Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Missä Code Generator on Facebookissa? (Kuinka ohittaa se?)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Missä Code Generator on Facebookissa? (Kuinka ohittaa se?)

Sosiaalinen media 21. tammikuuta 2022115 645 katselukertaa2

Yhtenä tunnetuimmista sosiaalisen median alustoista Facebookilla on myös yksi vankimmista suojausprotokollista, jonka avulla käyttäjä pitää heidät turvassa kybertunkeutujilta. Siksi kuka tahansa Facebookin käyttäjä on melkein varma, että heidän tietojaan, valokuviaan ja videoitaan ei koskaan ryöstetä ja käytetä kiristystyökaluna. Tässä viestissä selitämme, mikä on Facebook-koodigeneraattori, missä on koodigeneraattori Facebookissa ja kuinka Facebook Code Generator -ohitusta käytetään.

Mikä on Facebook-koodigeneraattori?

Kuten tiedät, monet sosiaalisen median alustat ja verkkosivustot käyttävät 2FA-ominaisuutta (two factor Authentication) parantaakseen isäntänsä ja asiakkaidensa turvallisuutta. Facebook Code Generator on uusi suojausominaisuus Facebook-tilillesi, jota käytetään kaksivaiheisen todennuksen kanssa.

Kun aktivoit koodigeneraattorin Facebookin, puhelimesi luo satunnaisesti ainutlaatuisen suojakoodin, jonka avulla voit vahvistaa henkilöllisyytesi kirjautuessasi tilillesi uudesta laitteesta tai selaimesta. Jos sinulla ei ole pääsyä tekstiviestitoimintoon (SMS) tai sinulla ei ole Internet-yhteyttä, Facebook Code Generator toimii laitteellasi. Voit myös halutessasi käyttää sitä Facebook-salasanasi nollaukseen.

Missä Facebook Code Generator on iPhonessa?

Jos käytät iPhonea tai mitä tahansa iOS-laitetta (kuten iPadia), voit myös hyötyä Facebook Code Generator -sovelluksesta. Voit etsiä Code Generator Facebookin iPhone-laitteista seuraavasti:

 • Avaa Facebook-sovellus iPhone- tai iPad-laitteellasi. Sinut ohjataan Facebook-etusivullesi.
 • Napsauta seuraavaksi “Valikko” -kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa
 • Vieritä alas näytön alareunaan ja napsauta “Asetukset ja tietosuoja” -välilehteä laajentaaksesi näitä vaihtoehtoja. Valitse “Code Generator” laajennetusta luettelosta.
 • Lopuksi näet ruudun, jossa näkyy 6-numeroinen numero, joka vaihtuu 30 tai 60 sekunnin välein. Kirjoita tai kopioi tämä 6-numeroinen numero käyttöösi.

Missä on Facebook-koodin luontisovellus Androidissa?

Jos etsit Facebook-koodin luontisovellusta Androidille, etsit todennäköisesti tapaa päästä tilillesi, jos olet unohtanut salasanasi. Saadaksesi ja käyttääksesi Facebook-koodigeneraattorisovellusta Androidissa, noudata alla olevia helppoja ohjeita:

 • Siirry Google Play Kauppaan ja etsi “Facebook-koodigeneraattori”
 • Sen pitäisi olla ensimmäinen tulos. Lataa ja asenna se.
 • Kun olet asentanut sovelluksen, avaa se ja anna Facebook-kirjautumistietosi.
 • Sen jälkeen sinun pitäisi nähdä näyttö, jossa on 6-numeroinen koodi. Se on sinun koodisi!
🔥 Empfohlen:  SEO perusteet verkkokaupan myynnin parantamiseksi

Kuinka kirjautua sisään Facebookiin koodigeneraattorin avulla?

Nyt kun tiedät missä facebook-koodigeneraattori on, katsotaanpa, miten Facebookin kirjautumiskoodigeneraattoria käytetään. Katsotaanpa nyt, kuinka voimme kirjautua sisään Facebook-tiliimme Code Generator Facebookin avulla. Noudata näitä ohjeita;

 1. Avaa ensin Facebook-sovellus Android- tai iOS-laitteellasi.
 2. Napsauta pääsivulla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa hampurilaiskuvaketta.
 3. Vieritä seuraavaksi näyttöä alas ja napsauta “Asetukset ja tietosuoja” -vaihtoehtoa laajentaaksesi sitä.
 4. Etsi luettelon vaihtoehdoista ja valitse “Code Generator”.
 5. Nyt voit nähdä työkalun käyvän läpi uudet suojakoodit 30 tai 60 sekunnin välein.
 6. Lopuksi voit käyttää tätä koodia kirjautuaksesi sisään Facebook-tiliisi toisesta tunnistamattomasta laitteesta.

Jos luomasi koodi antaa virheen laitteessasi, sinun on palattava Facebook Code Generatoriin ja napsautettava “Koodini ei toimi” -vaihtoehtoa. Tämän seurauksena näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka pyytää sinua asettamaan koodisi uudelleen tai nollaamaan sen. Voit napauttaa “Palauta” -painiketta saadaksesi uuden koodin.

Kuinka ohittaa Facebook Code Generatorin?

Monet ihmiset etsivät nykyään Facebook Code Generator ohitusta syistä, kuten matkapuhelimen kadottaminen tai SIM-kortti tai puhelin on rikki. Jos jokin näistä syistä sopii sinulle, voit ohittaa Code Generator Facebookin.

Jos haluat ohittaa Facebookin koodigeneraattorin, voit kokeilla muutamia tapoja.

Ensimmäinen on VPN: n käyttö. VPN:n avulla voit muuttaa IP-osoitettasi, mikä puolestaan ​​antaa sinun ohittaa koodigeneraattorin.

Toinen tapa on käyttää verkkovälityspalvelinta. Verkkovälityspalvelimen avulla voit myös muuttaa IP-osoitettasi ja ohittaa koodigeneraattorin.

Voit kokeilla Tor-selainta. Tor reitittää liikennettäsi useiden palvelimien kautta, mikä tekee Facebookille paljon vaikeampaa seurata toimintaasi.

Huomautus: mikään yllä olevista menetelmistä ei ole taattu toimivan.

Kuinka kirjautua Facebookiin, jos menetit pääsyn Facebook-koodigeneraattoriin tai puhelimeesi?

Nyt kun tiedät mistä löytää koodigeneraattorin Facebookissa, mitä tapahtuu, jos kadotat tämän koodin? Jatka lukemista ja opi lisää Facebook-koodigeneraattorin puuttuvista tilanteista. Joissakin tapauksissa Facebook Code Generator ei toimi, eikä se näytä pystyvän luomaan tehokkaita koodeja. Ongelman ratkaisemiseksi tai toisin sanoen päästä eroon Code Generator Facebookista, meillä on joitain käytettävissä olevia ratkaisuja täällä;

Tämä on yksinkertaisin tapa, jonka voit valita; Jos sinulla on pääsy puhelinnumeroon, jota käytit kaksivaiheisessa todennusprosessissa, voit pyytää Facebookia lähettämään sinulle vahvistuskoodin puhelimeesi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda upotettu typografia Photoshopissa

Voit tehdä sen napsauttamalla “Tarvitsetko toisen tavan todentaa?” -linkkiä kirjautumissivulta ja valitse sitten “Lähetä minulle kirjautumiskoodi” -vaihtoehto ja odota tekstiä.

Voit tallentaa joukon palautuskoodeja varmuuskopioksi kaksivaiheisen todennuksen käyttöönoton jälkeen. Jos kadotat Facebook Code Generator -toiminnon, voit kirjautua tilillesi jollakin näistä palautuskoodeista.

Voit myös lähettää Facebookiin henkilöllisyyden vahvistuspyyntöviestin. Voit tehdä sen napsauttamalla “Tarvitsetko toisen tavan todentaa?” -linkkiä kirjautumissivulta ja valitse valikosta “Hanki lisää apua”. Facebook opastaa sinua tilisi palauttamisessa.

Oletusarvoisesti Facebook pyytää sinua antamaan sähköpostiosoitteen ja lähettämään kopion henkilötodistuksestasi, joka voi olla passi, kansallinen henkilökortti tai mikä tahansa muu laillinen asia. Annettuaan vaaditut tiedot Facebook palauttaa tilisi mahdollisimman pian.

Facebook-koodigeneraattori ei lähetä tekstiviestejä

Joskus saatat kohdata tilanteen, jossa Facebook-koodigeneraattori ei lähetä tekstiviestejä. Riippumatta siitä, oletko Android-käyttäjä tai iPhone, tässä haluan puhua tavoista, joilla voit ratkaista tämän ongelman.

 • Korjaa Facebook-koodigeneraattori, joka ei lähetä tekstiviestejä iPhonessa:

Jos olet iPhonen käyttäjä ja teit kaikki yllä mainitut säännöt, mutta et silti saa Facebookin 6-numeroista koodia, voit ratkaista tämän ongelman noudattamalla alla olevia ohjeita:

 1. Avaa Asetukset ja siirry kohtaan Viestit.
 2. Tarkista iMessage-vaihtoehto ja varmista, että se on käytössä.
 3. Valitse myös Lähetä tekstiviestinä -vaihtoehto, jotta se otetaan käyttöön.
 4. Mene nyt alas ja tarkista, että “Suodata tuntemattomat lähettäjät” on kytketty pois päältä.
 5. Jos yllä olevat vaiheet eivät ratkaisseet tapaustasi, se voi johtua häiriöstä, joka todennäköisesti ratkeaa, jos poistat Facebookin ja asennat sen uudelleen.
 • Korjaa Facebook-koodigeneraattori, joka ei lähetä Androidissa:

Nyt on Android-käyttäjien vuoro, joten tässä kappaleessa kerron niistä vaiheista, joita sinun tulee noudattaa Android-käyttäjänä, joka ei voi vastaanottaa Facebook-koodia.

 1. Siirry puhelimesi asetuksiin ja etsi Sovellus ja valitse se.
 2. Valitse sitten Viestit ja etsi Käyttöoikeudet.
 3. Täällä sinun tulee tarkistaa, että kaikki erityisesti tekstiviestivaihtoehdot ovat päällä.
 4. Lopuksi, jos ongelma jatkuu, voit käynnistää laitteesi uudelleen, poistaa sovelluksen ja asentaa sen uudelleen.

Facebook-koodigeneraattori puuttuu

Facebook Code Generatorin löytäminen on liian helppoa; päästäksesi Code Generatoriin seuraamalla näitä ohjeita;

 1. Siirry ensin Facebook-sovellukseen ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksilla. Oletamme, että olet jo aktivoinut kaksivaiheisen todennuksen.
 2. Napsauta seuraavaksi hampurilaiskuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.
 3. Vieritä näyttöä alas ja napsauta “Asetukset ja tietosuoja” -vaihtoehtoa laajentaaksesi sitä. Etsi luettelosta ja valitse “Koodigeneraattori”.
 4. Näytöltä löytyy kuusinumeroinen koodi. Varmista, että olet käyttänyt sitä 30 sekunnin sisällä sen luomisesta (joissain laitteissa se voi olla 60 sekuntia). Huomaa, että koodi vanhenee automaattisesti, jos sitä ei käytetä annetussa ajassa.
 5. Joka kerta kun pyydät koodia Facebook Code Generatorista, se antaa sinulle uuden ja tuoreen koodin. Sinun ei pitäisi jakaa tätä koodinumeroa kenenkään kanssa.
🔥 Empfohlen:  Kuinka tarkistaa Amazon Mobile Vs. Työpöydän sivunäkymät

Jatka lukemista ja opi mistä löydät koodigeneraattorin Facebookissa iPhonessa.

FQA

Kadotin puhelimeni, enkä voi käyttää Facebook-koodigeneraattoria

Nyt tiedät missä koodigeneraattori on Facebookissa, mutta kuvittele tilanne, jossa kadotat puhelimesi ja kohtaat Facebook-koodigeneraattorin puuttuvan ongelman. Mitä sinun pitäisi tehdä ilman Facebookin kirjautumiskoodigeneraattoria?

 • Anna Facebookin lähettää sinulle vahvistuskoodi: Valitse kirjautumiskoodia pyytävältä näytöltä Tarvitsetko toisen tavan todentaa?
 • Käytä tallennettua palautuskoodia: Voit tulostaa koodin, ottaa kuvakaappauksen tai kirjoittaa sen muistiin ja tallentaa sen turvalliseen paikkaan ja käyttää sitä, kun kohtaat Facebook-koodigeneraattorin puuttuvan ongelman.
 • Hyväksy sisäänkirjautuminen valtuutetulta laitteelta
 • Pyydä Facebookia vahvistamaan henkilöllisyytesi

Miksi Facebook-todennuskoodi tarvitaan?

Facebook-sivuston muodollisen raportin perusteella käyttäjän Facebook-tunnistuskoodi on välttämätön pääsyyn joihinkin käyttäjän yksityisiin tietoihin ja tietojen kirjoittamiseen käyttäjien Facebook-streameihin.

Yhteenveto:

Yleensä voit kytkeä Facebook Code Generatorin pois päältä milloin haluat, mutta on parempi pitää tilisi turvallisuus taattu. Jos tarvitset lisätietoja Facebook Code Generatorin ohituksesta, voit käydä Facebookin ohjekeskuksessa ja esittää kysymyksesi.

Olen kirjailija. sosiaalisen median markkinoinnin asiantuntija