Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Missä myydä pipovauvoja – 10 parasta paikkaa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Missä myydä pipovauvoja – 10 parasta paikkaa vuonna 2023

Beanie Babies oli 90-luvun villitys, mutta monet keräävät niitä edelleen. Valmistajan mukaan on yli 800 erilaista lajiketta.

Jos keräsit nämä lelut silloin, kun ne olivat kuumaa hyödykettä ja olet valmis muuttamaan ne rahaksi, olet onnekas. Olemme löytäneet parhaat paikat Beanie Babiesin myyntiin.

Missä myydä pipovauvoja

On monia paikkoja myydä Beanie Babies huippudollariin. Paras paikka myydä niitä vaihtelee ajoituksen ja kysynnän mukaan.

Etsitpä verkkovaihtoehtoa, myyntisovellusta tai paikallista kivijalkakauppaa, nämä ovat parhaat paikat myydä Beanie Baby -kokoelmaasi.

1. Antiikkiliikkeet

Koska Beanie Babies oli kuumia 90-luvulla, jotkut pitävät niitä antiikkina. Tämän seurauksena voit suunnata paikalliseen antiikkiliikkeeseen ja löytää todennäköisesti Beanie Babies -pipoja myytävänä. Nämä kaupat voivat ostaa myös kokoelmasi.

Paras vaihtoehto on löytää antiikkiliikkeitä, jotka ovat erikoistuneet vintage-leluihin. Tämä auttaa sinua saamaan todellisen Beanie Babiesin arvoisen summan, koska näillä liikkeillä on heille asiakaskunta ja he tietävät niiden arvon.

Saadaksesi eniten rahaa myymällä antiikkiliikkeissä, harkitse täydellisessä kunnossa olevien Beanie-vauvojen myyntiä, joissa on tarrat ja ilman näkyviä vaurioita.

Antiikkiliikkeet ovat myös hyvä vaihtoehto, jos sinulla on suuri kokoelma pipovauvoja, koska he voivat ostaa tavaroita irtotavarana. Harvinaisia ​​Beanie-vauvoja kannattaa kuitenkin myydä yksitellen varmistaaksesi, ettet menetä niiden arvoa.

2. Bonanza

Bonanza on online-markkinapaikka, jolla on korkea Apple App Store -luokitus. Sen avulla voit myydä melkein mitä tahansa, mukaan lukien Beanie Babies.

Sivusto veloittaa alhaisempia maksuja kuin muut verkkovaihtoehdot, kuten eBay. Se veloittaa esimerkiksi 0,25 dollaria jokaisesta myymästäsi tuotteesta ja 3,5 %:n loppuarvomaksun.

Lisäksi voit käyttää samoja tietoja, joita käytit muilla alustoilla, kuten eBayssa tai Amazonissa, ja integroida ne Bonanza-alustaan.

Muista, että olet vastuussa tuotteiden toimittamisesta ostajalle, joten sisällytä tämä hinta hintoihin, jotta et menetä rahaa.

3. Keräilykaupat

Riippuen siitä, missä asut, muutama keräilykauppa saattaa olla kiinnostunut ostamaan Beanie Babiesi. Antiikkikauppojen tapaan on parasta löytää leluihin erikoistuneita keräilyliikkeitä saadaksesi parhaat tulokset.

Harkitse tarjousten pyytämistä muutamasta eri kaupasta nähdäksesi, kuka voi tarjota sinulle parhaan hinnan.

Koska ne toimivat välittäjinä, nämä liikkeet maksavat sinulle vähemmän kuin saatat myydä Beanie Babiesi suoraan. Tämän seurauksena sinun kannattaa valita kauppa, joka veloittaa vähiten maksuja.

Varmista myös, että sinulle maksetaan heti, kun myyt keräilyliikkeisiin. Jotkut kaupat myyvät tavaroita lähetyksenä, joten et saa maksua ennen kuin tuotteet ovat myyty. Pipovauvojen kysynnästä riippuen tämä voi kestää kuukausia.

4. Craigslist

Jos haluat myydä mieluummin suoraan ostajille välittäjän käyttämisen sijaan ja haluat pitää sen paikallisena, harkitse myyntiä Craigslistissa. Alustalla on korkeat pisteet Apple App Storessa.

🔥 Empfohlen:  Osta SoundCloud-kommentteja: 8 parasta sivustoa (oikeat ja mukautetut)

Beanie-vauvojen myyminen Craigslistissa on ilmaista, mutta sinun on myös ratkaistava kaikki kysymykset, neuvottelut ja maksut. On hyvä idea testata ostajat varmistaakseen, että he ovat kiinnostuneita ja maksavat.

Jos tarjoat paikallista noutoa, harkitse sen tekemistä julkisella paikalla, kuten paikallisella poliisiasemalla tai muulla suositulla alueella. Tämä voi varmistaa turvallisuutesi.

Pipovauvojen myyminen paikallisesti saattaa tuottaa sinulle eniten rahaa, koska sinulla on markkinarakoyleisö tai pipovauvoista kiinnostuneita ihmisiä, jotka saattavat olla valmiita maksamaan enemmän.

5. eBay

Kaikki tietävät eBay, ja se on vielä parempi tänään kuin se oli silloin, kun se lanseerattiin. Se on loistava markkinapaikka keräilyesineitä tai antiikkiesineitä myytäessä, koska voit houkutella niche-yleisöä oikeilla avainsanoilla.

Alusta on helppokäyttöinen ja sillä on korkea Apple App Store -luokitus. Siitä huolimatta he veloittavat listautumis- ja lopullisen arvon maksut. Pidä tämä mielessä, kun luet tuotteitasi.

Voit myydä kohteita eBayssa kiinteään hintaan tai luoda huutokaupan asettamalla vähimmäistarjouksen. On jopa mahdollista asettaa pohjahinta, jos haluat tienata tietyn summan ennen myynnin hyväksymistä.

Sivustolla on suurin yleisö kaikista tämän luettelon vaihtoehdoista, joten vetoat ihmisiin ympäri maailmaa. Ennen kuin luot tietosi, sinun on kuitenkin päätettävä, minne toimitat.

Sinun on myös päätettävä, maksatko toimituskulut vai siirrätkö ne ostajalle. Jos pakotat ostajan maksamaan toimituskulut, sinun on huomioitava se listauksessa.

6. Etsy

Useimmat ihmiset tietävät Etsy käsitöiden, käsintehtyjen tavaroiden ja taiteen vuoksi. Mutta tiesitkö, että heillä on myös suuri yleisö keräilyesineille?

Etsy-kaupan avaaminen on helppoa ja ilmaista. Kuten useimmat tämän luettelon sovellukset, tästäkin on maksettava, mukaan lukien listaus-, tapahtuma- ja maksujen käsittelymaksu. Tuotteen luettelointi maksaa vain 0,20 dollaria, mutta tapahtuma- ja maksunkäsittelymaksut riippuvat tuotteen hinnasta.

Kun myyt Etsyssä, asetat kiinteät hinnat ja päätät, kuinka tuotteet lähetetään. Ostajat voivat tarkastella tuotteitasi, tallentaa ne tai esittää kysymyksiä alustan kautta.

Etsy toimii parhaiten suurella kokoelmalla, koska voit täyttää Etsy-myymäläsi niillä myymällä niitä yksitellen tai nipussa kysynnän mukaan.

Lisäksi voit olla varma, että alusta on kunnioitettava korkean Apple App Store -luokituksen ansiosta.

7. Kirpputori

Jos pidät ihmisten kanssa puhumisesta kokoelmastasi etkä välitä viettää pari päivää joka kuukausi kirpputorilla, voit ansaita paljon rahaa myymällä pipovauvojasi siellä.

Suurin osa kirpputoreilla käyvistä ihmisistä etsii antiikkia ja keräilyesineitä. Tutustu alueesi suosituimpiin kirpputoreihin ja valitse myytävillesi pipovauvoille sopivin aika.

Vaikka olet todennäköisesti tekemisissä joidenkin kauppiaiden tai ihmisten kanssa, jotka tarjoavat halvemman hinnan kuin pyysit, kirpputorit voivat silti olla hauskoja. Sen lisäksi, että voit myydä keräilyesineitäsi, tapaat jopa muita keräilijöitä.

Toinen kirpputorilla myymisen etu on, että sinun ei tarvitse huolehtia toimituskuluista. Se sanoi, että maksat todennäköisesti maksun kopista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka nähdä, ketä joku on äskettäin seurannut Instagramissa vuonna 2023

8. Tarjous

OfferUp on toinen verkkokauppapaikka, jonka avulla ihmiset voivat myydä tuotteitaan, mukaan lukien Beanie Babies.

Voit listata paikallisesti myytäviä tuotteita, hyväksyä käteismaksuja ja ilman maksuja. Palvelumaksuja voi kuitenkin periä, jos tarjoat tuotteiden lähettämistä tai sähköisiä maksuja.

Onneksi OfferUp on läpinäkyvä maksuineen, joten ikäviä yllätyksiä ei tule.

Kaikki viestintä tapahtuu sovelluksen kautta, joten sinun ei tarvitse huolehtia henkilökohtaisten tietojen paljastamisesta. Voit myös määrittää paikallisen myynnin noudettavaksi turvallisesta paikasta tai tarjota lähetystä muille kuin paikallisille ostajille.

Apple App Storen korkean arvosanan ansiosta voit käyttää tätä sovellusta luottavaisin mielin.

Aiheeseen liittyvä: OfferUp-arvostelu: Kannattaako tavarasi myydä?

9. Panttilainaus

Panttilainaamot voivat olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset nopeasti käteistä. On kuitenkin parasta löytää panttilainausliikkeet, jotka ovat erikoistuneet leluihin ja keräilyesineisiin. Muuten et ehkä saa läheskään niin paljon kuin keräilyesineet ovat arvokkaita.

On parasta myydä Beanie Babies, joita et voi myydä antiikkiliikkeille tai suoraan asiakkaille panttilainaamoihin. Tällä tavalla voit saada korkeampia hintoja arvokkaammista keräilyesineistäsi muualta.

10. Sell2BBNovelties

Sell2BBNovelties on verkkokauppa, joka ostaa tuotteita keräilijöiltä. Yksi kuumimmista tuotteista, joita he tällä hetkellä etsivät, on Beanie Babies, joten saatat ansaita enemmän rahaa myymällä kokoelmasi heille.

Ne kattavat toimituskulut, jos sinulla on yli 30 dollarin arvoisia leluja myytävänä. Mikä parasta, he eivät veloita myyntikuluja.

Voit myydä tuotteitasi yksitellen tai irtotavarana. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että huutokauppa päättyy liian alhaiselle tasolle, jolloin sinulle jää vähemmän kuin halusit tuotteesta.

Sell2BBNoveltiesille myymäsi Beanie Babies saatetaan myydä muille keräilijöille (voittoa varten), tukkukauppiaille tai liikkeille, jotka etsivät nimenomaan myynnissä olevia Pipovauvoja. Ne voidaan jopa lahjoittaa.

Metodologia

Arvioidessamme Beanie Babiesin myyntipaikkoja analysoimme tärkeimmät kriteerit löytääksemme parhaat vaihtoehdot. Teimme perusteellisen tutkimuksen löytääksemme parhaat paikat, joilla ansaita rahaa pipovauvojen myynnistä.

Verkkovaihtoehtoja varten lisäsimme vaihtoehtoja, jotka täyttävät yhden tai useamman seuraavista ehdoista:

  • Apple App Store -luokitus 4.0 tai korkeampi (jos sovellettavissa)
  • Useita arvioita Apple App Storessa
  • Maine alan johtajien keskuudessa
  • Helppokäyttöisyys
  • Mahdollisuus kunnollisiin maksuihin

Paikallisten vaihtoehtojen osalta keskityimme seuraaviin tekijöihin:

  • Todennäköisyys ostaa Beanie Babies
  • Kohtuulliset potentiaaliset tulot
  • Helppokäyttöisyys

Valitsimme tämän menetelmän varmistaaksemme, että teimme due diligence -työmme, kun määritimme parhaat paikat Pipovauvojen myyntiin.

Vinkkejä pipovauvojen myyntiin

Beanie Babies ovat usein rahan arvoisia, mutta arvo voi vaihdella. Niiden kunto, kysyntä ja myyntipaikka vaikuttavat ansaitsemasi summaan.

Tässä on vinkkejä, joiden avulla saat eniten rahaa kokoelmaasi.

Sisällytä valokuvat

Kuvissa myydään keräilyesineitä, kuten Beanie Babies, paljon enemmän kuin kuvauksia. Ostajat haluavat nähdä myymiesi tuotteiden kunnon.

🔥 Empfohlen:  Aida, Googlen tuotemarkkinointipäällikkö Tavoita enemmän jouluasiakkaita GoDaddyn ja Googlen Lue artikkelin avulla

Kun lisäät kuvia, ota ne eri kulmista ja hyvässä valaistuksessa. Älä epäröi sisällyttää lähikuvia tunnisteista tai tietyistä ominaisuuksista, erityisesti niistä, jotka ovat halutuimpia tietyissä Beanie Babiesissa.

Mitä enemmän kuvia lisäät, sitä todennäköisemmin myyt kohteen pyytämäsi perusteella, varsinkin jos kuvat vastaavat listausta.

Kunto ratkaisee

Ostajat välittävät siitä, miltä Beanie Baby näyttää ulkopuolelta. He kuitenkin välittävät myös sisältä.

Ulkopuolelta ostajat haluavat Beanie Babiesin uudenveroisessa tai lähes uudenveroisessa kunnossa. Minttu kunto tarkoittaa täydellistä. Lelun tulee olla erinomaisessa kunnossa ilman repeytymiä, repeytymiä tai tahroja. Se tarkoittaa myös sitä, että tunnisteiden tulee olla edelleen kiinnitettyinä ja hyvässä kunnossa.

Lähes uudenveroinen kunto tarkoittaa edelleen, että Beanie Baby on täydellisessä kunnossa, mutta tunnisteessa saattaa olla ongelma. Se voi esimerkiksi olla repeytynyt tai tahriintunut, mutta silti kiinni.

Myös Beanie Babyn sisäpuoli on tärkeä. Vaikka minttu Beanie Baby todennäköisesti myydään, jos se on valmistettu polyvinyylikloridi (PVC) -pelleteistä, saatat saada siitä enemmän rahaa, koska tällainen täyte on harvinaisempaa.

Polyvinyylieteenipelleteillä täytetyt eläimet ovat yleisempiä. Ne saattavat silti myydä hyvällä hinnalla, jos ne ovat uudenveroisessa kunnossa.

Jos tarvitset apua sen määrittämisessä, mitä pipovauvojen sisällä on, tarkista tagi. Siinä kerrotaan materiaali.

Kokeile Beanie Baby Facebook -ryhmää

Usko tai älä, pipovauvoille on monia Facebook-ryhmiä. Täältä löydät omistautuneita keräilijöitä, jotka ovat kiinnostuneita myymästäsi.

Saat myös vinkkejä, joiden avulla voit myydä kokoelmaasi enemmän. Tämä neuvo voi olla hyödyllinen, jos et ole varma, minkä arvoinen tietty Beanie Baby on.

Voitko ansaita rahaa myymällä pipovauvoja?

Riippuen Beanie Babiesista, jotka sinun on myytävä, ja ajoituksestasi, saatat ansaita rahaa. Mutta kuten kaikilla keräilyesineillä, ei ole takuuta.

Ennen kuin myyt kokoelmasi, ota aikaa tutkiaksesi ja selvittääksesi, onko sinulla erittäin arvokkaita leluja. Jos teet niin, myy ne yksitellen käyttämällä menetelmää, jolla saat eniten rahaa.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole harvinaisia ​​tai erittäin haluttuja pipovauvoja, voit myydä ne kokoelmana saadaksesi eniten rahaa.

Yhteenveto

Jos sinulla on Beanie Babies, joista olet valmis eroamaan, voit myydä ne ja saada maksun jo tänään. Kuinka paljon ansaitset, riippuu siitä, mitä sinulla on ja kuinka myyt ne.

Siitä huolimatta se voi olla hauska tapa purkaa ja ansaita rahaa.