Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Missä myydä digitaalisen taiteen provisioita: 13 parasta alustaa freelance-taiteilijoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Missä myydä digitaalisen taiteen provisioita: 13 parasta alustaa freelance-taiteilijoille

Olitpa ammattitaiteilija tai harrastaja, joka haaveilee tekemisestä suureksi, saatat miettiä, missä myydä digitaalisen taiteen tilauksia.

Kun aikoinaan jouduit etsimään ihmisiä ostamaan taidettasi tai vierailemaan gallerioissa ja taidemessuilla löytääksesi mahdollisia asiakkaita, nykyään Internetin ansiosta voit myydä taidetilauksia verkossa.

Tämä on avannut taiteilijoille uusien tulovirtojen tulvan, jonka avulla voit ladata digitaalista taidettasi useille verkkosivustoille ja ansaita samoista luomuksista, joita myydään kaikkialla maailmassa.

Mutta mitkä alustat ovat parhaita freelance-taiteilijoille nähdäkseen työnsä? Katsotaanpa.

Parhaat paikat myydä digitaalisen taiteen provisioita

Digitaidetoimitukset sisältävät kuvituksia, animaatioita, 3D-mallinnusta, digitaalista maalausta, graafista suunnittelua, interaktiivista taidetta ja paljon muuta.

Olipa taidetyylisi mikä tahansa, verkossa on paikka, jossa voit esitellä mitä teet ja löytää asiakkaita. Lue eteenpäin saadaksesi tietoa parhaista paikoista aloittaa taideteosten myynti.

1. Oma verkkosivusto

Yksi parhaista paikoista freelance-taiteilijalle myydä digitaalista taidetta on oma blogi tai henkilökohtainen verkkosivusto.

Vaikka oman sivustosi saattaminen käyntiin vie vähän aikaa, vaivaa ja investointeja, voit nauttia täydellisestä hallinnasta taideesi mainostamisesta ja pidät 100 % kaikesta myynnistä.

Sinun on kuitenkin käytettävä aikaa verkkosivustosi markkinointiin ja sen liikenteen lisäämiseen, jotta sinulla on mahdollisuus saada sivustosi löytymään kohdemarkkinoiltasi.

Oma verkkosivusto antaa sinulle ammattimaisen edun ja osoittaa, että olet tosissaan tekemässäsi. Melkein jokaisella yrityksellä ja yrittäjällä on nykyään oma verkkosivusto.

Blogin perustaminen on helppoa, ja voit aloittaa sen vain muutamalla dollarilla kuukaudessa.

Tarkempia ohjeita saat Affiliate Labista, joka opettaa oman menestyvän verkkosivustosi luomiseen ja luokitteluun.

2. Luovat markkinat

Creative Market on tunnettu alusta, jossa monet taiteilijat myyvät vektorigrafiikkaa, digitaalisia kuvia, malleja, fontteja, malleja ja paljon muuta.

Heillä on valtava yleisö, ja myynti tällä alustalla auttaa sinua tavoittamaan miljoonia potentiaalisia ostajia.

Voit avata Creative Market -myymälän ja alkaa ansaita passiivisia tuloja digitaalisen taiteen myynnistä. Ne antavat sinulle kaiken, mitä tarvitset myyntiin, mukaan lukien markkinoinnin, liiketoimien ja analytiikan käsittely.

Sinun tarvitsee vain hakea jakamalla linkki portfolioosi. Jos hyväksyt, voit avata Creative Market -tilin ja luoda listauksia taideteoksillesi.

3. RedBubble

RedBubble on print-on-demand (POD) -alusta, jossa voit myydä digitaalista taidettasi painettuna useille tuotteille, kuten tarroille, mukeille, puhelinkuorille, t-paitoihin, paperitavaroihin, lahjoihin ja muihin.

🔥 Empfohlen:  701 tarttuva & Modernit hammaslääkäritoimistojen nimet, jotka saavat sinut hymyilemään

Voit jopa myydä taiteellisia luomuksiasi alkuperäisinä seinätaideteoksina, jotka tulostetaan kankaalle, julisteille, kuvakudoksille, metallivedoksille tai kiinnitetyille tulosteille, kun joku tekee tilauksen.

Hieno asia provisioiden myynnissä tällä alustalla on, että he hoitavat kaiken, mukaan lukien painatuksen, pakkaamisen, toimituksen ja asiakaspalvelun.

Kuitenkin tämän palvelun osalta Red Bubble vähentää myyntiä, mutta voit vapaasti valita voittomarginaalisi.

Tilaustulostusyritykset, kuten Redbubble, ovat mukava tapa ansaita passiivisia tuloja taideteoksesta ilman, että sinun tarvitsee tehdä ylimääräistä työtä.

4. Suunnitteluleikkaukset

missä myydä digitaalisen taiteen toimeksiantoja

Design Cuts on suosittu alusta, jolla on yli miljoona mainosta, jotka ovat rekisteröityneet myymään grafiikkaa, malleja, fontteja ja kursseja.

Jos haluat myydä digitaalista taidettasi, voit avata Design Cuts -myymälän ja nauttia:

 • Live-tapahtuman promootio. Täällä brändiäsi ja taidettasi mainostetaan live-tapahtumissa.
 • Apua tuotekehitykseen. Opi tuoteakatemiasta, kuinka voit parantaa toimintaasi.
 • Super sitoutunut yleisö. Design Cutsilla on sitoutunut yleisö, joka on kiinnostunut myynnistäsi.
 • Ainutlaatuinen tuoteohjelma. Huippusuunnittelijat saavat apua myydyimpien tuotteiden luomiseen.

Aloittaaksesi sinun on täytettävä lyhyt lomake ja lähetettävä mallisi laadunarviointiin. Jos hyväksyt, voit listata tuotteesi omaan Design Cuts -kauppaasi ja saada kuukausittaisen maksun myynnistä.

5. Yhteiskunta6

Society6:ssa asuu valtava riippumattomien taiteilijoiden yhteisö, johon voit liittyä ilmaiseksi aloittaaksesi oman taiteen myynnin.

Miljoonat asiakkaat kaikkialta maailmasta ostavat alkuperäistä taidetta Society6:lta, ja eräitä suosituimmista myydyistä tuotteista ovat seinätaide, kodin sisustus, vaatteet, huonekalut ja elämäntapatuotteet.

Society6 on toinen print-on-demand-alusta, jossa asiakkaat voivat valita yhden kuvioistasi tulostettavaksi tuotteelle tai seinätaiteena.

Aloita toimimalla seuraavasti:

 • Luo tili ja lataa digitaalinen taideteos
 • Ota käyttöön tuotteet, joille haluat tulostaa kuviosi
 • Mainosta työtäsi
 • Society6 tulostaa ja toimittaa tuotteen, kun myynti tapahtuu
 • Ansaitset 10 % jokaisesta myynnistä, mutta voit kasvattaa taidevedosten, kehystettyjen tulosteiden ja kanvastulosteiden hintaa.

6. InPRNT

missä myydä digitaalisen taiteen toimeksiantoja

InPRNT on online-galleria, joka esittelee taidetta tuhansilta taiteilijoilta ympäri maailmaa.

Jos haluat myydä töitäsi tällä alustalla, sinun on joko saatava toisen taiteilijan kutsu tai noudatettava lyhyttä hakuprosessia:

 • Rekisteröidy InPRNT-tiliksi
 • Napsauta “Avaa kirjapaino” ja lähetä taideteos
 • Odota noin 48 tuntia nähdäksesi, onko työsi hyväksytty

InPRNT-taiteilijana voit ladata taideteoksen myyntiin ja tulostaa ja täyttää alustalla.

Yleisiä InPRNT:ssä myytäviä tuotteita ovat taidetulosteet, laitekotelot ja kehystetyt työt.

7. Fine Art America

Fine Art America on yksi suurimmista itsenäisten taiteilijoiden yhteisöistä, jossa voit myydä digitaalista taidetta, seinätaidetta, valokuvia ja maalauksia.

🔥 Empfohlen:  28 parasta keikkasovellusta ansaita rahaa vuonna 2023

Jos haluat myydä taidetta tällä alustalla, sinun on:

 • Liity taiteilijaksi
 • Lataa kuvia tilaustyöstäsi
 • Valitse kohteet, joissa haluat kuviesi näkyvän
 • Aseta hintasi ja aloita myynti

Voit myydä digitaalisia latauksia, jotka pidät 100 % myyntihinnasta. Fine Art America lisää 30 %:n korotuksen ottamaansa hintaan.

Muita hyvin myyviä tuotteita, joihin on painettu alkuperäisiä taideteoksia, ovat seinätaide, vaatteet, puhelinkotelot, tulosteet ja onnittelukortit.

8. Turning Art

Turning Art

Turning Art on alusta, joka kuratoi taidekokoelmia yrityksille, terveydenhuoltolaitoksille ja useille kaupallisille kiinteistöille.

Eri tapoja ansaita rahaa Turning Artilla:

 • Taideteoksen vuokraaminen ja prosenttiosuuden ansaitseminen kuukausituloista
 • Palkkion ansaitseminen taideteoksen myynnistä
 • Saat palkkaa tietystä projektista tilattua taiteilijaa

Palkka vaihtelee sen mukaan, mitä myyt. Esimerkiksi alkuperäisen taideteoksen myyminen saa 60 % myynnistä, mutta kanvasvedoksia taiteilija nettouttaa 20 %.

Turning Art on taiteilijoiden luoma taiteilijoille, joten heillä on loistava asiakastuki, joka auttaa sinua joka vaiheessa.

9. Reddit

Reddit on yhteisöverkosto, joka on jaettu useisiin aiheisiin, jotka tunnetaan nimellä “subreddits”.

Muutamia esimerkkejä subredditeistä ovat pelit, puutarhanhoito, liiketoiminta, politiikka, ruoka, sijoittaminen ja jopa joitain epätavallisia, kuten ShowerThoughts ja CringePics.

Lisäksi Reddit on loistava paikka verkostoitua muiden taiteilijoiden ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa, jotka saattavat olla kiinnostuneita taidetilauksistasi.

Tässä on muutamia tutustumisen arvoisia subreddittejä:

Esittele joitakin taideteoksiasi näissä subredditeissä, niin saatat saada potentiaaliset asiakkaat ottamaan yhteyttä sinuun.

10. Poikkeava Art

Poikkeava Art

DeviantArt esittelee yli 350 miljoonaa taideteosta taiteilijoilta ympäri maailmaa.

Tällä alustalla suosittuja erilaisia ​​taidetyyppejä ovat:

 • AI-taide
 • Digitaalinen taide
 • Fanitaidetta
 • Anime ja sarjakuvat
 • Fantasiaa ja kauhua
 • Tieteiskirjallisuus

Vaikka tällä alustalla on paljon kilpailua digitaalisista taiteilijoista, työsi kannattaa listata, jotta voit näyttää kiinnostuneille asiakkaille, mitä voit tehdä.

11. Taideasema

Art Station on johtava sivusto, joka esittelee pelejä, elokuvia, mediaa ja viihdetaiteilijoita.

Jotta sinut huomattaisiin alalla, voit luoda Art Stationissa portfolion, joka esittelee digitaalisia taideteoksiasi ja tuotantokokemustasi.

Saat käyttöösi kätevän analytiikan hallintapaneelin, josta näet, kuka tarkastaa luomuksiasi, ja voit jopa myydä digitaalisia resurssejasi ja tulosteitasi.

Art Station tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset oman räätälöidyn portfoliosivustosi luomiseen. Mukautettu verkkotunnus ja erilaiset teemat esittelevät töitäsi.

Voit aloittaa Art Station Free Planin ja päivittää Plus $6,99/m- tai Pro $9,95/m -hintaan, kun olet valmis.

🔥 Empfohlen:  10 parasta työpaikkaa 15-vuotiaille

12. Etsy-kauppa

Etsy kauppa

Etsy on toinen paras paikka myydä digitaalisen taiteen toimeksiantoja.

Aloittaaksesi sinun on luotava Etsy-kauppa, joka toimii ikkunana, jossa esittelet työsi.

Kun tämä on määritetty, voit luoda luettelon jokaisesta taideteoksesta, jonka haluat myydä. Etsy veloittaa 0,20 dollaria jokaisesta listauksesta, joka päivitetään jokaisen myynnin jälkeen. Lisäksi sinulta veloitetaan tapahtumamaksu ja maksun käsittelymaksu.

Vaikka Etsyllä on valtava yleisö, taideteoksen saaminen kilpailuun voi olla vaikeaa.

Varmista, että optimoit tietosi oikeilla avainsanoilla, joita asiakkaat etsivät, ja päivitä ja monipuolista myymälääsi säännöllisesti.

Lue lisää tästä artikkelista, jossa kerrotaan, onko Etsy laillinen ja mitä sinun on tiedettävä alustasta.

13. Sosiaalisen median alustat

Muita vaihtoehtoja digitaalisen taiteen myyntiin ovat sosiaalisen median alustat.

Facebook-ryhmät ovat ihanteellinen paikka aloittaa, sillä taideryhmät ovat täynnä kohdeyleisöäsi ja muita taiteilijoita, joiden kanssa voit verkostoitua ja saada tukea.

Jos tarvitset vähän inspiraatiota, katso kuinka yksi taiteilija tienasi yli 50 000 dollaria myymällä taidetta Facebookissa.

Ennen kuin yrität myydä taidettasi, luo maine sellaiselle taiteilijatyypille, kuin olet, julkaisemalla sisältöä projekteista, joiden parissa työskentelet.

Luo sisältökalenteri siitä, mitä julkaiset, milloin ja minä päivänä. Ja ala keskustelemaan muiden taiteilijoiden ja taiteen ystävien kanssa eri taideryhmissä.

Ajan myötä saatat saada ihmiset ottamaan yhteyttä sinuun taidetilauksia varten, ja voit myydä suoraan tai ohjata heidät sivustoille, joissa töitäsi on saatavilla.

Lue lisää tästä oppaasta Facebook-markkinapaikalla myymisestä.

Viimeisiä ajatuksia digitaalisen taiteen palkkioiden myymisestä

Nyt sinulla on tiedot siitä, missä voit myydä digitaalisen taiteen toimeksiantoja. Sinun tehtäväsi on alkaa mainostaa toimintaasi ja kasvattaa yrityksesi myyntiä.

On mahdollista käyttää useampaa kuin yhtä mainituista sivustoista taideteosten myymiseen, ja mitä useammassa paikassa mainostat, sitä enemmän voit ansaita kuukausittain.

Tarvitsetko lisäapua? Katso, kuinka myydä taidetta verkossa ja kuinka tehdä ja myydä taidetulosteita ansaitaksesi rahaa alkuperäisellä taiteella.