Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mistä blogata: 14 ideaa seuraavaan blogikirjoitukseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mistä blogata: 14 ideaa seuraavaan blogikirjoitukseen

Haluaisitko aloittaa seuraavan blogikirjoituksen kirjoittamisen, mutta et ole varma mistä bloggaisi? Olemme turvassa.

Tästä viestistä löydät 14 erinomaista blogiteksti-ideaa, jotka saavat luovat hampaasi taatusti pyörimään.

Nämä ovat viestityyppejä, jotka saavat todistetusti enemmän napsautuksia, sitoutumisia ja jakoja.

Valmis? Aloitetaan!

1. Ohjeviestit

Ohjeviestit ovat opettavaisia, informatiivisia viestejä, jotka näyttävät lukijoillesi, miten jotain tehdään. Se on muoto, joka sopii melkein mihin tahansa markkinarakoon.

Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Muotiblogi – “Kuinka valita vaatekaapin väripaletti”
  • Fitness-blogi – “Kuinka laihtua ja kasvattaa lihaksia samaan aikaan”
  • Personal Finance -blogi – “Kuinka suunnitella eläkkeelle jäämistäsi”

Tämäntyyppiset viestit muodostavat upeita osia ikivihreästä sisällöstä, ja niiden pitäisi olla keskeinen osa sisältöyhdistelmääsi riippumatta siitä, minkä tyyppistä blogia käytät.

Yksi tapa luoda ideoita “miten” viesteille, joista kohdelukijoitasi kiinnostaa, on käyttää Googlen ehdotuksia. Toimi näin.

Kirjoita ensin “how to” Google-hakupalkkiin. Lisää sitten laaja avainsana, joka liittyy markkinarakoasi.

Jos esimerkiksi aloitat graafiseen suunnitteluun keskittyvän blogin, kirjoitat “kuinka graafinen suunnittelu”. Katso sitten Googlen antamia hakuehdotuksia ideoiden saamiseksi:

Tämä on hyvä paikka aloittaa, mutta muista, että nämä avainsanat ovat todennäköisesti erittäin kilpailukykyisiä, joten on parasta käyttää niitä aloituskohtana. Yritä ajatella laatikon ulkopuolella ja pohtia tarkempia, vähemmän kilpailukykyisiä “miten julkaistaan” otsikoita, jotka kilpailijasi ovat saattaneet unohtaa.

Esimerkki

Jotkut suosituimmista artikkeleistamme täällä Blogging Wizardissa ovat ohjeviestejä, kuten tämä:

Tässä olemme jakaneet blogin perustamisprosessin yksinkertaiseksi 11-vaiheiseksi oppaaksi, jota kuka tahansa voi seurata. Ja se on tuonut meille tonnin liikennettä.

2. Listat

Listat ovat blogikirjoituksia, jotka esitetään luettelon muodossa (ajatellen BuzzFeed-artikkeleita). Niiden otsikossa on yleensä numeroita, kuten:

  • “21 twiittiä, jotka palauttavat uskosi ihmiskuntaan”
  • “15 syytä vähentää lihan syöntiä”
  • “10 kertaa Jenniffer Lawrence tappoi sen punaisella matolla”

Olet todennäköisesti jo lukenut joukon tämäntyyppisiä artikkeleita – ne ovat yksi verkon suosituimmista sisältömuodoista. Ja hyvästä syystä.

Asia on, että Listicles toimii yleensä hyvin.

Koska ne on jaettu välipala-alaosioihin, ne ovat erittäin helppolukuisia. Tämän seurauksena he saavat yleensä enemmän napsautuksia, parempia sivusignaaleja ja enemmän jakoja.

Mutta älä usko sanaamme, katso vain tilastoja. 36 % lukijoista suosii blogiotsikoita, joiden otsikossa on numero (eli listat). Se on enemmän kuin mikään muu otsikko.

Esimerkki

BuzzFeed on listan kuningas. Tässä on yksi heidän uusimmistaan trendikkäitä viestejä joka on kirjoitettu luettelomuodossa:

Monet BuzzFeed-listat ovat popkulttuurin alalla, mutta muoto sopii melkein mihin tahansa markkinarakoon. Ajattele vain, minkä tyyppinen luettelon sisältö resonoisi yleisösi kanssa.

3. Vastausviestit

Vastausviestit ovat blogikirjoituksia, jotka vastaavat tiettyyn kysymykseen tai vastaavat siihen. Koska ne keskittyvät hyvin kapeisiin aiheisiin, ne ovat yleensä lyhyempiä kuin muuntyyppiset viestit (noin 1 000 sanaa).

Vastausviestien hieno puoli on, että niiden avulla voit kohdistaa hyvin tarkkoja, pitkähäntäisiä avainsanoja, jotka ovat vähemmän kilpailukykyisiä, mutta joilla on silti hyvä hakumäärä.

Joten heillä on paremmat mahdollisuudet sijoittua hakukoneiden tulossivuilla (SERP) ja saada orgaanista liikennettä.

Paras tapa saada ideoita vastausviestiäsi varten on käyttää avainsanatutkimustyökalua, erityisesti työkaluja, jotka luovat luettelon kysymyksistä, kuten KysymysDB tai VastausPublic.

Esimerkki

Olemme julkaisseet joukon näitä viestejä vuosien varrella. Tässä on esimerkki:

🔥 Empfohlen:  Avainsanojen klusteroinnin tekeminen hakukoneoptimoinnissa (5 parasta käytäntöä)

Tässä viestissä vastaamme erittäin tarkkaan kysymykseen: “Kuinka monta Instagram-seuraajaa tarvitset ansaitaksesi rahaa?”.

Koska kohdistamme pitkän merkkijonon avainsanan ja kirjoitimme laserkohdistetun, SEO-optimoidun artikkelin aiheesta, sijoitumme nyt Googlen ensimmäiselle sivulle kyseisellä hakukyselyllä.

4. Mielipideviestit

Mielipideviestit ovat juuri sitä, mitä tinalla lukee – blogikirjoituksia, joissa jaat mielipiteesi jostakin.

Tämäntyyppiset viestit sopivat hyvin aloitteleville bloggaajille, kun jaat vain ajatuksiasi. Tutkimusta ei tarvita juuri lainkaan, joten sinun pitäisi pystyä kirjoittamaan mielipideviesti hyvin nopeasti.

Mielipidepostauksissa on myös paljon viruspotentiaalia – varsinkin jos sinulla on ainutlaatuinen kuuma ote polarisoivasta aiheesta, joka saa ihmiset puhumaan.

Esimerkki

Tässä on mielipidepostaus, joka on julkaistu Äänet-osiossa itsenäinen.

Kirjoittaja on keskittynyt trendikkääseen aiheeseen, joka polarisoi yleistä mielipidettä kirjoitushetkellä ja tarjonnut hänelle näkemystä siitä. Kuten oli tarkoitus, se sai ihmiset puhumaan ja sai runsaasti kommentteja.

5. Alkuperäinen tutkimus

Alkuperäiset tutkimusviestit ovat blogiviestejä, joissa jaat tekemäsi tutkimuksen, kyselyn tai analyysin tulokset.

Tämän tyyppisissä viesteissä on hienoa, että ne voivat ansaita sinulle satoja käänteisiä linkkejä.

Muut bloggaajat ja toimittajat saattavat käyttää tietojasi viesteissään, ja kun he tekevät niin, he yleensä mainitsevat sinut lähteenä, jolla on linkki viestiisi.

Tämä ei vain voi saada lisää liikennettä blogiisi, vaan se voi myös auttaa parantamaan verkkotunnuksesi auktoriteettia ja sivun ulkopuolista hakukoneoptimointia, jotta sinulla on paremmat mahdollisuudet saada kohdeavainsanojesi sijoitus tulevaisuudessa.

Esimerkki

eBayn myydyimpien tuotteiden kokoelmaamme sisällytimme oman alkuperäisen tutkimuksemme sisällyttämällä mittareita, kuten läpimyyntiprosentti (STR), keskihinnat ja menestyneet listaukset.

Alkuperäisen tutkimuksen tarjoaminen teki postauksesta datalähtöistä, mikä auttoi erottamaan sen kilpailijoistamme ja lisäsi arvoa lukijoillemme.

6. Tuotearvostelut

Tuotearvosteluviestit ovat mahtavia, koska ne on helppo ansaita kaupaksi – ja ne sopivat melkein jokaiseen blogiin.

Valitse vain blogisi aiheeseen liittyvä suosittu tuote ja tarkista se. Jos esimerkiksi pidät blogia terveydestä ja kuntoilusta, voit kirjoittaa arvion erilaisista proteiinijauheista, ravintolisistä tai kuntosalilaitteista. Tuotearvostelublogit sopivat myös lifestyleblogeille, jotka suosittelevat tuotteita kotiin.

Kun olet kirjoittanut arvostelusi, voit liittyä kumppaniohjelmaan ja lisätä kumppanilinkit arvosteluihisi. Tällä tavalla, jos annat tuotteelle loistavan arvion, voit kutsua lukijoita ostamaan sen linkkisi kautta ja ansaita palkkion, kun he tekevät niin.

Tai jos annat sille huonon arvion, voit ehdottaa vaihtoehtoja, joiden kumppaniksi olet.

Esimerkki

Tässä on loistava esimerkki tuotearvosteluviestistä Aloitus Bonsai.

Tämä on katsaus Pallyyn, sosiaalisen median työkaluun. Mutta Startup Bonsailla on myös kymmeniä muita ohjelmistoarvioita erilaisille markkinointityökaluille ja alustoille.

7. Vs. viestit

Versus posts ovat blogikirjoituksia, joiden otsikossa on termi “vs”. He vertaavat kahta tuotetta keskenään nähdäkseen, mikä on paras, ja korostaakseen niiden välisiä eroja.

Se on hyvin samanlainen kuin tuotearvosteluviesti, mutta sen sijaan, että optimoit sisältöäsi[product A] tarkista” avainsanat, optimoit ne “[product A] vs [product B]avainsanat, jotka ovat yleensä paljon vähemmän kilpailukykyisiä.

Esimerkki

Tässä on toinen esimerkki BloggingWizardista: Teachable vs Thinkific.

Tässä viestissä vertaamme kahta suosituinta verkkokurssialustaa, nähdäksemme, mikä on paras, ja tarkastellaksemme niiden yhtäläisyyksiä ja eroja. Se sijoittuu Googlen ensimmäisellä sivulla kohdeavainsanalla.

8. Aloittelijan oppaat

Aloittelijan oppaat ovat juuri sitä, mitä luulet niiden olevan – perusteellisia oppaita, jotka tutustuttavat lukijat tiettyyn aiheeseen.

🔥 Empfohlen:  Binancen liiketoimintamalli globaalin kaupankäynnin kryptovaluuttapörssissä | Kuinka Binance tienaa rahaa

Ne ovat toisen tyyppistä suosittua koulutussisältöä ja ovat samanlaisia ​​kuin ohjeviestit, mutta niiden tarkoituksena on kattaa aihe laajasti vaiheittaisten ohjeiden sijaan.

Ja ne tekevät täydellisen ensimmäisen blogitekstin, koska voit käyttää niitä pilariviestinä, jonka kautta voit lisätä sisäisiä linkkejä tuleviin viesteihin, jotka käsittelevät tarkemmin tiettyjä ala-aiheita.

Esimerkki

Aloittelijaystävällinen vaikuttajamarkkinoinnin oppaamme sijoittuu Googlen kärkeen avainsanalla “vaikuttajamarkkinoinnin aloittelijaopas”.

Se tarjoaa kattavan johdannon siihen, mitä vaikuttajamarkkinointi on ja miksi se on tärkeää. Ja se kattaa kaikki pääaiheet, jotka aloittelijoiden on tiedettävä, kuten kuinka löytää vaikuttajia, kuinka tavoittaa heidät jne.

9. Lopulliset oppaat

Ultimate-oppaat ovat samanlaisia ​​kuin aloittelijaoppaat. Erona on, että vaikka jälkimmäinen keskittyy tarjoamaan laajan johdannon aiheeseen, lopulliset oppaat tähtäävät täydelliseen perusteelliseen kattamiseen, jotka sinun on tiedettävä.

Lopulliset oppaat ovat tyypillisesti erittäin pitkiä. Ole valmis kirjoittamaan 5 000 – 10 000 sanaa tai enemmän aiheesta riippuen.

Niiden luominen vaatii paljon työtä, mutta ne ovat myös erittäin arvokkaita blogisisältöjä. Ne toimivat kuin linkkimagneetit, voivat vahvistaa ajankohtaista auktoriteettiasi ja auttaa sinua vakiinnuttamaan ajatusjohtajan omalla markkinaraollasi.

Esimerkki

HubSpotin lopullinen hakukoneoptimoinnin opas on mammuttipostaus, joka kattaa kaikki tärkeimmät asiat, jotka sinun on tiedettävä hakukoneoptimoinnista.

Artikkelissa käsitellään yksityiskohtaisesti kaikkea sijoitustekijöistä SEO-strategian rakentamiseen, tulosten mittaamiseen ja muuhun.

10. Trendaavat uutiset

Trendaavat uutiset voivat myös olla hyviä blogiaiheita. Ne ovat mielenkiintoisia, osuvia ja niillä on hyvä jaettava potentiaali.

Tässä menetelmässä on hienoa, että blogiin kirjoitettavat asiat eivät lopu koskaan kesken, koska melkein aina löytyy uusi tarina, joka kannattaa ottaa kuumaa otetta.

Hyvä tapa löytää uutisia, joista kirjoittaa, on seurata omaan markkinarakoon liittyviä hashtageja sosiaalisen median sivustoilla, kuten Twitter. Varmista kuitenkin, että sisältösi tuotetaan ja julkaistaan ​​nopeasti, jotta se on edelleen ajankohtainen, kun julkaiset sen.

Jos haluat lisää vinkkejä tästä, tässä on opas trendien seurantaan ja uutisarvoisen sisällön kirjoittamiseen

Esimerkki

Yksi SEO-alan parhaista uutisiin liittyvistä blogeista on Hakukoneen maa.

Lähes kaikki heidän sisältönsä keskittyy SEO-maailman uusimpiin päivityksiin, ja sivustosta on tullut keskus niin markkinoijille kuin yrityksillekin.

11. Haastattelut

Haastattelut voivat olla todella suosittu blogiaihe, ja niissä on myös paljon jaettavaa potentiaalia. Voit todella haastatella ketä tahansa haastattelupostausta varten, yrityksesi toimitusjohtajasta asiakkaaseen tai omaan markkinarakoon liittyvään vaikuttajaan.

Haastatteluviestien avain on tarjota tietoa, joka todella koukuttaa lukijan. He eivät halua tietää haastateltavasi lempiväriä, joten muista käyttää aikaa kysymysten suunnitteluun, jotta lukijasi oppivat haastattelusta jotain uutta ja hyödyllistä.

Esimerkki

Blogi Läpimurto Mestari haastattelee säännöllisesti paikallisten yritysten toimitusjohtajia. Tässä yksi esimerkki:

Viestit sisältävät kovia kysymyksiä ja yksityiskohtaisia ​​vastauksia, jotka todella lisäävät arvoa lukijoille.

12. Ego-syöttisisältö

Ego-syöttisisältö viittaa blogikirjoituksiin, jotka on suunniteltu luomaan käänteisiä linkkejä ja jakoja verkkosivustollesi silittämällä oman markkinaraon vaikuttajien ja muiden bloggaajien egoa.

Näin voit luoda tämäntyyppisiä viestejä.

Käytä ensin vaikuttajamarkkinointitutkimustyökalua, kuten BuzzStreamia, löytääksesi tilasi suosituimmat vaikuttajat, bloggaajat ja ajatusjohtajat.

Kirjoita sitten viesti, jossa luettelet alasi suurimmista ja parhaista bloggaajista ja sisällytät heidät siihen.

Oletetaan esimerkiksi, että pidät markkinointia käsittelevää blogia. Voit kirjoittaa blogikirjoituksen aiheesta “Parhaat markkinointiblogit, joita seurata vuonna 2022”.

🔥 Empfohlen:  19 passiivisen tulon ideaa opiskelijoille

Kun olet julkaissut viestin, ota yhteyttä ihmisiin, joille huusit, ja kerro siitä heille. Toivottavasti he jakavat viestin yleisönsä kanssa, mikä lisää liikennettä ja ansaitsee sinulle tehokkaan käänteisen linkin.

Voit käyttää bloggerin tiedotustyökaluja apuna sekä asiakashankinnassa että tiedotusvaiheessa.

Esimerkki

Tässä on loistava esimerkki ego-syöttisisällöstä Nomadic Matt. Tässä viestissä hän luettelee suosikkimatkablogejaan ja sisältää monia suurimmista kilpailijoistaan.

Kun hän oli julkaissut sen, hän olisi voinut helposti ottaa yhteyttä kilpailijoihinsa kertoakseen heille postauksesta ja prosessista, rakentaa arvokkaita suhteita ja ansaita ilmaista ylennystä.

13. Vinkkejä ja temppuja

Sisäpiiritietojesi jakaminen on toinen loistava tapa kirjoittaa korkea-arvoinen blogikirjoitus. Vinkkejä ja temppuja blogit ovat erittäin suosittuja ja hyödyllisiä, mikä tekee niistä suuren hitin blogiyleisön keskuudessa.

Tässä ideassa on hienoa, että sitä voidaan todella soveltaa mihin tahansa markkinarakoon. Voit jakaa vinkkejä ja temppuja aivan mistä tahansa, olitpa äiti-, ruoka- tai lifestyleblogi, mahdollisuudet ovat rajattomat.

Jos haluat, että vinkki- ja temppuartikkelisi menestyvät, yritä jakaa alkuperäisiä vinkkejä, joita ei mainita kilpailijoiden artikkeleissa. Tämä voi auttaa sinua erottumaan joukosta.

Esimerkki

Täällä Blogging Wizardissa jaamme mielellämme bloggaamiseen liittyviä vinkkejä ja temppuja. Tässä on yksi viimeisimmistä viesteistämme älykkäistä vinkeistä bloggaajille:

Kuten näet, luetellut vinkit ovat toimivia ja oivaltavia, ja ne sisältävät alkuperäisiä ideoita, joita olemme oppineet blogimatkamme aikana, eivät vain kilpailijoiden artikkeleista kertynyttä tietoa.

14. UKK-viestit

Jos myyt tuotetta tai palvelua verkkosivustollasi, asiakkaillasi ja yleisölläsi voi olla paljon kysymyksiä. Yksi parhaista tavoista täyttää blogisi ja vastata yleisösi kysymyksiin on kirjoittaa UKK-viesti.

FAQ tarkoittaa usein kysyttyjä kysymyksiä, ja FAQ-viesti voi olla todella hyödyllinen lisä blogiisi.

He ovat nopeita kirjoittamaan. Ja yrityksissä ne todennäköisesti säästävät paljon aikaa asiakastuen suhteen. Voit selvittää, mitä asiakkaasi kysyvät, perustuen aiemmin saamiisi kysymyksiin tai käyttämällä avainsanatutkimustyökalua, kuten Answer the Public.

Esimerkki

Jotkut sivustot luovat interaktiivisia ohjesivuja usein kysytyille kysymyksille, mutta voit myös esittää ne blogitekstin muodossa. thealist.me on tehnyt täällä:

Tämän strategian avulla voit lähentää ja vastata tiettyjä aiheita koskeviin kysymyksiin sen sijaan, että käsittelet vain yleisiä yritystäsi koskevia kysymyksiä.

Lopulliset ajatukset

Tähän päättyy blogiviestiideoiden kokoelmamme. Toivottavasti tämä on antanut sinulle ideoita siitä, mistä bloggaat.

Muista kuitenkin, että nämä ovat vain ideoita suosituille blogikirjoitusmuodoille, joiden avulla pääset alkuun. Viime kädessä sinun tulee kirjoittaa viestejä aiheista, joista tiedät ja jotka resonoivat kohdeyleisösi kanssa.

Paras tapa keksiä blogiviestien aiheita on huolellinen ja harkittu avainsanatutkimus. Voit oppia aloittamaan avainsanatutkimuksen täältä.

Suosittelemme tätä lähestymistapaa, koska se lisää mahdollisuuksia saada pitkäaikaista jäännösliikennettä hakukoneilta, kuten Google.

Aiheeseen liittyvää luettavaa:


Table of Contents