Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Missä myydä hopeaa käteisellä – 10 nopeaa ja helppoa tapaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Missä myydä hopeaa käteisellä – 10 nopeaa ja helppoa tapaa

Hopea on yksi parhaista jalometalleista varallisuuden säilyttämiseen. Sillä on monia käyttötarkoituksia, mukaan lukien kolikot, korut, hammastäytteet, hopeat ja teollisuustuotteet.

Koska tämä hyödyke on erittäin monipuolinen, yritykset ja keräilijät ovat innokkaita ostamaan hopeakokoelmasi käteisellä.

Olemme löytäneet parhaat paikat myydä hopeasi ja maksimoida voittosi.

Missä myydä hopeaa

On olemassa useita tapoja myydä hopeasi, kun tarvitset käteistä. Paras vaihtoehto riippuu myytävästä hopeatyypistä.

1. Käteistä Silver USA:lle

Käteistä hopealle USA jalometallien ja timanttien myyminen verkossa on helppoa. Saat ilmaisen toimituksen, vakuutuksen ja voit saada maksun 24 tunnin kuluessa virallisen arvion hyväksymisestä.

Kuinka paljon ansaitset, riippuu tavaroidesi painosta ja puhtaudesta. Lisäksi tuote voi olla toimivassa tai ei-käyttökunnossa, koska tämä tekijä ei vaikuta arviointiarvoon.

Palvelu tarjoaa hintatakuutakuun, ja he voivat lisätä tarjoustaan, jos kilpailija tarjoaa korkeamman hinnan vastaavalla arvioinnilla. Jos ei, yritys palauttaa tuotteet ilmaiseksi.

Voit myydä näitä hopeatuotteita:

 • Hienoja hopeakoruja (0,999 puhtaus)
 • Sterlinghopeakorut (puhtausaste 0,925)
 • Hopea- ja ruokailuvälineet
 • Hammasromu (esim. kruunut, sillat jne.)

Koska täällä myymäsi hopea todennäköisesti sulatetaan ja siitä tehdään uusi tuote, et ehkä saa huippudollaria keräilyarvoisista esineistä.

Ylimääräisestä vaivannäöstä huolimatta harkitse arvokkaiden esineidesi myymistä toisella tavalla, jotta voit ansaita enemmän rahaa.

Lisäksi tämä yritys voi olla myös erinomainen vaihtoehto kullan myyntiin.

Voit harkita tätä alustaa, jos sinulla ei ole paikallisia paikkoja myydä hopeaa tai haluat mieluummin käyttää online-myyjää saadaksesi välittömän hintatarjouksen.

2. Huutokaupat

Live-huutokaupat voivat olla paras vaihtoehto korkea-arvoisen hopean myyntiin.

Harkitse hopeahuutokauppaa näille kohteille:

 • Antiikki hopea
 • Jalometalliharkot kolikot
 • Astiat
 • Hienoja koruja

Huutokauppa voi auttaa sinua ansaitsemaan korkeamman hinnan keräilyesineistä sen sijaan, että saisit välittömän takaisinostotarjouksen hopeakauppiaalta.

Vaikka harvinaisista ja suuren kysynnän kohteista on mahdollista saada korkeampi hinta, huutokauppa ei takaa, että ansaitset enemmän rahaa.

Lisäksi huutokauppakamari voi periä listautumismaksun ja lopullisen myyntiprovision.

Jos et ole varma, mitä huutokauppataloa kannattaa käyttää, Sotheby’s on yksi parhaista hopeaarvoesineiden huutokauppaalustoista, koska niillä on kansainvälinen läsnäolo.

Sotheby’sin avulla asiantuntija voi antaa arvion ja suositella parasta myyntitapaa kokoelmillesi.

3. Kolikkokaupat

Paikalliset kolikkokaupat ovat yksi parhaista paikoista hopeakolikoiden ja -tankojen myyntiin, koska näillä esineillä on keräilyarvoa.

Tämä vaihtoehto on kätevä, koska sinun ei tarvitse postittaa arvoesineitäsi ja odottaa useita päiviä, jotta saat arvion tai maksun.

Sen sijaan voit saada välittömän tarkastuksen ja ostotarjouksen. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa toimitus- ja vakuutuskuluja.

🔥 Empfohlen:  841 Vintage & Erikoissäästökaupan nimet, joita asiakkaasi rakastavat

Kolikkokaupat ostavat todennäköisesti nämä tuotteet:

 • Jalometalliharkot: Kolikot, jotka ovat myös laillisia maksuvälineitä
 • Kierrokset: Hopeasta tehdyt kolikot eivät ole laillisia maksuvälineitä
 • Baarit: Eripainoisia hopeatankoja

Muut myyjät voivat tarjota ostaa jalometallisijoituksiasi vain romuarvolla, joten et ansaitse niin paljon rahaa.

Takaisinostoprosessi vaihtelee myymälöittäin. Kannattaa myös pyytää useita tarjouksia, sillä tarjoukset ja myyntiminimit voivat vaihdella.

4. Lähetysliikkeet

Paikalliset lähetysliikkeet voivat auttaa sinua myymään hopeakoruja ja taloustavaroita enemmän kuin välittömälle takaisinostokauppiaalle. Nämä kaupat voivat myös auttaa sinua myymään ei-toivottuja vaatteita, urheiluvälineitä ja muita henkilökohtaisia ​​tavaroita.

Useimmat kaupat maksavat sinulle vain, kun tuote myydään. Muista, että kauppa saattaa alentaa myyntihintaa tietyn päivän kuluttua. Tämä puolestaan ​​vähentää voittopotentiaaliasi.

Jokaisesta onnistuneesta kaupasta peritään myös välityspalkkio.

Sinun tulee tarkistaa kaupan myyntiohjeet kelvollisille tuotteille ja puhtausasteelle. Useimmissa tapauksissa omaisuutesi on oltava toimintakunnossa.

Jotkut kohteista, joita voit myydä täällä, ovat:

 • Hieno hopea
 • Sterlinghopea
 • Kaulakorut
 • Korvakorut
 • Sormukset
 • Kellot
 • Astiat
 • Kodin koristelut

Koska myyt tuotteen toiselle vähittäiskauppiaalle, myyntihintasi voi olla hopean, muiden jalometallien tai jalokivien senhetkinen materiaaliarvo ja keräilyarvo.

5. eBay

Harkitse eBay hopean myyntiin verkkohuutokaupassa tai kiinteähintaisessa listauksessa.

Jotkut myydyimmistä tuotteista ovat:

 • Jalometalliharkot ja kolikot
 • Korut
 • Hopeaesineet

Saatat pystyä ansaitsemaan enemmän kuin verkkokauppiaat tarjoavat.

Sinun on kuitenkin odotettava, että ostaja hyväksyy pyytämäsi hinnan. Myös eBayn myyjäpalkkiot ovat 12–15 % lopullisesta myyntihinnasta.

Saatat myös joutua maksamaan toimituskulut, jos tarjoat ostajalle ilmaisen toimituksen. Lähetyskulut voivat olla korkeat isokokoisten tuotteiden ja paketin vakuuttamisen vuoksi.

Lähialueen tilauksille on myös mahdollista tarjota paikallinen nouto.

Vaikka eBay on yksi suosituimmista online-markkinapaikoista, nämä eBay-vaihtoehdot ovat myös kokeilemisen arvoisia.

6. Craigslist

Craigslist voi yhdistää sinut paikallisiin jälleenmyyjiin ja yksityisiin keräilijöihin. Tavaroiden luetteloiminen on ilmaista, ja voit sopia tapaamisen myyntiä varten.

Saatat löytää viestejä ihmisille, jotka haluavat ostaa hopeaasi. Toinen vaihtoehto on listata myytävät tuotteet.

Varmista, että annat yksityiskohtaisen kuvauksen kokoelmastasi ja liitä mukaan valokuvia houkutellaksesi lisää ostajia.

Harkitse myös Craigslist-vaihtoehtojen käyttöä tavoittaaksesi enemmän potentiaalisia ostajia. Muilla alustoilla voi olla enemmän toimintaa paikalliselle yhteisöllesi.

Et maksa myyntikuluja, mutta sinun on varattava aikaa paikalliseen tapaamiseen. Tämän seurauksena voit ansaita enemmän rahaa, ja ostaja maksaa silti kohtuullisen hinnan.

Yksi mahdollinen riski paikallisissa osto- ja myyntisovelluksissa myymiseen on myyjän suojan puute. Lisäksi saatat olla tekemisissä tuntemattoman kanssa, joten voi olla vaikeaa varmistaa hänen maineensa.

🔥 Empfohlen:  8 parasta API-testaustyökalua vuonna 2023

7. Koruliikkeet

Koruliike saattaa olla halukas ostamaan hienoja hopea- ja sterlinghopeakoruja, jotka ovat hyvässä kunnossa ja joilla on korkea jälleenmyyntiarvo.

Harkitse tätä vaihtoehtoa, jos koruissasi on myös kultaa ja jalokiviä. Näin voit saada maksun näiden arvokkaiden materiaalien arvosta.

Jotkut paikat saattavat kompensoida sinulle vain hopea-arvoa.

Takaisinostokäytännöt vaihtelevat myymälöittäin. Paikalliset jalokiviliikkeet voivat ostaa kokoelmasi käteisellä myymälässä tehdyn koruarvioinnin jälkeen.

Kansalliset jälleenmyyjät, kuten Jared ja Zales, pyytävät sinua lähettämään tuotteet toimituskeskukseen arvioitavaksi. Valitettavasti nämä suuret ketjut voivat tarjota maksuna vain myymäläluottoa.

Voit myös yrittää myydä koruja verkossa. Nämä alustat voivat tarjota kilpailukykyisiä arvioita.

8. Online Bullion jälleenmyyjä

Toinen harkittava vaihtoehto hopeakolikoiden ja -tankojen myyntiin ovat jalometalliharkot verkossa.

Online jalometalliharkot ostavat näitä hopeatyyppejä:

 • Hienoja hopeakolikoita ja -tankoja (0,999 puhtaus)
 • Roskahopea (0,900 tai vähemmän)
 • Hopeiset kierrokset
 • Lisensoidut tuotteet
 • Korut

Hyvämaineisten tuottajien hopeaharkot ja tangot voivat myydä eniten rahoilla. Pyöreät kolikot, joita yksityiset rahapajat julkaisevat ei-laillisina maksuvälineinä, voivat myydä nykyisen spot-hinnan yläpuolella, mutta niiden tarjoushinta on alhaisempi.

Useimmat jälleenmyyjien verkkosivustot ilmoittavat nykyisen ostohinnan, jos myyt heille. Voit myös soittaa maksuttomaan numeroon, jos heidän verkkosivustollaan ei ole tuotetta, jota haluat myydä.

Takaisinostohinnat vaihtelevat jälleenmyyjän mukaan, ja myyntiä varten saatat tarvita vähimmäismyyntiarvon.

Harkitse myös toimitustapaa. Useimmat jälleenmyyjät tarjoavat ennakkoon maksettuja toimituksia USPS:n, FedExin tai UPS:n kautta. Valitse sinulle sopivin operaattori, jos myyntihinnat ovat kilpailukykyisiä useiden jälleenmyyjien kesken.

Voit harkita tarjousten hankkimista hopeadollareita myyviltä verkkokauppiailta. Sitten kokoelmasi voi täydentää varastoaan muiden ostaessa hopeaa.

9. Panttilainaamot

Panttilainausliikkeet voivat todennäköisemmin ostaa koruja ja muita hopeatuotteita, joilla on keräilyarvo ja jotka eivät täytä korukauppojen ja tavaraliikkeiden myyntiohjeita.

Saatat myös pystyä myymään hopeavaluuttaa panttilainaamoissa.

Koska panttilainaamot voivat tarjota pienempiä voittoja kuin muut paikalliset jälleenmyyjät, voit harkita ensin muita myyntipisteitä. Vie sitten myymättömät kohteesi läheiselle välittäjälle, niin voit tienata 500 dollaria nopeasti ja välttää tuotteiden lähettämisen verkkovälittäjälle.

10. Jalostamo

Saatat pystyä myymään hopearomusi suoraan jalostamolle, joka sulattaa metallin uusien tuotteiden luomiseksi.

Tuotteesi voivat olla myymättömiä seuraavista syistä:

 • Rikki
 • Vaurioitunut
 • Tahrattu
 • Epätäydellinen setti

Monet jalostamot saattavat kuitenkin tarvita suuren määrän myyntiin.

Sen sijaan voit käyttää välikäsiä, kuten Cash for Gold USA, joka kerää pieniä määriä mutta tarjoaa kilpailukykyisiä maksuja.

Hopearomuusi voi sisältää:

 • Korut
 • Lääketieteellinen romu
 • Tarjoilusarjat
 • Hopeaesineet

Koska ansaitset vähiten rahaa tällä vaihtoehdolla ja vähimmäismyyntimäärät voivat olla korkeita, muut vaihtoehdot voivat olla helpompia tehdä myyntiä.

🔥 Empfohlen:  10 askelta täydellisen UKK-sivun luomiseen korkeampia tulosprosentteja varten

Kuinka paljon hopea on arvoinen?

Hopean arvo vaihtelee päivittäin. Katso kuitenkin alla olevasta kaaviosta hopean historiallinen hinta viimeisen 20 vuoden ajalta.

Vinkkejä hopean myyntiin

Riippuen siitä, kuinka suuri hopeavarasto sinulla on, saatat pystyä vastaanottamaan huomattavan satunnaisen käteisen. Tässä on muutamia ehdotuksia, joiden avulla voit myydä hopeasi parhaalla rahalla.

Tiedä hopeasi arvo

Sinun tulee tietää hopeasi käypä arvo ennen kuin saat arvion mahdolliselta ostajalta.

Myyntihinta riippuu useista tekijöistä:

 • Hopean paino
 • Puhtausaste
 • Muiden jalometallien ja jalokivien arvo kappaleessa
 • Tämänhetkinen markkinakysyntä tuottajalle
 • Vastaavien tuotteiden käypä markkina-arvo

Jotkut ostajat saattavat olla valmiita maksamaan sinulle vain hopean hinnasta, vaikka kappale sisältää kultaa, jalokiviä, on kuuluisan yrityksen valmistama tai sillä olisi korkea keräilyarvo.

Sinun tulisi harkita vähintään kahden erillisen arvioinnin hankkimista saadaksesi hopeasalkkusi arvion.

Etsi useita myyntikanavia

Eri jälleenmyyjät ja yksityiset keräilijät voivat määrittää kokoelmallesi erilaisia ​​arvoja. Saatat esimerkiksi pystyä ansaitsemaan enemmän antiikkihopeasta huutokaupassa kuin panttilainauksessa.

Myös kolikkokaupat voivat tarjota parempia hintoja jalometalliharkille kuin muut korujen myyntiin keskittyvät liikkeet.

Useiden tarjousten saaminen voi viedä enemmän aikaa, mutta lisätuotto voi olla vaivan arvoista.

Neuvotella

Sinun ja ostajan on sovittava kohtuullinen hinta. Useimmissa tapauksissa ostaja on hopeakauppias, joka haluaa ostaa tavarasi alimmalla mahdollisella hinnalla lisätäkseen potentiaalista voittoaan.

Et voi myydä korkeimpaan vähittäismyyntihintaan monissa myyntikanavissa, ellet ole valmis odottamaan halukkaan ostajan löytämistä.

Jos haluat tehdä nopean myynnin, sinun on poistettava nykyinen vähittäismyyntihinta, jotta sinä ja jälleenmyyjä voitte ansaita rahaa.

Ole valmis kävelemään pois

Ole valmis neuvottelujen aikana hylkäämään matalat tarjoukset, jotka ovat alle haluamasi myyntihinnan. Hopea voi olla erinomainen pitkän aikavälin sijoitus, ja todennäköisesti löydät ostajan, joka on valmis maksamaan korkeamman hinnan.

Yhteenveto

On olemassa useita paikkoja, joissa voit myydä hopeasi paikallisesti ja verkossa käteisellä. Myyminen erikoisliikkeelle tai yksityiselle keräilijälle voi auttaa sinua ansaitsemaan eniten rahaa.

Olitpa myymässä koruja, kolikoita, antiikkia tai hopeaa sisältävää romua, hanki useita tarjouksia ansaitaksesi huippudollareita.

Table of Contents