Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi Zaran emoyhtiö sulkee myymälänsä Venezuelassa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi Zaran emoyhtiö sulkee myymälänsä Venezuelassa?

Inditex on espanjalainen monikansallinen vaatealan yritys. Sen pääkonttori sijaitsee Espanjassa ja se perustettiin vuonna 1985. He omistavat kuuluisia vaatemerkkejä, kuten Zara, Pull&Bear, Bershka, Zara Home, Massimo Dutti ja monia muita. Yhtiö on ilmoittanut sulkevansa kaikki myymälänsä Venezuelassa. Katsotaanpa syytä sen takana.

Zara – Viimeisimmät uutiset
Inditexin sähköpostilausunto
Tietoja Phoenix World Tradesta
Syy miksi Zara sulkee myymälänsä Venezuelassa
FAQ

Zara – Viimeisimmät uutiset

Zaran, Pull&Bearin ja Bershkan emoyhtiö Inditex on ilmoittanut sulkevansa lähiviikkoina kaikki myymälänsä Venezuelassa. Zara, Pull&Bear ja Bershka ovat toimineet franchising-yhtiöinä Venezuelassa vuodesta 2007, vaikka sen omistaa Inditex SA.

Nämä kolme vähittäismyyntibrändiä ovat jo sulkeneet useita myyntipisteitään ostoskeskuksissa, ja joissakin myymälöissä on pian uusia logoja ja nimiä, joissa on taulu.

Inditexin sähköpostilausunto

Käyttöjohtaja Andres Brant on välittänyt sähköpostilla, että muut viisi edellisellä mallilla avoinna olevaa myymälää lopettavat toimintansa lähiviikkoina. Hän lisäsi, että Inditexin franchising-yritykset, joita Phoenix World Trade ylläpitää Dominikaanisessa tasavallassa ja Arubassa, pysyvät auki.Tietoja Phoenix World Tradesta

Phoenix World Trade on panamalainen yritys, jota johtaa Camilo Ibrahim. Phoenix World Trade hallinnoi franchising-toimintaa. Yhtiö on ilmoittanut, että he arvioivat uudelleen tuotemerkkiensä Zara, Bershka ja Pull&Bear kaupallista läsnäoloa Inditex SA:n ilmoittaman uuden mallin mukaisesti.

Uuden mallin odotetaan tekevän toimipisteistä loogisempia kohti digitaalista transformaatio- ja integraatiomallia.Syy miksi Zara sulkee myymälänsä Venezuelassa

Syynä muuttoon on lähinnä se, että Venezuelan hallitus on lisännyt ponnistelujaan saadakseen lisää suoria ulkomaisia ​​sijoituksia maahan vetämällä sosialistisen politiikan, joka oli ollut maassa hyvin pitkään.

Nicolas Maduron johtama hallinto oli sallinut maan käydä kauppaa dollarisaation kautta vuodesta 2019 lähtien Yhdysvaltain pakotteiden vuoksi. Tämä antoi maan yksityisille yrityksille enemmän vapautta toimia.

🔥 Empfohlen:  Miksi sinun täytyy hallita vaikuttajasuhteitasi

Inditex-tuotemerkit olivat erittäin suosittuja venezuelalaisten keskuudessa, sillä ne asettuivat aina myyntipisteiden ulkopuolelle ostaakseen tuotteita aina, kun hallitus oli pakottanut hintoja alentamaan tai sallinut yrityksen tuoda tuotteita tuettuun hintaan.

FAQ

Kuinka monta myymälää Zaralla on vuonna 2020?

Zaralla on noin 2000 myymälää vuonna 2020.

Missä maassa on eniten Zara-myymälöitä?

Espanjassa on eniten Zara-myymälöitä.

Kuinka monta kauppaa Zaralla on Intiassa?

Zaralla on noin 22 myymälää Intiassa.

Johtopäätös

Vuonna 1998 Inditex oli tullut Venezuelan markkinoille, aluksi vähittäismyymälöistä johtaen ja sitten siirtymällä franchising-malliin. Tavaroiden puute johti usein yrityksen sulkemaan tilapäisesti franchising-myymälöitä vuosien hintavalvonnan ja valuuttakurssien vuoksi.