Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mistä löytää sertifioituja teknisiä kirjoittajia?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mistä löytää sertifioituja teknisiä kirjoittajia?

Mitä tulee sisällöntuotantoon, niitä on hyvin vähän tyyppisiä sisällön kirjoittajia yhtä taitavia kuin tekniset kirjoittajat.

Tekninen kirjoittaja voi auttaa sinua ottamaan hyvin monimutkaisia ​​ja teknisiä aiheita ja kääntämään ne yksinkertaisemmiksi käsitteiksi, joita enemmistö yleisöstäsi ymmärtää, eivät vain asiantuntijat.

Kaikki tekniset kirjoittajat eivät kuitenkaan ole samanlaisia. Jotkut ovat erikoistuneet tietyille toimialoille, ja joillakin ei ole yrityksellesi tarvittavaa kokemusta.

Hyvä tapa tarkistaa teknisen kirjoittajan pätevyys on nähdä, onko heillä sertifikaatteja. Tässä artikkelissa autamme sinua oppimaan, mitkä sertifikaatit ovat tärkeitä ja mistä löydät sertifioituja teknisiä kirjoittajia.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Miksi palkata tekninen kirjoittaja?

Teknisen kirjoittajan palkkaaminen ei ole välttämätöntä jokaiselle yritykselle. Jos työskentelet teknisellä alalla, kuten terveydenhuollossa, kemiassa, ilmailualalla tai rahoituksella, teknisen kirjoittajan hankkiminen voi olla erittäin hyödyllistä.

Tekninen kirjoittaja voi ottaa monimutkaisen aiheen, kuten taloudellisten riskien hallinnan tai lääketieteellisen terminologian, ja kirjoittaa siitä tavalla, jonka suuri yleisö ymmärtää. Tämä auttaa sinua laajentamaan tavoittavuuttasi ja vaikuttamaan tärkeimpiin yleisöihin. Se auttaa myös kommunikoimaan selkeästi asiakkaidesi kanssa.

Ilman teknistä kirjoittajaa saatat olla vaikea selittää arvoasi potentiaalisille asiakkaille. Sinun voi myös olla vaikea varata aikaa liiketoiminnan kasvun kannalta välttämättömän sisällön luomiseen.

Kun etsit pätevän teknisen kirjoittajan ja työskentelet läheisessä yhteistyössä hänen kanssaan, voit parantaa sisältösi tuotantoa, jakelua ja yleistä laatua.

Mitä sertifikaatteja sinun pitäisi etsiä?

Kaikilla teknisillä kirjoittajilla ei ole sertifikaatteja. Niitä on kuitenkin muutama tekniset kirjoitustodistukset joista on hyödyllistä tietää, jos työskentelet tietyillä aloilla.

Olemme koonneet hyödyllisen luettelon sertifikaateista, joita sinun tulee etsiä etsiessäsi teknistä kirjoittajaa yrityksellesi.

Kandidaatintutkinto

Haluat todennäköisesti teknisen kirjoittajan, jolla on jonkin verran korkeakoulutason kokemusta kirjoittamisesta, vaikka heillä ei olisikaan englannin tai kirjoittamisen pääaineena.

🔥 Empfohlen:  Miksi Dunkin Donuts epäonnistui astumaan Intiaan? | Dunkin Donutsin epäonnistuminen

Ammattimainen tekninen kirjoitustodistus

Tämä todistus tarjotaan monien kirjoitusohjelmien kautta todisteeksi siitä, että kirjoittaja on läpäissyt kurssin.

Sertifioitu ammattimainen tekninen kommunikaattori

Tämän sertifikaatin tarjoaa Society for Technical Communication (STC), ja se on kolmetasoinen: Foundation, Practitioner ja Expert.

Lääketieteellinen tekninen kirjoitus

Jos työskentelet lääketieteen alalla, tämä American Medical Writers Associationin (AMWA) tarjoama sertifikaatti on loistava todistus etsiä tekniseltä kirjoittajalta.

Tech-Writer -sertifikaatti

Tämä todistus tarjotaan akkreditoitujen yliopistojen kautta tunnustettuna teknisten taitojen dokumenttina.

Ammatillisen teknisen kirjoittamisen todistus Washingtonin yliopistosta

Vaikka useimmilla kouluilla ei ole teknistä kirjoittamisen tutkintoa, Washingtonin yliopisto tarjoaa ohjelman, joka auttaa rakentamaan teknisten taitojen perustan.

Mistä palkata sertifioituja teknisiä kirjoittajia

Nyt kun tiedät, miksi teknisen kirjoittajan palkkaaminen on tärkeää ja minkä tyyppiset sertifikaatit voivat olla hyödyllisiä, tutkitaanpa paikkoja, joissa voit aloittaa haun.

WriterAccess

WriterAccess on a sisältömarkkinointipalvelu ja freelance-markkinapaikka, jossa on suuri joukko teknisiä kirjoittajia.

Ei ole väliä millä alalla työskentelet, WriterAccessilla on kirjoittajaprofiilit, joilla on kokemusta kyseiseltä alueelta. Voit selata saatavilla olevia profiileja ja löytää kirjoittajia, joilla on teknisen kirjallisuuden sertifikaatit, tai julkaista avoimen projektin erityisillä ohjeilla, jotta oikea kirjoittaja löytää projektisi.

Työskentelemällä freelance-tekniikan kirjoittajan kanssa voit säästää resurssejasi sen sijaan, että palkkaisit kokopäiväisen työntekijän.

Tiedät myös, että teknisen sisällön kirjoittaja ei häiritse muita toimistotehtäviä tai joudu muuhun sisäiseen projektiin. Kun olet löytänyt oikean freelance-kumppanin, voit jatkaa työskentelyä heidän kanssaan monissa projekteissa, jotta he tuntevat entistä paremmin oman toimialasi.

LinkedIn

Toinen paikka etsiä sertifioituja teknisiä kirjoittajia on LinkedIn.

Tämän ammattimaisen sosiaalisen median alustan avulla teknisten kirjoittajien on helppo listata sertifikaattinsa ja jopa linkittää alustan todisteisiin. Voit selata profiileja tai julkaista avoimen työpaikan LinkedInissä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää ja käyttää piilotettuja kykyjäsi elämäsi parantamiseen

Voit myös vähentää roskapostivastausten ja väärennettyjen sovellusten määrää käymällä läpi ammattimaisen alustan, kuten LinkedInin.

UpWork

Upwork on freelance-markkinapaikka, jonka avulla voit ottaa yhteyttä alasi teknisiin kirjoittajiin ja sertifioituihin kirjoittajiin.

Työpaikan lähettämisen jälkeen saat tarjouksia freelance-teknisiltä kirjoittajilta, jotka voivat selittää sertifikaattinsa ja esitellä arvostetuimpia palkintojaan.

Upwork on suosittu alusta sekä tavalliselle sisällön luomiselle että tekniselle kirjoittamiselle, joten tutkittavana on suuri joukko kirjoittajia. Muista kuitenkin, että kirjoittajien laatu voi vaihdella, joten heidän sertifikaattiensa vahvistaminen etukäteen on tärkeä askel,

Todellakin

Indeed on suosituin työpaikka verkossa, ja se on loistava paikka julkaista avoin työpaikka, kun etsit teknistä kirjoittajaa.

Voit luetella erittäin selkeät työvaatimukset, mukaan lukien tekniset kirjoitustodistukset, kun luot työpaikkaluetteloasi. Indeedin alustan avulla voit myös pyytää kirjoitusnäytteitä tai antaa arvioita mahdollisille kirjoittajille, jotta tiedät varmasti, että haastattelemasi ihmiset ovat päteviä tehtävään.

Johtopäätös

Ammattitaitoisen teknisen kirjoittajan löytäminen on tärkeää teknisillä aloilla toimiville yrityksille. Tärkeä osa palkkausprosessia on kuitenkin varmistaa, että kirjoittajalla, jonka kanssa työskentelet, on oikeat taidot.

WriterAccess yhdistää sinut sertifioituihin ja päteviin henkilöihin teknisiä kirjoitustarpeitasi varten.

Jos haluat lisätietoja WriterAccessista, käy meillä saadaksesi a ilmainen 14 päivän kokeilu. Sitten voit tutustua alustaan ​​ja nähdä, kuinka voimme yhdistää sinut parhaisiin teknisiin kirjoittajiin ja tehostaa sisällöntuotantoasi.

Table of Contents