Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä avustetut konversiot ovat ja miksi niitä kannattaa seurata?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä avustetut konversiot ovat ja miksi niitä kannattaa seurata?

Mitä avustetut konversiot ovat? Avustetut konversiot viittaavat markkinointikanaviin, jotka kannustavat käyttäjiä tuottamaan konversioita, mutta eivät ole niitä kanavia, jotka antavat heille viimeistä työntöä, joka saa heidät konvertoitumaan.


Kun teet kakun, viimeinen asia, jonka teet yleensä, on paistaa se uunissa. Se tekee siitä kakun. Mutta kuvittele, jos reseptissä olisi vain “laita kakku uuniin ja paista”. Se ei olisi kovin hyvä resepti. Leipominen voi olla kestää askel, mutta se ei ole vain yksi. Sitä edeltää paljon muutakin.

Sama koskee markkinointia ja myyntiä. Saattaa olla yksi markkinointikanava, joka tuottaa jokaisen asiakkaasi, mutta se ei tarkoita, että se olisi ainoa kanava, joka edistää heidän tuloksiaan. Se voi olla viimeinen, mutta ennen sitä on muita markkinointimateriaaleja, ja sinun tulee myös seurata niitä.

Siellä avustetut tulokset tulevat esiin. Seuraamalla avustettuja tuloksia saat paljon parempia tietoja markkinointitoimien toiminnasta. Mutta mitä avustetut konversiot ovat, ja miksi ne ovat tärkeitä?

Jatka lukemista saadaksesi selville. Tilaa sitten Revenue Weekly, sähköpostiuutiskirjeemme, saadaksesi lisää digitaalisen markkinoinnin vinkkejä asiantuntijoilta!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mitä avustetut konversiot ovat?

Avustetut konversiot ovat konversioita, joihin tietty kanava on vaikuttanut, mutta joissa kyseinen kanava ei ollut viimeinen, jonka kanssa käyttäjät olivat vuorovaikutuksessa ennen konversiota.

Jos tätä määritelmää oli vaikea noudattaa, älä huoli – selitetään vähän lisää. Kun käyttäjät muuttuvat asiakkaiksi, se ei tapahdu tyhjästä. Yleensä se tapahtuu sen jälkeen, kun he ovat katsoneet useita erilaisia ​​markkinointimateriaaleja – sähköpostin täällä, blogikirjoituksen siellä ja ehkä maksetun mainoksen aivan lopussa.

🔥 Empfohlen:  Paranna työ- ja perhe-elämän tasapainoa: Divay Chadhan, Growup Groupin COO:n opas työnantajille

Lopulta yksi tietty markkinointimateriaali saa heidät lopulta muuttamaan. Mutta se ei tarkoita, että markkinointimateriaali olisi ollut ainoa, joka auttoi. Kaikki kanavat, joiden kanssa he olivat vuorovaikutuksessa, auttoivat heitä kohti tulosta.

Tietysti viimeinen kanava saa hyvityksen muunnoksen suorittamisesta, mutta haluat silti seurata myös aikaisempien kanavien panoksia. Eli kaikki kanavan tulokset auttoi ajaa – olematta se kanava valmiiksi muunnos — katsotaan avustetuiksi konversioiksi.

Mitä ovat ensimmäinen, avustettu ja viimeinen vuorovaikutus?

Voit seurata avustettuja konversioita Google Analyticsissa. Kun teet niin, se mittaa niitä kolmen eri vuorovaikutustyypin avulla:

  • Ensimmäinen vuorovaikutus: Ensimmäinen vuorovaikutus asiakkaan kanssa markkinointikanavan polulla konversioon.
  • Viimeisin vuorovaikutus: Asiakkaan viimeinen vuorovaikutus markkinointikanavan kanssa ennen konversiota.
  • Avustettu vuorovaikutus: Mikä tahansa asiakkaan vuorovaikutus markkinointikanavan kanssa konversioreitillä, joka osuu ensimmäisen ja viimeisen väliin.

Vuorovaikutuksista on hyvä seurata tällä tavalla, koska sen avulla näet, mitkä kanavat tyypillisesti käynnistävät tulosreittejä ja mitkä kanavat yleensä sulkevat ne ja mitkä kanavat yleensä auttavat matkan varrella.

Mikä on avustetun konversion arvo?

Avustetun konversion arvo mittaa, kuinka monta avustettua konversiota tietyllä markkinointikanavalla on ja kuinka paljon tuloja kyseiset konversiot ovat tuottaneet. Mitä enemmän konversioita kanava on avustanut, sitä korkeampi sen avustetun konversion arvo on. Löydät tämän mittarin Google Analyticsista.

Sanomattakin on selvää, että avustetun konversion arvo antaa sinulle erinomaisen mittarin, jolla voit arvioida, kuinka hyvä tietty kanava tuottaa tuloksia. Mitä suurempi luku, sitä hyödyllisempi kanava on konversioiden edistämisessä.

Mikä on avustettujen tulosten / suorien tulosten suhde?

Toinen mittari, jota voit tarkastella Google Adsissa, on avustettujen konversioiden ja suorien konversioiden suhde. Tämä on suhde, kuinka monessa konversiossa markkinointikanava on auttanut verrattuna siihen, kuinka monta tulosta se on saanut suoraan.

🔥 Empfohlen:  Miksi Twitterillä on merkitystä markkinoinnin kannalta [INFOGRAPHIC]

Oletetaan siis, että kanava auttaa 10 tuloksessa ja tuottaa suoraan 5 tulosta. Suhde olisi silloin 10/5 tai 2. Toisaalta oletetaan, että kanava auttaa 3 muunnolla ja ohjaa suoraan 9. Suhde olisi silloin 3/9 tai 1/3.

Kuten näistä esimerkeistä näet, mitä suurempi suhde on, sitä enemmän se vinoutuu kohti avustettuja tuloksia. Mitä pienempi suhde on, sitä enemmän se vinoutuu kohti suoria tuloksia. Suhde noin 1 tarkoittaa, että kanavalla on suunnilleen sama määrä avustettuja ja suoria tuloksia.

Miksi avustettuja tuloksia seurataan?

Nyt kun olemme selvittäneet, mitä avustetut tulokset ovat ja miten ne toimivat, saatat ihmetellä: Miksi vaivautua seuraamaan niitä?

Vastaus on kaksijakoinen, ja käsittelemme jokaista syytä alla.

1. Niiden avulla näet, mitkä markkinointikanavat auttavat sinua saamaan tuloksia

Ensimmäinen syy avustettujen tulosten seuraamiseen on se, että ne auttavat sinua selvittämään, mitkä markkinointikanavistasi todella edistävät tuloksia.

Kuvittele, että käytät tonnia aikaa ja vaivaa tappavan sähköpostimarkkinointikampanjan rakentamiseen. Lähetät kaikki nämä sähköpostit, mutta yksikään niistä ei näytä saavan käyttäjiä konvertoitumaan. Joten alat ajatella, että sähköpostimarkkinoinnillasi ei saavuteta mitään, ja hylkäät kampanjan kokonaan.

Mutta kuvittele, jos saisit tietää sähköpostikampanjan oli vaikutti, mutta se näkyi vain rutiininomaisesti aiemmin tulosreitillä eikä aivan lopussa. Se vaikuttaa edelleen, vaikka se ei suoraan tuota tuloksia.

Ilman avustettujen tulosten seurantaa et olisi koskaan tiennyt sitä ja olisit hylännyt kampanjan, joka todella auttoi sinua.

2. Ne auttavat sinua selvittämään, missä kanavat ovat suppilossa

Toinen syy avustettujen tulosten seuraamiseen on se, että se auttaa sinua sijoittamaan eri markkinointikanavasi koko suppiloon.

Jotkut markkinointikanavat ovat suppilon alaosan kanavia, mikä tarkoittaa, että ne kohdistavat käyttäjiin markkinointisuppilon alareunassa ja johtavat usein suoraan konversioihin. Mutta toiset ovat lähempänä suppilon kärkeä, ja ne ovat enemmän esitteleviä markkinointimateriaaleja.

🔥 Empfohlen:  Indeedin markkinointistrategia: Tikkaat unelmatöihisi

Tarkastelemalla esimerkiksi avustettujen tulosten / suorien tulosten suhdetta voit selvittää, mihin kukin kanava sijoittuu suppilossa. Jos tietyllä kanavalla on hyvin pieni suhde, tiedät, että se on luultavasti suppilon alaosan kanava. Kun taas yksi, jolla on suuri suhde, on todennäköisesti erittäin suppilon yläosassa.

Sen tietäminen voi auttaa sinua optimoimaan eri markkinointikanavasi vastaavasti.

Digitaaliset markkinointikampanjamme vaikuttavat parantuviin mittareihin sinun tulos.

Katso lisää tuloksia

WebFX on tuottanut asiakkaille seuraavat tulokset:

3 miljardia dollaria

Asiakastuloissa

7,8 miljoonaa

Johdot asiakkaillemme

5,2 miljoonaa

Asiakkaiden puhelut

WebFX voi auttaa sinua saamaan enemmän konversioita yrityksellesi

Olemme nyt käyneet läpi, mitä avustetut konversiot ovat, miten ne toimivat ja miksi niitä kannattaa käyttää. Nyt ei tarvitse tehdä muuta kuin alkaa seurata niitä Google Analyticsissa.

Mutta entä jos sinulla on vaikeuksia saada konversioita ensiksikin? No, se on täysin eri ongelma – mutta onneksi meillä on ratkaisu myös siihen. WebFX:ssä olemme erikoistuneet tulosten kasvattamiseen. Digimarkkinoinnin palveluidemme avulla voit parantaa kampanjoitasi merkittävästi.

Aloita kanssamme soittamalla meille numeroon 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa jo tänään!