Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miltä kaksi vuotta kestäneet Amazon-haut näyttävät maailmanlaajuisen pandemian aikana

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miltä kaksi vuotta kestäneet Amazon-haut näyttävät maailmanlaajuisen pandemian aikana

Tuntuuko vuosi 2020 sinustakin 10 vuoden takaa? Kirjoitamme tämän sinulle nyt alustavasti optimistisilla käsillä. Nyt on kulunut noin kaksi täyttä vuotta siitä, kun COVID-19 pyyhkäisi maailman eristyneisiin käsien desinfiointiaineisiin, kärsimättömyyteen ja monille tragedioihin.

Helium 10:n maailmankolkassa emme voineet olla huomaamatta, että sähköisen kaupankäynnin sfääri ei ollut vailla omaa ongelmaansa. Toimitusketjun viivästykset ja varastonpysähdykset herättivät alan turhauttavat puolet henkiin. Nykyään pidämme kuitenkin kiinni siitä, minkä tiedämme (ja teemme) parhaiten: Amazonin trendien paljastaminen todellisen datan avulla.

Onneksi kun käytössäsi on huippuluokan tiedontutkimustyökalut, ennennäkemättömät ajat merkitsevät myös ennennäkemättömiä oivalluksia. Viimeisten kahden vuoden aikana Helium 10 on tutkinut hakutrendejä Amazonissa tarjotakseen sinulle kiehtovan raportin, jossa kerrotaan, mitä ihmiset kirjoittivat hakupalkkiinsa ollessaan jumissa kodeissaan.

Mitä me katsomme?

Kerättyämme kahden vuoden ajalta Amazon PPC -mainosten klikkauksista ja tuotetrendeistä peräisin olevaa dataa olemme koonneet paljastuneet mallit retrospektiiviseksi analyysiraportiksi.

Tätä analyysiä varten aina kun “napsautuskysyntä” mainitaan tässä raportissa, se viittaa Amazon.com-hakutuloksissa näytettyjen PPC-mainosten napsautusten määrään. Analysoimalla napsautusten määrää varmistetaan, että käyttäjän tarkoitus haun tekemisessä oli linjassa mainoksen sisällön kanssa.

Laskemalla kuukausittaisten napsautusten kokonaismäärän prosentuaalisen kasvun valituille korostetuille termeille voimme ymmärtää kuukausittain verkkokiinnostuksen tiettyjä tuotteita ja trendejä kohtaan. Muista, että nämä havainnot tarjoavat makrotason oivalluksia. Nämä tiedot edustavat korostetun termin sisältävien PPC-napsautusten kokonaismäärää kuukausittain.

Esimerkiksi termi “verkkarit” voi sisältää myös haut “siniset lenkkihousut”, “puuvillaiset lenkkihousut” tai mikä tahansa muu hakutermi, joka sisältää “swetarihousut”.

Alle olemme sisällyttäneet esikatselun raporttiin valituista trendeistä. Lataa täydellinen versio alta saadaksesi täydellisen analyysin ja näkemyksiä entistä useammista avainsanoista!

Lue koko raportti täältä

Käyttämällä yllä olevaa metodologiaa alla korostetuille termeille Helium 10 (ja yhteisömme) voi ymmärtää suhteellisen makrotasolla kuukausittaista kiinnostusta verkossa tiettyä tuotetta tai trendiä kohtaan.

🔥 Empfohlen:  Mitä muutoksia saatamme nähdä pankkitoiminnassa pandemian jälkeen?

Tässä (näyte siitä), mitä löysimme

“Lysoli”

Konteksti: Ensimmäinen suuri COVID-19-aalto iski Yhdysvaltoihin maalis- ja huhtikuussa 2020, ja maan ensimmäinen kotona pysymistä koskeva määräys (Kalifornia) annettiin 19. maaliskuuta.

”Lysolin” napsautuskysyntä saavutti huippunsa (massiivisesti – kasvoi 7,520 % vuodesta 2019) maaliskuussa ja huhtikuussa 2020. Voit myös nähdä COVID-taudin syksyn aallon heijastuvan desinfiointiaineiden kysynnän lisäpiikkiin lokakuussa.

Takeawayt: Tämä hakutermi, ehkä selvemmin kuin mikään muu, kuvaa äkillisesti ja vakavasti globaalin pandemian aiheuttamaa yhteiskunnan muuttumista. Koska napsautusten kysyntä jäljittelee terveyteen perustuvaa paniikkia, avainsana “Lysol” heijastaa tarkasti itse pandemian kehitystä.

“Tiikerikuningas”

Konteksti: Tiger King Netflix -dokumentti julkaistiin maaliskuussa 2020.

Tämä hakutermi koki valtavia piikkejä lokakuussa, ja lokakuu 2021 on melkein kolminkertaistaa Miksi klikkausten määrä kasvoi 277 % vuoden 2020 lokakuussa näiden kahden vuoden välillä?

(katso täydellisestä raportista lisää napsautuskysyntäkaavioita)

Takeawayt: Jatkuvat lokakuun piikit osoittavat Tiger Kingin suosion Halloween-asuna. Laaja rokotteiden saatavuus vuoden 2021 loppuun mennessä yhdistettynä “karanteeniväsymykseen” sai huomattavasti enemmän ihmisiä pois kodeistaan ​​ja palaamaan sosiaalisiin piireihinsä vuoden 2021 lokakuun vaihteessa.

Tämä saattaa hyvinkin edistää ajatusta pandemian “uuden normin” hyväksymisestä dramaattisesti.

“Shakki”

Konteksti: The Queen’s Gambit -sarja julkaistiin Netflixissä lokakuussa 2020

(katso täydellisestä raportista lisää napsautuskysyntäkaavioita)

Kuten odotettiin minkä tahansa erittäin suositun median kohdalla, näimme valtavan piikin heti julkaisun jälkeen. Itse asiassa marraskuu 2020 osoitti 420 % kasvua marraskuuhun 2019 verrattuna (kun shakki oli vain isäsi idea hauskasta perjantai-illasta).

Marraskuussa 2021, vuosi The Queen’s Gambitin julkaisun jälkeen, voimme nähdä Amazonin PPC-hauissa merkittävän laskun vuoteen 2020 verrattuna… mutta silti korkeampi kuin 2019.

Takeawayt: Tämä hakusanamalli on kiehtova erityisesti siksi, että se saattaa viitata siihen, miten nykyajan popkulttuurin ilmiöt käyttäytyvät ajan myötä. Alkuperäisen kuumeen nousun (ja putoamisen) jälkeen pysyy pitkäaikainen vaikutus.

🔥 Empfohlen:  Maailmanlaajuisen sisältökalenterin tärkeimmät huomiot

“matkatavarat”

Konteksti: Paikallisten karanteeniprotokollien ohella useat kansainväliset matkustuskiellot alkoivat lakaisua maailmalla maaliskuussa 2020 ja jatkuvat koko loppuvuoden.

Ei yllätyksiä täällä. Kun lentomatkailu hiljeni ympäri maailmaa, myös online-kiinnostus matkatavaroita kohtaan väheni.

Takeawayt: Heinäkuu 2021 on erityisen puhutteleva tietopiste, joka auttaa maalaamaan kuvan yleisöstä, joka haluaa toisiaan epätoivoisesti vaihtaa maisemaa. Kuukausi näki a Kasvua 573 % “matkatavaroiden” napsautuksissa verrattuna samaan aikaan vuotta aiemmin!

“Vastusnauhat”

Konteksti: 40 miljoonaa Yhdysvaltain asukasta asuu huoneistoissa, joissa on rajoitetusti tilaa. Resistanssinauhat tarjoavat edullisen ja kannettavan kuntoiluratkaisun.

Havaitsimme selkeän piikin vastusnauhojen napsautuksissa välittömästi sen jälkeen, kun kuntosalit ja kuntosalit suljettiin eri puolilla maata ja ihmiset siirtyivät kotitreeneihin.

Takeawayt: Voisimme olettaa, että syy vastuskaistan piikkiin niin paljon korkeammalle kuin muilla kuntoiluvälineillä on se, että kaikki alkoivat työskennellä kotoa käsin, mutta kaikki eivät halunneet (tai heillä ei ollut varaa) ostaa kotikuntosalia, varsinkin kun monet ennustivat pandemiaa. ohittamaan nopeasti. Myös perinteiset kuntosalilaitteet olivat todennäköisesti loppuunmyytyjä.

Pura koko raportti, saatavilla nyt!

Helium 10:n työkalusarja Amazonin ja Walmart.comin myyjien prosessiin yli kaksi miljardia datapistettä joka päivä. Olemme niin innoissamme voidessamme tarjota sinulle kattavan raportin, joka käyttää kourallista näitä tietopisteitä havainnollistamaan kuluttajien käyttäytymistä aikana, joka on erilainen kuin mikään muu. Loppujen lopuksi tarkkojen näkemysten hyödyntäminen antaa kaikille myyjille mahdollisuuden tehdä liiketoimintapäätöksiä alustasta riippumatta.

Vahvojen dataominaisuuksiemme ansiosta Helium 10 odottaa innolla jatkuvaa Amazonin verkkokaupan trendien tutkimista tarjotakseen kaltaisillesi myyjille työkalut, joita tarvitset menestyäksesi yrittäjänä.

Hanki koko COVID-retrospektiiviraportti täältä!