Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä brändätyt avainsanat ovat? (ja brändiavainsanojen käyttäminen)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä brändätyt avainsanat ovat? (ja brändiavainsanojen käyttäminen)

Tässä artikkelissa vastaamme kysymykseen “mitä ovat brändiavainsanat?”

Mutta menemme syvemmälle kuin vain selitämme tuotemerkkiavainsanan määritelmän.

Näet myös esimerkkejä brändätyistä avainsanoista, jotta tiedät niiden rakenteen ja ymmärrät brändiavainsanoihin keskittymisen tärkeyden digitaalisen markkinointistrategiassasi.

Tavoitteena on olla täydellinen opas kaikista brändättyihin avainsanoihin liittyvistä seikoista, jotta voit käyttää niitä oikein hakukoneoptimoinnissa (SEO) ja napsautuskohtaisesti hinnoitelluissa (PPC) kampanjoissa.

Mitä brändätyt avainsanat ovat?

Brändätyt avainsanat ovat ilmauksia, jotka liittyvät brändiisi, tuotteisiisi ja palveluihisi. Brändätty avainsana sisältää minkä tahansa hakukoneessa käytetyn kyselyn, joka sisältää yrityksesi, yrityksesi tai brändisi nimen sekä tuotteen tai palvelun, jota hakija yrittää löytää, kuten “Apple AirPods”.

Esimerkkejä tuotemerkeistä

 • Google Avainsanojen suunnittelija
 • Disneyn elokuvia
 • Dullesin lentokentän pysäköinti
 • SEO Chatter -blogi
 • Carrie Underwoodin kiertueen päivämäärät
 • Shopify-hinnoittelu
 • Northface pistorasia
 • Amazonin kaikupiste
 • Kohdista vaatebrändeihin
 • Spotify vaihtoehtoja

Miksi brändiavainsanat ovat tärkeitä?

Lisääntynyt orgaaninen hakuliikenne

Brändätyt avainsanat voivat ohjata lisää orgaanista hakuliikennettä verkkosivustollesi. Ihmiset, jotka etsivät brändättyä avainsanailmausta, etsivät aktiivisesti tuotteita, palveluita tai hyödyllistä sisältöä, joka vastaa heidän tarpeisiinsa täyttääkseen hakutarkoituksensa.

Lisää SERP-näkyvyyttä

Kun keskityt avainsanojen optimointiin ja verkkosivustosi sijoittuu brändiavainsanojen mukaan, sisältösi saa enemmän SERP-näkyvyyttä (eli enemmän näkyvyyttä Googlen hakukoneessa). Ja jos päätät maksaa merkkihakukyselyistä Google Adwordsin kautta, voit hankkia entistä enemmän SERP-kiinteistöjä houkutellaksesi lisää liidejä ja asiakkaita.

Korkeammat muuntokurssit

Kuno Creativen mukaan “brändätyt avainsanailmaukset muuttavat vierailijat 3,5 kertaa todennäköisemmin liideiksi”. Seer Interactive raportoi myös: “PPC-konversioprosentti on vähintään 59 % korkeampi, joskus lähes 4x korkeampi kuin orgaanisen tulosprosentin. Vaikka tuotemerkkiliikenne voitaisiin saada ilmaiseksi SEO-tulosten kautta, sijoitetun pääoman tuottoprosentin kannalta voi olla parempi lähettää vierailijat verkkosivustolle PPC-aloitussivun kautta korkeamman konversioprosentin vuoksi.

🔥 Empfohlen:  Mitä ovat dropshipping-mainokset | Lopullinen dropshipping-mainosten opas

Parempi maineenhallinta

Tässä käänteistä hakukoneoptimointia käsittelevässä postauksessa kerrotaan, kuinka voit käyttää tätä maineenhallintataktiikkaa vähentääksesi ei-toivottuja linkkejä, jotka näkyvät tuotenimesi hakutuloksissa. Yleinen esimerkki ei-toivotuista linkeistä ovat verkkosivustot, jotka sisältävät negatiivisia arvosteluja yrityksestäsi ja sen tuotteista tai palveluista.

Yhdistämällä käänteisen hakukoneoptimoinnin ja brändiavainsanojen optimoinnin strategian voit optimoida muut Internet-sivustot ja -sivut samoilla kohdeavainsanoilla suodattaaksesi negatiiviset arvostelut SERP:ien ylhäältä.

Ajaa markkinointipäätöksiä

Kun tutkit tuotemerkkiäsi verkossa, huomaat epäilemättä, mitä tuotemerkin avainsanoja yrityksellesi haetaan eniten. Tämä voi sitten ohjata markkinointipäätöksiäsi siitä, minkä tyyppistä sisältöä sinun tulisi tuottaa brändinimesi ympärillä paljastetun asiakasdatan perusteella.

Pitäisikö minun ostaa brändättyjä avainsanoja?

Sinun tulisi ostaa tuotemerkkiavainsanoja lisätäksesi verkkosivuston liikennettä ja viittauksia napsautuskohtaisesti (PPC) kampanjan avulla, kun tulot ja brändin näkyvyys ovat yrityksesi kannalta tärkeimpiä. Brändättyjen avainsanojen ostaminen voi antaa yrityksellesi lisää listauksia SERP:issä asiakkaiden hankkimiseksi.

Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä hankintakohtainen hinta (CPA) ja asiakkaan elinkaariarvo (CLV) jokaisesta uudesta liidistä, jonka saat brändiavainsanan PPC-kampanjasta. Liian korkea hankintakohtainen hinta tai liian alhainen CLV voi johtaa siihen, että menetät rahaa ostaessasi merkkiavainsanoja.

Ihannetapauksessa haluat yhdeltä asiakkaalta odotetun kokonaistulon olevan suurempi kuin kustannukset, jotka liittyvät kyseisen henkilön hankkimiseen ja pitämiseen yrityksesi myymän tuotteen tai palvelun elinkaaren aikana.

Brändättyjen avainsanojen käyttäminen

Löydä parhaat käytettävät tuotemerkityt avainsanat

Ensimmäinen askel brändiavainsanojen käyttämisessä on valita parhaat ilmaukset kohdistettavaksi.

Voit saada nämä tiedot suoraan SERP:istä tekemällä avainsanahaun tuotenimellesi, jota seuraa jokainen aakkosten kirjain. Googlen automaattinen täydennysominaisuus näyttää, mitä brändin avainsanailmauksia kirjoitetaan sen hakukoneeseen.

Jos esimerkiksi kirjoitat hakukoneeseen “Apple a”, nämä ovat joitain Googlen tarjoamista automaattisista ehdotuksista:

 • Applen airpodit
 • Apple air tag
 • Apple-tili
 • Applen sovelluskauppa
 • Apple arcade

Kun tiedät, mitä hakutermejä ihmiset käyttävät brändillesi, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

🔥 Empfohlen:  Mitä sinun tulee tietää työnantajaksi ryhtymisestä vuonna 2023

Luo erityinen sisältö kullekin brändiavainsanalle

Jotta saat eniten orgaanista liikennettä brändätyistä avainsanoistasi, sinun tulee luoda kullekin brändilausekkeelle erityinen sisältö. Tämän strategian avulla voit kohdistaa kuhunkin termiin erikseen tyydyttääksesi käyttäjän hakutarkoituksen.

Voit käyttää edellistä vinkkiä saadaksesi hyvän luettelon brändätyistä avainsanailmauksista koko aakkosten läpi aloittaaksesi sisällön luontiprosessin. Lisäksi voit kirjoittaa artikkeleita, jotka vastaavat asiakkaiden tavallisiin kysymyksiin tuotteistasi ja palveluistasi, sekä luoda tuotekohtaisia ​​sivuja jokaiselle myymällesi tuotteelle.

Optimoi sivun hakukoneoptimointi brändiavainsanoilla

Kuten minkä tahansa hakukoneoptimointistrategian kohdalla, haluat optimoida sivulla olevat SEO-elementit oikein tuotemerkkiavainsanoille. Tämä antaa verkkosivuillesi oikeat signaalit Googlen indeksointirobotille, jotta se indeksoi sivun oikein kohdeavainsanojesi perusteella.

Katso tästä oppaasta avainsanojen lisääminen verkkosivustolle saadaksesi erityisiä vinkkejä siitä, mihin brändiavainsanat kannattaa sijoittaa sivulla ja HTML-koodissa.

Käytä merkkiavainsanoja linkkien rakentamisen aikana

Brändinimeäsi sisältäviä avainsanoja tulisi käyttää myös linkinrakennuskampanjoissa, jotta voit parantaa verkkosivustosi sivun ulkopuolisia SEO-mittareita. Sinun on kuitenkin noudatettava tiettyä etusivusi ja sisäsivujen ankkuritekstisuhteen optimointia liiallisen optimoinnin ja mahdollisen ranking-rangaistuksen välttämiseksi. Löydät kunkin sivutyypin tarkat suhteet kyseisestä linkitetystä oppaasta.

Sisällytä brändätyt avainsanat sosiaalisessa mediassa

Sosiaalinen media on toinen alue, jossa sinun on käytettävä brändättyjä avainsanoja näkyäksesi orgaanisesti kohdeyleisöllesi. Jotkut ihmiset etsivät mieluummin suosikkibrändejään Facebookista, Twitteristä, Pinterestistä, LinkedInistä, YouTubesta ja Redditistä, joten sinun kannattaa sisällyttää tuotemerkkisi yrityksesi sosiaalisiin viesteihin, jotta se näkyy myös näissä hakukoneissa.

Tarjoa tuotemerkkiavainsanoista

Yleinen digitaalisen markkinoinnin strategia PPC-kampanjoissa on, että yritykset tekevät hintatarjouksia avainsanoista, jotka sisältävät kilpailijan tuotemerkin. Tarkoituksena on varastaa liikennettä kyseisiltä brändeiltä houkuttelemalla käyttäjät napsauttamaan maksullisia linkkejä todellisen tuotemerkin URL-osoitteiden sijaan maksuttomissa hakutuloksissa.

Siksi sinun tulee myös tehdä hintatarjouksia tuotemerkkisi avainsanoista Google Adwordsissa, jotta kilpailijoiden mainokset saataisiin alas puolustusmekanismina. Voit myös tehdä hintatarjouksia heidän merkkiavainsanoistaan ​​vastahyökkäyksenä, jos budjettisi sallii sen.

🔥 Empfohlen:  Palvelinpuolen renderöinti: SEO:n edut ja haitat

Brändättyjen avainsanojen yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä tuotemerkkiavainsanoja koskevasta oppaasta.

Kuten huomasit, brändiavainsanan perusidea on, että se on brändiisi, tuotteisiisi ja palveluihisi liittyvä lause, jota käyttäjät etsivät hakukoneista, kuten Googlesta, Yahoosta ja Bingistä, sekä sosiaalisen median alustoista, kuten Facebookista, Twitteristä ja YouTube.

Hyvä digitaalisen markkinointistrategia hakukoneoptimoinnissa ja PPC:ssä on optimoida verkkosivustosi ja mainoskampanjasi brändiavainsanoilla houkutellaksesi lisää liidejä, joista tulee asiakkaita. Näin voit saavuttaa korkeamman tulosprosentin verrattuna ei-brändättyihin avainsanailmauksiin.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.