuitenkin tuottaa enemmän myyntiä ja viittauksia pienemmällä vaivalla. Mather Group raportoi, että “47% kuluttajista katsoo 3-5 kappaletta yrityksen luomaa sisältöä ennen kuin keskustelee myyjän kanssa.”

Siksi mitä enemmän sinulla on verkossa sisältöä, joka on optimoitu oikein hakukoneille, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada korkealaatuisia konversioita tuottavia liidejä.

Minulla on täällä toinen viesti tästä aiheesta: SEO ja sisältömarkkinoinnin ero, joten katso se saadaksesi selville, kuinka voit käyttää sisältömarkkinointistrategioita ja SEO:ta liiketoiminnan maksimaaliseen kasvuun.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Google Freshness -algoritmista

SEO voi alentaa hankintakohtaista hintaasi

Hankintakohtainen hinta eli CPA on markkinointimittari, joka mittaa yhden maksavan asiakkaan hankkimisen kokonaiskustannuksia kampanja- tai kanavatasolla. Ja monille yrityksille CPA on yksi tärkeimmistä markkinoinnin mittareista, jotka sinun on otettava huomioon päätettäessä markkinointiponnistelujesi yleisestä menestyksestä.

Onneksi hakukoneoptimointi voi auttaa alentamaan hankintakohtaista hintaasi, mikä on toinen hyvä syy, miksi jokainen yritys tarvitsee SEO:ta.

Serpwatch havaitsi, että “Käyttäjät vihaavat maksettuja mainoksia. Itse asiassa tutkimukset ja tilastot viittaavat siihen, että lähes 80 % heistä jättää huomiotta maksetut mainokset hakutuloksissa.” Joten jos maksat kalliita mainoksia saadaksesi ihmiset huomaamaan yrityksesi verkossa, sinun kannattaa keskittyä enemmän orgaaniseen SEO-taktiikkaan.

Forbesin artikkelissa “SEO:n käyttäminen asiakkaiden hankintakustannusten alentamiseksi” kirjoittaja paljastaa, että “sivu, joka vastaa kysymykseen yleiseen ongelmaan, tulee sijoittumaan korkeammalle kuin artikkeli, joka yksinkertaisesti esittelee verkkosivustosi palveluita tai tuotteita.” Tämän seurauksena voit saada lämpimämpiä liidejä, jotka on helpompi muuntaa maksaviksi asiakkaiksi.

Nyt maksetuilla mainoksilla on paikkansa, mutta hyvä hakukoneoptimointi voi tuottaa enemmän “ilmaista” liikennettä yrityksellesi, mikä auttaa alentamaan hankintakohtaisia ​​kustannuksia.

Jos haluat lisätietoja hakukoneoptimoinnista ja napsautuskohtaisesta mainonnasta, katso SEO vs PPC -sivuni.

Tai tutustu toiseen postaukseeni verkkokaupan SEO:sta nähdäksesi, kuinka tämäntyyppinen hakukoneoptimointi voi alentaa mainontakulujasi.

SEO edistää liiketoimintaasi 24/7

Kuten tässä toisessa oppaassa, jossa kerrotaan, miksi hakukoneoptimointi on tärkeää yrityksille, mainitaan, kun saavutat korkean sijoituksen kohdeavainsanojen hakukoneissa, tulokset eivät usein katoa yhdessä yössä. Niin kauan kuin keskityt hyviin SEO-käytäntöihin, voit säilyttää ne Googlen, Yahoon tai Bingin kärkipaikat useita kuukausia tai jopa vuosia.

Tämä tarkoittaa, että hakukoneoptimointi voi mainostaa yritystäsi verkossa 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa ilman, että sinun tarvitsee olla aktiivisesti työpöytäsi ääressä. Voit kirjaimellisesti mainostaa yritystäsi nukkuessasi.

Korkeamman sijoituksen omaava verkkosivusto verkossa voi lisätä yrityksesi arvoa ja uskottavuutta. Siksi hakukoneoptimointi on kannattava investointi kaikille yrityksille, jotka yrittävät menestyä paremmin verkossa.

Webgoldin digitaaliset ammattilaiset selittävät, että “Käyttäjät luottavat hakukoneisiin ja avainsanojen kärkisijoilla oleminen lisää verkkosivustosi uskottavuutta. Käyttäjät tekevät muistiinpanoja hakukoneeseen kirjoittamiensa termien sijoituksista, ja kuluttajien mielessä sijoituksesi on luottamuslause.”

Ja mitä useampaan SEO-avainsanaan sivua kohden tulee keskittyä, mitä enemmän, sen parempi. Mitä useammin sivustosi tulee hakukoneisiin, sitä enemmän sinulla on mahdollisuuksia olla kuluttajien mielessä.

SEO voi lisätä liiketoiminnan voittoa

Semgeeksin digitaaliasiantuntijat ovat havainneet, että “orgaaninen liikenne voi kuitenkin kaapata yli 40 prosenttia yrityksesi tuloista.”

Jos teet hakukoneoptimoinnin oikein, voit saada lähes kaikki tulot automaattiohjauksella yrityksesi verkkosivustolta.

Jotkut parhaista SEO-tapaustutkimuksista täällä voivat tukea tätä väitettä.

SEO voi auttaa sinua menestymään kilpailua paremmin

Zero Limit Webin tutkimus paljastaa, että “viisi ensimmäistä orgaanista tulosta vastaavat 67,60 % Googlen napsautuksista”. Se raportoi myös: “Jos olet kuten useimmat hakijat, klikkaat mieluummin orgaanisia tuloksia maksullisten mainosten sijaan [and] tutkimukset osoittavat, että 71,33 % hauista johti sivun 1 maksuttomaan Google-napsautukseen. Sivu kaksi ja kolmas saavat vain 5,59 % klikkauksista.”

Nämä tiedot tarkoittavat sitä, että mitä korkeammalle saat verkkosivustosi sijoittumaan hakukoneessa tietyillä avainsanoilla, sitä enemmän liikennettä voit saada yrityksellesi. Tämä tarkoittaa myös, että voit päihittää kilpailijasi, joka ei keskity hakukoneoptimoinnin arvoon verkkosivustollaan.

🔥 Empfohlen:  Googlen erityinen kaiutintelakka tekee Pixel Tabletista massiivisen Nest Hubin

Mutta saadaksesi parhaan hyödyn SEO-ponnisteluistasi täällä, sinun on otettava käyttöön hyvä hakukoneoptimointistrategia. Jos tämä idea on sinulle uusi, tutustu sivulla vs off-page SEO -artikkeliini, joka selittää näiden kahden tekijän eron ja niiden käytön.

Sivu auttaa sinua myös ymmärtämään, miksi hakukoneoptimoinnin käynnistyminen kestää niin kauan. Jos teet hakukoneoptimoinnin oikein, voit nopeuttaa tätä prosessia.

SEO lisää kosketuspisteitäsi asiakkaiden kanssa

On tunnettu tosiasia, että useimmat ihmiset eivät osta jotain, kun he näkevät sen tai oppivat siitä ensimmäisen kerran.

“Veettää keskimäärin 8 kosketusta saada ensimmäinen tapaaminen (tai muu konversio) uuden mahdollisen henkilön kanssa”, sanoo Rain Group. Tästä syystä useimmat myynti- ja tiedotustyöt rakentuvat kolmeen vaiheeseen: kiinnostus, harkinta ja sitoutuminen.

Käyttämällä hakukoneoptimointipalvelua yrityksellesi, voit lisätä kontaktipisteiden määrää potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Mitä enemmän sinulla on verkossa sisältöä, joka on optimoitu kohdeavainsanoille, sitä useampia kosketuspisteitä voit hyödyntää tehdäksesi sopimuksia.

SEO lisää bränditietoisuutta

Myynnin ja konversioiden lisäksi SEO auttaa myös lisäämään bränditietoisuutta.

Mitä enemmän ihmiset näkevät brändisi nimen tulevan esiin hakukoneissa heidän etsimilleen kyselyille, sitä enemmän yrityksesi liitetään näihin aiheisiin. Tästä syystä hakukoneoptimointi voi lisätä brändin tunnettuutta ja tehdä yrityksesi suoria hakuja toimialaasi liittyen verkossa.

Saat lisätietoja tästä aiheesta SEO vs SMM -sivultani. SMM tarkoittaa sosiaalisen median markkinointia.

SEO voi saada yrityksesi näyttämään luotettavammalta

Bright Localin mukaan “87 % kuluttajista lukee paikallisten yritysten online-arvosteluja.” Ja kolme viidestä parhaasta toiminnasta, joita he tekevät luettuaan online-arvostelut, ovat:

  1. Vieraile yrityksen verkkosivuilla
  2. Vieraile yrityksen sijainnissa
  3. Ota yhteyttä yritykseen

Jos käytät hakukoneoptimointia strategisesti yrityksesi kannalta täyttämällä orgaaniset hakutulokset positiivisilla arvosteluilla, voit saada enemmän ihmisiä luottamaan yritykseesi.

SEO voi auttaa yritystäsi murtautumaan uusille markkinoille

Ennen Internetin alkua yritykselle uusien markkinoiden testaamiseen kului paljon aikaa ja rahaa.

ilmoita tästä ilmoituksesta

Mutta nyt voit murtautua kaikille markkinoille, joiden uskot olevan elinkelpoisia yrityksellesi, vain lisäämällä uutta sisältöä verkkosivustollesi ja käyttämällä asianmukaista SEO-taktiikkaa.

Testaamalla vesiä uusilla markkinoilla saat nopeasti selville, menestyykö yrityksesi kyseisellä alueella vai ei, kuluttamatta siihen tonnia rahaa.

Sisällön kohdistamiseen valitsemasi avainsanat voidaan keskittyä uusiin tuotteisiin tai palveluihin, joita haluat tarjota. Tämän jälkeen voit käyttää hakukoneoptimoinnin tehoa ohjataksesi laadukasta liikennettä uusiin tarjontaasi, mikä auttaa sinua murtautumaan näille uusille markkinoille.

SEO on parempi kuin sosiaalisen median markkinointi

“SEO tuo yli 1 000 % enemmän liikennettä kuin orgaaninen sosiaalinen media”, BrightEdgen mukaan. Jos käytät paljon aikaa ja energiaa sosiaalisen median markkinointiin, voi olla kannattavaa siirtää nämä ponnistelut verkkosivustosi hakukoneoptimointiin.

SEO parantaa sivustossa käytettyä aikaa

Useimmille sivustoille sivustossa käytetty aika on erittäin tärkeä, koska se liittyy aikaan, jonka vierailija käyttää yhden sivun sisällön lukemiseen. Sitä kutsutaan myös istunnon kestoksi.

iPaper raportoi, että “Alhaiset istuntojen kestoajat johtavat korkeisiin poistumisprosentteihin ja alhaisiin tuloksiin” ja “istunnon kesto kulkee käsi kädessä konversiooptimoinnin ja poistumisprosentin vähentämisen kanssa. Ottamalla käyttöön kattavan CRO-strategian verkkosivustot voivat varmistaa, että ne kattavat kaikki perusteet. Se on yksinkertainen konsepti, jolla on monimutkainen vaikutus verkkosivustoon. Jos ihmiset viipyvät pidempään, he todennäköisemmin konvertoivat tai ostavat.

🔥 Empfohlen:  Miksi Starlinkin latausnopeudet kokevat kaksinumeroisia laskuja

SEO on skaalautuva

Sinun ei tarvitse investoida paljon rahaa tai palkata suurta tiimiä aloittaaksesi hakukoneoptimoinnin yrityksellesi.

Voit aloittaa yhdestä yrityksestäsi henkilöstä, joka vastaa yksinkertaisten sivun optimointipäivitysten tekemisestä. Ja ajan myötä voit tehostaa ponnistelujasi palkkaamalla lisää henkilökuntaa tai ulkoistamalla kaiken toimistolle.

Perushakukoneoptimointitiimiin kuuluisi sisällön kirjoittaja, toimittaja, linkkien rakentaja ja SEO-johtaja. Mutta aluksi voit vain palkata sisällön kirjoittajan, joka tuntee joitakin SEO:n tärkeimmistä salaisuuksista nopeampaa sijoitusta varten, tai nappaa vain muutama parhaista kirjoista oppiaksesi hakukoneoptimoinnin, jota nykyinen työntekijä voi lukea.

SEO on älykäs sijoitus

SEO:n edut ovat rajattomat, ja hakukoneoptimointiin sijoittaminen on yksi älykkäimmistä päätöksistä, joita voit tehdä.

Hakukoneoptimointi on pitkäaikainen voimavara yrityksellesi, koska se ei toimi vain kerran ja lopeta. Sen sijaan SEO tuottaa liikennettä, liidejä ja myyntiä jatkuvasti. Se vaatii myös nolla dollaria mainontaan.

Jos vuokraisit SEO:n, useimmat tehtävät maksavat 750–2 000 dollaria kuukaudessa projektin laajuuden mukaan. Kertaprojekti voi vaihdella 5 000 – 30 000 dollaria. Konsulttien tuntihinnat ovat 100-250 dollaria per tunti. Katso tästä liittyvästä oppaasta, kuinka paljon SEO-palvelut maksavat kuukaudessa saadaksesi lisätietoja hinnoittelusta.

Seuraava kysymys, joka sinulla saattaa olla, on “miten voin parantaa hakukoneoptimointiani nopeammin?” Mene eteenpäin ja tutustu tuohon artikkeliin saadaksesi vastauksen. Tai käy ilmaisessa oppaassani SEO-liikenteen parantamisesta 30 päivässä, jos haluat kuukausittaisen tehtäväsuunnitelman sinulle.

Miksi jokainen yritys tarvitsee SEO yhteenvedon

Toivottavasti pidit tästä viestistä, jossa kerrotaan, miksi yrityksesi tarvitsee SEO:ta.

Kuten huomasit, on olemassa lukuisia tapoja, joilla hakukoneoptimointi voi kasvattaa liiketoimintaasi liikenteen, voittojen ja tuotemerkin tunnettuuden suhteen.

Ja SEO:n ei tarvitse olla vaikeaa. Itse asiassa voit aloittaa pienestä lukemalla jonkin näistä SEO-kirjoista saadaksesi jalkasi kastumaan aiheesta. Tai ala lukea joitain näistä suosituimmista SEO-bloggaajista saadaksesi ilmaisia ​​vinkkejä ja temppuja hakukoneoptimoinnin suorittamiseen oikein.

Tämän sivuston kotisivu sisältää päivittäisiä SEO-uutisia, jotka ovat sinulle tärkeimpiä, joten muista tarkistaa myös se.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.