Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mistä ostaa Shiba Inu -kolikkoa Intiassa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mistä ostaa Shiba Inu -kolikkoa Intiassa?

Jos olet Internetissä tai sosiaalisessa mediassa ja selaat vain paljon siellä olevaa tietoa, on suuri mahdollisuus, että olet törmännyt sellaisiin termeihin kuin kryptovaluutta, NFT, Blockchain ja niin edelleen. Tänään kerromme sinulle uudesta kryptovaluutasta nimeltä Shiba Inu. Se tekee kaikki kryptomaailman uutiset näinä päivinä. Mutta mistä ostaa Shiba Inu -kolikkoa Intiasta? Kuinka ostaa Shiba Inu -kolikko Binancesta Intiassa? Kuinka ostaa Shiba Inu -kolikkoa CoinDCX:ssä? ja kuinka ostaa Shiba Inu -kolikko Intiasta WazirX? Nämä ovat vain muutamia niistä monista kysymyksistä, joihin vastaamme tässä artikkelissa.

Mistä ostaa Shiba Inu -kolikkoa Intiasta?

Maailma on kryptokuumeessa ja itse NFT:llä on hyvä fani seuraaja ainakin maailman länsiosassa. On tärkeää pysyä ajan tasalla näistä uusista trendeistä, jotta et menetä yhtään mahdollisuutta ansaita hyvää rahaa. Ennen kuin opimme, kuinka voit ostaa Shiba Inu -kolikoita Intiasta, anna meidän oppia lisää Shiba Inusta.

Mikä on Shiba Inu Coin?

Shiba Inu -kolikko on kryptovaluutta, joka julkaistiin vuonna 2020. Yhdessä parhaista kryptokaupankäyntialustoista, Binancesta, Shiba Inu on sijalla 16 parhaiden kryptojen suhteen. Nimi kertoo kaiken: Shiba Inu on a Japanilainen koirarotu se on kuin maskotti tälle kolikolle.

Alun perin Shiba Inua käytti logona Dogecoinin (toveri meemikolikko) takana oleva tiimi, mutta tämä on saattanut tai ei ole tasoittanut tietä Shiba Inu -kolikolle ja väittää olevansa Doge-tappaja.

Virallisen verkkosivustonsa mukaan Shiba Inu on a hajautettu merkki. Se kehittyi meemikolikoksi, ja siitä on nyt tullut eloisa ekosysteemi, jolla on miljoonia omistautuneita seuraajia ympäri maailmaa. Tämä kryptokolikko käänsi monia ihmishenkiä vuonna 2021, kun se kosketti kaikkien aikojen korkeinta hintaaan.

Shiba Inu tukee tiettyjä Defi-tuotteita, kuten älysopimusta, jonka avulla voit lainata niitä muille toistuvaa maksua vastaan. Shiba Inu ei vain ole keskimääräinen meemikolikkosi. Kolikon takana oleva tiimi työskentelee lisätäkseen sen tunnukseen lisää apuohjelmia. Tästä päivästä lähtien token tukee apuohjelmia, kuten NFT ja ShibaSwap (Defi-alusta).

Vastoin yleistä käsitystä, kolikko ei toimi vain tyypeillä tai twiiteillä, vaan sillä on oikea mekanismi kulissien takana. Tällä hetkellä tunnuksen takana oleva tiimi työskentelee lisätäkseen kolikkoon lisää apuohjelmia ja yrittää edelleen alentaa sen transaktiomaksuja.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä syntymäaika rekisteröintilomakkeeseen Magento 2:ssa

Mistä ostaa Shiba Inu -kolikkoa Intiassa?

Shiba Inun voi ostaa useiden kryptovaihtosovellusten kautta, joilla on se alustallaan. On olemassa erityisiä kryptosovelluksia, kuten Binance, CoinDCX ja WazirX, joiden alustalla on Shiba Inu -kolikoita, ja täältä voit ostaa kolikon maksamalla USD, INR tai henkilökohtainen kolikko kyseisestä sovelluksesta tai Bitcoinista.

Opi lisää joistakin näistä kryptovaihtosovelluksista:

Binance

Yksi maailman parhaista kryptopörsseistä on Binance, jonka alustalla on yli 600 kryptovaluuttaa. Sovelluksen käyttäjäkunta on yli 90 miljoonaa ja 24 tunnin sisällä sovelluksen kautta käydään kauppaa noin 76 miljardin dollarin arvosta.

Jos tämä ei ollut tarpeeksi hyvä, sovelluksen maksutapahtumista veloittama maksu on alle 0,10 %, joten se on alhaisin. Binancella on oma Binance-kolikkonsa, joka on sen oman sovelluksensa mukaan sijoittuneena 5. kryptoarvoon.

CoinDCX

Yli 1,3 miljoonan käyttäjäkunnan CoinDCX on yksi Intian parhaista kryptovaihtosovelluksista. Sovelluksessa on yli 200 kryptoa, joista voit valita, ja sovelluksen avulla voit aloittaa sijoittamisen erittäin pienestä summasta 100 rupiaa. Tähän mennessä sovelluksen vaihto on ylittänyt 80 000 miljoonan rajan.

WazirX

Julistetaan olevansa Intian luotetuin kryptovaihtosovellus, WazirX:llä on WRX-kolikkonsa, joka on erittäin tärkeä sen ekosysteemille ja on hyödyllisyyskolikko. Sovellus on tähän mennessä ladattu yli 10 miljoonaa kertaa ja tällä alustalla voit sijoittaa peräti 250 kryptovaluuttaan.

On olemassa muita sovelluksia, joihin voit kääntyä ostaessasi Shiba Inua, mutta toistaiseksi nämä sovellukset opastavat sinua vastaukseen Shiba Inu -kolikon ostamiseen Intiassa.

Kuinka ostaa Shiba Inu -kolikko Binancesta Intiassa?

Ensimmäinen sovellus, jolla voit ostaa Shiba Inu Coinin Intiasta, on Binance. Kuten aiemmin mainittiin, Binance on yksi tunnetuimmista krypto-sovelluksista ja seuraamalla alla annettuja vaiheita voit ladata Shiba Inun käyttämällä sitä.

1. Ensimmäinen askel olisi avata Binance-sovellus laitteellasi.

2. Etsi sitten Shiba Inu kolikko Binance-sovelluksessa.

3. Napsauta Ostaa oikeasta alakulmasta.

4. Kirjoita sitten Shiba Inun määrä haluat ostaa kansallisen valuutan mukaan ja napsauta osta Shibaa.

🔥 Empfohlen:  10 parasta WordPress-isännöintiä Intiassa vuodelle 2023 [Handpicked List]

Näin voit ostaa Shiba Inu -kolikkoa Binancesta Intiassa.

Kuinka ostaa Shiba Inu Coin CoinDCX:ssä?

Shiba Inu -kolikon ostaminen CoinDCX:ssä on enemmän tai vähemmän samanlainen. Ainoa ero, jonka saatat kohdata, on sovelluksen käyttöliittymä.

1. Sinun tarvitsee vain avata CoinDCX-sovellus ja etsi Shiba Inu -kolikko.

2. Kun olet löytänyt kolikon, napsauta sitä ja samanlainen kaavion asetukset avautuvat kuin Binancessa.

3. Syötä summa haluat sijoittaa konversion mukaisesti ja vahvistaa ostoksesi.

Näin ostat Shiba Inu -kolikkoa CoinDCX:ssä.

Kuinka ostaa Shiba Inu -kolikko Intiassa WazirX?

1. Avaa WazirX sovellus laitteellasi ja etsi Shiba Inu -kolikko kuten aiemmin Binancelle ja CoinDCX:lle.

2. Kun olet löytänyt kolikon, napsauta sitä ja avaa kolikon kaaviomainen sivu.

3. Syötä nyt investoinnin määrä muunnoksen mukaan ja jatka eteenpäin ja ostaa niin paljon Shiba Inua kuin haluat.

Ja näin ostaa Shiba Inu -kolikko Intiasta WazirX.

Lue myös: Onko Shiba Inu hyvä sijoitus pitkällä aikavälillä?

Shiba Inun historia

Alun perin Shiba Inu aloitti Quadrillion kolikoiden toimittamisen, joista 50 % oli perustaja suojellut lompakossa ja loput lahjoitettiin Ethereumin perustaja Vitalik Buterin, joka lahjoitti miljardin dollarin kolikon Intian COVID-aloitteelle ja poltti loput 40% kuolleelle lompakolle, mikä toi kolikon vakautta.

Shiba Inu on myös ollut Elon Muskin tukena aiemmin, mikä on erittäin positiivinen uutinen merkin haltijoille. Elonin twiitillä on kyky vaikuttaa Shiba Inun hintaan positiivisesti ja negatiivisesti, ja kerran hänen yksittäinen twiittinsä näki token-hinnan nousevan 300%.

Onko Shiba Inu rahamerkki vai kolikko?

Kun olemme oppineet mistä ostaa Shiba Inu -kolikkoa Intiassa, anna meidän ymmärtää, minkä tyyppinen kryptovaluutta se on. Vaikka termejä kolikko ja rahake on käytetty keskenään, on tärkeää ymmärtää, että molemmilla termeillä on eri merkitys ja että Shiba Inu on rahake eikä kolikko.

Token toimii muiden luomassa lohkoketjussa, kun taas kolikolla on oma lohkoketjunsa, kuten Ethereumilla on oma lohkoketju, jossa Shiba Inu -merkki toimii. Kilpailijoilla, kuten Dogella ja Bitcoinilla, on myös oma lohkoketju, joten heitä kutsutaan kolikoiksi.

Onko Shiba Inulla ja Dogecoinilla sama logo?

Shiba Inu ei ole ainoa kolikko, jonka logona on Shiba Inu -koira. Yhtiö jakaa koiran Dogecoinin, Floki Inun, DogeDashin ja Dogelon Marsin kanssa. Kuitenkin kaikista näistä kolikoista vain Doge ja Shiba Inu ovat suoria kilpailijoita toisilleen. Ja aivan kuten Bitcoin, Shiba Inulla on myös anonyymi nimi.

🔥 Empfohlen:  Työkalut joukkoviestien lähettämiseen WhatsApp Businessissa

Satoshi Nakamoto loi Bitcoinin ja vastaavasti, Ryoshi loi Shiba Inun. Molemmat ihmiset voivat olla yksilöitä tai ryhmää, mutta todisteita heidän olemassaolostaan ​​ei ole saatavilla.

Onko Shiba Inu turvallinen?

Shiba Inu -merkki on saattanut saavuttaa korkeimman arvostuksensa vuonna 2021, mutta se ei tarkoita, että kolikko olisi luotettava. Koska se on meemikolikko, se on sitä luonteeltaan erittäin epävakaa. Kryptovaluutat ovat jo sääntelemättömiä, mikä tekee niistä riskialttiita.

Kun tähän lisätään Shiba Inun kaltainen token, joka on kuin penniäinen osake osakemarkkinoiden kontekstissa, ja sinulla on paljon huolehdittavaa käsissäsi. Siten sijoittajien tulee tehdä perusteellinen tutkimus etukäteen käsitellessään Shiba Inua.

Shiba Inu on salaustoken tulevaisuutta varten. Tiedät nyt mistä ostaa Shiba Inu -kolikkoa Intiastakuinka ostaa Shiba Inu -kolikko Binancesta Intiassa, kuinka ostaa Shiba Inu -kolikko CoinDCX:stä ja kuinka ostaa Shiba Inu -kolikko Intiassa WazirX.

Hulluilla ennusteilla, kuten Shiba Inu saavuttava 1 dollarin tai jopa 1 rupian arvo, riittää vain pieni rahasumma, jonka voit laittaa linjaan. Jos onni todellakin onnittelee rohkeita ja Shiba Inu -merkit tekevät odotetun matkan, saatat olla vuosikymmenen sisällä miljonääri.

Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua sijoittamaan Shiba Inuun ja ansaitsemaan hyvää rahaa. Jatka MoneyMintin lukemista oppiaksesi mielenkiintoisia tapoja lisätä varallisuuttasi.